Cum să obțineți o adresă IP pentru Indonezia în 2020 cu un VPN

Cum se obține o adresă IP pentru IndoneziaCu un VPN, puteți obține o adresă IP pentru Indonezia sau aproape orice altă țară din care doriți să navigați. Un VPN cu servere din Indonezia vă permite să accesați conținut geore-restricționat din Indonezia. VPN-urile fac acest lucru prin criptarea traficului de internet al dispozitivului și redirecționarea acestuia prin serverele proprii.

Indonezia are un nivel ridicat de cenzură online, cu interdicții asupra majorității conținutului pornografic și chiar a unor site-uri de socializare. Scurt pentru „Rețeaua virtuală virtuală”, o VPN vă permite să ocoliți aceste restricții și vă oferă un grad mai mare de confidențialitate online prin ascunderea adresei IP și a locației dvs..

Cum se obține o adresă IP pentru Indonezia

Obținerea unei adrese IP pentru Indonezia este rapidă și ușoară. De fapt, ar trebui să dureze doar câteva minute.

Iată cum puteți obține o adresă IP pentru Indonezia:

 1. Înscrieți-vă cu un serviciu VPN - vă recomandăm ExpressVPN pentru o adresă IP indoneziană.
 2. Descărcați și instalați aplicația sau extensia de browser corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Indonezia.
 4. Deschideți niște conținut geo-restricționat din Indonezia, care ar trebui deblocat.
 5. Dacă conținutul este încă blocat, încercați să ștergeți cookie-urile browserului dvs. sau să vă conectați la un alt server indonezian, dacă este disponibil.

ACCES VPN RATAT GRATUIT Dacă sunteți în căutarea unei acoperiri VPN pe termen scurt (poate plecați în străinătate în concediu), puteți utiliza garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile; este necesară o plată în avans, dar puteți anula în termen de 30 de zile pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări.

Dacă doriți să obțineți o adresă IP indoneziană, dar încă nu aveți timp să citiți articolul complet, iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri:

Cele mai bune VPN-uri pentru o adresă IP pentru Indonezia:

 1. ExpressVPN: Recomandarea noastră # 1 pentru obținerea unei adrese IP pentru Indonezia! Servere rapide și fiabile din Indonezia. Deblochează Netflix, Iflix, Viu, etc. Aplicații ușoare pentru utilizator și extensii de browser, suport 24/7 și foarte sigur.
 2. NordVPN: Un VPN excelent pentru bugetul conștient. 5 servere din Indonezia și peste 5.000 din întreaga lume. Rapid și deblochează cel mai mult conținut geo-restricționat. Securizat cu criptare, servere de specialitate și o politică fără jurnale.
 3. CyberGhost: 8 servere din Indonezia pentru vizionarea Iflix, FuboTV și multe altele. Utilizați pe până la 7 dispozitive simultan. Securitatea include criptarea și o politică fără jurnale.
 4. PrivateVPN: Un serviciu VPN foarte rapid cu servere din Indonezia. Deblocați Netflix, Iflix, Fox Sports Asia, etc. Aplicații prietenoase pentru utilizator și foarte sigure cu criptare.
 5. VyprVPN: VPN rapid și de încredere. Deblocați conținutul geo-restricționat din Indonezia și din întreaga lume. Un serviciu sigur fără jurnale cu asistență 24/7.

Trebuie să se ia în considerare o serie de factori atunci când se decide cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP pentru Indonezia. În special, acestea includ calitatea și cantitatea serverelor și nivelul de securitate oferit.

Am luat în considerare toți acești factori și am creat cele mai bune cinci VPN-uri pe baza următoarelor criterii:

 • Cel puțin un server din Indonezia, de preferință mai multe
 • Viteze rapide pentru streaming fără întârziere și buffering
 • Aplicații ușor de utilizat pentru desktop și mobil
 • Securizat cu criptare AES de 256 biți
 • Nicio înregistrare a informațiilor de identificare personală
 • Suport pentru chat live, disponibil ideal 24/7

Cea mai bună VPN pentru a obține o adresă IP pentru Indonezia

Iată o listă completă a celor mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP pentru Indonezia.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP pentru Indonezia, datorită faptului că este rapid și sigur. Oferind lățime de bandă nelimitată, ExpressVPN are peste 3.000 de servere VPN distribuite în 94 de țări, inclusiv în Indonezia. Noi am testat multe dintre aceste servere pe noi înșine și le-am găsit ca fiind la fel de fiabile, deoarece sunt de mare viteză. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de streaming de conținut. Din fericire, ExpressVPN deblochează mai mult conținut geo-restricționat decât majoritatea VPN-urilor, inclusiv Netflix, Iflix și Viu pentru a numi câteva.

