Cum să obțineți o adresă IP spaniolă cu un VPN în 5 pași simpli

Cum se obține o adresă IP spaniolă

Există multe motive pentru care ar putea avea nevoie de o adresă IP spaniolă în afara Spaniei. Indiferent dacă doriți doar să urmăriți online Netflix España, Telecinco sau La 1 sau să accesați serviciile bancare online Banco Santander sau BBVA fără a declanșa măsuri automate de detectare a fraudei, puteți beneficia de o adresă IP spaniolă. În această postare, vă vom explica cum puteți utiliza o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a accesa toate serviciile dvs. obișnuite din Spania din orice parte a lumii.

Cum se obține o adresă IP spaniolă

Chiar dacă sunteți nou în utilizarea unui VPN, obținerea unei adrese IP spaniole este foarte simplă.

Iată cum puteți obține o adresă IP spaniolă:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la un furnizor VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați aplicația VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea corespunzătoare pentru sistemul de operare al dispozitivului.
 3. După instalare, conectați-vă la aplicația VPN.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele spaniole disponibile.
 5. Încercați să accesați un site web spaniol geo-blocat. Ar trebui să se încarce fără nicio eroare, dar ar trebui să reînnoiești prima pagină.

Puteți verifica adresa dvs. IP aici.

Ce face un VPN?

Când vă conectați la un VPN, tot traficul dvs. este dirijat printr-un tunel criptat. Acest lucru împiedică pe oricine fără cheia de criptare (cum ar fi hackerii sau furnizorul de servicii de internet) să vă intercepteze traficul și să afle ce faceți online.

Celălalt avantaj major al utilizării unui VPN este capacitatea de a vă conecta la serverele din întreaga lume. Când vă conectați la un server spaniol, vi se oferă o adresă IP temporară spaniolă. Acesta este aspectul site-urilor web cu restricții geografice pentru a determina dacă vă aflați sau nu în țara dorită. Deoarece acum sunteți în Spania, veți putea accesa marea majoritate a site-urilor și serviciilor spaniole cu restricții geo-restricționate, chiar dacă sunteți în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania sau oriunde altundeva.

Oferim o mulțime de detalii cu privire la fiecare dintre furnizorii VPN de mai jos, dar în cazul în care nu puteți rămâne la capătul postării, aici este lista celor mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP în Spania:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră # 1! Servere incredibil de rapide care deblochează cele mai populare site-uri de streaming. Securitate puternică, fără jurnal și include o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.
 2. CyberGhost Alternativă bugetară cu siguranță de top, viteze rapide și fără jurnal. Aplicațiile sunt super ușor de instalat și de utilizat.
 3. NordVPN Furnizor de veterani cu o rețea vastă de peste 5.000 de servere. Confidențialitate excelentă și securitate impecabilă. Vitezele decente.
 4. IPVanish Furnizor Kodi și torrent-friendly, cu viteze bune, fără jurnaluri și criptare puternică.
 5. PrivateVPN Viteze impresionante și pot debloca cele mai multe conținuturi geore restricționate din străinătate, inclusiv Netflix España.

BACSIS: CUM SĂ FĂȚI UN VPN PLATIT GRATUIT GRATUIT: Nu trebuie să vă angajați la un abonament pe termen lung pentru a obține o adresă IP spaniolă pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă plecați în vacanță sau doriți să urmăriți online un anumit eveniment, puteți utiliza garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. Trebuie să plătiți în avans, dar puteți anula și obține o rambursare în orice moment, deci această metodă este complet fără riscuri și în mod efectiv o încercare gratuită.

Cea mai bună VPN pentru obținerea unei adrese IP spaniole

Fiecare VPN este ușor diferit, așa că este vital să îl alegeți pe cel potrivit pentru sarcina la îndemână. Unii oferă viteze mai mari decât alții, de exemplu, în timp ce alții se mândresc că pot să ocolească restricțiile regionale pentru o gamă mai largă de servicii geo-blocate.

Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP spaniole, am căutat cele care îndeplinesc criteriile de mai jos:

 • Oferă mai multe servere spaniole din care să alegeți
 • Utilizează criptare puternică și vă permite să utilizați alte opțiuni de securitate mai avansate
 • Poate debloca cu ușurință site-urile mari și platformele de streaming spaniole
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală sau, mai bine zis, nu înregistrează nimic deloc
 • Are un suport multi-platformă bun, cu mică sau deloc diferență între aplicațiile desktop și cele mobile

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are o rețea de peste 3.000 de servere la nivel mondial, cu două în Spania: unul la Barcelona și unul la Madrid. Vitezele sale mari îl fac ideal pentru streaming și puteți transmite chiar și video în direct HD fără nici un buffer vizibil. Mai mult, ExpressVPN poate permite accesul la platformele geo-blocate cu care se luptă multe alte VPN-uri, precum Netflix España.

Criptarea pe 256 biți este activată implicit, iar ExpressVPN dispune de un secret perfect perfect și protejează împotriva scurgerilor DNS și IPv6, astfel încât puteți fi sigur că activitățile dvs. vor rămâne private în orice moment. Există un comutator de ucidere (doar pe versiunea desktop) care oprește tot traficul când scade conexiunea. Acest serviciu nu înregistrează nicio informație de identificare personală. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți primi asistență prin chat live, 24/7.

Acest VPN vine cu aplicații pentru dispozitive Windows, Android, MacOS, iOS și Linux. Trebuie să fie instalat manual pe routere, dar oferă un firmware personalizat pentru ca acest lucru să fie cât mai rapid și ușor posibil.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

Pro:

 • Are peste 3.000 de servere în 94 de țări
 • Are viteze rapide pentru streaming
 • Deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer de aproape peste tot
 • Oferă un serviciu privat, sigur
 • Nu se înregistrează detaliile utilizatorului identificabile
 • Suport live 24/7 prin chat

Contra:

 • Un pic mai scump decât unii rivali

CELE MAI BUNE PENTRU SPANIA: ExpressVPN este prima noastră alegere. Super rapid, fiabil, ușor de utilizat, aplicații și deblochează cu ușurință serviciile de streaming populare. Funcții de securitate și confidențialitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are mai multe servere spaniole decât oricare alt VPN din această listă, care operează 68 în țară și peste 5.700 la nivel global. Mai mult, oferă deblocare simplă, cu un singur clic, pentru numeroase site-uri de streaming internațional, inclusiv Mediaset și Telecinco. Puteți chiar să-l utilizați pentru a găsi rapid cel mai rapid server adecvat disponibil, ceea ce îl face o alegere puternică pentru cei care doresc să se uite la televiziunea spaniolă în afara țării..

CyberGhost oferă o gamă solidă de opțiuni de securitate. Atât aplicațiile desktop, cât și aplicațiile mobile dispun de un switch killswitch permanent care vă împiedică să navigați fără protecție. Folosește criptarea de 256 biți, include IPv6, DNS, WebRTC și protecție la scurgeri de retransmitere a porturilor și protecție wifi automată pentru rețele familiare. CyberGhost nu înregistrează nicio informație care te-ar putea identifica personal.

Acest serviciu oferă aplicații pentru Windows, Android, MacOS, Linux și iOS. CyberGhost funcționează și pe routere selectate de rețea cu configurare manuală.

Pro:

 • Viteze decente, fiabile
 • Oferă asistență pentru chat în direct 24/7
 • Aplicațiile prietenoase pentru începători sunt ușor de instalat și de utilizat
 • Creșterea rapidă a listei lor de servere
 • Vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost are mii de servere în toată lumea. Dispune de servere de mare viteză, suport live chat și securitate excelentă. 45 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are în prezent 41 de servere spaniole (și peste 5.000 în alte părți), unele dintre ele fiind optimizate pentru schimbul de fișiere P2P. De asemenea, are viteze mari și capacități excepționale de deblocare. Aceasta înseamnă că îl puteți folosi pentru a transmite servicii populare spaniole geo-blocate precum Telecinco și RTVE la cea mai înaltă calitate posibilă, de oriunde în lume.

