Cum să obțineți o adresă IP greacă de oriunde cu un VPN

Cum să obțineți o adresă IP greacă

O rețea privată virtuală sau VPN este cel mai bun mod de a accesa conținut blocat în regiune, cum ar fi platformele de streaming grecești și serviciile grecești, cum ar fi serviciile bancare online.

Când vă conectați la un server din Grecia printr-o VPN, veți primi o adresă IP greacă. Traficul de internet al dispozitivului dvs. este trimis printr-un tunel criptat către serverul VPN în cauză. Pe lângă faptul că vă permit să deblocați site-urile și serviciile geore-restricționate, VPN-urile vă oferă o mai mare confidențialitate și anonimat online.

Cum să obțineți o adresă IP greacă

Nu doriți să citiți articolul complet pentru a obține o adresă IP greacă? Mai jos veți găsi un ghid pas cu pas rapid și ușor pentru a vă salva ceva timp.

Iată cum puteți obține o adresă IP greacă de oriunde:

 1. Înscrieți-vă cu un VPN care oferă servere în Grecia. Recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. Majoritatea VPN-urilor analizate mai jos oferă și extensii de browser pentru Chrome și Firefox.
 3. Deschideți aplicația VPN (sau extensia browserului) și conectați-vă la un server din Grecia. Acest lucru vă va oferi o adresă IP greacă și va încerca servicii blocate în regiune pentru a crede că sunteți în Grecia.
 4. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. Acest lucru asigură că site-urile web uită adevărata dvs. adresă IP și locația, acceptând adresa IP greacă oferită de VPN.
 5. Încercați să utilizați un serviciu grecesc anterior inaccesibil; acum trebuie deblocat. Dacă nu, încercați un alt server în cazul în care cel pe care îl utilizați a fost listat negru. În mod alternativ, contactați asistența clientului VPN pentru asistență suplimentară.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PLĂTIT: Vrei să încerci un VPN plătit fără niciun risc? Încercați ExpressVPN care oferă un Garanție de returnare de 30 de zile. În timp ce este necesară o plată în avans, puteți anula în orice moment al perioadei de 30 de zile și primiți o rambursare completă, fără întrebări.

Vom acoperi fiecare dintre VPN-urile recomandate mai jos. Dacă nu aveți timp să citiți recenziile, iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP grecești:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru obținerea unei adrese IP grecești. Rapid, fiabil și foarte sigur. Aplicații excelente și extensii de browser. Deblochează ANT1, Star și multe altele.
 2. NordVPN: VPN de cea mai bună valoare. 5.500 de servere în 59 de țări, Grecia inclus. Folosește-l pentru a viziona Alpha și Skai TV în străinătate. Include suport 24/7 și o politică strictă fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: VPN fără jurnal cu 24 de servere în Grecia. 5.600 de servere în 90 de țări. Viteze rapide pentru streaming și torrenting. Conectați șapte dispozitive simultan.
 4. IPVanish: Până la 10 conexiuni simultane. Servitori în zeci de țări, inclusiv Grecia. Rapid și ușor de utilizat și securizat cu criptarea. Suport 24/7.
 5. PrivateVPN: Servere de mare viteză în Grecia. Aplicații mobile desktop și mobile prietenoase, precum și suport pentru chat în direct. Protejează confidențialitatea dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri.
 6. Surfshark: Urmăriți Alpha și ANT1 în afara Greciei. Conexiuni simultane nelimitate. Aplicații responsive și suport 24/7. Serviciul fără jurnal cu criptare.

Există multe VPN-uri care oferă servere în Grecia. Am redus opțiunile prin alegerea numai a VPN-urilor care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Servere rapide în Grecia pentru navigare, streaming și torrenting
 • Capabil să deblocheze canale TV populare, inclusiv Alpha și ANT1
 • O rețea de servere din zeci de țări din întreaga lume
 • Nivel ridicat de securitate cu criptare și politică fără jurnal
 • Aplicații prietenoase pentru începători pentru platforme desktop și mobile
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail, de preferință 24/7

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP greacă

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP grecești de oriunde:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN se remarcă pentru faptul că are o rețea extinsă de servere în 94 de țări, inclusiv Grecia. Deși există peste 3.000 de servere din care să alegeți, aceasta este calitatea care face din ExpressVPN cel mai bun VPN pentru Grecia. Vitezele serverului sunt la fel de rapide cât sunt consistente. Acest lucru face ușor să transmiteți emisiile TV preferate în 1080p HD fără niciun decalaj sau buffering vizibil. Mai mult, un singur abonament ExpressVPN vă permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan.

