Cum să obțineți o adresă IP Iran folosind o VPN

Cum să obțineți o adresă IP pentru Iran

Canalele media streaming iraniene precum GEM TV și Farsi1 restricționează accesul la fluxurile lor în direct pentru utilizatorii care se conectează cu o adresă IP locală, astfel încât nu puteți accesa conținut din străinătate. Adresa IP pentru Iran vă va permite, de asemenea, să vă accesați cu ușurință contul bancar online de la Banca Națională a Iranului, Banca EN, Banca Pariziană, Banca Pasargad și multe altele. Acest lucru se datorează faptului că sistemele lor locale presupun că sunteți localizat fizic în țară și nu veți ridica nicio notificare frauduloasă privind activitatea de alertă.

O rețea virtuală virtuală (VPN) vă permite să vă schimbați adresa IP, astfel încât să pară că navigați din Iran. Acest software robust funcționează prin criptarea întregului trafic care curge către și de pe dispozitiv și dirijându-l printr-un server intermediar într-o altă locație. Dacă alegeți un server în Iran, adresa dvs. IP reală va fi înlocuită cu una iraniană, ascunzându-vă locația.

Mai mult decât atât, aspectul de criptare are ca rezultat o conexiune practic imposibilă de păstrare a hackerilor și a furtunilor în siguranță..

În acest articol, vă dezvăluim cum să obțineți o adresă IP Iran și cel mai bun VPN pentru acest loc de muncă.

Cum să obțineți o adresă IP pentru Iran

Din păcate, nu există aproape VPN-uri de top care oferă opțiunea unei adrese IP pentru Iran. Cu toate acestea, un serviciu care îndeplinește criteriul nostru rigid este HideMyAss. Pentru a începe, este relativ simplu.

Iată cum puteți obține o adresă IP Iran:

 1. Înregistrează-te și înscrie-te HideMyAss.
 2. După ce plata a fost procesată cu succes, mergeți mai departe și descărcați software-ul autohton pentru dispozitivul dvs. Utilizați numai magazine de aplicații oficiale ca site-uri terțe nu pot fi de încredere.
 3. Conectați-vă la un server din Iran. Așteptați conectarea securizată.
 4. După ce ați făcut acest lucru, încercați să accesați conținut iranian restricționat.
 5. Felicitări! Acum aveți o adresă IP pentru Iran și puteți accesa tot conținutul și aplicațiile dorite.

SFAT: OBȚINE GRATUIT O ADRESA IP IRANIANĂ: Cele mai ieftine planuri de pe HideMyAss implică un angajament pentru un an sau mai mult. Cu toate acestea, dacă sunteți pe piață pentru un VPN timp de o lună sau mai puțin, vă recomandăm să profitați de garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile. În timp ce va trebui să efectuați o plată inițială, aceasta va fi rambursată atât timp cât anulați în primele 30 de zile. Aceasta este o afacere fără riscuri.

Cum găsesc cea mai bună VPN pentru o adresă IP iraniană?

Serviciile VPN sunt o sumă de zeci. Dar este problematic să le plasați în aceeași categorie, presupunând că există un nivel de serviciu comparabil. Există câteva prețioase servicii VPN care oferă suport pentru o adresă IP iraniană, iar cel puțin, trebuie să vă așteptați la o conexiune stabilă și la viteze rapide.

Recomandarea noastră pentru cel mai bun VPN pentru o adresă IP iraniană se bazează pe următorii factori:

 • Menține viteze rapide și o conexiune stabilă
 • Ofera servere in Iran
 • Este capabil să deblocheze mai multe servicii de streaming geo-restricționate
 • Ascunde amprenta ta digitală
 • Oferă aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android

Iată cel mai bun și mai potrivit VPN pentru a obține o adresă IP din Iran:

HideMyAss

Ascunde-mi fundul VPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.HideMyAss.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

HideMyAss operează 930 de servere în 190 de țări, inclusiv două servere (și șase adrese IP în general) în Iran. Unele dintre aceste locații ar putea fi acoperite de servere virtuale, mai degrabă decât de servere fizice. HideMyAss oferă un produs freemium, dar va trebui să obțineți acces la versiunea completă (plătită) dacă doriți o adresă IP din Iran.

Există mai multe opțiuni pentru a vă ajuta să găsiți serverul potrivit pentru nevoile dvs. Vi se permite să marcați și să selectați cele preferate; serverele care permit P2P (citiți: torrenting) sunt indicate cu un simbol P2P; iar serviciul sugerează, de asemenea, servere ideale pentru ruperea cenzurii.

