Cum să obțineți o adresă IP pentru Danemarca

Cum să obțineți o adresă IP pentru Danemarca

Dacă doriți să accesați servicii sau conținut danez în timp ce călătoriți în străinătate, puteți, dar veți avea nevoie de o adresă IP Danemarca. Acest lucru este ușor de obținut cu ajutorul unei rețele virtuale private (VPN). VPN-urile sunt un instrument util, deoarece vă permit să vă răsfățați locația, astfel încât să pară că de fapt sunteți localizați în altă parte. Majoritatea site-urilor blocate geo verifică doar adresa IP a utilizatorului pentru a vedea de unde accesează serviciul, dar VPN-urile vă oferă o nouă adresă IP specifică regiunii de fiecare dată când vă conectați, permițându-vă să accesați orice conținut doriți. unde în lume ești localizat. Acest lucru nu este doar util pentru transmiterea de conținut străin din străinătate; de asemenea, vă permite să ocoliți cu ușurință cenzura de internet impusă de guvern.

Mulți oameni cred că activitățile lor online sunt private, dar pur și simplu nu este cazul. De fapt, Furnizorul de servicii Internet (ISP), administratorii de rețea, hackerii și chiar guvernul pot vedea exact ce faceți online. Cu toate acestea, atunci când sunteți conectat la un VPN, traficul dvs. este criptat și nu poate fi citit de către observatori externi.

Cum se obține o adresă IP daneză

Odată ce ai un VPN, este extrem de simplu să obțineți o adresă IP din Danemarca.

Iată cum puteți obține o adresă IP daneză:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la un serviciu VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Instalați software-ul VPN, având grijă să obțineți aplicația relevantă pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la oricare dintre serverele daneze ale furnizorului dvs..
 4. Încercați să accesați un serviciu danez geo-blocat. Ar trebui să se încarce aproape instantaneu, dar, dacă nu, ștergeți cookie-urile și memoria cache, apoi reîmprospătați pagina.

Notă: dacă doriți să vizionați un anumit eveniment în direct, vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus. În acest fel, dacă ceva nu funcționează așa cum este de așteptat, veți avea totuși timp să obțineți ajutor din partea asistenței pentru clienți și este posibil să nu fie nevoiți să ratați nimic.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PLĂTIT: Dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o perioadă scurtă de timp (poate dacă plecați în străinătate în vacanță), puteți profita de garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile. În timp ce trebuie să plătiți în avans, puteți anula în orice moment din această perioadă pentru a solicita o rambursare completă, oferindu-vă efectiv o acoperire VPN gratuită până la o lună.

Acoperim o mulțime de detalii cu privire la fiecare dintre furnizorii de mai jos, dar în cazul în care nu aveți timp, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP daneze:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru obținerea unei adrese IP pentru Danemarca! Rețea rapidă de servere super rapide, excelentă pentru deblocarea conținutului în flux, privat și cu aplicații sigure. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN: Furnizor bugetar veteran cu notele de top pentru securitate și confidențialitate. O mulțime de servere din care să alegeți.
 3. CyberGhost: Pachet de valoare bună, cu aplicații ușor de utilizat și unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat.
 4. IPVanish: Conexiuni rapide și fiabile. Permite conectarea a până la 10 dispozitive pe un singur cont.
 5. PrivateVPN: Rețea mai nouă, cu mai puține servere decât alți furnizori de aici, dar compensează cu viteză rapidă de transfer și descărcare.

Poate fi dificil să alegi ce VPN să folosești, în parte, deoarece există atât de multe servicii concurente, toate oferind funcții diferite și toate care pretind că sunt cele mai bune. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP din Danemarca, am considerat doar cele care îndeplinesc următoarele criterii:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri

 • Oferă cel puțin un server danez, deși cu cât este mai disponibil, cu atât mai bine
 • Oferă conexiuni consistente, de mare viteză
 • Utilizează criptarea puternică și oferă diferite caracteristici suplimentare de securitate
 • Are aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare
 • Nu înregistrează nicio informație care te-ar putea identifica.
  5 cele mai bune VPN-uri pentru Chromecast în 2023: Cum să configurați un VPN Chromecast

Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP din Danemarca?

Iată recenzia noastră asupra celor mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP pentru Danemarca

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă acces la peste 2.000 de servere pe 94 de țări (inclusiv Danemarca). Acest serviciu este suficient de rapid pentru a transmite video în direct, de înaltă definiție, fără nici un buffer vizibil și poate ocoli în mod fiabil geo-blocarea pe platforme precum Amazon Prime Video și DRTV. Nu există restricții de lățime de bandă și torrenting este permis pe fiecare server.

Acest VPN include criptarea de 256 biți, un comutator de oprire în versiunile desktop și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Cu toate că ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, este încă posibil să vă înscrieți în mod anonim, plătind cu Bitcoin și utilizând o adresă de e-mail de urgență. Chat live 24/7 este disponibil în caz de probleme.

ExpressVPN oferă aplicații Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Există chiar și un firmware personalizat pentru a face instalarea acestuia pe un router cât mai simplu posibil.

Pro:

 • Excelent pentru deblocare și streaming în viteze HD
 • Viteze foarte mari
 • Opțiuni puternice de securitate
 • Rețea de server largă
 • Suport multi-platformă excelent
 • Suport pentru chat 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump decât alți furnizori

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU DANEMARCA: ExpressVPN este alegerea noastră 1. Este rapid, sigur și poate debloca numeroase site-uri și servicii geo-blocate populare în străinătate. Vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele ale oricărui VPN major. Există peste 5.000 de servere de mare viteză în 62 de țări din întreaga lume și 76 de servere P2P activate doar în Danemarca. Acest VPN poate debloca o gamă uriașă de servicii, incluzând platforme foarte încăpățânate, cum ar fi BBC iPlayer. În plus, permite până la șase conexiuni simultane, permițându-vă să navigați în siguranță de pe oricare dintre dispozitivele dvs. fără să vă faceți griji cu privire la lăsarea altui neprotejat.

Acest serviciu vă păstrează în siguranță cu criptare AES de 256 biți, un comutator de omorizare personalizabil, un scaner malware, un blocant de anunțuri și protecție împotriva WebRTC, IPv6, redirecționarea porturilor și scurgerile DNS. Este chiar este posibil să accesați Tor peste VPN sau să utilizați două VPN simultan. NordVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica și permite utilizatorilor să plătească cu Bitcoin pentru un plus de anonimat. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

NordVPN are aplicații pentru Windows, Linux, MacOS, iOS și Android. Poate fi instalat manual pe routere de rețea selectate.

Pro:

 • Reputație puternică pentru confidențialitate
 • Viteze rapide și deblocare excelentă
 • Numeroase caracteristici avansate de securitate
 • Este posibilă înregistrarea anonimă
 • Cost scăzut

Contra:

 • Timpuri de conectare puțin mai lungi pentru unele servere

VPN FORTA, AFFORDABILĂ: NordVPN oferă viteze mari, o capacitate de deblocare excepțională și o gamă largă de opțiuni de securitate avansate la un preț favorabil bugetului. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN rapid, ușor de utilizat, cu peste 3.000 de servere din 60 de țări, inclusiv Danemarca. Este capabil să ocolească cu ușurință restricțiile regionale pe platformele de streaming populare și permite până la șapte conexiuni simultane, ceea ce înseamnă că puteți viziona orice doriți, pe orice dispozitiv doriți.

  Cum se amestecă bitcoins și se trimite bitcoin în mod anonim

În ciuda esteticului său ușor de utilizat, CyberGhost vă ia în serios confidențialitatea. Este livrat cu criptare de 256 biți, un comutator de omorizare permanent (în fiecare versiune), protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un blocant de anunțuri și o scanare automată de malware. CyberGhost nu înregistrează nicio informație care te-ar putea identifica, dar te poți înscrie în anonimat la Bitcoin dacă preferi. Puteți accesa asistența clienților 24/7 prin chat live în caz de probleme.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru dispozitivele MacOS, Windows, Android și iOS. Funcționează prin instalare manuală cu sisteme Linux și selectează routere wireless.

Pro:

 • Ideal pentru utilizatorii începători
 • Conexiuni de mare viteză
 • O gamă bună de caracteristici de securitate
 • Kill switch în fiecare versiune

Contra:

 • Lipsa de opțiuni avansate ar putea fi o problemă pentru utilizatorii de energie electrică

STREAMING simplu, securizat: CyberGhost este un serviciu rapid, cu o rețea largă, deblocare fără confuzie și o mulțime de opțiuni de securitate încorporate. De asemenea, include o garanție de returnare a banilor de 45 de zile..

Iată recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are 18 servere daneze și peste 1.300 de alte distribuite în peste 75 de locații din întreaga lume. Acest VPN este ideal pentru streaming: oferă viteze foarte mari, aplicații ușoare pentru numeroase platforme și până la zece conexiuni simultane. Prin comparație, majoritatea altor VPN permit între trei și șase, deci IPVanish este deosebit de generos în această privință.

Acest VPN îți menține activitățile private în orice moment cu criptare de 256 biți, un comutator de ucidere (în versiunile desktop) și protecție IPv6 și DNS împotriva scurgerii. Dacă sunteți în căutarea unui plus de securitate, puteți desconsidera traficul OpenVPN, bloca în întregime traficul LAN și puteți schimba adrese IP periodic. În plus,, Jurnalele IPVanish nu au informații de identificare personală, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru ca activitățile dvs. să vă fie identificate. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

Aplicațiile IPVanish pot fi descărcate pentru dispozitivele Windows, Android, MacOS, iOS și Amazon Fire. Poate fi configurat manual pentru a fi folosit pe sisteme Linux și selectați routere de internet.

Pro:

 • Suficient de rapid pentru streaming HD fără cusur
 • Funcții avansate de securitate
 • 10 conexiuni permise

Contra:

 • Luptă pentru a debloca unele servicii populare

PROTECTĂ TOTUL DISPOZITIV: Suportul multi-platformă puternic al IPVanish și un număr mare de conexiuni permise îl fac ideal pentru securizarea fiecărui dispozitiv pe care îl deții. Există chiar și o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are o rețea mai mică decât unii dintre rivalii săi, dar oferă viteze mai rapide decât media și este capabil să deblocheze o gamă uriașă de servicii geo-blocate, inclusiv Netflix Danemarca din străinătate. Mai mult, cu până la șase conexiuni simultane permise, îl puteți folosi pentru a vă proteja toate dispozitivele cele mai utilizate simultan.

Acest VPN folosește criptarea și protecția de 256 biți împotriva DNS, WebRTC și scurgerilor IPv6 pentru a vă menține activitățile private în orice moment. Este posibil să plătești cu Bitcoin, dar PrivateVPN are o politică fără logare și, ca atare, nu vă putem dezvălui detalii despre activitățile dvs. chiar și sub presiune legală. Deși nu există chat live, asistența pentru clienți poate instala și configura software-ul de la distanță pentru dvs., dacă doriți.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, Android, MacOS și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru platformele bazate pe Linux și routerele acceptate.

Pro:

 • Viteze mai mari decât majoritatea concurenților săi
 • Nu păstrează jurnalele
 • Capacitate bună de deblocare

Contra:

 • Rețea destul de mică
 • Nu oferă asistență la chat-urile live
  Alternativele de torenți Pirate Bay și modul de utilizare a acestora în siguranță

IDEAL PENTRU STREAMING: PrivateVPN este rapid, conștient de confidențialitate și excelent la deblocarea platformelor geo-blocate. Chiar vine cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot să primesc o adresă IP daneză cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea o modalitate ușoară de a vă proteja online, dar vă sfătuim să folosiți unul din mai multe motive. În primul rând, este puțin probabil să ofere chiar și servere daneze. În al doilea rând, aceste servicii au aproape întotdeauna mai puține servere decât omologii lor plătite, dar totuși mai mulți utilizatori. Acest lucru duce la încetinirea majoră a rețelei, ceea ce face ca navigarea ocazională să fie frustrantă și să se redea aproape aproape imposibil. În plus, VPN-urile gratuite sunt de obicei primele blocate de platformele de streaming, astfel încât nu există nicio garanție că veți putea accesa site-ul ales în primul rând.

În ciuda a ceea ce ar putea spune echipele lor de marketing, VPN-urile gratuite sunt companii care există pentru a face bani. Deci, cum generează aceste servicii profit? Aproape fiecare VPN gratuit introduce reclame în paginile pe care le vizitați, dar unele au apelat la tactici mai ascuțite. De exemplu, acestea ar putea stoca un cookie de urmărire în browserul dvs. și îl pot utiliza pentru a colecta informații, inclusiv adresa IP sursă, site-urile preferate, de câte ori sunteți de obicei online și așa mai departe. Acest profil de consumator poate fi apoi vândut agenților de publicitate, cel mai frecvent fără cunoștința dvs..

În cele din urmă, nu există nicio modalitate ușoară de a spune dacă utilizați sau nu un serviciu legitim. Cercetări recente au arătat că din 283 de VPN-uri testate gratuit, aproape 40% conțineau malware. Poate mai îngrijorător, 18% nu a criptat niciodată traficul utilizatorilor și peste 80% au scăpat informații personale. Companiile mari nu sunt neapărat mai sigure; în 2016, Hola a vândut în mod infim lățimea de bandă a utilizatorului pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Pentru a vă păstra în siguranță și informațiile personale, vă recomandăm să utilizați un VPN de renume cu o politică de confidențialitate prim-client.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Danemarca

Pot viziona televiziunea daneză din străinătate cu un VPN?

Dacă sunteți conectat la un server VPN danez, majoritatea serviciilor de streaming nu vor putea să vă spună că sunteți de fapt localizat în altă parte. Ca atare, puteți utiliza un VPN pentru a transmite conținut pe platforme precum Netflix, Amazon Prime Video, HBO și DRTV, indiferent unde vă aflați în lume.

Merită menționat faptul că unele servicii vă verifică locația în alte moduri. De exemplu, unii ar putea solicita să aveți un număr de telefon mobil dintr-o anumită țară sau pot accepta doar metode de plată legate de o adresă locală. Aceasta înseamnă că, dacă locuiești de obicei în țara dorită, te poți încă înscrie și urmări din străinătate, dar utilizatorii străini, de obicei, nu se vor putea înregistra deloc.

De ce altfel am nevoie de o adresă IP din Danemarca?

Toate tipurile de servicii folosesc alerte automatizate în aceste zile. De cele mai multe ori, acestea servesc ca un sistem de avertizare timpurie în cazul în care contul dvs. este accesat din străinătate fără cunoștința dvs. Cu toate acestea, dacă încercați să vă conectați la internet banking atunci când sunteți în vacanță, vă puteți găsi imposibil să vă accesați fondurile fără a vă verifica identitatea. Cu toate acestea, dacă vă conectați la o VPN în prealabil, reduceți considerabil riscul de a declanșa aceste alerte și ar trebui să vă puteți utiliza serviciul normal.

Dacă sunteți în vacanță, este mult mai probabil să utilizați rețele wifi publice. Cu toate acestea, acestea sunt notoriu nesigure și ar putea fi monitorizate de orice număr de organizații diferite. Criptarea VPN-ului tău te protejează de acest tip de suspiciune și, deoarece activitățile tale sunt dirijate prin servere din altă parte a lumii, poți vizita site-uri care sunt accesibile gratuit în Danemarca, dar blocate în țara în care te afli în prezent..

Restricții de internet în Danemarca

Danemarca are relativ puține restricții pe internet și blochează doar accesul la site-uri care oferă droguri, pornografie ilegală, jocuri de noroc fără licență (inclusiv cele care permit utilizatorilor să parieze piei de personaje pentru jocuri online) sau material protejat de drepturi de autor. În 2008, WikiLeaks a dezvăluit că aproximativ 3.000 de astfel de site-uri sunt blocate în Danemarca.

About the author

Comments

 1. are există atât de multe opțiuni disponibile. Cu toate acestea, este important să utilizați un VPN de încredere atunci când călătoriți în străinătate și doriți să accesați conținut danez. VPN-urile vă permit să vă bucurați de conținutul preferat, indiferent de locația dvs. și vă protejează de observatorii externi care ar putea dori să vă urmărească activitățile online. În plus, VPN-urile sunt utile și pentru a ocoli cenzura de internet impusă de guvern. În general, recomandăm ExpressVPN ca fiind cea mai bună opțiune pentru obținerea unei adrese IP daneze, dar există și alte opțiuni bune disponibile. În orice caz, asigurați-vă că utilizați un VPN de încredere și că vă protejați activitățile online.

Comments are closed.