Cum să obțineți o adresă IP ucraineană din orice țară cu un VPN

Cum să obțineți o adresă IP ucraineană

Cetățenii ucraineni care călătoresc în străinătate sau cei interesați de țară pot dori să utilizeze o adresă IP ucraineană pentru anumite situații. Unele utilizări obișnuite sunt conectarea la servicii bancare online, transmiterea de emisiuni de televiziune locală și evenimente sportive sau accesarea altor site-uri și aplicații blocate.. Vă vom explica câteva metode despre cum să obțineți o adresă IP din Ucraina.

Multe site-uri de streaming, cum ar fi Inter, ICTV și TET, precum și site-uri de sport, jocuri și jocuri de noroc, restricționează accesul în funcție de locația dvs. Acest lucru înseamnă că s-ar putea să nu fie vizionat conținutul dacă călătorești sau locuiești în afara Ucrainei.

Cel mai eficient mod de a debloca aceste servicii este să vă abonați la un serviciu de rețea virtuală virtuală (VPN). Un VPN funcționează prin criptarea întregului trafic care curge către și de pe dispozitiv și dirijându-l printr-un server intermediar. Selectând un server în Ucraina, vi se va atribui o adresă IP locală până când faceți clic pe deconectare.

Cum să obțineți o adresă IP ucraineană

Nu vă faceți griji dacă sunteți nou în lumea VPN-urilor. Sunt remarcabil de ușor de configurat și de început. Urmați pașii simpli de mai jos.

Iată cum puteți obține o adresă IP ucraineană:

 1. Acordă-te unui serviciu care se potrivește nevoilor tale (recomandarea noastră este ExpressVPN).
 2. Odată ce formularele online nu sunt pe cale, descărcați software-ul autohton pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la un server din Ucraina.
 4. Încercați să accesați conținut ucrainean restricționat.
 5. Dacă nu funcționează imediat, va trebui să vă ștergeți memoria cache și cookie-urile și să încercați din nou.

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT: Este probabil să doriți un serviciu VPN pentru o lună sau mai puțin. Suntem conștienți că cele mai bune și mai ieftine oferte implică, de obicei, angajamente pe o perioadă de până la un an, eventual mai mult. Dacă nu doriți să scoateți bani în plus, vă recomandăm să profitați de garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. Va trebui să efectuați o plată în avans, dar toate cererile de rambursare sunt procesate ținând cont de o politică „fără întrebări”. Nu am întâlnit nicio situație în care compania nu și-a respectat acest angajament, deci nu este riscantă.

Serviciile VPN există din abundență între interwebs. Dar nu aveți încredere că toți oferă un produs premium.

Veți găsi descrieri detaliate ale fiecăruia dintre furnizorii pe care îi prezentați mai jos, dar în cazul în care sunteți scurt timp, aici este lista celor mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP ucrainene:

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră # 1 pentru obținerea unei adrese IP pentru Ucraina! O rețea rapidă și fiabilă care cuprinde peste 3.000 de servere. Aplicațiile sunt sigure, iar conexiunile sunt private. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN: Furnizorul bugetului care nu are posibilitatea de a proteja confidențialitatea sau securitatea. O mulțime de servere din care să alegeți.
 3. CyberGhost: Valoare excelentă cu unele servere de streaming rapid. Aplicațiile sunt prietenoase pentru începători.
 4. IPVanish: Este greu să treci peste acest furnizor dacă folosești Kodi pentru streaming pentru aplicațiile prietenoase de la distanță.
 5. PrivateVPN: Cea mai mică și cea mai nouă rețea din această listă, dar compensează cu viteză și capacități de deblocare.

Multe companii VPN de top oferă servere în Ucraina. Acest lucru funcționează indiferent de locul în care vă aflați în lume - puteți să stați în Canada și să continuați să navigați pe web cu o adresă IP din Ucraina, dacă doriți. Și din cauza faptului că traficul dvs. este criptat, acesta nu va putea fi citit niciunui amator, inclusiv hackerii sau Furnizorul de servicii Internet (ISP).

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri

 • Menține mai multe servere în Ucraina
 • Deblochează conținutul geo-restricționat fără a sparge transpirația
 • Incorporează protocoale de criptare robuste, astfel încât datele dvs. să fie protejate
 • Oferă aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS
 • Nu păstrează nicio înregistrare a comportamentului utilizatorului
 • Oferă valoare pentru bani

Care este cel mai bun VPN pentru obținerea unei adrese IP ucrainene?

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri de pe piață pe care le puteți utiliza pentru a obține o adresă IP ucraineană de oriunde în lume:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este fiabil și rapid, iar aplicațiile sale au o interfață de utilizator curată, minimalistă. În acest moment, oferă peste 3.000 de servere de mare viteză răspândite pe tot globul. Serverele din Ucraina sunt disponibile și există opțiuni în alte 93 de țări ar trebui să aveți nevoie de ele.

Una dintre caracteristicile deosebite ale ExpressVPN este capacitatea sa superbă de a debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv cel de la Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky și multe altele. De asemenea, este destul de rapid pentru a transmite video HD și 4K fără niciun decalaj vizibil.

