Cum să obțineți o adresă IP pentru Malaezia în 2020

Cum să obțineți o adresă IP pentru Malaezia

Un VPN oferă o modalitate simplă de a obține o adresă IP din Malaezia. Vă vom arăta cum.

Deci, ce este un VPN? Ei bine, o VPN sau „Rețea virtuală virtuală” este un serviciu care criptează traficul dvs. de internet, redirecționându-l printr-un server VPN. Făcând acest lucru, VPN-ul îți ascunde adevărata adresă IP și locația, protejându-ți confidențialitatea de furnizorul de servicii de internet (ISP), de guvern și de spectatori. Acest lucru înseamnă că vă puteți conecta la serverele din întreaga lume și să navigați ca și cum ați fi în acele locații.

Cea mai mare parte a conținutului online de astăzi este restricționat geo. Conectându-vă la un server din Malaezia, puteți debloca site-urile și serviciile malaeziene geore restricționate, fie că este vorba de banca dvs. online sau de site-ul dvs. de știri preferat. Veți putea, de asemenea, să transmiteți canale TV din Malaezia și să deblocați servicii de streaming, cum ar fi Iflix și Tonton pentru a viziona emisiuni și filme TV din Malaezia. Pe scurt, un VPN vă permite să accesați mai mult conținut online și să aveți o mai mare securitate online.

Cum să obțineți o adresă IP pentru Malaezia

VPN-urile sunt relativ ușor de configurat, așa că nu vă faceți griji dacă nu ați mai folosit unul înainte.

Iată pașii de urmat pentru a obține o adresă IP pentru Malaezia:

 1. Alegeți un VPN cu servere din Malaezia - recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați aplicația sau extensia browserului relevantă.
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Malaezia.
 4. Încercați să vă conectați la conținut restricționat geo în Malaezia. Acesta ar trebui deblocat acum.
 5. Beneficiați de acces fără restricții la site-urile și serviciile malaeziene!

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT: Dacă aveți nevoie de o VPN pentru o perioadă scurtă de timp, este în interesul dvs. să profitați de ExpressVPN Garanție de returnare de 30 de zile. Va trebui să efectuați o plată în avans, dar plata va fi inversată dacă vi se solicită în primele 30 de zile. Există o politică „fără întrebări” în vigoare, ceea ce o face o opțiune fără riscuri.

VPN-urile variază în multe moduri diferite, cum ar fi dimensiunea rețelei lor, viteza serverelor lor și nivelul de securitate. Acest lucru face ca alegerea unei VPN să fie oarecum provocatoare și să dureze mult timp. Acesta este motivul pentru care am efectuat cercetări pentru a găsi cea mai bună VPN pentru a obține o adresă IP pentru Malaezia.

În timp ce examinăm în detaliu diferitele opțiuni din acest articol, iată un scurt rezumat al cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP pentru Malaezia:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru obținerea unei adrese IP malasiene. Servere de mare viteză, fiabile în Malaezia și deblochează Netflix, Iflix și Tonton. Funcții de securitate puternice și suport pentru chat în direct 24/7.
 2. NordVPN: Cea mai bună opțiune bugetară. Rețea mare de servere rapide în Malaezia și în întreaga lume. Deblochează cel mai mult conținut geo-restricționat, inclusiv Netflix, Iflix și Tonton. Foarte sigur, cu opțiunea de servere specializate.
 3. CyberGhost: 10 servere din Malaezia. Serviciu rapid și sigur, fără o politică fără jurnale. Folosiți-l pe până la 7 dispozitive simultan.
 4. IPVanish: Serviciu VPN rapid cu servere în Malaezia. Permite până la 10 conexiuni simultane și securizate cu criptare.
 5. PrivateVPN: Servere rapide în Malaezia pentru streaming Netflix, Iflix și multe altele. Aplicații prietenoase pentru utilizator și înregistrare și plată anonimă.

Serviciile VPN sunt prezente în număr mare pe internet. Dar asta nu înseamnă că toți oferă același nivel de serviciu.