Acest furnizor este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am revizuit. În plus, este stabil, sigur și este suficient de robust pentru a debloca mai multe servicii de streaming geo-restricționate, cum ar fi Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

HideMyAss folosește protocoale de criptare de nivel superior: AES de 256 biți în combinație cu tastele RSA de 4.096 biți. Funcțiile suplimentare includ secretul perfect înainte, protecția wifi automată și un comutator pentru uciderea internetului.

Unii utilizatori ar putea să nu le placă faptul că setarea implicită a HideMyAss este să înregistreze și să stocheze datele de conectare ale utilizatorilor (inclusiv adrese IP). Cu toate acestea, este posibil să comutați această setare redând în aplicație. Un alt avantaj este că puteți utiliza funcția de modificare a adresei IP găsită în ecranul de securitate a rețelei. Acest lucru îți redirecționează adresa IP pentru una diferită la intervale prestabilite.

HideMyAss include aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Un abonament unic permite conectarea simultană a cinci dispozitive și există suport de chat în direct 24 de ore.

Pro:

 • Un număr mare de țări acoperite
 • Viteze decente pentru streaming
 • Deblochează Netflix
 • Chat live 24/7
 • O mulțime de opțiuni de plată

Contra:

 • Câteva preocupări privind înregistrarea datelor

Cel mai bun VPN PENTRU O ADRESĂ IP PENTRU IRAN: HideMyAss este alegerea noastră # 1 HideMyAss este rapid, sigur și este unul dintre rarele furnizori care oferă servere în Iran. În plus, îl puteți utiliza pentru a transmite fluxul Netflix fără nicio tamponare. Toate planurile includ o garanție de returnare de 30 de zile pentru a putea încerca serviciul fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre HideMyAss.

Cum pot vedea o singură VPN pentru o adresă IP iraniană?

În cursul cercetărilor noastre, am descoperit că Iranul nu este o țară prioritară când vine vorba de locațiile serverului VPN. Ar putea fi mai multe motive pentru acest lucru, dar poate cel mai convingător este faptul că țara rămâne blocată de sancțiunile americane. Orice companie care încearcă să facă afaceri cu SUA nu poate opera în Iran, indiferent dacă sunt sau nu încorporate în America.

În plus, statutul de libertate pe internet al Iranului a scăzut constant, iar cetățenii nu au acces fundamental la web gratuit și deschis. Acesta ar putea fi un alt motiv pentru care furnizorii se opresc.

Ce zici de VPN-urile gratuite? Sunt o opțiune viabilă?

VPN-urile gratuite sunt disponibile în drivere de pe internet. Cu toate acestea, trebuie să știți că, deși aceste servicii par atractive, realitatea situației este că au mai multe dezavantaje în comparație cu opțiunile plătite..

Unele dintre aceste dezavantaje sunt:

 • Lățimea de bandă limitată și suprimată - furnizorii plătiți nu vă limitează viteza
 • Congestionarea rețelei - VPN-urile gratuite implică mai mulți utilizatori decât pot susține ceea ce duce la întârzieri frustrante în timp ce așteptați eliberarea spațiului serverului
 • Alegere limitată de servere - cu siguranță nu veți găsi o listă extinsă de servere din întreaga lume și va fi foarte greu să găsiți opțiuni pentru Iran
 • Standarde slabe de criptare - HideMyAss (și alți furnizori plătiți) folosesc protocoale de securitate de nivel superior. VPN-urile gratuite sunt de acord cu acest aspect foarte important, care vă poate expune hackerilor și altor entități

Pentru a înrăutăți lucrurile, unele servicii VPN gratuite umbrite au extras datele utilizatorilor pentru a câștiga bani. Un alt piggyback s-a bazat pe lățimea de bandă inactivă pentru a construi armate de botnet. În plus, un sondaj din 2016 de aplicații VPN gratuite a arătat că peste o treime conține malware de un fel.

Pur și simplu nu merită să vă asumați toate aceste riscuri potențiale doar pentru economii de costuri în fiecare lună.

Pot folosi un VPN pentru a viziona televiziunea iraniană?

Cetățenii iranieni care locuiesc în străinătate doresc, fără îndoială, să transmită conținut de la casa lor. O VPN face acest lucru posibil, deoarece vă ascunde locația și face să pară ca și cum vă aflați în Iran. Ar trebui să vă pună la dispoziție fluxuri de televiziune online, precum cele de pe canalele locale GEM TV și Farsi1.

În unele cazuri, poate fi necesar să vă înscrieți cu site-ul înainte să vi se ofere accesul. Rețineți că poate trebuie să furnizați o adresă locală sau o metodă de plată pentru anumite site-uri, așa că este mai bine să verificați claritatea cu site-uri individuale dacă nu sunteți sigur ce să faceți în continuare.

