Cum să obțineți o adresă IP turcă de oriunde cu un VPN

Cum să obțineți o adresă IP pentru TurciaFie că luptați cu cenzura pe internet a Turciei, fie că încercați să accesați site-uri și servicii turce din străinătate, o VPN este cea mai simplă modalitate de a obține o adresă IP turcă. VPN este o „rețea privată virtuală”. Vă redirecționează traficul de internet printr-un server VPN, criptând informațiile din proces. Acest lucru vă permite să navigați pe web în mod anonim, în timp ce puteți debloca conținutul blocat de regiune.

Cum se obține o adresă IP a Turciei

Puteți obține astăzi o adresă IP turcă urmând acești pași rapizi și ușori.

Iată cum să utilizați o VPN pentru a obține o adresă IP pentru Turcia

 1. Înscrieți-vă cu un VPN cu servere din Turcia. Recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați o aplicație VPN sau o extensie de browser pentru dispozitivul dvs..
 3. Ștergeți-vă cookie-urile astfel încât site-ul sau serviciul pe care doriți să îl accesați să uite de adresa dvs. IP și de locație.
 4. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server din Turcia. Dacă sunteți în Turcia și doriți să accesați conținut blocat în țară, va trebui să alegeți un server într-o altă țară.
 5. Acum, conținutul blocat al regiunii ar trebui deblocat! În caz contrar, asigurați-vă că încercați un alt server sau contactați serviciul de asistență client al VPN.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PLĂTIT: Dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o perioadă scurtă (poate plecați în străinătate în concediu), puteți profita de garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. Deși trebuie să plătiți în avans, puteți anula în orice moment din această perioadă să solicitați o rambursare completă, oferindu-vă efectiv o acoperire VPN gratuită până la o lună.

Vom acoperi fiecare furnizor în profunzime mai jos. Cu toate acestea, dacă nu doriți să citiți întregul articol, iată scurtul nostru rezumat lista celor mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP a Turciei:

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră # 1 pentru obținerea unei adrese IP turcești! Pur și simplu cel mai bun VPN pentru o adresă IP pentru Turcia. Rapid, ușor de utilizat și oferă suport 24/7. Foarte sigur cu criptarea.
 2. NordVPN: VPN de mare valoare pentru Turcia. 18 servere din Turcia și 5.700 la nivel global. Ofera suport 24/7 si sase conexiuni simultane. Politică strictă fără jurnaluri.
 3. PrivateVPN: Un furnizor VPN mai mic care oferă o viteză excelentă pentru streaming TV TV. Deblochează Netflix. Aplicații prietenoase pentru începători pentru desktop și mobil.
 4. Surfshark: Conexiuni simultane nelimitate. Deblochează site-urile web cu restricții geografice din Turcia. Suport 24/7 și aplicații prietenoase pentru utilizator. Politică strictă fără jurnaluri.
 5. VyprVPN: O VPN fără loguri cu servere în zeci de țări, inclusiv în Turcia. Oferă suport de chat în direct 24/7 și deblochează Netflix. O mulțime de caracteristici de securitate.

Guvernul turc a interzis multe VPN-uri în încercarea de a împiedica populația sa să acceseze site-uri și servicii interzise. Am ajuns la mai mulți furnizori VPN diferiți pentru a afla care lucrează în Turcia, în ciuda blocurilor.

Pentru a fi selectat, fiecare VPN trebuia să îndeplinească următoarele criterii:

 • VPN nu este blocat în Turcia
 • Are o rețea globală de servere, inclusiv în Turcia
 • Conexiuni rapide și coerente
 • Caracteristici puternice de securitate, cum ar fi criptarea
 • O politică fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea
 • Asistență rapidă și eficientă pentru clienți
 • Disponibilitatea aplicațiilor pentru desktop și mobile

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Turcia

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP turcești:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun pariu dacă doriți să obțineți o adresă IP din Turcia. Deși multe VPN-uri au fost interzise în Turcia, ExpressVPN a evitat astfel de probleme. Acesta este cel mai bun VPN pentru deblocarea conținutului geore-restricționat din întreaga lume are peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv Turcia. Cu ExpressVPN, veți putea debloca tot felul de servicii de streaming populare, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Nu numai că ExpressVPN este excelent la deblocarea site-urilor și serviciilor web restricționate, dar este foarte rapid. Am reușit să transmitem videoclipuri HD fără niciun fel de buffer sau decalaj. În mare parte, serverele sunt extrem de fiabile, mai mult decât majoritatea VPN-urilor pe care le-am testat (serviciul garantează 99,9% uptime). ExpressVPN oferă, de asemenea, un suport excelent de chat live. Este demn de remarcat faptul că aplicațiile VPN sunt foarte ușor de utilizat, iar extensiile browserului adaugă un nivel ridicat de comoditate.

