Cum să obțineți o adresă IP norvegiană în mai puțin de 5 minute

Cum se obține o adresă IP norvegiană

O VPN sau o rețea privată virtuală poate suna puțin descurajantă, dar este destul de simplă. Când utilizați un VPN, vă conectați la un server (în acest caz, un server din Norvegia). În acest fel, vă ascundeți în mod eficient adresa și adresa IP reale. VPN criptează datele dvs. și le rută prin server, oferindu-vă o nouă adresă IP norvegiană. Astfel, puteți naviga ca și în Norvegia, fără restricții. În timp ce vom explora în detaliu cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP pentru Norvegia, iată o scurtă listă sumară a celor mai bune VPN-uri pentru un IP în Norvegia:

Cele mai bune VPN-uri pentru un IP în Norvegia

 1. ExpressVPN Alegerea noastră # 1. Cel mai rapid și mai de încredere VPN pentru Norvegia. Deblochează Netflix, HBO Nordic și multe altele. Securizat, ușor de utilizat și are suport de chat live 24/7. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară. Serviciu VPN rapid și de încredere care poate fi utilizat pe până la 7 dispozitive.
 3. NordVPN O mulțime de servere rapide în Norvegia. Poate debloca Netflix și Amazon Prime Video. Aplicații prietenoase pentru utilizator și caracteristici puternice de securitate.
 4. IPVanish Folosiți simultan până la 10 dispozitive. Servere de mare viteză în Norvegia și securitate puternică fără o politică fără jurnal.
 5. PrivateVPN Serviciu VPN de mare viteză pentru Norvegia. Deblochează serviciile de streaming populare, inclusiv Netflix.

Cum se obține o adresă IP norvegiană

Puteți obține o adresă IP pentru Norvegia sau aproape orice altă țară.

Este rapid și ușor de făcut, iar procesul este întotdeauna același:

 1. Alegeți un VPN cu un server sau servere din Norvegia - vă recomandăm ExpressVPN pentru o adresă IP norvegiană.
 2. Înscrieți-vă cu serviciul VPN și descărcați software-ul pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Norvegia.
 4. Acum sunteți conectat! Conținutul geo-restricționat ar trebui deblocat acum.
 5. Dacă întâmpinați probleme, încercați să ștergeți cookie-urile browserului. Alternativ, încercați un alt server norvegian sau contactați serviciul de asistență al furnizorului dvs. VPN.

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT GRATUIT: 
Suntem conștienți că mulți utilizatori nu au nevoie de acces la o VPN pentru o durată lungă. Dacă sunteți în vacanța dvs. anuală și aveți nevoie de un serviciu VPN pentru mai puțin de o lună, vă recomandăm să profitați de garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. Trebuie să plătiți în avans inițial, dar ExpressVPN oferă o rambursare „fără întrebări” dacă este anulată în primele 30 de zile. Nu am auzit de nicio situație în care nu s-a respectat acest angajament, deci este evident fără riscuri. Această ofertă este încă disponibilă indiferent dacă sunteți sau nu turiști.

Care este cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP pentru Norvegia?

Există o gamă largă de factori de luat în considerare atunci când avem în vedere cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP pentru Norvegia. Acestea includ numărul de servere disponibile, viteza și fiabilitatea conexiunilor și nivelul de securitate oferit.

Am explorat numeroasele VPN-uri de pe piață cu servere din Norvegia și a selectat cele care furnizează următoarele:

 • Servere rapide și consistente localizate în Norvegia
 • Rețea de servere în zeci de țări
 • Capabil să deblocheze serviciile de streaming, cum ar fi Netflix
 • Securitate puternică cu criptare și comutator de ucidere
 • O politică fără jurnaluri, astfel încât datele dvs. să rămână private
 • Aplicații desktop și mobile ușor de utilizat
 • Asistență pentru clienți, disponibilă în mod ideal prin chat live

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un VPN rapid și sigur pentru Norvegia. De fapt, este un serviciu VPN excelent pentru aproape oriunde. Acest lucru se datorează faptului că ExpressVPN are peste 2.000 de servere în 94 de țări, ceea ce înseamnă că veți putea debloca conținutul geo-restricționat din întreaga lume. Unul dintre punctele de vânzare majore ale ExpressVPN este că funcționează foarte bine la deblocarea serviciilor de streaming, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video. Într-adevăr, serverele sale rapide, lățimea de bandă nelimitată și fără accelerație o fac ideală pentru difuzarea filmelor și emisiunilor TV preferate.

