Cum să obțineți o adresă IP pentru Argentina

Cum să obțineți o adresă IP pentru Argentina

Majoritatea oamenilor presupun că activitățile lor online sunt private, dar, în realitate, Furnizorul de servicii Internet (ISP), hackerii, administratorii de rețea și, în anumite țări, chiar și guvernul poate vedea exact ce faceți. VPN-urile împiedică acest lucru prin criptarea traficului dvs., ceea ce face imposibil de citit oricărui străin care caută.

VPN-urile au un alt avantaj: vă permit să vă răsfățați locația. În aceste zile, majoritatea serviciilor majore sunt geo-blocate, ceea ce înseamnă că funcționează numai pentru utilizatorii din anumite țări (sau în unele cazuri, la fel ca în Netflix, vor oferi conținut diferit pentru regiuni diferite). De obicei, serviciile cu restricții geografice verifică adresa IP a utilizatorului pentru a determina în ce țară se află, dar atunci când vă conectați la VPN, vi se atribuie o adresă IP temporară, specifică țării. Aceasta înseamnă că veți putea accesa orice doriți, indiferent unde vă aflați în lume.

Obținem o mulțime de profunzimi pentru fiecare dintre furnizorii pe care îi prezentăm mai jos, în cazul în care sunteți scurt la timp, aici este al nostru lista celor mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP în Argentina:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră 1 pentru o adresă IP argentiniană! Deține și operează servere în Argentina care oferă streaming și descărcare de mare viteză. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună alegere bugetară. Bine pentru aplicațiile începătoare, cu aplicații ușor de utilizat, ușor de instalat pe toate platformele. Viteze bune de streaming.
 3. NordVPN Opțiune de valoare cu mai mult de o duzină de servere din Argentina. Sigur și de încredere.
 4. PrivateVPN Rețea mai mică care operează servere rapide în Argentina și deblochează majoritatea site-urilor de streaming.
 5. Surfshark Aplicații și extensii de browser prietenoase. Politică strictă fără jurnaluri.
 6. Scutul Hotspot Un serviciu sigur și de mare viteză, capabil să deblocheze o gamă largă de servicii geo-blocate din străinătate.

Cum se obține o adresă IP argentiniană

Nu vă faceți griji; primirea unei adrese IP din Argentina este foarte simplă și simplă:

 1. Începeți prin a vă înscrie cu un furnizor VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați versiunea relevantă a software-ului pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația și conectați-vă la unul dintre serverele sale argentiniene.
 4. Acum ar trebui să poți accesa site-urile argentiniene geo-blocate normal. Dacă nu, încercați să ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîncărcați pagina.

Vrei să urmărești o transmisie live? Dacă da, recomandăm cu tărie să efectuați pașii de mai sus înainte ca evenimentul să fie setat la aer. Acest lucru vă asigură că veți avea suficient timp pentru a contacta serviciul de asistență pentru clienți dacă nu funcționează așa cum a fost dorit.

CUM SĂ FĂȚI GRATUIT UN VPN PLATIT: Abonamentele lunare la VPN sunt de obicei mai costisitoare, dar dacă aveți nevoie de acoperire doar pentru o perioadă de timp (de exemplu, dacă plecați în străinătate în vacanță), puteți utiliza în schimb garanția de returnare a banilor ExpressVPN. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări.

Cum să alegeți VPN-ul potrivit pentru o adresă IP argentiniană

A alege o mulțime de lucruri este rareori un lucru rău, dar este mai dificil să decizi ce VPN să folosească. Am utilizat criteriile de mai jos pentru a găsi cinci dintre cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP argentiniene:

 1. Are cel puțin un server în Argentina, de preferință mai mult
 2. Este capabil să ofere conexiuni consistente, de mare viteză
 3. Utilizează criptare puternică și alte caracteristici de securitate
 4. Oferă aplicații pentru cele mai populare sisteme de operare
 5. Nu înregistrează nicio informație care ar putea identifica utilizatorul

Cele mai bune VPN-uri pentru o adresă IP din Argentina?