Un avantaj deosebit de important al ExpressVPN este că este un VPN extrem de ușor de utilizat. Funcționează pe toate sistemele și dispozitivele de operare majore și chiar are o aplicație pentru routere. Aplicațiile ExpressVPN sunt foarte accesibile și conectarea la un server sau configurarea setărilor dvs. este rapidă și ușoară. În cazul în care întâmpinați o problemă, ExpressVPN oferă asistență excelentă pentru clienți, disponibilă 24/7 prin chat live.

După cum am menționat, ExpressVPN este sigur. Acest lucru se datorează faptului că utilizează criptarea AES de 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS. Alte caracteristici cheie de securitate includ un comutator de ucidere și tunelarea divizată. În mod crucial, ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, un refugiu sigur de la alianțele de informații precum Five Eyes. Ce este mai mult, ExpressVPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi.

ExpressVPN este disponibil pe Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. O extensie de browser este disponibilă pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere în 94 de țări, inclusiv în Indonezia
 • Viteze rapide pentru streaming Netflix, Iflix, Viu și multe altele
 • Varietate de aplicații prietenoase și extensii de browser
 • Suport prietenos de chat disponibil 24/7
 • O mulțime de caracteristici importante de securitate, inclusiv criptarea
 • Nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor

Contra:

 • Oarecum scump în comparație cu alte VPN-uri

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU INDONESIA: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Servere rapide și fiabile din Indonezia și deblochează aprecierile Netflix, Iflix și Fox Sports Asia. Usor de utilizat si sigur. Puteți încerca fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele de servere ale oricărui VPN cu peste 5.200 în total, inclusiv cinci din Indonezia. Cu atât de multe servere, este ușor să deblocați conținutul geo-restricționat din Indonezia, inclusiv conținut de la canale TV, cum ar fi RCTI și Trans7. Intr-adevar, NordVPN este excelent la deblocarea serviciilor de streaming fie Netflix, HOOQ sau Fox Sports Asia. Experiența noastră cu serverele NordVPN este foarte pozitivă cu navigarea și streamingul de mare viteză fără buffer sau decalaj.

NordVPN este foarte flexibil. Nu numai că există multe servere din care să alegeți, dar există și o gamă largă de aplicații și extensii de browser. Mai bine, puteți utiliza NordVPN pe cel mult șase dispozitive simultan. O problemă de luat în considerare în Indonezia și în multe alte țări este riscul supravegherii internetului. NordVPN vă protejează cu criptarea AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. De asemenea, are o politică fără jurnal, precum și servere specializate pentru cei care doresc o securitate online mai mare.

NordVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • O mulțime de servere, dintre care 5 sunt în Indonezia
 • Conexiuni de mare viteză pentru streaming de emisiuni TV și filme
 • Utilizați până la 6 dintre dispozitivele dvs. simultan
 • O gamă largă de aplicații și extensii de browser
 • Securitate generală excelentă cu servere specializate

Contra:

 • Câteva servere sunt oarecum nesigure

MAI BUN PENTRU BUGETAT: NordVPN are cinci servere în Indonezia și peste 5.000 în întreaga lume. Este rapid și deblochează Netflix, Iflix, HOOQ și multe altele. Caracteristici puternice de securitate. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are opt servere în Indonezia, mai mult decât majoritatea VPN-urilor. Nu veți avea probleme să deblocați o gamă largă de conținut geo-restricționat din Indonezia. Viteza și consistența serverelor înseamnă că streaming-ul Iflix, Vue și FuboTV nu reprezintă deloc probleme. În general, CyberGhost are un impresionant 3.500 de servere, ceea ce înseamnă că nu veți putea obține doar o adresă IP pentru Indonezia, ci și pentru zeci de alte țări. În combinație cu garanția de returnare a sumelor de 45 de zile oferite, aceasta este o VPN de mare valoare.