Un alt motiv pentru care recomandăm ExpressVPN pentru obținerea unei adrese IP pentru Norvegia este aplicațiile sale prietenoase. Extensiile browserului sunt și ele o notă plăcută, adăugându-se la nivelul de comoditate. Spre deosebire de unele VPN-uri, ExpressVPN oferă aplicații pentru Linux și routere, în timp ce televizoarele inteligente și console de jocuri sunt acceptate prin proxy-ul DNS inteligent MediaStreamer de la ExpressVPN. Dacă aveți nevoie de ajutor cu acestea, ExpressVPN oferă, probabil, cel mai bun suport de chat în direct 24 de ore pe care l-am găsit în orice VPN.

Indiferent dacă sunteți în Norvegia sau în străinătate, securitatea online este de cea mai mare importanță. ExpressVPN securizează datele dvs. cu criptarea AES de 256 biți și vă oferă protecție împotriva scurgerilor DNS. O funcție de comutator de oprire reduce traficul dispozitivului dvs. în cazul în care conexiunea VPN scade, împiedicând expunerea datelor dumneavoastră. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, se află în afara privirii atente a alianței de informații Five Eyes și nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi. În total, ExpressVPN este un VPN extrem de sigur, în care mulți sunt de încredere.

Puteți descărca ExpressVPN pe Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere în 94 de țări, inclusiv Norvegia
 • Vitezele super rapide sunt excelente pentru streaming și descărcare
 • Deblochează multe servicii populare, inclusiv Netflix
 • Aplicații și extensii de browser prietenoase
 • Funcții de criptare și securitate puternice
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea VPN-urilor

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU NORVEGIA: ExpressVPN este recomandarea noastră de top pentru o adresă IP pentru Norvegia. Este rapid, extrem de sigur și deblochează cel mai mult conținut geo-restricționat, inclusiv Netflix, HBO Nordic și Viaplay. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un serviciu VPN care oferă o serie de avantaje dacă doriți să obțineți o adresă IP pentru Norvegia. În special, CyberGhost are peste 5.700 de servere în întreaga lume, dintre care 30 sunt în Norvegia. În testarea noastră, am considerat că aceasta este o VPN rapidă. Oferind o lățime de bandă și un trafic nelimitat, CyberGhost vă permite să transmiteți emisiuni TV și filme în 1080p HD, fără zgomotul pe care îl impun unii ISP. Aplicațiile sunt ușor de utilizat pentru începători și este posibil să comute diverse opțiuni, inclusiv un blocant de anunțuri.

Acesta este un VPN de bună valoare care permite conexiuni simultane pe până la 7 dispozitive. Ce este mai mult, CyberGhost include o garanție de returnare a banilor de 45 de zile - majoritatea VPN-urilor oferă doar până la 30 de zile. Când vine vorba de securitate, CyberGhost este un alt VPN care merită luat în considerare. Utilizează criptarea AES de 256 biți pentru a vă proteja datele. De asemenea, include protecție împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât informațiile dvs. personale să rămână private.

