Cum să obțineți o adresă IP japoneză cu un VPN

Cum se obține o adresă IP japoneză

Majoritatea oamenilor au întâlnit conținut web care nu este disponibil în locația lor. Conținutul geore-restricționat este din ce în ce mai frecvent, în special atunci când vine vorba de servicii de streaming. Dacă doriți să obțineți o adresă IP japoneză, este posibil să fi experimentat acest lucru singur. Fie că doriți să deblocați Netflix Japonia sau să accesați televiziunea japoneză, puteți obține o adresă IP japoneză cu un VPN.

Un VPN vă permite să accesați nu numai conținut geo-restricționat în Japonia, dar în multe țări din lume, inclusiv SUA, Marea Britanie și Australia. Scurt pentru „Rețeaua virtuală virtuală”, o VPN criptează traficul care merge către și de pe dispozitivul dvs. de navigare. Aceasta ascunde adresa dvs. IP și, așadar, locația dvs., deoarece traficul este dirijat printr-un server la alegere. În acest caz, veți dori un server situat în Japonia. În afară de deblocarea conținutului online, vă veți proteja confidențialitatea online. Ce nu e de placut?

Vizionăm în profunzime fiecare dintre furnizorii pe care îi prezentăm mai jos, dar dacă aveți timp doar pentru un rezumat, aici este nostru lista celor mai bune VPN-uri pentru un IP adresa din Japonia:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră 1 pentru a obține o adresă IP japoneză! Serverele japoneze Superfast sunt excelente pentru streaming și descărcare la viteze mari. Sigur, privat și include garanție de returnare a banilor de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară. Aplicații prietenoase pentru începători pentru majoritatea dispozitivelor și unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat.
 3. NordVPN  Furnizor de veterani cu mii de servere pe tot globul.
 4. IPVanish Funcționează bine cu Kodi și dispozitive similare de streaming Android, excelent pentru mai multe dispozitive.
 5. PrivateVPN Rețea nouă și viitoare, cu capacități de deblocare mari și viteze bune.

Pași pentru a obține o adresă IP japoneză

Obținerea unei adrese IP japoneze nu este deloc dificilă. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Înscrieți-vă cu un serviciu VPN - vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația sau aplicația VPN relevante pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți VPN și selectați unul dintre serverele situate în Japonia.
 4. Încercați din nou conținutul geo-restricționat, care ar trebui deblocat acum. Este posibil să fie nevoie să ștergeți cookie-urile pentru ca modificarea să aibă efect.
 5. Beneficiați de acces nerestricționat la conținut japonez, precum și de siguranță online sporită!

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT GRATUIT: Suntem conștienți că este posibil ca unii oameni să dorească să obțină o adresă IP din Japonia pentru o perioadă scurtă de timp și, prin urmare, s-ar putea să nu fie pe piață pentru un angajament pe termen lung. Dacă călătoriți în străinătate și doriți accesul la o VPN mai puțin de o lună, vă recomandăm să profitați de garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. Trebuie să plătiți abonamentul în avans, dar compania oferă o rambursare completă dacă este anulată în prima lună.

Cea mai bună VPN pentru a obține o adresă IP japoneză

Acum ajungem la întrebarea cheie. La prima vedere, nu este ușor de știut care este cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP japoneză. Motivul pentru aceasta este că există atât de multe VPN-uri (atât plătite, cât și gratuite) pe piață. Mai mult, calitatea serviciilor VPN poate varia drastic. Acesta este motivul pentru care ne-am luat timpul să cercetăm cele mai bune VPN-uri din jur, sperăm să vă economisim ceva timp în acest proces. Pentru a putea fi luat în considerare, un VPN trebuia să îndeplinească următoarele criterii:

 • Servitorii din Japonia, precum și din întreaga lume
 • Conexiuni care oferă viteză și stabilitate
 • Securitate puternică cu criptare
 • Nicio înregistrare a informațiilor dvs. personale
 • Asistență eficientă pentru clienți
 • Aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru obținerea unei adrese IP japoneze. Există o serie de motive pentru care acesta este cazul. La deschiderea aplicației ExpressVPN foarte ușor de utilizat, veți găsi 3 servere bazate pe Tokyo disponibile. În testarea noastră, serverele au fost de mare viteză și de încredere, permițându-ne să transmitem Netflix Japonia fără niciun fel de tamponare sau întârziere enervantă. În general, ExpressVPN are peste 3.000 de servere în 160 de locații de server VPN. Serverele sunt disponibile în 94 de țări, inclusiv SUA și Marea Britanie.