Asistența clienților acestui VPN este probabil cea mai bună dintre orice VPN. Este disponibil 24/7 prin chat live, precum și prin e-mail, permițându-vă să obțineți rapid ajutor cu orice problemă. În plus, ExpressVPN are aplicații și extensii de browser foarte ușor de utilizat, ceea ce îl face o alegere ideală pentru utilizatorii începători. Acesta este un VPN extrem de sigur care folosește criptarea AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator de ucidere. Ultimul, dar nu cel din urmă, ExpressVPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi.

Puteți utiliza ExpressVPN prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux. Există, de asemenea, un firmware personalizat pentru routere și extensii de browser pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere în 94 de țări, inclusiv Grecia
 • Viteze rapide pentru streaming ANT1, Skai TV și multe altele
 • Asistență excelentă pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live
 • Aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser
 • Securizat cu criptare și nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor
 • Permite până la cinci conexiuni simultane

Contra:

 • Mai scump decât celelalte VPN-uri din această listă

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU GRECIA: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Acesta este un serviciu rapid și fiabil, cu servere în 94 de țări, inclusiv în Grecia. Oferă suport de chat în direct 24/7 și vă permite să deblocați totul de la Netflix la ANT1. Puteți încerca ExpressVPN fără riscuri, datorită garanției de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN Merită luat în considerare datorită dimensiunii pure a rețelei sale. În total, are peste 5.500 de servere în 59 de țări, inclusiv Grecia. Mai mult, acest VPN oferă lățime de bandă nelimitată, precum și servere optimizate pentru partajarea P2P. NordVPN are o capacitate de deblocare foarte puternică, funcționează bine cu Skai TV și Star. Puteți utiliza NordVPN pentru a securiza până la șase dintre dispozitivele dvs. simultan.

Securitatea este unul dintre cele mai mari puncte forte ale NordVPN. În afară de criptarea AES pe 256 biți, vă asigură traficul folosind un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Puteți găsi, de asemenea, diverse servere de interes specializate, serverele VPN Double VPN și Onion Over VPN oferind un strat suplimentar de confidențialitate. Acest serviciu respectă o politică strictă fără jurnaluri. Într-adevăr, NordVPN are sediul în Panama - o țară fără legi obligatorii de păstrare a datelor.

Înscrierea cu NordVPN vă oferă acces la aplicațiile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu routere.

Pro:

 • Peste 5.500 de servere din 59 de țări, Grecia inclus
 • Deblochează like-urile Alpha și Star
 • Vă permite să conectați șase dispozitive simultan
 • Securitate foarte puternică datorită unei politici fără criptare și criptare
 • Servere specializate, inclusiv cele pentru partajarea de fișiere P2P

Contra:

 • Unele servere pot fi puțin lente

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET PENTRU GRECIA: NordVPN are 11 servere în Grecia pentru vizionarea Alpha și Star în străinătate. 5.500 de servere din întreaga lume. Până la șase conexiuni simultane și suport 24/7 live chat. Securitate puternică cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă 24 de servere în Grecia - mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață. Acest lucru face ușoară obținerea unei adrese IP grecești pentru deblocarea site-urilor web blocate în regiune și a serviciilor de streaming, precum și a canalelor TV populare, cum ar fi Alpha. Dacă aveți nevoie să vă conectați la un server dintr-o altă țară, CyberGhost v-a acoperit. Acesta oferă aproximativ 5.600 de servere în 90 de țări. Mai bine, acest serviciu este cunoscut pentru că oferă viteză foarte rapidă; perfect pentru streaming și întrerupere neîntreruptă.

Conectarea la un server cu CyberGhost este foarte simplă datorită aplicațiilor sale prietenoase și extensiilor browserului. Cu toate acestea, suportul chat-ului în direct 24/7 este oferit dacă aveți nevoie de el. Merită să știți că vă puteți bucura de până la șapte conexiuni simultane cu CyberGhost. Când vine vorba de securitate, acest VPN este unul dintre cele mai bune. Sunt incluse criptarea AES de 256 biți, un comutator automat de omor și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6. La fel de important, CyberGhost are o politică strictă fără jurnaluri, permițându-vă să rămâneți anonim online.

