Cum să obțineți o adresă IP pentru Africa de Sud

Cum să obțineți o adresă IP pentru Africa de SudPentru a obține o adresă IP pentru Africa de Sud, vei avea nevoie de o VPN bună. O VPN sau rețea virtuală virtuală ascunde adevărata dvs. adresă IP și vă oferă o adresă IP a unui server VPN într-o locație la alegere. Face acest lucru prin criptarea traficului de internet al dispozitivului dvs. și dirijarea acestuia prin unul dintre serverele proprii. Acest lucru vă permite să navigați pe web în mod anonim și să deblocați conținutul geore-restricționat, deoarece site-urile vor considera că navigați dintr-o altă locație. VPN-urile sunt de departe cea mai simplă cale de a obține un IP din Africa de Sud, deoarece sunt ușor de instalat și vă permit să vă schimbați adresa IP și să criptați traficul, ceea ce îl face imposibil de citit oricărui observator terță parte.

Din fericire, internetul din Africa de Sud are puține restricții, ceea ce înseamnă că rezidenții din Africa de Sud pot accesa conținutul online liber. Cu toate acestea, dacă sunteți peste mări și doriți să accesați canale populare de televiziune sud-africane precum SABC 1, SABC 2 și e.tv, veți avea nevoie de o adresă IP din Africa de Sud.

Dacă sunteți prea ocupat pentru a citi articolul complet, iată un rezumat rapid al cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP pentru Africa de Sud:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top pentru un IP din Africa de Sud! Servere super-rapide, care sunt excelente pentru deblocarea majorității site-urilor SA. Confidențialitatea și securitatea sunt de top. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară, cu un serviciu fiabil și o securitate puternică. Rețea mare de servere.
 3. NordVPN Viteză rapidă și oferă o valoare generală bună. O mulțime de servere în Africa de Sud.
 4. IPVanish Excelent pentru utilizatorii Kodi. Utilizați-l pe maximum 10 dispozitive simultan.
 5. PrivateVPN VPN rapid pentru streaming Netflix. Aplicații ușor de utilizat.

Cum să obțineți o adresă IP pentru Africa de Sud

Nu vă faceți griji, este rapid și ușor să obțineți o adresă IP pentru Africa de Sud. Pur și simplu urmați acești pași simpli.

Iată cum puteți obține o adresă IP din Africa de Sud:

 1. Alegeți un serviciu VPN. Recomandăm cu tărie ExpressVPN pentru Africa de Sud.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN pentru dispozitivul dvs..
 3. Ștergeți cookie-urile browserului dvs. pentru ca toate șansele să intre în vigoare.
 4. Deschide aplicația VPN și selectează un server în Africa de Sud.
 5. Acum aveți o adresă IP pentru Africa de Sud! Dacă aveți probleme de deblocare a conținutului, asigurați-vă că încercați un alt server.

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT GRATUIT: Cele mai bune oferte pentru servicii de nivel înalt necesită, de obicei, un angajament de cel puțin un an. Știm că mulți utilizatori nu necesită acces la o VPN pentru o perioadă atât de lungă. Dacă sunteți în vacanță și aveți nevoie de un serviciu VPN pentru mai puțin de o lună, vă recomandăm să profitați Garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. Plătiți inițial costurile, dar compania oferă o rambursare „fără întrebări” dacă este anulată în primele 30 de zile. Nu am auzit de nicio situație în care nu s-a respectat acest angajament, deci este evident fără riscuri. Desigur, această ofertă este încă disponibilă indiferent dacă sunteți sau nu un turist de vacanță.

Cea mai bună VPN pentru a obține o adresă IP din Africa de Sud

Cea mai grea parte a obținerii unei adrese IP pentru Africa de Sud este să decidă ce VPN să folosească. Am încercat să vă facilităm acest lucru cercetând numeroasele VPN-uri din Africa de Sud. Acestea au fost alese pe baza următoarelor criterii:

 • Servitori în zeci de țări, inclusiv Africa de Sud
 • Servere rapide și fiabile, cu timp de inactivitate mic
 • Deblochează serviciile de streaming populare, cum ar fi Netflix
 • Serviciu clienți rapid și eficient, de preferință 24/7
 • Securitate puternică cu criptare
 • Protecția confidențialității fără o politică fără jurnal

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP din Africa de Sud:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  Cum să vizionați videoclipuri YouTube blocate în țara dvs.

ExpressVPN vă permite să accesați conținut ca și cum ați fi în Africa de Sud în timp ce rămâneți anonim în acest proces. De fapt, cu peste 3.000 de servere în 94 de țări, ExpressVPN vă permite să navigați din aproape oriunde. Aceasta înseamnă că puteți debloca conținutul în țări precum SUA, Marea Britanie și Australia. Intr-adevar, ExpressVPN este excelent pentru deblocarea conținutului geo-restricționat. Acesta este în special cazul când vine vorba de servicii de streaming, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video, pe care multe VPN-uri pur și simplu nu le pot debloca..