Pentru a fi luate în considerare, VPN-urile trebuiau să îndeplinească următoarele criterii:

 • Servere rapide și fiabile în Malaezia
 • Rețea de servere din întreaga lume
 • Deblocați conținutul geo-restricționat, cum ar fi Netflix
 • Caracteristici puternice de securitate, inclusiv criptarea
 • O politică fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea
 • Asistență pentru clienți cu o caracteristică de chat live
 • Aplicații prietenoase pentru mai multe platforme

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP pentru Malaezia

Pe baza criteriilor noastre, acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP din Malaezia.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN combină o viteză impresionantă și o securitate puternică, ceea ce o face cea mai bună alegere pentru o adresă IP din Malaezia. ExpressVPN are peste 3.000 de servere în 94 de țări, care este una dintre cele mai mari rețele VPN din jur. Capabil să deblocheze totul de la Netflix și Amazon Prime Video la Iflix și Tonton, ExpressVPN este VPN-ul perfect pentru streaming. Lățimea de bandă nelimitată, fără accelerație, asigură viteze rapide și consistente, fără niciun fel de tamponare sau decalaj.

Un alt lucru care ne place în mod special la ExpressVPN este gama largă de aplicații și extensii de browser oferite. Acestea sunt foarte ușor de navigat în timp ce vă conectați la un server sau vă ajustați preferințele nu ar putea fi mai simplu. În ciuda naturii ușor de utilizat de acest VPN, există o ofertă excelentă de asistență pentru chat în direct 24 de ore din 24, dacă aveți nevoie de ea. Într-adevăr, dacă aveți îndoieli cu privire la acest serviciu, îl puteți încerca întotdeauna fără riscuri, deoarece include o garanție de returnare de 30 de zile.

Nu în ultimul rând, ExpressVPN este foarte sigur. Acest lucru se datorează faptului că folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă proteja datele. Oferind protecție împotriva scurgerilor DNS și lPv6, ExpressVPN oferă, de asemenea, un comutator de ucidere și un tunel divizat. ExpressVPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi și are sediul în Insulele Virgine Britanice acolo unde nu este supus legilor privind păstrarea datelor.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Servere în 94 de țări, inclusiv Malaezia
 • Deblochează cel mai mult conținut restricționat geo
 • Viteze rapide și consistente pentru streaming
 • O gamă largă de aplicații și extensii de browser prietenoase
 • Suport clienți 24/7 prin chat live
 • Caracteristici puternice de securitate, inclusiv un comutator de ucidere

Contra:

 • Puțin mai scump decât alte VPN-uri din această listă

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU MALASIA: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Este rapid, fiabil și foarte sigur. Servere în 94 de țări, inclusiv Malaezia. Deblochează Netflix, Inflix, Tonton și multe altele. O garanție de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți încerca ExpressVPN fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are șase servere în Malaezia și un impresionant 5.000 de servere la nivel global. Cu serverele din 61 de țări, veți putea debloca tot felul de conținut geo-restricționat. În special, NordVPN funcționează cu Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer, precum și cu servicii de streaming din Malaezia, precum Iflix și Tonton. Vitezele pentru navigare și streaming sunt foarte bune, iar faptul că există atât de multe servere înseamnă că veți găsi aproape întotdeauna unul care să se potrivească nevoilor dvs..

Pentru a merge mai ușor, aplicațiile NordVPN sunt foarte accesibile. Dacă întâmpinați o problemă, NordVPN oferă suport de chat în direct 24 de ore pe 24, care am considerat că este foarte rapid și eficient. NordVPN folosește criptarea AES pe 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS. În afară de o caracteristică de comutator de ucidere, diverse servere de specialitate includ servere oftalmate, VPN dublu și IP dedicat. NordVPN are sediul în Panama și nu are nicio politică de jurnal.

NordVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Rețea uriașă de peste 5.000 de servere
 • Viteze rapide pentru navigare și streaming
 • Deblochează Netflix, Iflix, Tonton și multe altele
 • Aplicații accesibile și extensii de browser
 • Securizat cu opțiunea de servere de specialitate

Contra:

 • Fără aplicație pentru routere

PRET COMPETITIV: NordVPN are o rețea de peste 5.000 de servere, dintre care unele sunt în Malaezia. Deblochează Netflix, Amazon Prime Video și Iflix, printre altele. Securitate generală puternică, fără o politică fără jurnale. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are în jur de 3.500 de servere în 60 de țări. La fel de impresionant, CyberGhost are mai multe servere în Malaezia decât majoritatea VPN-urilor de pe piață, cu un total de 10. În afară de faptul că sunt rapide, serverele CyberGhost sunt consecvente, ceea ce face ca fluxul să nu creeze stres, fără a fi tamponat sau fără întârziere. Cu CyberGhost, veți putea debloca serviciile de streaming, inclusiv Netflix SUA și Amazon Prime Video. Considerăm că acest VPN oferă o valoare bună, în special având în vedere că îl puteți utiliza pe până la șapte dispozitive simultan.