Acest VPN oferă o gamă mai largă de opțiuni avansate de securitate decât majoritatea rivalilor săi. Utilizatorii pot utiliza două VPN-uri simultan, blochează automat reclame și malware, se conectează la Tor peste VPN și pot decide ce aplicații să blocheze cu comutatorul de ucidere. Utilizează criptarea pe 256 biți și nu păstrează date despre sesiuni sau activități, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi interceptate sau identificate. Dacă vă înscrieți cu o adresă de e-mail de urgență și plătiți în Bitcoin, veți fi aproape complet anonimi.

NordVPN are aplicații MacOS, iOS, Windows și Android. Instalarea manuală este necesară pentru sisteme bazate pe Linux și routere wireless.

Pro:

 • Funcționează peste 5.000 de servere la nivel global, excelent pentru deblocarea site-urilor de streaming
 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Nu urmărește datele personale
 • Utilizați până la șase dispozitive simultan
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este puțin greoaie

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o soluție globală solidă, deblochează site-urile de streaming populare, are o rețea imensă de servere, viteze rapide și o mulțime de funcții de securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are peste 1.300 de servere în întreaga lume, cu 10 în Spania. Cu viteze mari, aplicații ușoare și suport excelent pentru mai multe platforme, a fost mult timp preferatul celor care doresc să difuzeze conținut restricționat din străinătate. Mai mult decât atât, acest serviciu permite conectarea simultană a până la zece dispozitive; majoritatea altor VPN permit doar 3-6, deci este o alegere deosebit de bună pentru utilizatorii care doresc să-și protejeze toate dispozitivele simultan.

Acest VPN folosește criptarea de 256 biți, oferă standard DNS și IPv6 împotriva protecției împotriva scurgerilor și oferă câteva funcții mai avansate. În fiecare versiune a aplicației există un comutator de distrugere, funcționarea OpenVPN, posibilitatea de a bloca traficul LAN și opțiunea de a schimba adresa dvs. IP la intervale prestabilite. IPVanish nu înregistrează date de sesiune sau activitate, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Asistența este disponibilă 24/7 pe chat live în caz de probleme.

IPVanish are aplicații ușoare pentru Android, iOS, Windows, MacOS, Amazon Fire TV și Amazon Firestick. Poate fi instalat manual pe dispozitive bazate pe Linux și routere de internet acceptate.

Pro:

 • Favoritul utilizatorului Kodi
 • Nu păstrează jurnalele
 • Viteze foarte rapide
 • Utilizați până la zece dispozitive simultan

Contra:

 • Nu acceptă bitcoin
 • Nu funcționează în mod constant cu Netflix

Privat & Securizat: IPVanish este solid pentru torrenting și descărcare. Cu viteze bune și 10 dispozitive conectate, IPVanish este popular pentru utilizatorii torrenting și Kodi care doresc să partajeze un abonament. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN nu are cea mai mare rețea de servere (are două servere spaniole și aproximativ 80 la nivel mondial), dar oferă viteze foarte mari. În plus, are capacități excelente de deblocare și vă permite să transmiteți conținut HD și 4K în mod impecabil de pe platforme precum Netflix España, Telecinco și RTVE. În plus, cu până la șase conexiuni simultane permise, puteți proteja toate dispozitivele personale cu un singur cont.

PrivateVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală și vă permite să plătiți în Bitcoin, astfel încât să o puteți utiliza pentru a naviga cât mai anonim. Protejează informațiile personale folosind o combinație de criptare de 256 biți și protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC. Asistența sa pentru clienți este de neegalat, cu personal disponibil 24 de ore din 24, care vă poate instala și configura de la distanță software-ul pentru dvs., cu permisiunea dvs..