ExpressVPN criptează traficul dvs. de internet cu criptare AES de 256 biți. De asemenea, oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator de ucidere și tunelare divizată, care vă permite să alegeți și să alegeți ce dispozitive sau aplicații sunt dirijate prin VPN. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN nu este supus legilor de păstrare a datelor și nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi. Într-adevăr, preluarea de către autoritățile turce a unui server ExpressVPN în 2017 nu a dezvăluit nicio informație utilă, verificând politica fără jurnaluri a ExpressVPN.

Puteți descărca aplicații ExpressVPN pentru Windows, Android, Mac, iOS, Linux și routere. Dacă aveți o consolă de jocuri sau un televizor inteligent, MediaStreamer de ExpressVPN poate fi utilizat. ExpressVPN oferă, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari.

Pro:

 • Disponibil constant în Turcia
 • Deblochează cel mai mult conținut geo-restricționat, inclusiv Netflix
 • Conexiuni rapide și stabile
 • Suport excelent pentru chat live
 • Oferă un nivel ridicat de securitate
 • Aplicații bine concepute pentru o varietate de sisteme de operare

Contra:

 • Nu este cel mai ieftin dintre VPN-uri

MAI BUN VPN PENTRU TURCIA: Are servere rapide și deblochează cele mai multe site-uri și servicii geo-blocate. Aplicații excelente pentru utilizator, suport 24/7 prietenos și securitate puternică cu criptare. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are 10 servere în Turcia și peste 5.700 de servere din întreaga lume în 60 de țări. Dacă aveți o rețea atât de mare înseamnă că ar trebui să puteți găsi întotdeauna un server adecvat rapid. NordVPN este unul dintre puținele VPN-uri care a continuat să funcționeze în Turcia. În afară de faptul că are un număr mare de servere, NordVPN este cunoscut pentru a oferi conexiuni de înaltă calitate, care sunt rapide și stabile. Într-adevăr, acesta este un VPN excelent pentru deblocarea Netflix, Amazon Prime Video și Hulu, pentru a numi câteva servicii de streaming.

Aplicațiile NordVPN sunt bine concepute și ușor de utilizat pentru oricine. Selectarea unui server este simplă. Serverele sunt listate în funcție de țară și apoi sunt prioritate prin încărcarea serverului, în timp ce aveți și opțiunea de a favoriza serverele. NordVPN nu face compromisuri cu privire la securitate și oferă ceea ce numește „criptare de grad militar” (AES de 256 biți), un comutator automat de omor și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Serverele de specialitate includ Double VPN, care criptează traficul de internet de două ori pentru un strat suplimentar de securitate. Cu NordVPN, datele dvs. nu sunt urmărite sau colectate, deoarece au o politică strictă fără jurnaluri.

Dacă alegeți NordVPN, puteți descărca aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV, Linux și chiar Android TV. Extensii de browser Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite. Cu toate acestea, routerele compatibile necesită configurarea manuală.

Pro:

 • O mulțime de servere din Turcia și din întreaga lume
 • Servere rapide și conexiuni stabile
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime și multe altele
 • Securitate puternică, inclusiv criptare și o politică fără jurnaluri
 • Ofera aplicatii prietenoase si extensii de browser

Contra:

 • Nu există aplicație pentru routere care trebuie configurate manual

VALOARE MARE: Are o rețea vastă de peste 5.700 de servere, dintre care 10 sunt în Turcia. Deblochează cele mai populare servicii de streaming. VPN fără jurnal cu suport 24/7. Permite șase conexiuni simultane. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un VPN din Suedia care oferă viteze foarte rapide, ceea ce îl face ideal pentru streaming online. Capabil să deblocheze totul, de la Netflix la Amazon Prime Video, PrivateVPN merită luat în considerare. Deși acesta este un serviciu VPN mai mic, PrivateVPN are servere în 60 de țări la momentul scrierii. Aceasta include Istanbul, Turcia. Lățimea de bandă nelimitată înseamnă că este puțin probabil să întâlniți buffering-ul atunci când faceți streaming.