Nu numai că aplicația ExpressVPN este ușor de utilizat, există și opțiunea de a avea o extensie de browser ExpressVPN pentru a face schimbarea serverelor mai rapidă și mai ușoară ca niciodată. ExpressVPN este o VPN excelentă atunci când vine vorba de deblocarea conținutului geo-restricționat și am găsit că a funcționat bine cu Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer și Hulu. Dacă întâmpinați probleme, ExpressVPN oferă asistență 24/7, inclusiv o caracteristică de chat în direct - nu multe VPN-uri oferă acest lucru.

ExpressVPN oferă o securitate generală excelentă. În cazul în care conexiunea VPN nu reușește (acest lucru este rar, deoarece ExpressVPN garantează uptime de 99,9%), un comutator de omor reduce traficul către și de pe dispozitiv, împiedicând ca informațiile dvs. personale să fie compromise. De asemenea, vă puteți aștepta la criptarea AES de 256 biți, precum și la protecția împotriva scurgerii DNS. Mai mult, ExpressVPN nu stochează jurnalele de activitate sau de conectare de la utilizatori.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux, precum și extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari.

Pro:

 • De departe, cel mai bun interpret în testele noastre pentru Japonia
 • Aplicațiile sunt ușoare și ușor de utilizat
 • Poate debloca majoritatea conținutului geo-restricționat la viteze HD
 • Greu de bătut pe confidențialitate și securitate
 • Chat live disponibil 24/7 pe care vă puteți baza

Contra:

 • Puțin mai scump decât unii dintre concurenții săi

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ADRESA IP ÎN JAPON: ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru deblocarea celor mai populare servicii de streaming și sport japoneze. Viteze excepționale pentru vizualizare HD fără buffer și securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are 33 de servere la Tokyo și peste 5.700 la nivel mondial în 89 de țări. Ca atare, este o altă VPN excelentă dacă doriți o adresă IP japoneză sau doriți să accesați conținut în SUA sau Marea Britanie, de exemplu. Pe lângă faptul că are un număr mare de servere, CyberGhost oferă o lățime de bandă și un trafic nelimitat. Într-adevăr, experiența noastră de navigare și streaming cu acest VPN a fost foarte pozitivă cu conexiuni rapide și consistente. Mai mult, un singur plan CyberGhost permite conexiuni simultane pe până la 7 dispozitive.

Când vine vorba de aplicațiile CyberGhost, interfața este deosebit de ușor de utilizat, ceea ce o face ideală pentru începători. Selectarea unei țări și a unui server este simplă, în timp ce există și diverse funcții care pot fi activate și dezactivate cu un clic. Acestea includ un blocant de anunțuri și HTTPS forțat. Unul dintre motivele esențiale pentru a lua în considerare CyberGhost pentru o adresă IP japoneză este faptul că este una dintre cele mai sigure VPN-uri de pe piață. Funcțiile de securitate includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. În plus, are o politică strictă fără jurnaluri.

CyberGhost oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Amazon Fire Stick. De asemenea, este posibil să utilizați CyberGhost cu Linux sau routerul, dar acest lucru necesită o configurare manuală.

Pro:

 • Peste 30 de servere din Japonia care sunt pregătite pentru conexiuni de mare viteză
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători
 • Caracteristici solide de confidențialitate, inclusiv switch-switch
 • Posibilitatea de a vă conecta la mai multe servere simultan pe același dispozitiv

Contra:

 • Lipsa de opțiuni de configurare îi va frustra pe utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este alegerea excelentă a începătorilor. O alegere bugetară. Bun pe intimitate. Transmite video video în mod fiabil. Deblochează cele mai populare site-uri de streaming. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN 

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 5.900 de servere din întreaga lume, dintre care 168 sunt în Japonia. Avantajul acestui lucru este că nu veți avea niciodată o problemă în găsirea unui server. Fie că doriți să deblocați conținutul geore restricționat în Japonia, SUA sau Marea Britanie, NordVPN funcționează foarte bine. Pe lângă faptul că oferă multe servere, NordVPN poate debloca Netflix, HBO GO, Hulu, BBC iPlayer și multe altele. Aceasta este un VPN care promite 99,9% uptime și am considerat că performanța este excelentă. Am reușit să transmitem videoclipuri HD fără nicio problemă în timp ce conexiunea nu a scăzut o singură dată.