Merită să remarcăm asta CyberGhost și-a extins gama de aplicații și extensii de browser, toate sunt drăguțe și simple de utilizat. Ca și în cazul tuturor celor mai bune VPN-uri, CyberGhost oferă asistență pentru clienți cu o caracteristică de chat live 24/7 disponibilă. Acesta este unul dintre cele mai sigure VPN-uri pe care le puteți utiliza datorită utilizării criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și comutator automat de omor. Cu sediul în România, CyberGhost are o politică strictă fără jurnaluri, care vă protejează confidențialitatea.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Android, Mac și iOS, precum și Android TV și Amazon Fire Stick. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite, deși Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • 10 servere din Malaezia și peste 3.500 din întreaga lume
 • Utilizați pe până la 7 dispozitive simultan
 • Aplicații și extensii de browser bine concepute
 • Suport rapid și prietenos 24/7 chat live
 • Foarte sigur cu criptare și o politică fără jurnale

Contra:

 • Nu există aplicații pentru Linux sau routere
 • Nu deblochează întotdeauna anumite servicii de streaming populare

10 SERVANȚI ÎN MALASIA: CyberGhost are 10 servere în Malaezia și mii în toată lumea. 24/7 suport de chat în direct și securizat cu criptare și fără politici de jurnal. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este o VPN din SUA care are aproximativ 1.100 de servere la nivel mondial în 60 de țări, inclusiv Malaezia. Lansat în 2012, IPVanish este o opțiune fiabilă datorită vitezei și securității pe care le oferă. În testarea noastră, am constatat că viteze sunt mai mult decât suficiente pentru streaming. Într-adevăr, IPVanish este în măsură să deblocheze serviciile de streaming populare din Malaezia, precum și cele ale BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

IPVanish are asistență rapidă și prietenoasă pentru clienți, care este disponibilă 24/7 prin chat live. Puteți utiliza IPVanish pe până la 10 dispozitive simultan, ceea ce este un alt mare plus, deoarece majoritatea VPN-urilor permit doar șase. În general, nivelul de securitate oferit de IPVanish este impresionant. Are o politică fără jurnal și folosește criptarea AES de 256 biți. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS, precum și un comutator de oprire care împiedică scurgerea datelor dvs. în cazul în care conexiunea VPN scade din orice motiv.

IPVanish este disponibil pe Windows, Android, Mac, iOS și Amazon Fire TV. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Serviciu rapid și de încredere
 • Până la 10 conexiuni simultane
 • Suport chat live disponibil 24/7
 • Securizat cu criptare și o politică fără jurnale

Contra:

 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin / criptocurrency
 • Cu sediul în SUA

10 CONEXIUNI SIMULTANE: IPVanish are servere rapide în Malaezia și permite până la 10 conexiuni simultane. Deși este sigur, are sediul în SUA. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață astăzi, făcându-l ideal pentru transmisia emisiunilor TV și a filmelor preferate din Malaezia. Deși este un serviciu VPN mai mic de aproximativ 100 de servere, acestea sunt localizate în 59 de țări. Aceasta înseamnă că este puțin probabil să aveți probleme atunci când vine vorba de deblocarea conținutului geo-restricționat. Testarea noastră de PrivateVPN cu servicii de streaming, cum ar fi Netflix, a fost pozitivă, fără probleme de retard sau de buffering.

Indiferent dacă este prima dată când folosești o VPN sau că ești un utilizator VPN mai experimentat, vei aprecia aplicațiile PrivateVPN. Bine proiectate și ușor de navigat, oferă meniuri simple și avansate. Cu sediul central în Suedia, PrivateVPN afirmă că are o politică de înregistrare a datelor zero. Ce este mai mult, puteți chiar să vă înscrieți la PrivateVPN în mod anonim și să plătiți în Bitcoin. Alte garanții includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Configurarea manuală este necesară atunci când vine vorba de Linux și routere.

Pro:

 • Servere de mare viteză pentru streaming
 • Deblochează Netflix, Iflix și multe altele
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat pentru începători
 • Înscriere și plată anonimă

Contra:

 • Puține aplicații și fără extensii de browser
 • Rețea relativ mică de servere

STREAMING DE VITEZĂ MARE: PrivateVPN este un VPN de mare viteză pentru streaming Netflix, Iflix și Tonton. Ușor de utilizat și securizat, dar cu o rețea mică de servere. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

VPN-urile sunt legale în Malaezia?

