Cum să obțineți o adresă IP franceză cu un VPN în 5 pași simpli

Cum se obține o adresă IP franceză

Doriți să accesați site-uri geo-blocate din Franța când sunteți în străinătate? Poate plecați în vacanță și totuși doriți să vă conectați la serviciul bancar online Credit Agricole sau Societe Generale. Poate doriți doar să vizionați Netflix France, Ligue 1, TF1 sau Canal + în timpul călătoriilor. Oricare ar fi cazul, puteți face acest lucru folosind o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a obține o adresă IP franceză indiferent de locul în care vă aflați.

Astăzi, vă vom explica cum puteți obține o adresă IP franceză, indiferent de țara în care vă aflați. Folosind un VPN, puteți cripta traficul de rețea, păstrându-vă activitățile ascunse de privirile indurerate ale Furnizorului de servicii Internet ( ISP), administrator de rețea sau hackeri.

Cu toate acestea, VPN-urile vă permit, de asemenea, să ocoliți restricțiile regionale și să vă conectați la serverele din țara pe care o alegeți. Prin conectarea la un server francez, vi se va atribui o adresă IP temporară franceză; acest lucru oferă trucuri pentru a crede că sunteți de fapt în Franța. Puteți accesa serviciile franceze cu restricții geografice, în mod normal din SUA, Marea Britanie, Spania, Canada sau orice altă țară din lume.

Cum să obțineți o adresă IP franceză cu un VPN

Urmați acești pași și vă veți putea conecta la conținutul și serviciile preferate franceze de oriunde.

Pentru a obține o adresă IP franceză:

 1. Începeți prin a alege un serviciu VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați software-ul, având grijă să obțineți versiunea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Utilizați datele de acreditare pentru a vă conecta la aplicația VPN.
 4. Alegeți un server francez din listă și conectați-vă.
 5. Încercați să accesați un serviciu geo-blocat. Ar trebui să descoperiți că se încarcă fără probleme, dar este posibil să fiți nevoit să actualizați pagina sau să reporniți mai întâi browserul dvs..

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI O IP FRANȚĂ GRATUIT: Dacă aveți nevoie doar de o adresă IP franceză pentru o perioadă scurtă de timp, probabil că nu veți dori să cheltuiți mulți bani pe o VPN. În acest caz, puteți profita de garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile. Aceasta necesită o plată în avans, dar puteți anula în orice moment pentru a vă recupera banii, permițându-vă să îl utilizați pentru acoperire VPN pe termen scurt fără riscuri.

Care este cel mai bun VPN pentru obținerea unei adrese IP franceze?

Există sute de VPN-uri pe piață și nu sunt toate la fel. De exemplu, unii oferă o multitudine de caracteristici de securitate, alții se concentrează pe furnizarea de viteze cât mai rapide, iar unii reușesc să ofere totul. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP franceze, am căutat servicii cu următoarele caracteristici:

 • Are mai multe servere franceze din care să aleagă
 • Este capabil să deblocheze site-urile și serviciile populare franceze
 • Protejează-ți traficul cu criptare puternică și diverse funcții suplimentare de securitate
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală. Puncte bonus dacă nu păstrează niciun fel de jurnal
 • Are un suport multi-platformă puternic

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are în prezent trei servere franceze (două la Paris și unul este Strasbourg) și alte 2.000 de servere la nivel mondial. Este ideal pentru streaming video HD de asemenea, datorită vitezei sale ridicate, suportului multi-platformă puternic și capacității de deblocare a platformelor de streaming majore din străinătate. De exemplu, puteți utiliza ExpressVPN pentru a transmite fluxul Netflix, TF1 și Canal + din orice parte a lumii.

Acest serviciu vă păstrează în siguranță folosind o combinație de criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6, secret perfect înainte și un comutator de oprire care oprește tot traficul atunci când conexiunea dvs. scade (doar aplicații desktop). Cel mai bine este că nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica și vă permite să vă înscrieți în mod anonim. Asistența este disponibilă prin chat live, 24/7.

ExpressVPN include aplicații pentru Windows, Linux, MacOS, iOS și Android. Deși trebuie instalat manual pe routerele de rețea, ExpressVPN oferă firmware personalizat conceput pentru a face acest lucru cât mai ușor posibil.