Acesta este un serviciu VPN cu o valoare deosebit de bună, deoarece vă permite să vă conectați până la șase dispozitive simultan. Dacă sunteți nou în utilizarea unui VPN, puteți aprecia foarte bine aplicațiile prietenoase de la PrivateVPN. Ne place în special disponibilitatea meniurilor simple și avansate, adăugând o anumită flexibilitate. Caracteristicile de securitate includ criptarea AES de 256 biți, un comutator de încărcare integrat și protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii. PrivateVPN are o politică fără jurnal și afirmă că nu știe ce fac utilizatorii online.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru următoarele sisteme de operare: Windows, Android, Mac și iOS. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Vitezele rapide îl fac ideal pentru streaming online
 • Deblochează Netflix și alte servicii de streaming populare
 • Utilizați-l pe cel mult șase dispozitive simultan
 • Securizat cu o politică fără jurnale

Contra:

 • Nu există aplicații pentru Linux și routere
 • Chat-ul în direct nu este disponibil 24/7

conținut geo-restricționat, cum ar fi Netflix. Utilizați acest VPN pe până la șase dispozitive simultan. Aplicații mobile și desktop prietenoase pentru începători și o politică fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

4. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este o alegere excelentă pentru familii, deoarece permite un număr nelimitat de conexiuni simultane. În afară de serverele din Turcia, are o prezență a serverului în zeci de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie și Australia. Asta înseamnă că îl puteți folosi pentru a debloca conținutul blocat de regiune din aproape oriunde. Aceasta include Netflix și BBC iPlayer. Într-adevăr, Surfshark oferă viteze bune pentru streaming fără întrerupere.

Este ușor să vă conectați la un server din Turcia datorită excelentelor aplicații și extensii de browser ale lui Surfshark. În cazul în care întâmpinați probleme, acest VPN oferă suport de chat în direct 24 de ore din 24. Ba mai mult, vine chiar și cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice și operează o politică strictă fără jurnale. Alte caracteristici de securitate includ criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere.

Puteți descărca aplicații Surfshark pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Extensii de browser Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite. Configurația manuală este necesară pentru utilizarea cu Linux și routere.

Pro:

 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Deblocați site-urile și serviciile din peste 50 de țări, inclusiv Turcia
 • Aplicații ușor de utilizat și extensii de browser pentru începători
 • Nivel ridicat de securitate datorită criptării și politicii fără jurnaluri

Contra:

 • Rețea mai mică de 800 de servere
 • Unele servere pot fi puțin lente

CONEXIUNI SIMULTANE NELIMITATE: și vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Ofera suport 24/7 și aplicații prietenoase pentru utilizator. Protejează confidențialitatea dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

5. VyprVPN

VyprVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este un VPN care încă funcționează în Turcia, în ciuda diferitelor blocuri VPN. Are peste 700 de servere la nivel mondial, inclusiv la Istanbul, Turcia. În testarea noastră despre VyprVPN, am considerat că este rapid și de încredere. Am putut transmite conținut HD pe Netflix și Amazon Prime Video fără întrerupere. VyprVPN se poziționează ca o VPN care nu stabilește limitele de viteză (fără accelerație), lățime de bandă și comutare server.

Acesta este un serviciu VPN care oferă asistență pentru clienți chat live 24/7. În ceea ce privește securitatea, VyprVPN are sediul în Elveția și deține și administrează propriile servere, ceea ce înseamnă că terții nu vă găzduiesc datele. VyprVPN a fost auditat independent pentru a demonstra că nu păstrează jurnalele. De asemenea, oferă criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator de ucidere care vă blochează conexiunea în cazul în care VyprVPN trebuie deconectat. Acest lucru împiedică expunerea datelor dvs. personale.

Puteți utiliza VyprVPN pe Windows, Android, Mac, iOS și selectați routere. Linux necesită configurare manuală.

Pro:

 • Servitori în zeci de țări, inclusiv Turcia
 • Lățime de bandă nelimitată și comutare server
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Auditat pentru a dovedi că nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Nicio aplicație pentru Linux
 • Nu este la fel de ieftin ca și alte VPN-uri de pe piață

SIGURANȚĂ: cu caracteristici puternice de securitate. Oferă viteze bune pentru navigare și streaming. Deblochează Netflix și oferă 24/7 suport pentru chat live. Auditat pentru a demonstra că nu păstrează jurnalele. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Turcia?

Nu, este puțin probabil ca o VPN gratuită să funcționeze în Turcia, deoarece guvernul turc a acționat împotriva VPN-urilor. VPN-urile gratuite adesea atrag cea mai mare atenție în astfel de cazuri, datorită numărului mare de utilizatori care încearcă să acceseze aceleași servere. Din acest motiv, foarte puține VPN-uri gratuite funcționează de fapt în Turcia.

Chiar și cei care selectează câteva VPN-uri gratuite care funcționează în Turcia tind să sufere de alte probleme. În special, VPN-urile gratuite oferă performanțe inferioare. Acest lucru se datorează numărului mare de utilizatori care utilizează serviciile și limitele de lățime de bandă care sunt setate ca urmare. Dacă sunteți în Turcia și căutați să vizionați Netflix-ul american, de exemplu, vă puteți aștepta la o mulțime de memorii tamponate și au rămas cu un VPN gratuit, ceea ce poate fi foarte frustrant.