ExpressVPN vă garantează confidențialitatea utilizând protocoale de criptare de rang militar. Sunt incluse toate criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere pe internet, secretul perfect înainte și protecția împotriva scurgerilor DNS.

Mai mult, compania respectă o politică de a nu stoca jurnalele de trafic detaliate ale utilizatorilor. Dacă sunteți blocat, serviciul său de asistență 24/7 vă va putea ajuta. Există, de asemenea, opțiunea de a plăti prin Bitcoin, dacă preferați.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

Pro:

 • Viteze rapide
 • Securitate puternică
 • Posibilitatea de a debloca conținutul
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra:

 • Mai scump decât serviciile concurente

PĂRȚIA NOASTRĂ DE VARĂ PENTRU UCRAINA: ExpressVPN este un serviciu de clasă mondială și își va face treaba de fiecare dată. Încercați-l fără riscuri cu garanția de restituire a banilor fără 30 de zile.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are una dintre cele mai vaste rețele de servere ale oricărui serviciu VPN, cu peste 5.000 de pe tot globul. Ucraina găzduiește opt dintre ele, deci există suficiente opțiuni pentru a obține o adresă IP locală. Serviciul este deosebit de adept al streamingului video HD și, de asemenea, deblochează serviciile de streaming neîngrădite geo-restricționate precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video fără probleme.

Mai mult decât atât, utilizatorii de energie vor descoperi că serviciul este excelent pentru a furniza funcții personalizate. Acestea includ o opțiune de a selecta un server bazat pe o sarcină specifică, cum ar fi streaming TV, confidențialitate ultra-securizată, anti-DDoS și multe altele. Nu există niciun compromis în ceea ce privește standardele de siguranță, cu criptare de 256 biți, un blocant de anunțuri, apărare anti-malware și protecție împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS. NordVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, iar utilizatorii pot plăti cu Bitcoin pentru a menține confidențialitatea. Asistența clienților prin chat live este disponibilă 24/7.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Vitezele solide
 • Funcții avansate de securitate
 • Transmiterea HD este o adiere
 • Deblochează o mulțime de servicii de streaming

Contra:

 • Proiectare puțin penibilă a aplicațiilor pentru desktop

Cea mai bună opțiune de buget: NordVPN oferă o experiență VPN premium la un preț greu de învins. De asemenea, se livrează cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost opereaza la nord de 3.300 de servere din 60 de țări, inclusiv 64 găzduite în Ucraina. Este extrem de ușor să faceți cunoștință, deoarece este conceput cu noii minți. Acest furnizor este cunoscut pentru capacitățile sale de streaming și deblocare și chiar oferă o opțiune de streaming specifică în aplicația sa. Permite conectarea simultană a șapte dispozitive și are o mulțime de complimente înspăimântătoare, inclusiv un blocant de anunțuri, apărare anti-malware și anti-urmărire.

Tot traficul este securizat printr-o criptare AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit. Există un comutator de conectare permanent la internet, precum și un secret perfect înainte. Compania este înregistrată în România, unde legile nu impun furnizorilor VPN să stocheze datele utilizatorului, iar serviciul nu păstrează jurnalele. Chat-ul în direct este disponibil non-stop.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Ușor de instalat și de început
 • Viteze bune
 • Alegere dificilă pentru streaming

Contra:

 • Lipsa funcțiilor avansate

OPȚIUNE PRIETENE PENTRU UTILIZATOR: CyberGhost este un serviciu VPN cu costuri reduse, care nu compromite caracteristicile de bază de securitate și confidențialitate ale unui furnizor de nivel superior..

Iată recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are o rețea globală de peste 1.300 de servere, inclusiv 4 în Kiev - capitala Ucrainei. Serviciul este rapid și privat și vă permite să transmiteți transmisie video HD fără probleme. Funcționează perfect cu mai multe servicii de streaming, cum ar fi Netflix, HBO Now și Sling TV.

IPVanish folosește criptarea de 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, precum și un comutator de ucidere pe internet. Nu conține nicio informație de identificare personală și este un favorit pentru utilizatorii Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este de asemenea telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Ce este mai mult, IPVanish permite conectarea simultană a 10 dispozitive care este cu ușurință cea mai generoasă alocare din această listă. Aplicațiile pentru Windows, MacOS, Android și iOS sunt incluse.

Pro:

 • Conectare rapidă și sigură
 • Număr mare de conexiuni simultane
 • Politica strictă de confidențialitate

Contra:

 • Nu deblochează toate serviciile de streaming
 • Înregistrările anonime nu sunt permise

ALL-ROUNDER: IPVanish este rapid și privat și are o alocare generoasă de conexiuni simultane. Include o garanție de returnare de 7 zile cu toate pachetele.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are o selecție mai mică de locații de server în comparație cu celelalte VPN recomandate de această listă. Dar oferă viteze excelente, securitate robustă și funcții de deblocare de top.

În momentul de față, are puțin mai puțin de 90 de servere în 59 de locații, cu două servere situate în Ucraina. Utilizează criptarea AES de 256 biți, împreună cu secretul perfect perfect pe protocolul OpenVPN. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus.