Puteți utiliza CyberGhost pe desktop (Windows, Mac și Linux), mobil (Android și iOS), precum și Amazon Fire TV și Fire Stick. O extensie de browser Chrome este de asemenea disponibilă. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • 30 de servere din Norvegia, excelente pentru deblocarea conținutului în străinătate
 • Servere rapide și lățime de bandă nelimitată
 • Utilizați pe până la 7 dispozitive
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Securizat cu criptare și o politică fără jurnale

Contra:

 • Nu funcționează în China

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost are mii de servere rapide și fiabile. Poate fi utilizat pe până la 7 dispozitive simultan și nu are o politică fără jurnal. Include o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are 68 de servere în Norvegia și aproximativ 5.200 în toată lumea. O astfel de abundență de servere face ca deblocarea conținutului geo-restricționat să fie simplă. Viteza rapidă și lățimea de bandă nelimitată oferită de NordVPN înseamnă că puteți transmite emisiuni TV norvegiene și evenimente sportive fără tamponare. Mai mult, puteți utiliza un singur cont NordVPN pentru a conecta până la 6 dispozitive. Aplicațiile NordVPN răspund și fac conectarea la un server și ajustează preferințele extrem de rapid și ușor.

Pachet cu caracteristici de securitate, NordVPN este unul dintre cele mai sigure VPN-uri pe care le puteți utiliza. Utilizatorii care doresc o protecție online și mai mare se pot conecta la servere specializate care includ servere oftalmate, VPN dublu și Onion prin VPN. Desigur, NordVPN oferă, de asemenea, criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Cu sediul central în Panama, NordVPN nu are o politică strictă fără jurnaluri, protejându-vă informațiile private.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV, în timp ce extensiile browserului sunt oferite pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • 68 de servere din Norvegia și peste 5.000 de servere la nivel mondial, deblochează aproape tot
 • Servere rapide și lățime de bandă nelimitată
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime Video etc.
 • Aplicații ușor de utilizat și responsive
 • Protejează confidențialitatea cu o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Câteva servere inconsecvente

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN oferă o valoare generală deosebită. Are zeci de servere rapide în Norvegia, deblochează Netflix și are o securitate puternică. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are 10 servere în Norvegia la momentul scrierii și peste 1.100 la nivel mondial. Acesta este un serviciu VPN care oferă o valoare excelentă și îl puteți utiliza pe până la 10 dispozitive simultan - majoritatea VPN-urilor permit cel mult trei-cinci. După ce am testat IPVanish pe scară largă, putem spune că este un serviciu VPN rapid și de încredere. Lățimea de bandă nelimitată vă permite să faceți flux de înaltă calitate, fără întreruperile enervante ale tamponării și decalajului.

Aplicațiile IPVanish sunt suficient de simple de utilizat, iar acest lucru face ușor și ușor găsirea și conectarea la un server. in orice caz, există întotdeauna opțiunea de a contacta serviciul de chat live 24/7 în cazul în care întâmpinați probleme. Le-am găsit să fie rapide și de ajutor în răspunsurile lor la întrebările noastre. Puteți avea liniște atunci când utilizați IPVanish, care folosește criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere pentru a vă îmbunătăți securitatea online. Există, de asemenea, o politică strictă privind jurnalele zero.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS și Fire TV. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Utilizați pe maximum 10 dispozitive
 • Servere rapide și fiabile
 • Securizat cu criptare și fără politici de jurnal

Contra:

 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin / criptocurrency

PERFECT PENTRU FAMILII: IPVanish poate fi utilizat pe până la 10 dispozitive simultan. Este rapid și fiabil pentru streaming și este securizat cu o criptare puternică. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming de conținut TV norvegian datorită serverelor foarte rapide în ofertă. Deși are o rețea mai mică de servere, acestea sunt răspândite în 59 de țări (inclusiv Norvegia), permițându-vă să accesați o mulțime de conținut geo-restricționat. Acestea includ Netflix și Amazon Prime Video, ambele pe care le vei putea urmări fără buffering sau întârziere. Veți putea utiliza PrivateVPN pe desktop și mobil și chiar puteți conecta până la șase dispozitive simultan.

Deși este puțin probabil să întâmpinați prea multe probleme atunci când utilizați PrivateVPN, asistența pentru clienți în direct este disponibilă. Aplicațiile sunt ușor de utilizat și sunt ideale pentru începători. PrivateVPN folosește criptarea AES de 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerii DNS. Există, de asemenea, un comutator de ucidere și o politică de înregistrare a datelor zero, ceea ce o face o VPN sigură.