În afară de faptul că de multe ori nu au performanțe bune, mulți VPN-urile gratuite nu pot debloca site-urile și serviciile geo-restricționate populare. Multe site-uri precum Netflix au implementat măsuri anti-VPN pe care VPN-urile gratuite nu sunt de obicei în măsură să navigheze. Cele mai bine plătite VPN-uri găsesc în mod constant modalități de a evita astfel de obstacole.

Ultimul, dar nu cel din urmă, VPN-urile gratuite nu sunt o idee bună în Turcia, deoarece nu sunt la fel de sigure. Turcia are un nivel ridicat de cenzură pe internet, iar VPN-urile gratuite nu au caracteristici de securitate, cum ar fi criptarea și un comutator de ucidere. Astfel, datele dvs. pot fi transmise la ISP. Mai rău încă, unele VPN-uri gratuite vă infectează dispozitivul cu malware în timp ce unii chiar vând datele dvs. către terți. În general, nu merită riscul.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Turcia

De ce am nevoie de un VPN pentru Turcia?

Aveți nevoie de un VPN în Turcia, deoarece este o țară cu un nivel ridicat de cenzură pe internet. Libertatea pe net de Casa Libertății Turcia a fost evaluată „Nu este gratuită” cu un scor de 66/100 (0 fiind cel mai bun și 100 fiind cel mai rău). Freedom House a continuat să descrie libertatea de internet a Turciei ca fiind „foarte restrânsă” din cauza autocenzurii, blocării site-urilor de știri și arestărilor pentru cei care l-au criticat pe președintele Erdoğan.

Un VPN vă poate ajuta să deblocați site-urile web din Turcia. Aceasta include Wikipedia, care a fost blocată în Turcia în aprilie 2017. Alte site-uri blocate includ site-ul de partajare a imaginilor Imgur, precum și majoritatea conținutului pentru adulți. Îmi place Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Skype și WhatsApp au toate blocurile cu experiență la un moment dat. Cenzura apare adesea în perioadele de tulburări politice, cum ar fi încercarea eșuată de lovitură de stat din 2016.

În timp ce un VPN pentru Turcia vă poate permite să accesați conținutul cenzurat de guvern în țară, acesta poate debloca, de asemenea, conținut geo-restricționat. Nu numai un VPN de calitate vă poate ajuta să deblocați site-urile, aplicațiile și serviciile blocate și geo-restricționate, de asemenea, vă poate proteja confidențialitatea, împiedicând ISP-ul dvs. (și, eventual, guvernul turc) să vadă ce faceți online.

Cum pot viziona televiziunea turcă în străinătate cu un VPN?

Dacă doriți să urmăriți televiziunea turcă în străinătate, tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și să selectați un server în Turcia. Odată conectat, orice conținut geo-restricționat din Turcia ar trebui deblocat. Dacă nu, nu vă faceți griji. Este posibil să fie nevoie să ștergeți cookie-urile browserului pentru ca modificările să intre în vigoare. Alternativ, încercați un alt server sau contactați asistența clientului VPN.

Utilizarea unui server turc înseamnă că veți putea viziona conținut de pe canale TV turce în străinătate inclusiv ATV, Fox și Kanal D, precum și servicii de streaming turcești precum PuhuTV și BluTV. De asemenea, VPN-urile cu servere din întreaga lume vă permit să deblocați Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și ESPN.

VPN-urile sunt legale în Turcia?

Deși nu există o lege în Turcia care să facă ilegale VPN-urile, blocarea de către guvern a Tor, precum și multe servicii VPN populare, fac ca aceasta să fie o zonă gri. Cu toate acestea, nu am văzut niciun raport despre nimeni arestat sau acuzat de o infracțiune pentru utilizarea unei VPN. Din acest motiv, înțelegem că este încă legal să folosiți un VPN în Turcia. Cu toate acestea, vă sfătuim să cercetați legile țării dvs. dacă nu sunteți sigur.

Ce VPN-uri sunt blocate în Turcia?

Conform cercetărilor noastre, următoarele VPN-uri sunt blocate în Turcia la momentul scrierii:

 • CyberGhost
 • IPVanish

De asemenea, este de remarcat faptul că Tor este blocat în Turcia. Dacă găsiți o anumită VPN care este blocată, poate merita să încercați din nou ceva timp mai târziu, deoarece multe blocuri s-au dovedit temporare. Puteți utiliza instrumentul nostru util pentru a testa dacă un site este blocat în Turcia.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 82 =

Adblock
detector