Acesta este un VPN care oferă o mulțime de opțiuni în ceea ce privește numărul de servere și chiar tipurile de servere. Aplicația ușor de urmărit NordVPN listează serverele de specialitate inclusiv Double VPN (utilizarea dublei criptare pentru un strat suplimentar de securitate) și Onion Over VPN (combinarea NordVPN cu rețeaua Onion). NordVPN oferă, de asemenea, ceea ce descrie drept „criptare de grad militar”, care este AES de 256 biți. Alte caracteristici importante de securitate includ un întrerupător automat de omor și protecția împotriva scurgerii DNS. Nu în ultimul rând, NordVPN are o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că datele dvs. private nu sunt urmărite sau colectate.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android, iOS, Linux și Android TV. O extensie de browser este de asemenea oferită pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • 168 de servere din Japonia sunt excelente pentru descărcarea și streamingul la viteze bune
 • Deblochează toate platformele de streaming majore, de ex. Netflix și Amazon Prime Video
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Fii pregătit să folosești asistență de asistență pentru alegerea celor mai bune servere de streaming

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere bună a valorii. Un bun echipaj care funcționează bine și cu conținut în streaming. Funcții de securitate și confidențialitate solide și găzduiește până la 6 dispozitive. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un furnizor VPN care permite 10 conexiuni simultane pe mai multe dispozitive. Aceasta este o valoare excelentă dacă partajați cu familia și prietenii. Acest furnizor VPN are peste 1.300 de servere la nivel mondial, dintre care șase sunt localizate în Tokyo. Unul dintre avantajele principale ale IPVanish este că viteza de navigare este foarte bună. Am folosit IPVanish pentru a debloca atât Amazon Prime Video cât și BBC iPlayer. IPVanish a transmis fluxuri video HD fără nicio problemă și nu am întâmpinat probleme în buffering.

Utilizarea aplicației IPVanish este foarte convenabilă cu opțiunea de a naviga după oraș, țară și server. Pe lângă o hartă a serverelor, o listă capabilă de filtrare vă permite să căutați după latență. Cu toate acestea, aveți și opțiunea de a utiliza funcția „QuickConnect” pentru a economisi timp. Când vine vorba de securitate, IPVanish oferă criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Există, de asemenea, o politică zero jurnal. Unii utilizatori ar putea, de asemenea, să aprecieze că este posibil să se înscrie în IPVanish în mod anonim, ceea ce nu este cazul cu multe VPN-uri.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru următoarele platforme: Windows, MacOS, Android, iOS și Fire TV. În timp ce IPVanish este disponibil pentru Linux și routere, este necesară configurarea manuală.

Pro:

 • Operează șase servere de mare viteză în Tokyo
 • Nu păstrează jurnalele
 • Viteze foarte rapide

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish este excelent pentru familii și conexiuni multiple. Ușor de utilizat cu Kodi și preferat de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de confidențialitate. Nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un furnizor mai mic cu sediul în Suedia. Deși are doar aproximativ 100 de servere în total (2 sunt localizate în Tokyo, Japonia), acestea sunt răspândite în 57 de țări. Acest lucru înseamnă că nu ar trebui să aveți nicio problemă deblocarea conținutului geore-restricționat. Dacă aveți o adresă IP japoneză cu PrivateVPN, merită luat în considerare datorită serverelor de înaltă calitate pe care le oferă VPN. Am folosit PrivateVPN pentru a transmite videoclipuri pe Netflix Japonia, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Curente încărcați rapid și redați lin, fără tamponare sau întârziere a vorbi de.