DISCLAIMER: Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă rugăm să consultați legile locale înainte de a decide să porniți pe această rută. Dacă aveți întrebări, atunci este mai bine să discutați cu un avocat din țara dvs. de reședință.

Care este starea actuală de libertate a internetului în Iran?

După cum am menționat, libertățile de internet din Iran nu sunt tocmai stabile. Freedom House susține că internauții din țară se confruntă cu mai multe obstacole în calea accesului la internet, limite asupra conținutului și încălcarea drepturilor utilizatorului.

În ianuarie 2018, în timpul protestelor anti-guvernamentale răspândite care au măturat țara, autoritățile fie au blocat complet accesul la internet, fie l-au încetinit în mod semnificativ. Atât Telegram - care este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee din țară - cât și Instagram au fost blocate. Telegram rămâne blocată până în ziua de azi.

Mai devreme, în august 2017, noile reglementări intitulate „Politici și acțiuni privind organizarea aplicațiilor de mesagerie de social media” au prezentat activitățile legale pentru aplicațiile de mesagerie care operează în Iran și au cerut să obțină licențe și să mute centre de date în Iran pentru a se conforma legilor locale. . Aceasta a fost văzută ca o modalitate de limitare și reducere a influenței lor.

Mai mult, șase administratori ai canalelor grupului Telegram au fost arestați și condamnați la pedepse cu închisoarea cuprinse între doi și cinci ani în august 2017. Unele dintre acuzațiile pentru acești activiști au fost că au încurajat protestele și au promovat homosexualitatea.

Este posibil ca în viitor să se producă mai multe defecțiuni pe rețelele de socializare și pe aplicațiile de mesagerie instantanee. În acest caz, un VPN poate ajuta la eludarea acestor blocuri.

Dacă sunteți blogger în Iran și doriți să vă mențineți în siguranță online, atunci puteți citi ghidul nostru despre cum să faceți un blog anonim.

Ce mai pot face cu o adresă IP pentru Iran?

VPN-urile sunt o soluție rapidă pentru oricine dorește să acceseze site-uri cu restricții geo, cum ar fi Netflix și Hulu. În afară de asta, acest software sofisticat vă poate ajuta, de asemenea, să vă conectați la contul dvs. bancar online în siguranță și în siguranță.

O adresă IP din Iran este utilă pentru cetățenii iranieni care locuiesc sau călătoresc în străinătate, deoarece aceștia se pot implica în tranzacții de la Banca Națională a Iranului, Banca EN, Banca Pariziană și Banca Pasargad. Acest lucru se datorează faptului că, în timp ce vă conectați la un server din Iran, algoritmii de fraudă ai băncii dvs. nu vor observa nimic neplăcut, chiar dacă v-ați conectat dintr-o altă țară, așa că nu prea există șanse să fiți înghețat..

De asemenea, VPN-urile vă permit să accesați WiFi-ul public în siguranță. Acest lucru se datorează faptului că vă criptează conexiunea - de regulă generală, vă sugerăm să practicați o precauție extremă atunci când vă conectați la rețelele publice publice (cele găsite în cafenele, aeroporturi și mall-uri). Rețelele wifi atrag hackerii nocivi care încearcă să sifoneze datele dvs., așa că este o idee bună să utilizați mai întâi o VPN.

Cum altfel pot primi o adresă IP pentru Iran?

VPN-urile sunt cea mai eficientă opțiune pentru o adresă IP iraniană, dar există câteva alte metode. Cu toate acestea, ar trebui să fiți conștienți că acestea nu vă vor oferi aceleași rezultate pe care le va oferi un VPN.

Browserul Tor, de exemplu, este o metodă alternativă pe care o puteți utiliza. Din păcate, este extrem de lent și neplăcut și nu este o potrivire excelentă pentru streaming, torrenting sau accesare la wifi public. S-ar putea să doriți să rămâneți departe din cauza reputației proaste pe care a generat-o după ce a apărut ca metodă de a obține acces la web-ul întunecat.

Serverele proxy gratuite pot fi de asemenea utilizate tehnic pentru a vă transporta locația în Iran. Cu toate acestea, acestea pot cripta doar traficul browserului, astfel încât alte aplicații de pe dispozitivul dvs. vor rămâne nesigure. În plus, acestea sunt livrate cu setări dubioase de confidențialitate și capace de date și probabil vor fi ușor detectate de site-uri precum Netflix și Hulu.

Vezi și: Cel mai bun VPN pentru Iran

credit de imagine: harta Wikipedia a Iranului CC BY-SA 4.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 18

Adblock
detector