Mai jos am enumerat cele mai bune opțiuni pentru obținerea unei adrese IP din Argentina:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă acces la peste 3.000 de servere în 160 de locații din întreaga lume, cuprinse în 94 de țări, inclusiv în Argentina. Este foarte rapid și capabil să transmită transmisie video în direct HD fără niciun fel de buffer vizibil. Mai bine, ExpressVPN este capabil să deblocheze în mod fiabil numeroase platforme de streaming populare, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și HBO din străinătate.

Acest serviciu folosește criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii, secretul perfect înainte și un comutator de oprire (în aplicațiile desktop) care oprește transferul de date în cazul în care pierdeți conexiunea VPN. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica, dar puteți plăti cu Bitcoin, deci este posibil să vă înregistrați în mod anonim pentru un plus de liniște sufletească. Personalul de asistență este la dispoziție 24/7 prin chat live în caz de probleme.

ExpressVPN are aplicații pentru MacOS, iOS, Windows, Android și Linux. Acesta oferă un firmware de router personalizat pentru a face instalarea cât mai simplă.

Pro:

 • Servere Superfast din Argentina, care sunt excelente pentru streaming în calitate HD
 • Descărcări de mare viteză și fileharing
 • Excelent la ocolirea geo-blocării
 • Măsuri puternice de securitate
 • Suport multi-platformă
 • Suport pentru chat 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump decât alți furnizori

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ARGENTINA: ExpressVPN este alegerea noastră # 1 Este rapidă și versatilă, iar garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are 10 servere argentiniene și peste 5.700 de servere care operează din aproximativ 111 locații din întreaga lume din 89 de țări, ceea ce face ușoară obținerea unei conexiuni cu latență scăzută oriunde v-ați afla. Pentru a începe mai ușor, acesta enumerează nu numai țara în care se află fiecare server, ci și încărcarea curentă și serviciul de streaming pe care este proiectat să îl deblocheze. În timp ce majoritatea VPN-urilor permit cel mult șapte conexiuni, CyberGhost permite până la șapte, astfel încât să vă puteți proteja toate dispozitivele simultan.

CyberGhost folosește criptarea de 256 biți, precum și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS pentru a vă păstra activitățile private. Există și un comutator de omor încontinuu încorporat în fiecare versiune a aplicației pentru a vă asigura că nu răsfoiți niciodată accidental neprotejat. Utilizatorii centrați pe securitate se pot înscrie în mod anonim, dar CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât acesta este doar un alt strat de protecție. Asistența este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

Acest serviciu oferă aplicații pentru Windows, Android, MacOS, Linux și iOS. Poate fi instalat manual pe routere de rețea selectate.

Pro:

 • Opera 10 servere din Argentina cu viteze bune de streaming
 • Este posibilă înregistrarea anonimă
 • Rapid și ușor de utilizat
 • Proiectat pentru începători
 • Întrerupător de ucidere permanentă

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: Cu viteze mari și capacitate de deblocare puternică, CyberGhost este ideal pentru streaming. În plus, vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are o rețea imensă, cu peste 5.500 de servere de mare viteză (21 doar în Argentina) răspândite în 60 de țări. Acest serviciu este excepțional de bun pentru a ocoli restricțiile regionale și poate chiar debloca platforme încăpățânate precum Netflix și Amazon Prime Video în străinătate. Șase conexiuni simultane sunt permise, ceea ce înseamnă că puteți proteja cele mai multe (dacă nu toate) dispozitivele cu un singur cont.

Acest VPN îți oferă libertatea de a-ți personaliza propria securitate. În mod implicit, folosește criptarea de 256 biți, un comutator de ucidare specifică aplicației, blocarea anunțurilor și scanarea malware, și protejează împotriva IPv6, DNS, WebRTC și scurgerile de redirecționare a porturilor. Vă permite chiar să utilizați două VPN-uri simultan sau să accesați Tor peste VPN. NordVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală. Chat live 24/7 este disponibil în caz de probleme.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu routere wireless selectate.

Pro:

 • Opera 21 servere în Argentina, excelent pentru streaming și descărcare
 • Abilitate de deblocare excepțională
 • Mai multe opțiuni avansate de securitate
 • Rețea mai mare decât mulți dintre rivalii săi

Contra:

 • Timpuri de conectare puțin mai lungi pentru unele servere

Scorul nostru:

4.5 din 5

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN este rapid, extrem de personalizabil și capabil să facă față aproape oricărei provocări. De asemenea, include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are mai puține servere decât unii dintre concurenții săi (în jur de 80 de servere din 59 de țări), dar oferă viteze mai rapide decât media. Permite până la șase conexiuni simultane și este capabil să ocolească geo-blocarea pe platformele majore precum Netflix și Amazon Prime Video cu ușurință. Aceasta înseamnă că nu sunteți liber să transmiteți orice doriți, oriunde v-ați dori.

Criptarea de 256 biți este activată implicit, la fel ca și protecția împotriva scurgerilor IPv6, DNS și WebRTC. PrivateVPN nu înregistrează nicio informație care ar putea duce la urmărirea activităților dvs., dar vă puteți înscrie aproape în totalitate anonim plătind cu Bitcoin. Acest serviciu nu oferă asistență la chat live, dar personalul vă poate ajuta prin e-mail și chiar va instala software-ul de la distanță pentru dvs., cu permisiunea dvs..

PrivateVPN oferă aplicații pentru Android, iOS, MacOS și Windows. Instalarea manuală este necesară pentru sistemele Linux și routerele de internet acceptate.

Pro:

 • Mai rapid decât majoritatea serviciilor concurente
 • Fără politici de jurnal
 • Poate debloca platformele majore din străinătate

Contra:

 • Utilizează în primul rând e-mail pentru asistență
 • Rețea destul de mică

Scorul nostru:

4.5 din 5

BROWSING FAST ȘI SIGURĂ: PrivateVPN este un VPN puternic de uz general, cu viteze mari și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark nu are cea mai mare rețea. Cu aproximativ 500 de servere în 50 de țări (inclusiv Argentina), cu toate acestea, oferă viteze rezonabile, posibilitatea de a debloca serviciile de streaming populare în străinătate și o gamă largă de caracteristici de securitate. Există un alt factor distinctiv: Surfshark vă permite să conectați cât mai multe dispozitive doriți.

Acest serviciu folosește criptarea AES de 256 biți și protejează împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, opțiunea de a utiliza două VPN-uri, funcționalitatea de tunelare împărțită și ofuscarea traficului. Surfshark poate bloca chiar și automat reclame și malware. Cel mai bun lucru este că acest serviciu nu păstrează jurnalele, ceea ce înseamnă că ești aproape imposibil de urmărit. Suportul este disponibil prin chat live, 24/7.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, Android, Amazon Fire TV și Firestick și iOS. Poate fi instalat manual pe routere selectate.

Pro:

 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Numeroase opțiuni de securitate
 • Zero jurnalele

Contra:

 • Dimensiune limitată a rețelei

Scorul nostru:

4 din 5

FIDICITATE ȘI FOCUSĂ PRIVATIVĂ: Acest VPN oferă mai multe opțiuni de securitate și nu păstrează jurnalele, ceea ce îl face ideal pentru utilizatorii conștienți de securitate. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot are peste 3.000 de servere în peste 70 de țări, inclusiv Argentina. Având capacități puternice de deblocare și viteze în mod constant ridicate, vă permite să utilizați servicii precum Telefe, El Trece și America TV din străinătate, fără orice tampon sau decalaj vizibil. Acest serviciu permite până la cinci conexiuni simultane, ceea ce înseamnă că puteți proteja toate dispozitivele cele mai utilizate în același timp.

Acest VPN folosește criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator de ucidere pentru a vă feri activitățile în siguranță de ochii indurați. De asemenea, vă permite să ocoliți VPN-ul de pe anumite site-uri web, de exemplu, dacă doriți să urmăriți un canal TV local fără a vă deconecta în întregime. Hotspot Shield nu păstrează date identificabile după deconectare. Dacă vă confruntați cu probleme, puteți contacta serviciul de asistență 24 de ore din 24, prin intermediul unui chat live.

Hotspot Shield oferă aplicații pentru iOS, Android, MacOS și Windows.

Pro:

 • Suficient de rapid pentru transmiterea fără cusur
 • Funcții de securitate puternice
 • Capacitate bună de deblocare

Contra:

 • Nu are cea mai bună înregistrare cu privire la confidențialitate
 • Fără suport Linux

Scorul nostru:

4.5 din 5

STREAM SAFELY ORYWHERE: Hotspot Shield nu numai că vă permite să transmiteți TV argentinian în străinătate, dar utilizează și funcții de securitate de ultimă oră pentru a vă asigura că puteți face acest lucru în siguranță. Acest serviciu este livrat cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Nu pot folosi în schimb un VPN gratuit?

S-ar putea să fiți tentat să utilizați un VPN gratuit, dar au mai multe dezavantaje majore care ne împiedică să le recomandăm. În primul rând, în primul rând, aceștia au adesea mai mulți utilizatori decât le pot susține rețelele limitate. Acest lucru provoacă viteze de navigare extrem de lente și probabil că veți observa că atunci când faceți streaming, bufferele video pentru perioade îndelungate de timp, dacă se încarcă deloc. În plus, VPN-urile gratuite sunt printre primele care sunt blocate de către deținătorii de drepturi de autor, astfel încât este posibil să nu puteți accesa platforma aleasă indiferent de.

Ca orice afacere, există companii VPN gratuite pentru a câștiga bani. Nu este nimic în neregulă cu asta, în teorie, dar, în practică, metodele pe care le folosesc unele dintre aceste servicii sunt tulburătoare. De exemplu, unele plasează reclame mari în paginile pe care le vizitați, în timp ce altele folosesc cookie-uri de urmărire pentru a stoca informații despre obiceiurile dvs. de navigare. Acest lucru poate fi apoi vândut către terți fără cunoștința dvs..

De asemenea, nu există nicio garanție că serviciul pe care îl utilizați este în siguranță, datorită numărului mare de aplicații care poartă malware care prezintă ca VPN-uri gratuite în magazinele de aplicații populare. Presupunând că găsiți unul care nu conține malware, s-ar putea să nu cripteze traficul dvs. și să scurgă informații personale prin DNS sau IPv6. De asemenea, serviciile cunoscute nu sunt neapărat mai sigure: în 2015, sa descoperit că Hola vinde o lățime de bandă pentru utilizatori inactivi pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Pentru a rămâne cât mai sigur online, vă recomandăm să utilizați un VPN cu un istoric dovedit de protejare a vieții private a utilizatorilor săi.

Voi putea viziona emisiuni TV din Argentina din străinătate?

După ce v-ați conectat la unul dintre serverele argentiniene ale VPN-ului dvs., ar trebui să puteți accesa servicii ge-blocate ca și cum ar fi de fapt în Argentina. Aceasta înseamnă că veți putea transmite conținut de pe platforme precum Amazon Prime Video, HBO și Netflix de oriunde din lume.

Merită menționat că va trebui să vă abonați în continuare la aceste servicii pentru a urmări orice. Există multe platforme de streaming online gratuite, dar unele servicii premium vă cer să confirmați că sunteți rezident argentinian prin furnizarea unei metode de plată legate de o adresă argentiniană. Dacă locuiești de obicei în Argentina, poți plăti folosind cardul obișnuit de credit sau debit. Unele servicii vă permit să plătiți și prin intermediul unui card cadou, care va funcționa chiar dacă nu mai aveți o metodă de plată acceptată sau nu mai trăiți în țara dorită.

De ce altceva am nevoie de o adresă IP din Argentina?

Este posibil să fi primit alerte automate care să spună că cineva dintr-o altă țară a încercat să se conecteze la unul dintre conturile dvs. O mulțime de servicii utilizează aceste sisteme automate, inclusiv site-uri bancare online. Problema este că aceste servicii nu vă pot spune dacă sunteți de fapt hacked sau dacă sunteți doar în vacanță. Cu toate acestea, dacă vă conectați cu o adresă IP din țara de origine, este puțin probabil să activați o alertă automatizată, deoarece din perspectiva furnizorului de servicii sunteți încă în Argentina.

Când sunteți afară și cam într-o țară necunoscută, sunteți obligat să vă conectați la rețelele publice ocazional, chiar dacă numai pentru că telefonul sau tableta face acest lucru automat. Totuși, aceste rețele sunt notoriu nesigure. VPN-urile vă permit să profitați de aceste rețele în siguranță, fără să vă faceți griji despre cine vă poate monitoriza activitățile.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 66

Adblock
detector