Da, VPN-urile sunt legale în Malaezia. Încurajăm în special utilizarea unui VPN în Malaysia, datorită prezenței cenzurii online în țară. Utilizând un VPN, puteți debloca conținutul geore-restricționat și vă puteți proteja confidențialitatea de ISP-ul dvs. și de guvern.

De ce am nevoie de o adresă IP pentru Malaezia?

O adresă IP pentru Malaezia vă permite să deblocați site-urile și serviciile georestricte din Malaezia, indiferent de locația dvs. Mai mult decât atât, o VPN cu o rețea mare de servere vă permite să accesați conținut blocat din țări din întreaga lume. De exemplu, o VPN cu servere din SUA vă poate permite să deblocați serviciile de streaming, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video.

Dacă locuiți în Malaezia sau sunteți acolo în vacanță sau la serviciu, o adresă IP pentru Malaezia printr-un VPN vă poate proteja confidențialitatea. Potrivit Freedom House, Libertatea pe internet a Malaeziei este doar „parțial gratuită” și a suferit un ușor declin în 2018. În special, introducerea Fake News Act din 2018, care a văzut utilizatorii de internet arestați și urmăriți penal pentru discursuri online. Acoperind orice, de la știri la imagini și înregistrări, Fake News Act face o infracțiune chiar să dețină știri total sau parțial false.

În 2017, a fost raportat că Comisia malaeziană pentru comunicații și multimedia (MCMC) a avut blocate peste 5.000 de site-uri web. În timp ce majoritatea acestora erau legate de porno, jocuri de noroc și piraterie, altele au fost site-uri de știri, inclusiv Cronica din Malaezia și Insiderul malaezian. O astfel de cenzură s-a extins chiar și la site-urile internaționale, inclusiv platforma de publicare online Medium și publicarea Asia Sentinel În ianuarie 2016. Deși unele dintre aceste restricții au fost ridicate de atunci, un VPN vă asigură că puteți accesa astfel de site-uri oricând.

Cum pot viziona televiziunea malaeziană în străinătate cu un VPN?

Dacă vă lipsesc emisiunile TV preferate din Malaezia, cele mai bune VPN-uri pentru Malaezia vă pot ajuta cu siguranță. Conectându-vă la un server din Malaezia, veți putea viziona canale TV din Malaezia oriunde în lume. Aceasta include conținut de pe canale terestre, cum ar fi TV3. Ce este mai mult, veți putea, de asemenea, să transmiteți servicii de streaming populare din Malaezia, inclusiv Iflix și Tonton.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă conectați la un server VPN din Malaezia. De asemenea, poate fi necesar să ștergeți cookie-urile browserului dvs. astfel încât site-ul sau serviciul în cauză să uite adresa dvs. IP reală. Trecând la servere din alte țări, precum SUA sau Marea Britanie, veți putea, de asemenea, să deblocați serviciile de streaming, inclusiv Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și ESPN.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Malaezia?

Din păcate, nu multe VPN-uri gratuite au servere în Malaezia. Mai mult, cei care au tendința de a avea o calitate destul de slabă. Motivul pentru aceasta este că VPN-urile gratuite au mulți utilizatori, dar nu au numeroase servere. Transmiterea de filme și emisiuni TV din Malaezia poate fi, prin urmare, dificilă cu o mulțime de tamponare și întârziere. Ce este mai mult, Experiența noastră cu VPN-uri gratuite ne-a învățat că deseori nu pot debloca anumite conținuturi geore-restricționate, cum ar fi Netflix și Iflix.

În timp ce multe persoane folosesc VPN-uri gratuite pentru deblocarea conținutului restricționat, unele persoane folosesc VPN-urile în încercarea de a rămâne mai sigure online. VPN-urile gratuite sunt rareori sigure de utilizat, deoarece acestea au adesea lipsă de criptare sigură și caracteristici, cum ar fi un comutator de ucidere. Aceste caracteristici sunt deosebit de importante pentru cei care doresc să utilizeze un VPN pentru torrenting.

Mai rău încă, unele VPN-uri gratuite îți încalcă în mod cunoscut confidențialitatea vânzând datele și activitatea online către cel mai mare ofertant. Pur și simplu, puține VPN-uri gratuite se pot apropia de calitatea celor mai bine plătite VPN-uri.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 57

Adblock
detector