Puteți obține o adresă IP greacă prin intermediul aplicațiilor CyberGhost pentru Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick și Android TV. Extensiile browserului pot fi descărcate pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • 24 de servere în Grecia și peste 5.600 în 90 de țări
 • Servere foarte rapide pentru streaming și torrenting
 • Vă permite să vizionați TV greacă, inclusiv Alpha și ANT1
 • 24/7 suport live chat și e-mail
 • O politică strictă fără jurnaluri vă protejează confidențialitatea

Contra:

 • Nu pot debloca alte site-uri de streaming

Scorul nostru:

4 din 5

24 SERVANȚI ÎN GRECIA: CyberGhost oferă 24 de servere în Grecia, ușurând obținerea unei adrese IP grecești pentru vizionarea televizorului Skai. Peste 5.600 de servere la nivel global. Folosiți-l pentru a asigura până la șapte dispozitive simultan. VPN fără jurnal cu suport de chat live 24/7. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are câteva servere în Atena, Grecia și peste 1.300 în alte 59 de țări din întreaga lume. Vitezele serverului sunt bune, permițându-vă să răsfoiți și să transmiteți în mod perfect canale TV grecești precum ANT1 și Star. Într-adevăr, IPVanish oferă o lățime de bandă nelimitată, fără a vă aglomera conexiunea. Una dintre cele mai bune caracteristici este că puteți conecta până la 10 dispozitive simultan printr-un singur cont.

Acest VPN este deosebit de rapid și ușor de utilizat, oferind o caracteristică „QuickConnect” care identifică cel mai bun server disponibil în funcție de locația dvs.. Asistența clienților 24/7 prin chat live este, de asemenea, oferită dacă aveți probleme. IPVanish este un VPN din SUA care securizează datele dvs. cu criptarea AES de 256 biți. Alte caracteristici de securitate includ protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. IPVanish afirmă că nu păstrează nicio jurnal de conexiune sau activitate.

Conectați-vă la serverele din Grecia prin intermediul aplicațiilor IPVanish pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Configurarea manuală este necesară pentru utilizarea cu routere.

Pro:

 • Viteze bune pentru streaming ANT1, Star și multe altele
 • Conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Oferă asistență pentru chat în direct 24/7
 • Aplicațiile sunt rapide și ușor de utilizat
 • O mulțime de caracteristici de securitate, cum ar fi criptare și o politică fără jurnale

Contra:

 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin
 • Nu oferă nicio extensie de browser

Scorul nostru:

4 din 5

10 CONEXIUNI SIMULTANE: IPVanish oferă viteze bune pentru streamingul Alpha, precum și pentru torrenting. Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan. Aplicații ușor de utilizat și suport de chat live 24/7. Serviciu securizat datorită politicii de criptare și fără jurnaluri. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un VPN foarte rapid cu servere în 60 de țări, inclusiv în Atena, Grecia. Lățimea de bandă nelimitată oferită înseamnă că puteți transmite fluxuri fără întârziere sau buffering. PrivateVPN funcționează bine cu televiziunea greacă, cum ar fi Alpha, dar deblochează, de asemenea, servicii majore precum Netflix. Deoarece acest VPN vă permite să conectați până la șase dispozitive simultan, veți putea transmite TV greacă atât acasă, cât și din timp.

Dacă este prima dată când utilizați un VPN, veți aprecia aspectul simplu al aplicațiilor desktop și mobile pentru PrivateVPN. PrivateVPN nu are în vedere caracteristicile de securitate fie: include criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și o politică fără jurnal. Există chiar și opțiunea de a plăti în Bitcoin dacă doriți să vă bucurați de un alt strat de anonimat. Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența clienților prin chat live 22 de ore pe zi. Mai bine, se oferă asistență și instalare de la distanță, facilitând începerea și obținerea unei adrese IP grecești.

Aplicațiile PrivateVPN pot fi descărcate pentru Windows, Mac, Android și iOS, în timp ce instalarea manuală este necesară în cazul routerelor.

Pro:

 • VPN foarte rapid pentru streaming TV grecesc, precum și Netflix
 • Până la șase conexiuni simultane
 • Aplicații prietenoase pentru desktop și mobil
 • Securizează datele dvs. prin criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Mică rețea de doar 100 de servere
 • Asistența chat-ului live nu este disponibilă 24/7

Scorul nostru:

4.5 din 5

BEGINNER-FRIENDLY VPN: PrivateVPN este prietenos pentru începători datorită ușor de folosit aplicații pentru desktop și mobile. Există, de asemenea, asistență de chat live și ajutor de la distanță. Servitorii din 60 de țări, inclusiv Grecia. Politica fără jurnal și acceptă plata în Bitcoin. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un VPN mai nou a cărui rețea de servere a crescut rapid pentru a include peste 1.000 de servere rapide în 61 de țări. Pe lângă faptul că puteți obține cu ușurință o adresă IP greacă, vă veți putea conecta la servere optimizate pentru activitățile P2P. Într-adevăr, există chiar și servere „„ MultiHop ”care vă permit să vă conectați prin mai multe țări simultan pentru o mai bună confidențialitate online. Surfshark este excelent la deblocare și funcționează cu Alpha, ANT1 și Netflix.