Acest VPN include aplicații ușor de utilizat pentru Android, Windows, iOS și MacOS. Poate fi instalat și pe Linux sau selectați routere, deși este necesară configurarea manuală.

Pro:

 • Operează o rețea care cuprinde 57 de țări
 • Nu păstrează jurnalele
 • Funcționează cu Netflix

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Rețea de servere mai mică decât alți furnizori din această listă

BUN PENTRU STREAMING: PrivateVPN are servere rapide, ceea ce îl face ideal pentru Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot să primesc o adresă IP spaniolă cu un VPN gratuit?

Tehnic este posibil să obțineți o adresă IP spaniolă cu un VPN gratuit, dar vă sfătuim să folosiți una. Pentru început, aceste servicii au adesea mai mulți utilizatori simultan decât serverele lor. Acest lucru duce la viteze extrem de lente, care la rândul lor provoacă bâlbâieli dese și perioade lungi de tamponare în timp ce transmiteți chiar și video cu rezoluție scăzută. De asemenea, este de remarcat faptul că majoritatea site-urilor și serviciilor majore își îmbunătățesc regulat măsurile de restricție geografică; VPN-urile premium au, de obicei, resurse pentru a găsi o soluție de rezolvare, dar serviciile gratuite nu sunt adesea disponibile.

Fiecare afacere există pentru a face profit, iar VPN-urile gratuite nu fac excepție. Uneori, ei se vor oferi să îți îmbunătățească viteza sau să îți mărească alocația de date la un preț, dar în mare parte, acest lucru se realizează prin injectarea de reclame pe site-urile pe care le vizitezi. Unele servicii merg și mai departe și utilizează cookie-uri de urmărire pentru a urmări obiceiurile de navigare. Aceasta este o informație extrem de valoroasă pentru agenții de publicitate, iar VPN-urile gratuite le pot vinde cu ușurință fără știința dvs.. VPN-urile sunt concepute pentru a împiedica terții anonimi să pună mâna pe informațiile dvs. personale, dar atunci când utilizați un VPN gratuit, aceasta este exact ceea ce se poate întâmpla.

Este mult mai dificil să găsești o VPN sigură, sigură și gratuită decât ai putea crede. În 2015, cercetătorii au descoperit că Magazinul Google Play a fost inundat de aplicații VPN gratuite sau fără riscuri de malware. Chiar și servicii cunoscute își prezintă riscurile; S-a descoperit că Hola vinde lățimea de bandă a utilizatorului pentru a ajuta la rularea unei botnet în același an. Pentru a vă păstra în siguranță și informațiile dvs. personale, vă recomandăm să utilizați un VPN cu un istoric dovedit de a proteja confidențialitatea utilizatorilor săi.

Pot folosi un VPN pentru a viziona televiziunea spaniolă în străinătate?

Când vă conectați la unul dintre serverele spaniole ale VPN-ului dvs., veți putea accesa o gamă uriașă de platforme spaniole geo-blocate. Aceasta include servicii precum Netflix España, RTVE, Telecinco și Antena 3. Fără VPN, spectatorii din afara Spaniei vor vedea adesea un mesaj de eroare spunând „Acest conținut nu este disponibil în locația dvs.”, dar de multe ori este mai vag, ca în cazul lui Telecinco „Ha had un error - Pentru favoare, inténtalo de nuevo más tarde ” ("A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu").

Trebuie să rețineți că o VPN nu oferă acces gratuit la serviciile de abonare. Dacă în prezent sunteți în străinătate, dar de obicei locuiți în Spania, veți putea totuși accesa aceste funcții cu un VPN și chiar vă puteți înscrie folosind cardul dvs. de credit obișnuit sau contul PayPal. Cu toate acestea, unele platforme de streaming necesită conectarea metodei de plată a utilizatorului la o adresă din zona de difuzare, astfel încât rezidenții care nu sunt spanioli este complet, dar imposibil de înregistrat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 77 =

Adblock
detector