Deblocarea serviciilor de streaming este costumul puternic al PrivateVPN. Este capabil să contracareze geo-restricțiile la Netflix, BBC iPlayer, ITV Hub și multe altele. Deși asistența pentru clienți nu este disponibilă non-stop, este totuși util și va duce la bun sfârșit lucrarea.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Fără jurnalele utilizatorului
 • Conexiuni rapide și fiabile
 • Capacități de deblocare

Contra:

 • Mai puține servere decât alți furnizori prezentați în această postare
 • Nu are un chat live 24/7

VERSATILE & HARDY: PrivateVPN este un nou venit impresionant și își susține angajamentul față de calitate, cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP ucraineană?

În timp ce internetul circulă cu opțiuni VPN gratuite, vă recomandăm să vă abțineți de la a le utiliza.

Da, aceste servicii sunt tentante, deoarece vă puteți înscrie fără a preda detaliile cardului de credit sau a vă înscrie pentru plăți lunare recurente. Dar experiența generală pe care o oferă aceste servicii este de obicei nesigură și deseori nesigură.

Majoritatea VPN-urilor gratuite au un număr limitat de locații de server și probabil nu vor avea în Ucraina. Majoritatea dintre ele au doar câteva opțiuni securizate cu standarde de criptare incredibil de slabe. Mai mult decât atât, VPN-urile gratuite se vor angaja în accelerarea lățimii de bandă dacă există congestionarea rețelei (aceasta este situația când prea mulți utilizatori încearcă să se conecteze în același timp).

Câteva fapte tulburătoare de luat în considerare: au fost câțiva furnizori VPN gratuite fără scrupule a capturat datele utilizatorilor de minerit și le-a vândut unor agenți de publicitate terți. Alții au utilizat lățimea de bandă inactivă pentru a construi armate de botnet. Dacă obiectivul dvs. cu un VPN este să transmiteți fluxul de conținut sau să accesați în mod sigur servicii financiare, atunci nu veți realiza acest lucru prin optarea pentru o VPN gratuită.

În general, este mai bine să stați departe de VPN-urile gratuite dacă puteți. Dacă aveți nevoie doar de o VPN pentru o perioadă scurtă de timp, atunci este posibil să obțineți gratuit un VPN de nivel superior profitând de o garanție de returnare a banilor. Dincolo de asta, chiar dacă trebuie să cheltuiți câțiva dolari în fiecare lună, va merita.

Pot folosi un VPN pentru a viziona online televiziunea ucraineană?

Descărcând o VPN și schimbând adresa IP în Ucraina, toate site-urile web și aplicațiile gazdă la care vă conectați vor funcționa cu presupunerea că vă aflați fizic în țară.

Prin urmare, biblioteca locală Netflix va fi pusă la dispoziție, precum și canale precum Inter, ICTV, TET, NTN și Channel Ukraine. Unele canale pot solicita să vă înregistrați înainte să vă acorde acces la fluxul lor live. Asigurați-vă că verificați claritatea site-urilor web.

Ce site-uri sunt blocate în Ucraina?

Potrivit Freedom House, mediul online al Ucrainei rămâne încordat după ce autoritățile s-au prăbușit de conținutul considerat pro-rus. Există mai mult de 200 de site-uri web, care acoperă știri, noutăți și social media care nu le este permis accesul în țară. Kievul este, de asemenea, unul dintre orașele cele mai examinate din lume, așa că dacă locuiești în Ucraina, merită să te faci VPN.

Care sunt celelalte metode pentru a obține o adresă IP ucraineană?

În afară de serviciile VPN, aveți, de asemenea, opțiunea de a utiliza browserul Tor pentru a vă manipula adresa IP.

Browserul Tor este un produs al proiectului Tor - orientat în mod clar la stingerea supravegherii în masă și intruziunea rețelei. Browserul Tor este gratuit pentru a descărca și utiliza și are standarde sofisticate de criptare și anonimat.

Deși este popular în rândul jurnaliștilor, activiștilor în domeniul drepturilor omului și al denunțătorilor, nu a fost conceput să țină cont de lucruri precum streaming online sau accesarea datelor instituțiilor financiare. Din păcate, ceea ce înseamnă asta este Tor poate fi dureros de lent și nu este o opțiune excelentă dacă căutați să dați înapoi și vizionați un flux HD al unuia dintre emisiunile dvs. preferate.

O altă opțiune este utilizarea unui server proxy gratuit. Cu toate acestea, nu sunt în totalitate diferite de VPN-urile gratuite, în sensul că, de asemenea, operează cu capace de date, o mică selecție de locații și politici de confidențialitate îndoielnice.

În plus, majoritatea furnizorilor de streaming, cum ar fi Netflix, au blocat prox-uri pentru o perioadă și este puțin probabil să aibă rezultatul dorit de accesarea filmelor și filmelor preferate. Ba mai mult, serverele proxy nu vă criptează traficul așa cum o face VPN. Ele criptează doar traficul browserului, astfel încât alte aplicații sunt neprotejate.

Vezi si: 5 cele mai bune VPN-uri pentru Ucraina  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

Adblock
detector