Puteți securiza toate dispozitivele dvs. cu CyberGhost, deoarece permite până la șapte conexiuni simultane. Aplicațiile sunt rapide și ușor de utilizat, iar asistența 24/7 este disponibilă în cazul în care aveți nevoie. Am considerat că CyberGhost este unul dintre cele mai sigure VPN-uri de pe piață. Criptarea AES pe 256 biți securizează datele dvs. în timp ce sunteți protejat de scurgeri DNS. Un comutator automat de omor și o politică strictă fără jurnaluri protejează informațiile dvs. personale de la toți cei de la ISP la guvern.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • 8 servere din Indonezia și peste 3.500 din întreaga lume
 • Rapid pentru streaming Iflix, Vue, FuboTV și multe altele
 • Garanție de returnare de 45 de zile (mai mult decât majoritatea VPN-urilor)
 • Utilizați pe până la 7 dispozitive simultan
 • Securitate puternică cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Nu există aplicație disponibilă pentru Linux
 • Incoerent la deblocarea unor servicii de streaming

8 SERVANȚI DIN INDONESIA: CyberGhost este rapid pentru streaming Iflix, FuboTV și multe altele. Folosiți-l pe cel mult șapte dispozitive simultan. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru a transmite filmele și emisiunile TV preferate din Indonezia. De fapt, PrivateVPN este excelent la deblocarea serviciilor de streaming internaționale populare, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. PrivateVPN are aproximativ 100 de servere în 59 de țări, inclusiv Indonezia. Transmiterea în flux este perfectă și este puțin probabil să întâlniți întârziere sau buffering. PrivateVPN vă permite să conectați până la șase dispozitive simultan, toate la adrese IP unice.

Am petrecut mult timp testând aplicațiile PrivateVPN, care sunt disponibile pentru desktop și mobil. Aspectul simplu al aplicațiilor le face ideale pentru începători, deși un meniu avansat permite ajustarea fină dacă este necesar. PrivateVPN vă va păstra în siguranță online, indiferent dacă sunteți în Indonezia sau în străinătate. Securizat cu criptare AES pe 256 biți, ExpressVPN oferă, de asemenea, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. O politică de înregistrare a datelor zero înseamnă că informațiile dvs. personale și activitatea de navigare rămân doar dvs. și dumneavoastră.

PrivateVPN este disponibil prin aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Viteze rapide pentru navigare și streaming
 • Deblochează Netflix, Iflix și ESPN, printre altele
 • Conectați până la 6 dispozitive simultan
 • Aplicații ușor de utilizat pentru desktop și mobil
 • Nivel ridicat de securitate cu criptare AES de 256 biți

Contra:

 • Rețea relativ mică de aproximativ 100 de servere
 • Nu există aplicații pentru Linux sau routere

STREAMING DE VITEZĂ MARE: PrivateVPN este un VPN de mare viteză cu servere în Indonezia. Deblocați Netflix, Iflix, ESPN etc. Securizat și ușor de utilizat, dar are doar aproximativ 100 de servere. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. VyprVPN

VyprVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN deblochează site-urile și serviciile indoneziene protejând în același timp confidențialitatea online. Cu aproximativ 700 de servere din zeci de țări din întreaga lume (inclusiv Indonezia), VyprVPN este o altă opțiune excelentă de luat în considerare. Am putut folosi VyprVPN pentru a viziona conținut de pe canale TV indoneziene, cum ar fi MNCTV și SCTV și debloca serviciile de streaming, inclusiv Fox Sports Asia și Genflix. Conexiunile au fost rapide și de încredere, fără timp de oprire sau scăderi notabile de calitate.

VyprVPN este o mulțime de lucruri care vă plac. În special, este unul dintre puținele VPN care au fost auditate în mod independent pentru a demonstra că nu păstrează jurnalele. Ce este mai mult, spre deosebire de multe VPN-uri, VyprVPN deține și administrează propriile servere. Adăugați la aceasta criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și comutatorul de ucidere, iar VyprVPN este la fel de sigur ca orice VPN pe care probabil că o găsiți. Dacă aveți îndoieli despre ce poate face VyprVPN, asistența 24/7 este disponibilă prin e-mail și chat live.

Aplicațiile VyprVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android și iOS, în timp ce Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Serverele sunt rapide și conexiunile sunt consistente
 • Deblochează o varietate de conținut geore-restricționat
 • Securitate excelentă cu o politică fără jurnale

Contra:

 • Pe partea de preț
 • Planul standard permite numai până la 3 dispozitive

SIGURANȚĂ DE VECHI: VyprVPN este un serviciu VPN rapid și de încredere cu servere din Indonezia. Securitate excelentă cu o politică fără jurnale, dar puțin scumpă. Garanție de returnare de 3 zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

VPN-urile sunt legale în Indonezia?