ÎNCERCARE FĂRĂ RISCURI: Planul anual al ExpressVPN are o reducere de 49% și trei luni în plus gratuite. Cu un proces de 30 de zile, nu există niciun risc.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Puține alte VPN-uri au la fel de multe servere franceze ca NordVPN; sunt 150 dintre care să alegeți și chiar și unele care sunt optimizate pentru partajarea de fișiere P2P. NordVPN este suficient de rapid pentru a transmite video HD fără nici o memorare tamponabilă și poate debloca serviciile cu care se luptă multe alte VPN-uri, precum Netflix (deblochează Netflix Franța, SUA, Marea Britanie și multe altele), BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Cu până la șase conexiuni simultane permise, puteți proteja toate dispozitivele cu un singur cont.

NordVPN oferă, de asemenea, mai multe caracteristici de securitate decât majoritatea. Protecția AES pe 256 biți și protecția IPv6, WebRTC și scurgerea DNS sunt activate în mod implicit, dar există, de asemenea, un comutator de ucidare specific, aplicației, scaner automat malware și anunț blocant. Puteți utiliza chiar și VPN-uri duble sau accesa Tor peste VPN. NordVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală și acceptă Bitcoin, ceea ce înseamnă că o puteți folosi aproape complet anonim, prin înregistrarea unei adrese de e-mail.

Acest serviciu oferă aplicații pentru dispozitive Windows, MacOS, Android și iOS. Funcționează cu Linux și routere wireless acceptate, dar acestea trebuie configurate manual.

TRATAMENTUL TREI ANI: Economisiți 75% aici și reduceți prețul lunar la doar 2,99 USD alegând abonamentul de trei ani al NordVPN.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este destinat utilizatorilor începători, dar există multe lucruri care să le placă, de mare viteză și rețea, de exemplu. Există 280 de servere doar în Franța. Căutați să curgeți? Acest VPN vă permite să deblocați mai multe platforme de streaming majore precum Netflix France, TF1 și Canal + cu un singur clic. Mai bine, sunt permise până la șapte conexiuni simultane. Acest lucru este foarte generos și vă permite să transmiteți fluxul de la orice dispozitiv doriți.

Acest serviciu este dotat cu un comutator de ucidere permanentă, astfel încât să nu navigați accidental niciodată fără protecție. Îți protejează traficul cu criptare de 256 biți și previne scurgeri DNS, IPv6, WebRTC și transferuri de porturi. CyberGhost nu înregistrează nicio informație care ar putea fi utilizată pentru a vă identifica, astfel încât activitățile dvs. rămân private în permanență.

CyberGhost are aplicații Windows, Android, MacOS și iOS. Poate fi instalat manual pe platformele bazate pe Linux și selectează routere de internet.

LECTURĂ DE CITITOR: Obțineți șase luni suplimentare și reduceți costurile cu peste 70% cu acordul pe un an al CyberGhost.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă în prezent 26 de servere bazate pe Paris și peste 1.000 în restul lumii. Este o VPN ușoară care oferă viteze rapide și posibilitatea de a conecta până la zece dispozitive simultan, ceea ce este mult mai mult decât își permit majoritatea rivalilor săi. Este chiar capabil să deblocheze servicii de streaming precum TF1 și Canal+.

Acest serviciu folosește criptarea pe 256 biți, dar caracteristicile sale de securitate nu se opresc aici. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator de ucidere (atât în ​​aplicațiile desktop, cât și în aplicațiile mobile), opțiunea de a schimba adresele IP la intervale temporizate, un blocant de trafic local și disfuncția OpenVPN. Nicio informație de identificare personală nu este înregistrată. Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența prin chat-ul live, 24/7.

Acest VPN oferă suport excelent pentru mai multe platforme, cu aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Amazon Fire TV și Firestick. Puteți, de asemenea, să o instalați manual pe dispozitive Linux sau routere wireless.