Puteți utiliza aplicațiile native PrivateVPN disponibile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Servere rapide pentru streaming Netflix
 • Excelent la deblocarea conținutului geore-restricționat
 • Nivel ridicat de securitate cu criptare AES de 256 biți

Contra:

 • O rețea relativ mică de servere
 • Asistența chat-ului live nu este disponibilă 24/7

FAST STREAMING: PrivateVPN are servere rapide pentru streaming Netflix. Deblochează cel mai mult conținut geore-restricționat și are un nivel ridicat de securitate. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

VPN-urile sunt legale în Norvegia?

Da, VPN-urile sunt legale în Norvegia. Dacă vă aflați în Norvegia, puteți utiliza în mod legal un VPN pentru a accesa internetul fără restricții.

Furnizorii de servicii de internet din Norvegia (ISP) au a blocat site-uri principale de partajare a fișierelor cum ar fi The Pirate Bay din 2015. Acest lucru se datorează faptului că torentul este ilegal în Norvegia, din cauza legilor stricte anti-piraterie în vigoare.

De ce am nevoie de o adresă IP pentru Norvegia?

Norvegia este o țară cu o cenzură mică sau deloc pe internet. Descrisă în 2018 de Freedom House drept „una dintre cele mai puternice democrații din lume”, cetățenii norvegieni pot accesa majoritatea site-urilor și serviciilor fără probleme. În mod evident, ISP-urile din Norvegia au un filtru DNS care blochează site-urile web cunoscute ca gazdă pornografie infantilă.

Indiferent de nivelul ridicat de libertate acordat celor care folosesc internetul în Norvegia, este încă recomandată o VPN. Dacă vă aflați în Norvegia, cele mai bune VPN-uri pentru Norvegia vă permit să deblocați site-urile și serviciile cu restricții geo-restrânse din alte țări. Nu contează unde ești, un VPN servește pentru a vă proteja confidențialitatea online, împiedicând ISP-ul și spectatorii să vă acceseze datele.

Cum pot viziona televiziunea norvegiană în străinătate cu un VPN?

Dacă sunteți în afara Norvegiei și doriți să vizionați emisiuni TV și filme norvegiene, conectarea la un server VPN din Norvegia va face acest lucru. Aceasta vă va oferi o adresă IP pentru Norvegia. În cazul în care găsiți că conținutul este încă blocat, încercați să ștergeți cookie-urile browserului. Alternativ, încercați să vă conectați la un alt server norvegian sau să contactați asistența clientului VPN.

Cu o adresă IP norvegiană, veți putea viziona conținut de pe canale TV norvegiene, cum ar fi NRK1, TV2 Sumo, Viafree.no și TVNorge. Veți avea, de asemenea, opțiunea de a debloca servicii de streaming populare, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer, Viaplay și HBO Nordic.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Norvegia?

Deși puteți utiliza o VPN gratuită pentru a obține o adresă IP pentru Norvegia, nu o recomandăm. Pentru inceput, dacă intenționați să faceți streaming, VPN-urile gratuite nu sunt ideale. Acestea tind să fie lente din cauza numărului mare de utilizatori și a lipsei de servere. Astfel, veți întâmpina o mulțime de tamponări și retard în timp ce încercați să vizionați emisiuni TV. Ce este mai mult, majoritatea VPN-urilor gratuite nu pot debloca serviciile de streaming, cum ar fi Netflix, care blochează majoritatea VPN-urilor.

Un alt domeniu în care VPN-urile gratuite sunt deseori lipsite este securitatea. Un VPN ar trebui să vă permită să accesați conținut geore-restricționat în timp ce vă păstrați în siguranță online. din pacate, multe VPN-uri gratuite nu au caracteristici importante de securitate cum ar fi criptarea AES pe 256 biți și un comutator de oprire. Ce este mai rău, unele VPN-uri gratuite înregistrează de fapt informațiile și le vând terților - inclusiv unele dintre cele care pretind că nu au o politică fără jurnal. VPN-urile gratuite nu merită.

„Flag Grunge Norway” de Nicolas Raymond sub licență CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 11

Adblock
detector