VPN-urile sunt legale în Indonezia. Dacă sunteți în Indonezia, vă încurajăm să utilizați un VPN. Acest lucru se datorează faptului că cenzura pe internet este predominantă în țară. O adresă IP pentru Indonezia vă poate ajuta să deblocați conținutul restricționat de guvern, precum și să vă protejați propria confidențialitate online, împiedicând ISP-ul și guvernul să vă urmărească.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Indonezia

De ce am nevoie de o adresă IP pentru Indonezia?

Dacă doriți să deblocați site-urile și serviciile geore-restricționate din Indonezia, trebuie să fiți în Indonezia sau să utilizați un VPN. În acest sens, veți avea o adresă IP indoneziană. Cele mai bune VPN-uri pentru Indonezia au servere din întreaga lume, ceea ce vă permite să obțineți adrese IP dintr-o gamă largă de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Australia și Japonia.

Freedom House evaluează libertatea de internet a Indoneziei ca fiind doar „parțial gratuită” cu un scor de 46/100 (0 fiind cel mai gratuit și 100 cel mai puțin). În special, cenzurarea conținutului online prevalează cu blocarea platformelor de socializare, în încercarea de a contracara știri false, terorism și pornografie. Ba mai mult, guvernul indonezian a lansat Cyber ​​Drone 9, un sistem de crawler condus de AI, conceput pentru a detecta și semnaliza conținutul pentru blocare.

În afară de conținut pornografic, site-urile web, serviciile și aplicațiile vizate pentru cenzură includ Netflix, Reddit, Vimeo, Telegram, Grindr și Tenor. În timp ce o adresă IP pentru Indonezia vă permite să deblocați conținutul geo-restricționat din Indonezia, o VPN cu servere din SUA vă va permite, de asemenea, să accesați conținut cenzurat de guvern, cum ar fi Netflix și Reddit. ISP-urile din Indonezia sunt obligate să păstreze evidența utilizării clienților timp de cel puțin 3 luni, astfel încât un VPN vă poate proteja confidențialitatea.

Cum pot viziona televiziunea indoneziană în străinătate cu un VPN?

Dacă doriți să vizionați televiziunea indoneziană în străinătate, tot ce trebuie să faceți este să descărcați un VPN și să obțineți o adresă IP indoneziană conectându-vă la un server din Indonezia. Acest lucru va debloca majoritatea conținutului geore-restricționat, inclusiv RCTI, MNCTV, SCTV și Trans7. Intr-adevar, o adresă IP din Indonezia vă va permite, de asemenea, să vizionați servicii de streaming populare din Asia de Sud-Est, cum ar fi Iflix, HOOQ, Genflix și Viu.

Deși nu există multe opțiuni în ceea ce privește serviciile de streaming sport din Indonezia, o VPN cu servere în multe țări din Asia de Sud-Est și în întreaga lume vă va permite să deblocați like-urile Fox Sports Asia, FuboTV, DAZN și ESPN. Merită să știți că Netflix nu este disponibil cu toate ISP-urile din Indonezia. Din acest motiv, utilizarea unui VPN vă va permite să evitați orice astfel de restricții și chiar să urmăriți like-urile Netflix SUA, precum și Amazon Prime Video.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Indonezia?

Nu există multe VPN-uri gratuite cu servere în Indonezia. Cercetările noastre au descoperit că cele mai bune VPN-uri au servere în zeci de țări din întreaga lume. Chiar dacă aveți norocul să găsiți un VPN gratuit cu un server sau servere în Indonezia, este posibil să fie lent. Asta-i pentru că VPN-urile gratuite atrag mulți utilizatori, iar serverele nu pot face față cererii. VPN-urile gratuite încearcă să rezolve acest lucru restricționând lățimea de bandă, ceea ce îngreunează transmiterea.

Vorbind de streaming, performanța oferită de VPN-urile gratuite este de obicei slabă, cu mult timp de retard și tamponare. De fapt, multe VPN-uri gratuite nu sunt chiar în măsură să deblocheze conținut popular geore-restricționat, cum ar fi Netflix.

Multe VPN-uri gratuite vă înregistrează datele și le vând terților, în timp ce altele pot transporta programe malware. În afară de blocarea conținutului, ISP-urile din Indonezia sunt, de asemenea, cunoscute pentru a păstra înregistrările privind utilizarea clienților la internet. Deoarece Indonezia are un grad de cenzură pe internet, o VPN gratuită nu vă poate garanta confidențialitatea. Utilizați un VPN gratuit pe propriul risc!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 11

Adblock
detector