DISCOUND EXCLUSIV: Economisiți până la 60% pe abonamentul dvs. IPVanish aici. Fiecare vine cu un proces de 7 zile, astfel încât să îl puteți evalua fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Deși PrivateVPN are o rețea de servere mai mică decât rivalii săi (aproximativ 80 de servere în total cu două în Franța), este unul dintre cele mai rapide pe care le-am văzut. De fapt, îl puteți folosi pentru a transmite conținut HD sau chiar 4K fără o bufferizare vizibilă. PrivateVPN este excelent pentru a evita blocarea regională și vă va permite să transmiteți conținut de pe site-uri precum Netflix France, TF1 și Canal + fără probleme.

PrivateVPN folosește criptarea de 256 biți și protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC pentru a vă menține activitățile private în orice moment.. Nu înregistrează date despre sesiuni sau activități și vă permite să plătiți în Bitcoin, astfel încât puteți naviga aproape complet în mod anonim. Totuși, unde chiar strălucește, este serviciul său pentru clienți. Puteți contacta echipa de asistență 24/7 pe chat live și, dacă vă confruntați cu adevărat, pot chiar instala sau configura serviciul de la distanță pentru dvs..

Acest serviciu are aplicații pentru dispozitive iOS, Android, Windows și MacOS. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu sisteme bazate pe Linux și routere de rețea acceptate.

DISCON DE UN AN: Puteți economisi peste 70% aici, alegând planul anual al PrivateVPN. Veți primi chiar și o acoperire suplimentară de cinci luni, complet gratuită.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Pot să primesc o adresă IP franceză cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea o idee bună la prima vedere, dar vin de fapt cu unele probleme destul de importante. De exemplu, rețelele lor sunt de obicei destul de mici în comparație cu cele ale rivalilor lor premium. VPN-urile gratuite tind să aibă mai mulți utilizatori, ceea ce duce la încetinirea majoră a rețelei și face din streamingul video HD o experiență frustrantă și extrem de lentă. În plus, multe site-uri web mai mari verifică dacă utilizați o VPN; serviciile premium sunt de cele mai multe ori nedetectate, dar VPN-urile gratuite sunt aproape întotdeauna blocate.

Ca orice afacere, există servicii VPN gratuite pentru a câștiga bani. Cu toate acestea, nu își taxează utilizatorii în avans, așa că trebuie să găsească alte modalități de a genera venituri. Uneori, vor insera reclame în paginile pe care le vizitați, dar unele folosesc chiar și cookie-uri de urmărire pentru a urmări site-urile care vă plac și cât de des le vizitați. Cu toate acestea, acest lucru nu este înregistrat; sunt date valoroase despre consumatori care pot fi vândute celui mai mare ofertant, de obicei fără cunoștința dvs..

În cele din urmă, este dificil să îți dai seama dacă VPN-ul pe care îl folosești te menține în siguranță. VPN-urile gratuite nu au, de obicei, același nivel de securitate ca omologii lor plătiti. De fapt, mulți vă scurg din neatenție informațiile pe IPv6. Desigur, aceasta presupune că nu instalați din greșeală una dintre numeroasele aplicații care poartă malware care se ascund pe Google Play Store. Chiar și cunoscutele VPN vin cu riscuri, așa cum am descoperit în 2015, când Hola a fost prins vânzând lățimea de bandă inactivă a utilizatorilor săi pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Cea mai bună modalitate de a vă menține în siguranță online este să utilizați un VPN de încredere, cu o politică de confidențialitate transparentă și primă pentru client.

Pot viziona televiziunea franceză în străinătate cu un VPN?

Absolut! Conectându-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. din Franța, ar trebui să puteți transmite în direct și la cerere video de la unele dintre cele mai populare servicii de streaming din Franța, cum ar fi TF1, Ligue 1 și Canal +. Încercarea de a accesa aceste site-uri din străinătate fără VPN, de obicei, returnează o eroare, cum ar fi „TF1”Ce conținut este indisponibil în regiunea ta ” („Acest conținut nu este disponibil în regiunea dvs.”).

Este de remarcat faptul că unele dintre aceste platforme de streaming necesită să utilizați o metodă de plată înregistrată pe o adresă franceză. Fără nicio cale ușoară în acest sens, aceste măsuri împiedică eficient utilizatorii străini să se înscrie deloc.

Vezi si: Cel mai bun VPN pentru Franța

Imaginea antetului: steagul francez de Bobo Boom, licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector