Cum să obțineți o adresă IP pentru Elveția cu un VPN

Cum să obțineți o adresă IP pentru Elveția

Principalul beneficiu al VPN este că îți crește securitatea online. În mod normal, când utilizați internetul, Furnizorul de servicii Internet (ISP), administratorii de rețea și, eventual, chiar și guvernul poate vedea exact ceea ce faceți. Cu toate acestea, VPN-urile vă criptează traficul, ceea ce îl face imposibil de citit și vă permite să navigați în mod privat, fără să vă faceți griji despre urmărirea activităților dvs..

Cele mai cunoscute servicii de streaming sunt restricționate la nivel regional. Acest lucru înseamnă că vă detectează adresa IP și dacă nu provine dintr-o țară din zona de difuzare alocată, veți fi împiedicat să utilizați serviciul. VPN-urile vă permit să vă conectați prin servere intermediare din întreaga lume. În acest sens, vi s-a atribuit automat o adresă IP specifică regiunii, permițându-vă să accesați serviciile obișnuite din străinătate.

Intrăm într-o mulțime de detalii pe fiecare dintre VPN-urile pe care le prezentăm mai jos, dar dacă aveți timp doar pentru o privire rapidă, aici este lista celor mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP elvețiene:

 1. ExpressVPN Prima noastră alegere pentru o adresă IP elvețiană! Operează servere rapide în Elveția, care sunt sigure și private. Include garanție de returnare a banilor de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară. Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat, ceea ce face din aceasta o alegere prietenoasă pentru începători.
 3. NordVPN O mulțime de servere în Elveția, foarte bune pentru a evita geo-restricțiile. Aplicații sigure.
 4. IPVanish Funcționează bine cu dispozitivele de streaming bazate pe Android precum Kodi. Permite 10 dispozitive conectate.
 5. PrivateVPN Rețea mai mică, dar excelentă pentru deblocarea majorității site-urilor de streaming precum Netflix și Hulu.

Cum să obțineți o adresă IP elvețiană

Chiar dacă nu ați folosit niciodată o VPN, este destul de simplu să ocoliți blocarea regională și să accesați orice doriți online:

 1. Începeți prin a alege un furnizor VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Apoi, descărcați și instalați software-ul, asigurându-vă că primiți aplicația relevantă pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele elvețiene ale serviciului dvs..
 4. Încercați să încărcați un site elvețian blocat geo. Dacă încă nu îl puteți accesa, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. înainte de a actualiza pagina.

Dacă intenționați să urmăriți un eveniment live, vă recomandăm să efectuați pașii de mai sus înainte de a începe. Acest lucru vă asigură că dacă întâmpinați probleme, veți mai avea timp să obțineți ajutor de la echipa de asistență a clientului VPN.

Cum să obțineți un VPN gratuit timp de o lună

OBȚINE GRATUIT UN VPN PLATIT: Aveți nevoie doar de acoperire VPN pe termen scurt? Poate că plecați în vacanță sau doriți doar să vizionați un eveniment anume? În aceste situații, puteți profita de garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile. Este necesară o plată în avans, dar puteți anula în orice moment în termen de 30 de zile pentru a solicita o rambursare completă, oferindu-vă efectiv acces VPN gratuit.

Cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP din Elveția

Alegerea unui VPN poate fi dificilă. La urma urmei, există sute de servicii acolo, cu mai multe sosiri tot timpul. Pentru a găsi cele mai bune servicii pentru obținerea unei adrese IP elvețiene, am căutat cele care îndeplinesc criteriile de mai jos:

 1. Are servere în Elveția
 2. Oferă conexiuni consistente, de mare viteză
 3. Utilizează criptarea puternică și oferă funcții suplimentare de securitate
 4. Vine cu aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare
 5. Nu vă înregistrează nicio informație care vă poate identifica

Citiți mai departe pentru a vedea VPN-urile noastre de top pentru obținerea adreselor IP elvețiene:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are în prezent peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări diferite, inclusiv Elveția. Este excepțional de bine să ocoliți geo-restricțiile, așa că veți putea chiar și să transmiteți conținut de pe platforme notoriu încăpățânate, cum ar fi Netflix SUA și Amazon Prime Video. Cel mai bine, acest serviciu este suficient de rapid pentru a transmite video în direct HD (sau chiar 4K) fără întreruperi.

Vă garantează confidențialitatea cu criptare de 256 biți, un comutator de ucidere (doar versiuni desktop), secret perfect înainte și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Utilizatorii conștienți de securitate vor aprecia că pot plăti cu Bitcoin, dar ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, nu există niciun risc să fii urmărit în niciun fel. Nevoie de ajutor? Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux. Acest VPN are un firmware personalizat pentru a simplifica procesul de instalare a acestuia pe un router.

Pro:

 • Conexiuni rapide și sigure
 • Capacitate puternică de deblocare
 • Rețea de server largă
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra:

 • Puțin mai scump decât alți furnizori

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ELVEȚIA: ExpressVPN este prima alegere. Este rapid, sigur și excelent la deblocarea serviciilor geo-blocate din străinătate. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are peste 5.700 de servere de mare viteză în 90 de țări (inclusiv 150 în Elveția). Este conceput pentru utilizatorii începători și, în consecință, este extrem de simplu de utilizat: puteți vedea chiar și informații pertinente despre fiecare server, inclusiv încărcarea sa curentă și ce serviciu este proiectat să deblocheze. Cu până la șapte conexiuni simultane permise, CyberGhost vă permite să navigați și să transmiteți fluxul în siguranță de la orice dispozitiv doriți.

Acest serviciu are un comutator de ucidere permanentă conceput pentru a vă păstra în siguranță în orice moment. Utilizează criptarea de 256 biți și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS și asigură blocarea automată a anunțurilor și a programelor malware. CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală, dar puteți plăti cu Bitcoin pentru un plus de anonimat. Chat-ul live este disponibil 24/7 în caz de probleme.

CyberGhost oferă aplicații pentru MacOS, Linux, Android, Windows și iOS. Funcționează pe anumite routere de rețea după configurarea manuală.

Pro:

 • Foarte rapid
 • Configurație minimă necesară
 • Ucide comutatorul pe fiecare platformă
 • Înregistrare anonimă posibilă

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este un VPN low-cost care oferă viteze mari, capacitate de deblocare puternică și un număr mare de conexiuni simultane. Include garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele de servere ale oricărui serviciu testat. Există peste 5.700 de servere din care să alegeți (cu 113 doar în Elveția), care acoperă 60 de țări. Aceasta vă permite să transmiteți flux video HD fără probleme și poate debloca servicii populare precum Netflix SUA, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Șase conexiuni simultane sunt permise, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele dvs. cele mai utilizate cu un singur cont.

Acest VPN vă oferă libertatea de a vă adapta perfect configurația de securitate. Dispune de criptare AES de 256 biți, un comutator de omorizare specific programului, un blocant de anunțuri, un scaner malware și o protecție împotriva WebRTC, IPv6, redirecționarea porturilor și scurgerile DNS. Mai mult, îi ajută pe utilizatori să acceseze cu ușurință Tor peste o VPN sau să folosească două VPN-uri simultan. NordVPN nu înregistrează nicio informație care te-ar putea identifica și acceptă plăți Bitcoin. Personalul de asistență este disponibil pentru a vă ajuta 24 de ore pe 24, prin chat live.

Acest furnizor oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Poate fi instalat manual pe routere wireless selectate.

Pro:

 • O mulțime de opțiuni pentru utilizatorii avansați
 • Suficient de rapid pentru streaming HD
 • Excelent la deblocarea serviciilor populare
 • Număr mare de servere elvețiene

Contra:

 • Conexiunea serverului durează puțin mai mult decât unii dintre rivalii săi

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este ieftin, versatil și rapid și oferă suficiente opțiuni avansate pentru a menține utilizatorii cu experiență fericiți fără a izola novicii. Include garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are peste 1.300 de servere la nivel mondial, cuprinzând peste 75 de locații în 60 de țări, inclusiv 9 servere la Zurich, Elveția. Acesta este un VPN cu multe de oferit: aplicații ușoare pentru cele mai populare platforme, viteze suficient de rapide pentru streaming HD neîntrerupt și securitate excelentă. IPVanish vă permite chiar să vă conectați până la zece dispozitive simultan, în timp ce majoritatea altor servicii permit între trei și șase.

Acest VPN folosește criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere (în aplicațiile pentru desktop) pentru a vă menține activitățile private în orice moment.. Aceasta oferă, de asemenea, funcții de securitate mai avansate cum ar fi blocarea conexiunii locale, ofuscarea traficului OpenVPN și opțiunea de a schimba în mod regulat adresa dvs. IP la intervale prestabilite. IPVanish nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android și iOS și Linux, iar unele routere pot fi configurate manual.

Pro:

 • Aplicații foarte ușoare
 • Conexiuni de mare viteză
 • 10 conexiuni permise

Contra:

 • Luptă pentru a debloca platformele cu geo-restricție încăpățânată
 • Utilizatorii nu se pot înregistra în mod anonim

SECURITATE COMPRENSIVĂ: IPVanish este un serviciu rapid, sigur, care vă permite să protejați toate dispozitivele casnice simultan. 7 zile de garanție înapoi înapoi incluse

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are o rețea mai mică decât mulți dintre rivalii săi (mai puțin de 90 de servere care se ocupă de 59 de țări), dar oferă 2 servere în Zurich cu viteze excelente. În plus, această VPN are funcții de deblocare deosebite, ceea ce înseamnă că veți putea transmite conținut din biblioteca elvețiană Netflix, Amazon Prime Video și Watchbox de oriunde v-ați afla în lume.

Acest serviciu include criptarea de 256 biți și protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC în mod implicit. Nu păstrează jurnalele, dar dacă doriți un plus de liniște sufletească, vă puteți înscrie aproape complet în anonimat folosind Bitcoin și o adresă de e-mail de urgență. Deși asistența este acordată în principal prin e-mail, personalul este foarte util și poate chiar să instaleze software-ul de la distanță.

Aplicațiile mobile sunt disponibile pentru Android și iOS, iar clienții desktop sunt furnizați pentru Windows și MacOS. Linux și unele routere pot fi configurate manual.

Pro:

 • Nu au fost păstrate jurnalele
 • Conexiuni foarte rapide, fiabile
 • Capabil să deblocheze multe site-uri și servicii populare

Contra:

 • Nu oferă asistență prin chat live
 • Dimensiune limitată a rețelei

MARE PENTRU STREAMING: PrivateVPN este un serviciu versatil, fiabil, cu viteze mai bune decât media și un angajament puternic pentru menținerea vieții private. Include garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot obține un IP elvețian cu un VPN gratuit?

În timp ce VPN-urile gratuite pot fi atrăgătoare la prima vedere, vă sfătuim să folosiți unul. Aceste servicii tind să aibă rețele de server destul de mici, dar totuși mai mulți utilizatori decât majoritatea VPN-urilor plătite. În consecință, este posibil să experimentați viteze foarte mici, perioade lungi de tamponare, pauze dese și poate chiar deconectarea de la VPN. În plus, platformele de streaming își îmbunătățesc în mod regulat măsurile de georestrucție și, în timp ce serviciile plătite au, de obicei, resurse pentru a găsi o soluție de rezolvare la scurt timp după aceea, VPN-urile gratuite de obicei nu.

Ca orice altă afacere, un VPN gratuit este conceput pentru a câștiga bani, chiar dacă utilizatorul nu plătește în avans. De cele mai multe ori, veți observa că anunțurile au fost introduse în paginile pe care le vizitați, ceea ce nu este nimic nou. Problema este că acestea sunt adesea foarte mari, care distrag atenția și sunt neplăcute. În plus, unele servicii utilizează cookie-uri de urmărire pentru a colecta informații despre activitatea dvs. de navigare. Acest lucru poate fi apoi compilat într-un profil de consumator și vândut terților ulterior, fără să știți.

Din păcate, hackerii își adaptează abordările pentru a-și valorifica dorința de a rămâne în siguranță. De fapt, un sondaj din 2016 pe 283 de aplicații VPN gratuite a arătat că 37% conține malware. La fel de tulburător este și faptul că 18% dintre aplicațiile neinfectate nu au folosit niciodată nicio criptare, în esență, nu vă lasă mai bine decât navigarea neprotejată. Chiar și cunoscutele VPN gratuite vin cu riscuri, deoarece am aflat când Hola a fost prins facilitând o botnet cu lățimea de bandă a utilizatorului inactiv..

Vă recomandăm să utilizați un VPN de renume cu o evidență dovedită de a proteja confidențialitatea utilizatorilor săi.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Elveția

Pot viziona televiziunea elvețiană online cu un VPN?

Când vă conectați la un server elvețian, pentru toate intențiile și scopurile, puteți utiliza internetul ca și cum sunteți de fapt în Elveția. Aceasta înseamnă că veți putea accesa diferite site-uri de streaming, inclusiv Netflix, Netzkino, Watchbox și Hollystar din orice loc..

Cu toate acestea, dacă nu aveți deja un cont, va trebui totuși să vă înscrieți, ceea ce poate prezenta unele probleme. De exemplu, dacă locuiești în prezent în afara Elveției și serviciul acceptă doar metode de plată elvețiene sau necesită să introduceți o adresă elvețiană, este posibil să nu puteți înregistra.

De ce altfel am nevoie de o adresă IP din Elveția?

Ați primit vreodată un e-mail care vă avertizează că a fost accesat contul dvs. dintr-o altă țară? Toate tipurile de servicii utilizează aceste alerte automatizate pentru a vă avertiza atunci când cred că contul dvs. a fost accesat fără a vă informa. Problema este că dacă vă conectați la serviciul dvs. bancar online când sunteți în vacanță, de exemplu, puteți găsi că nu puteți muta fonduri până când nu ați verificat că sunteți cine pretindeți că sunteți.

Pe de altă parte, dacă locuiești în mod normal în Elveția și folosești un IP elvețian atunci când te conectezi la aceste servicii, probabil că nu vor observa că ești în străinătate.

Când călătoriți, probabil că veți folosi wifi public din când în când. Aceste rețele de multe ori blochează anumite site-uri web și pot expune activitățile dvs. la monitorizare de către hackeri sau alți amatori. Utilizând un VPN, puteți profita de avantajele rețelelor accesibile publicului, păstrându-vă confidențialitatea intactă.

Ce site-uri sunt blocate în Elveția?

Elveția nu blochează de fapt mult conținut online. Acestea fiind spuse, în iunie 2018, publicul a votat să blocheze accesul la site-urile de jocuri de noroc și jocuri de noroc care au sediul în afara Elveției. Valoarea acestei restricții de pătură este în cel mai bun caz discutabilă, având în vedere ușurința cu care VPN-urile pot ocoli blocarea specifică țării și accesul larg la instrumente de confidențialitate, cum ar fi Tor.

„Elveția Grunge Flag” de Nicolas Raymond sub licență CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 65

Adblock
detector