Un alt motiv pentru a alege Surfshark este acela permite un număr nelimitat de conexiuni simultane. Ca atare, puteți chiar să-l împărtășiți cu familia. Cu toate acestea, există o mulțime de alte funcții interesante, inclusiv suport pentru chat în direct 24/7, blocare automată a anunțurilor și un scaner malware încorporat. Caracteristicile de securitate ale Surfshark includ criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS. Cel mai bun lucru este că Surfshark nu ține niciun registru, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate..

Este posibil să folosiți Surfshark prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Există, de asemenea, opțiunea de extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Puteți configura, de asemenea, Surfshark cu un router.

Pro:

 • Excelent la deblocarea site-urilor și serviciilor, cum ar fi Netflix și ANT1
 • Vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Foarte sigur cu servere VPN duble și o politică strictă fără jurnaluri
 • Asistența chat live este disponibilă 24/7

Contra:

 • Ocazional, viteze lente
 • Rețea de servere mai mică decât majoritatea VPN-urilor din această listă

Scorul nostru:

4 din 5

AMBALAT CU CARACTERISTICI: Surfshark vă permite să vă conectați la un server din Grecia sau la una din alte 60 de țări. Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. O mulțime de funcții, inclusiv aplicații prietenoase pentru utilizator, un blocant de anunțuri și servere P2P prietenoase. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Grecia?

Opțiunile dvs. pot fi limitate atunci când vine vorba de găsirea de VPN-uri gratuite care oferă servere în Grecia. În plus, cele care oferă adrese IP grecești sunt probabil să fie supraîncărcate de utilizatori, ceea ce duce la o performanță lentă și inconsistentă. În timp ce acest lucru va fi vizibil atunci când navigați, acesta poate fi deosebit de frustrant atunci când este transmis în streaming. Am descoperit și asta VPN-urile gratuite sunt în general sărace la deblocarea conținutului geore-restricționat.

Este important să vă întrebați cum își câștigă banii VPN gratuit. La urma urmei, un VPN gratuit este încă o afacere. În unele cazuri, este posibil să descoperiți că sunteți spamat de reclame. Cu toate acestea, mai multe VPN-uri gratuite au fost cunoscute înregistrați datele utilizatorilor (inclusiv istoricul navigării) și vindeți aceste informații către terți. Există, de asemenea, riscul ca VPN-ul gratuit pe care îl alegeți să vă infecteze dispozitivul cu malware.

De ce am nevoie de un VPN pentru Grecia?

Din cauza problemelor de licențiere, unele platforme de streaming au diferite biblioteci de conținut pentru diferite țări. Alte servicii sunt disponibile doar în Grecia, ceea ce înseamnă că, dacă părăsiți țara în concediu, nu veți putea continua să vizionați emisiunile preferate. Din fericire, totuși, un VPN face extrem de simplu să ocoliți acest tip de geo-restricție.

În timp ce Freedom House a clasat Grecia drept liberă, utilizatorii din Grecia ar putea dori să utilizeze un VPN pentru a se bucura de confidențialitate online îmbunătățită. Utilizarea unui VPN de calitate poate proteja împotriva hackerilor și amatorilor. Mai mult, alegerea unui VPN cu o rețea mare de servere oferă acces la conținut restricționat din zeci de țări din întreaga lume, inclusiv din SUA. Ca atare, este posibil să urmăriți like-urile Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și multe altele din străinătate.

Cum pot viziona televiziunea greacă în străinătate cu un VPN?

Ați putea fi surprins să aflați cât de ușor este să utilizați un VPN pentru a viziona televiziunea greacă în străinătate. Tot ce trebuie să faceți este deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Grecia. Aceasta vă va furniza o adresă IP greacă și vă va permite să deblocați conținutul geo-blocat de pe placul Alpha, ANT1, Skai TV și Star. Amintiți-vă, este posibil să fie nevoie să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului pentru ca orice modificări să aibă efect.

VPN-urile sunt legale în Grecia?

Da, este legal să folosești o VPN în Grecia. Cu toate acestea, dacă utilizați o VPN în străinătate pentru a obține o adresă IP greacă, vă recomandăm să aruncați o privire la ghidul nostru privind legalitatea VPN în funcție de țară. În acest fel puteți afla dacă există vreo restricție impusă de guvern în locația dvs..

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Grecia

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 46

Adblock
detector