Puteți încerca ExpressVPN fără riscuri, deoarece oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă alegeți să o testați, veți găsi că este o VPN de mare viteză care face navigarea și streamingul foarte ușoare. Aplicațiile ExpressVPN sunt probabil cele mai prietenoase aplicații VPN prietenoase pe care le-am întâlnit, iar extensiile browserului funcționează extrem de bine. În puținele ocazii în care am avut motive să contactăm asistența pentru clienți, am considerat că este extrem de rapid și de ajutor în răspunsurile sale. Este disponibil 24/7 cu o caracteristică de chat live.

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN se află în afara alianței de inteligență a Five Eyes (precum și 9 Ochi și 14 Ochi). Acesta afirmă că nu păstrează jurnalele de activitate sau de conexiune. Informații precum adresa dvs. IP și istoricul de navigare nu sunt colectate, protejându-vă confidențialitatea. Alte caracteristici de securitate ale ExpressVPN includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS, un comutator de ucidere și tunelarea divizată, ceea ce îl face unul dintre VPN-urile mai sigure pe piață..

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac și Linux, precum și pe dispozitive mobile pentru Android și iOS. O aplicație este de asemenea disponibilă pentru routere. Consolele și televizoarele inteligente se pot conecta la ExpressVPN prin proxy-ul DNS inteligent MediaStreamer al serviciului. Extensiile browserului ExpressVPN pot fi descărcate pentru Chrome, Firefox și Safari.

Pro:

 • VPN rapid cu o mulțime de servere din întreaga lume
 • Excelent la deblocarea conținutului restricționat, inclusiv Netflix
 • Fără riscuri, cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile
 • Aplicațiile sunt bine proiectate și ușor de utilizat
 • O multitudine de caracteristici puternice de securitate
 • Utilizați ExpressVPN pe routerul dvs., televizorul inteligent și consola de jocuri

Contra:

 • Puțin mai scump decât unele VPN-uri

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cea mai bună VPN PENTRU AFRICA DE SUD: ExpressVPN este recomandarea noastră # 1. Este un VPN rapid și fiabil, cu aplicații prietenoase pentru utilizator. Deblochează Netflix și are un nivel ridicat de securitate. Vine cu o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără niciun risc.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este unul dintre VPN-urile cu cea mai bună valoare disponibilă astăzi. Cu mai mult de 5.700 de servere online (dintre care 10 sunt în Africa de Sud) oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 45 de zile. Aceasta vă oferă mult timp pentru a încerca singur, fără riscuri. Testarea noastră de CyberGhost a fost foarte pozitivă am considerat că este o VPN rapidă atât pentru navigarea, cât și pentru streamingul de filme și emisiuni TV. Conexiunile sunt, de asemenea, în concordanță cu viteze constante și fără timp de oprire. Dacă întâmpinați probleme, CyberGhost oferă asistență 24/7 24 ore prin chat live și e-mail.

Puteți avea conexiuni pe până la șapte dispozitive simultan cu CyberGhost. Aplicațiile sunt rapide și ușor de utilizat, permițându-vă să sortați după țară și server. Diferite butoane de comutare vă permit să vă personalizați experiența prin blocarea anunțurilor, aplicarea HTTPS și comprimarea datelor. CyberGhost are sediul în România unde nu există legi obligatorii privind păstrarea datelor. Folosește criptarea AES de 256 biți, are protecție împotriva scurgerilor DNS și IP și un comutator automat de omor, precum și o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce face o VPN sigură pe care să o utilizezi.

CyberGhost oferă aplicații pentru desktop (Windows, Mac și Linux) și mobile (Android și iOS), precum și Amazon Fire TV și Fire Stick. Deși nu există aplicații pentru routere, acestea pot fi configurate manual.

Pro:

 • Conexiuni rapide și fiabile pentru navigare și streaming
 • Conectați până la 7 dispozitive simultan
 • Ofertă puternică de securitate
 • De asemenea, oferă aplicații pentru Amazon TV și Fire Stick

Contra:

 • Lipsa de opțiuni de configurare îi va frustra pe utilizatorii de energie
  Cum să urmăriți ESPN oriunde cu un VPN

Scorul nostru:

4 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost este o soluție globală puternică, deoarece este rapidă, consecventă și foarte sigură. Include o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are 30 de servere în Africa de Sud și peste 5.700 în total în 62 de țări. Inutil să spun, deblocarea conținutului geo-restricționat cu NordVPN este foarte ușor, într-adevăr. Acesta este unul dintre VPN-urile mai rapide disponibile astăzi, iar acest lucru face ca emisiile TV și filmele în HD să fie o experiență plăcută, fără toate șomajele și retardul enervant. NordVPN a găsit în mod constant o modalitate de combatere a măsurilor anti-VPN și deblochează cu succes Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Considerăm că NordVPN este unul dintre VPN-urile cu cea mai bună valoare de pe piață. Puteți utiliza un singur abonament NordVPN pe până la 6 dispozitive, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru familii. Mai mult, oferă asistență excelentă pentru clienți în direct, 24 de ore din 24. Dacă încă nu sunteți convins, există o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Desigur, securitatea este importantă și NordVPN nu dezamăgește. Criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS, precum și o politică strictă fără jurnaluri, toate servesc la îmbunătățirea securității online. Serverele de specialitate includ Onion Over VPN și Double VPN.

Puteți descărca NordVPN pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux, în timp ce extensiile de browser sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Există și o aplicație pentru Android TV.

Pro:

 • 21 servere din Africa de Sud și peste 5.000 din întreaga lume
 • Serverele sunt rapide și permit streaming de înaltă calitate
 • Folosiți NordVPN pe până la 6 dispozitive
 • O multitudine de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea
 • Aplicații pentru Linux și Android TV

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este puțin greoaie

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o opțiune bugetară excelentă. Are 21 de servere în Africa de Sud și este rapid și de încredere. Deblochează Netflix și oferă un nivel ridicat de securitate. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish a fost mult timp un serviciu VPN fiabil, care oferă o serie de avantaje. În special, IPVanish s-a dovedit popular printre utilizatorii Kodi datorită ușurinței de utilizare. Când vine vorba de deblocarea conținutului geore-restricționat în Africa de Sud și în întreaga lume, IPVanish efectuează admirabil. În prezent, are șapte servere în Johannesburg, Africa de Sud și peste 1.00 de servere în peste 75 de locații din întreaga lume. Vitezele rapide și lățimea de bandă nelimitată permit streamingul de înaltă definiție, iar serviciul funcționează bine cu Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale IPVanish este acela vă permite să aveți 10 conexiuni simultane pe mai multe dispozitive - mult mai mult decât permit majoritatea VPN-urilor. În combinație cu asistența 24/7 clienți și o garanție de returnare a banilor de 7 zile, este o VPN excelentă de luat în calcul. IPVanish oferă un nivel ridicat de securitate datorită utilizării sale de criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și comutator de ucidere. Are o politică zero jurnaluri, astfel încât să puteți naviga pe net cu confidențialitatea intactă.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Linux și routerele pot fi configurate manual cu IPVanish.

Pro:

 • Viteze rapide și lățime de bandă nelimitată
 • Ușor de utilizat cu Kodi
 • Utilizați IPVanish pe 10 dispozitive simultan

Contra:

 • Cu sediul în SUA, care este membru al alianței Five Eyes
 • Fiabilă când vine vorba de deblocarea Netflix

Scorul nostru:

4 din 5

UTILIZARE PE 10 DISPOZITIVE: IPVanish poate fi utilizat pe până la 10 dispozitive simultan. Este excelent pentru Kodi și nu are o politică de jurnal, însă are sediul în SUA. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  Cum să urmăriți online Cupa Mondială de Cricket online oriunde

PrivateVPN este o alegere excelentă pentru streaming datorită vitezei rapide și fiabile oferite. Capabil să deblocheze totul, de la Netflix la Amazon Prime Video la BBC iPlayer, nu există lățime de bandă nelimitată și nu există tamponare sau întârziere la vedere. Deși PrivateVPN are o rețea mai mică de aproximativ 100 de servere, faptul că sunt răspândite în 59 de țări este un plus. Acest lucru face ușor deblocarea conținutului restricționat în Africa de Sud, SUA, Marea Britanie, Japonia și multe altele.

Acest serviciu VPN din Suedia vă permite să conectați până la șase dispozitive simultan pe un singur cont. După ce am testat aplicațiile PrivateVPN, putem spune că sunt extrem de ușor de utilizat. Prezența meniurilor simple și avansate înseamnă că toate nivelurile de utilizatori sunt îngrijite. Ne-a impresionat securitatea oferită de PrivateVPN, care include criptarea AES de 256 biți de grad militar, un comutator de încărcare integrat și protecție împotriva scurgerilor DNS și lPv6. PrivateVPN afirmă că are o politică de înregistrare zero a datelor și nu știe ce faceți online.

Puteți utiliza PrivateVPN pe Windows, Android, Mac și iOS în timp ce Linux și routerele necesită configurarea manuală.