Adesea recomandăm în mod particular PrivateVPN pentru începători, deoarece este o VPN ușor de utilizat. Interfața este foarte simplă, deși există o filă avansată cu caracteristici, cum ar fi un VPN sigur, care servește la ocolirea inspecției profunde a pachetelor, deghizând traficul VPN ca trafic web obișnuit. În ceea ce privește caracteristicile de securitate, PrivateVPN oferă criptare AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. De asemenea, susține că are o politică de înregistrare a datelor zero, protejând confidențialitatea.

Aplicațiile PrivateVPN pot fi descărcate pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Funcționează cu o gamă largă de servicii de streaming
 • Caracteristici puternice de securitate și confidențialitate și viteze decente
 • Se poate conecta până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Rețea nouă cu un număr mai mic de servere din care să alegeți
 • Chat-ul în direct este deconectat timp de două ore pe zi

Scorul nostru:

4.5 din 5

STREAMING NO-FUSS: PrivateVPN este mai rapid decât majoritatea, fără log-uri, concentrat pe securitate și este capabil să deblocheze servicii încăpățânate precum Netflix în străinătate. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

VPN-urile sunt legale în Japonia?

Da, utilizarea VPN-urilor în Japonia este legală. Nu există restricții sau cenzuri de conținut online în Japonia. Cu toate acestea, este totuși înțelept să utilizați o VPN pentru a vă îmbunătăți confidențialitatea și anonimatul online, precum și pentru a putea accesa conținut restricționat geo în afara Japoniei.

Pot avea o adresă IP japoneză cu un VPN gratuit?

Da, există câteva VPN-uri gratuite cu servere în Japonia. Cu toate acestea, există o serie de motive pentru care ne atenționăm împotriva utilizării VPN-urilor gratuite. Primul este că VPN-urile gratuite oferă pur și simplu performanțe slabe în comparație cu VPN-urile plătite de calitate. Serviciile gratuite sunt întotdeauna populare și acest lucru înseamnă că VPN-urile gratuite atrag mai mulți utilizatori decât se pot ocupa. Prea mulți utilizatori și prea puțini servere înseamnă că veți avea o experiență de navigare mult mai lentă - streamingul de videoclipuri va implica probabil o mulțime de memorii și retarduri, ceea ce poate fi evident o experiență frustrantă.

Un alt motiv este că VPN-urile gratuite nu sunt la fel de sigure ca cele mai bune VPN-uri. Una dintre problemele majore este că unele VPN-uri gratuite urmăresc efectiv activitatea și înregistrează datele personale înainte de a le vinde către terți. Se presupune că un VPN vă oferă o mai mare confidențialitate online, și nu o compromite. Mai mult, unele VPN-uri gratuite își câștigă banii prin spam-ul dvs. cu reclame. Din păcate, unele dintre aceste reclame invazive pot conține malware. Nu merită riscul.

Ce pot face cu o adresă IP japoneză?

O adresă IP japoneză vă permite să faceți următoarele:

 • Transmiteți filme și emisiuni TV cu restricții geo-restricționate
 • Deblocați site-urile web numai pentru Japonia
 • Acces la servicii financiare restricționate în Japonia
 • Utilizați spoturi WiFi publice într-o manieră sigură
 • Ascundeți adresa dvs. IP, sporindu-vă confidențialitatea

De ce să folosești un VPN în Japonia?

Dacă sunteți deja în Japonia, înseamnă că aveți o adresă IP japoneză. Din acest motiv, s-ar putea să vă întrebați de ce aveți nevoie de un VPN. Răspunsul este că o VPN nu poate debloca doar conținutul geore-restricționat în Japonia, ci vă poate permite, de asemenea, să accesați conținut în aproape orice țară. De exemplu, VPN-urile cu servere americane vă permit să deblocați Netflix SUA, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Acum și multe altele.

O importanță și mai mare este securitatea pe care o poate oferi VPN. Chiar dacă sunteți în Japonia, este bine să aveți un VPN pentru a vă proteja informațiile private. Indiferent dacă utilizați servicii bancare online sau pur și simplu navigați pe web, având o adresă IP japoneză diferită, puteți împiedica scurgerea locației și a identității dvs. către terți fără scrupule. De asemenea, un VPN face mult mai sigur să folosești spoturi WiFi publice, care sunt adesea vizate de hackeri.

Avem un articol separat care acoperă cele mai bune VPN-uri pentru Japonia.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

Adblock
detector