Pro:

 • Oferă viteze rapide pentru difuzarea de emisiuni TV și filme
 • Deblochează cele mai importante servicii de streaming, inclusiv Netflix
 • Aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat

Contra:

 • Rețea mai mică de servere
 • Suportul pentru chat-uri live este rar disponibil

Scorul nostru:

4.5 din 5

VITEZĂ IMPRESIVĂ: PrivateVPN este rapid și excelent pentru streaming Netflix și Amazon Prime Video. Are aplicații prietenoase pentru utilizator, dar în general mai puține servere. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Africa de Sud?

Multe persoane folosesc VPN-uri gratuite pentru a obține o adresă IP din Africa de Sud. Deși un serviciu gratuit poate fi tentant, vă sfătuim împotriva acestuia din câteva motive. În special, un VPN gratuit trebuie să câștige bani într-un fel sau altul. Dacă nu vă taxează pentru un abonament, probabil că vând datele dvs. (de la informațiile personale la activitatea dvs. de navigare) către terți. Unele VPN-uri gratuite chiar și transportă malware sau să vă pesteresc cu reclame necorespunzătoare spam.

Securitatea VPN este, evident, foarte importantă, dar și performanța. VPN-urile gratuite sunt de obicei lente, ceea ce face streaming de filme și emisiuni TV o sarcină dificilă. În afară de toate tamponarea și întârzierea, puține VPN-uri gratuite sunt de fapt capabile debloca Netflix datorită măsurilor sale anti-VPN. Deasupra acesteia, VPN-urile gratuite vă accelerează viteza și lățimea de bandă datorită numărului mare de utilizatori. Dacă doriți o adresă IP pentru Africa de Sud, sunteți cel mai bine cu un VPN plătit de calitate.

De ce am nevoie de o adresă IP din Africa de Sud?

O adresă IP din Africa de Sud vă permite să navigați pe internet ca și cum ați fi în Africa de Sud. Aceasta înseamnă că veți putea accesa site-urile web și serviciile din Africa de Sud, indiferent unde vă aflați de fapt. Veți putea, de asemenea, să vizionați canale TV din Africa de Sud și să accesați servicii populare de abonament din Africa de Sud.

Într-adevăr, un VPN de calitate cu servere în țări din întreaga lume vă va permite să navigați din aproape oriunde, precum SUA sau Japonia. Aceasta înseamnă că veți putea debloca serviciile de streaming populare, inclusiv Netflix, BBC iPlayer și ESPN. Deoarece un VPN îți ascunde adevărata adresă IP și locația, aceasta vă poate oferi, de asemenea, o mai mare securitate online.

Cum pot viziona televiziunea din Africa de Sud în străinătate cu un VPN?

Fie că călătoriți în afara Africii de Sud, puteți debloca televiziunea din Africa de Sud cu un VPN. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server din Africa de Sud prin intermediul VPN-ului dvs., iar conținutul geo-restricționat ar trebui deblocat. Dacă nu, încercați să ștergeți cookie-urile browserului dvs. pentru a vă asigura că toate modificările pe care le-ați făcut vor avea efect.

Folosind o adresă IP din Africa de Sud, veți putea viziona conținut pe televiziunea sud-africană, indiferent de locația dvs. Aceasta include canale terestre precum SABC 1, SABC 2 și e.tv. De asemenea, vă permite să accesați servicii de abonament, cum ar fi Showmax, DStv și SuperSport - toate restricționate în regiune și inaccesibile..

VPN-urile sunt legale în Africa de Sud?

VPN-urile sunt legale în Africa de Sud. Din fericire, în Africa de Sud există o mică cenzură pe internet. Freedom House a clasificat libertatea de internet a Africii de Sud drept „gratuită”. Cu toate acestea, aprecierile Proiectul de lege privind informațiile informatice și securitatea cibernetică și Proiect de lege de modificare a filmelor și publicațiilor au fost criticați pentru potențialul lor de a amenința intimitatea și libertatea de exprimare a oamenilor.

Vezi si

 •  Cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud
 • Cum să obții Netflix SUA în Africa de Sud

About the author

Comments

 1. le mai mult posibil, oferindu-vă o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Africa de Sud. ExpressVPN este alegerea noastră de top, datorită serverelor sale super-rapide și a securității și confidențialității sale de top. CyberGhost este cea mai bună opțiune bugetară, cu un serviciu fiabil și o securitate puternică, în timp ce NordVPN oferă o valoare generală bună și o viteză rapidă. IPVanish este excelent pentru utilizatorii Kodi, în timp ce PrivateVPN este rapid pentru streaming Netflix. În general, VPN-urile sunt cea mai simplă cale de a obține un IP din Africa de Sud, deoarece sunt ușor de instalat și vă permit să vă schimbați adresa IP și să criptați traficul, ceea ce îl face imposibil de citit oricărui observator terță parte.

Comments are closed.

Adblock
detector