Cum să ocoliți oprirea NBA League Pass (soluție VPN)

Cum să ocoliți oprirea NBA League Pass - soluție VPN


Sezonul NBA 2019-2020 începe pe 22 octombrie 2019. În timp ce NBA League Pass este o modalitate excelentă de a urmări jocurile, este posibil să constatați că unele jocuri nu sunt disponibile (înnegrite). Această problemă afectează cel mai frecvent persoanele care trăiesc în SUA care doresc să trăiască în direct programele echipei locale. Din fericire, o VPN sau o rețea virtuală virtuală vă permite să ocoliți oprirea NBA League Pass, făcând să pară că sunteți într-o altă locație (dar mai multe despre asta mai târziu!).

Cum să ocoliți oprirea NBA League Pass: ghid rapid

Nu aveți timp să citiți articolul complet? Mai jos veți găsi un ghid pas cu pas rapid și ușor despre cum să ocoliți oprirea NBA League Pass.

Iată cum să ocoliți oprirea trecerii ligii NBA folosind un VPN:

  1. În primul rând, înregistrați-vă cu un VPN de calitate, care oferă viteze bune și o mulțime de locații de server (în special în SUA). Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, NordVPN și CyberGhost sunt două alternative fiabile, de mare valoare, demne de luat în considerare.
  2. Descărcați și instalați aplicația mobilă VPN corespunzătoare, aplicația pentru desktop sau extensia browserului pentru dispozitivul de pe care doriți să urmăriți NBA League Pass.
  3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server într-o locație în care jocul nu este închis. Dacă un joc este televizat local, veți dori să vă conectați la un server într-un alt stat. Dacă este difuzat la nivel național, conectați-vă la un server dintr-o altă țară, cum ar fi Canada sau Mexic. Acest lucru vă va oferi o adresă IP locală și va trage NBA League Pass să credeți că vă aflați într-o altă locație.
  4. Înscrieți-vă pentru un cont NBA League Pass dacă nu ați făcut-o deja. Costă 28,99 USD USD pe lună sau 199,99 USD anual. În mod alternativ, un NBA Team Pass este de 17,99 USD pe lună sau 119,99 USD pe an. Accesați jocul normal - ar trebui deblocate acum!
  5. Dacă mai aveți probleme, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. În mod alternativ, încercați un alt server în cazul în care cel pe care îl utilizați a fost listat negru. Toate VPN-urile recomandate mai sus oferă asistență 24/7 dacă aveți nevoie de asistență suplimentară.

Dacă aveți îndoieli cu privire la oprirea zonei dvs., utilizați NBA Blackout Explorer care vă permite să introduceți codul poștal pentru informații suplimentare.

NBA League Pass Blackout Explorer

Ce este un blackout viu și de ce este folosit?

Înainte de fiecare sezon NBA, diverse companii locale și naționale de radiodifuziune obțin drepturile la televiziunea jocurilor NBA în direct. Problema este că atunci când aceste drepturi sunt exclusive, NBA nu poate transmite aceste jocuri în direct online pe acea piață geografică particulară (în schimb, jocurile sunt disponibile la cerere doar trei ore după ce au fost transmise). Asta înseamnă că este probabil ca meciurile echipelor locale să fie anulate. 

Să presupunem că sunteți în Los Angeles, iar postul local de televiziune Fox sau NBC are drepturile exclusive de difuzare în direct la jocurile Clippers și Lakers. Întrucât există o radiodifuziune locală în vigoare, aceste jocuri vor fi anulate în LA și, în consecință, nu vor fi disponibile pe biletul Ligii NBA. De asemenea, dacă un joc este difuzat la nivel național, de exemplu, ESPN sau ABC, va exista o oprire națională a jocului.

NBA League Pass vă folosește adresa IP pentru a determina locația dvs.. Ca atare, atunci când un radiodifuzor local sau național are drepturile exclusive de a televiza un joc în direct, este posibil să descoperiți jocul închis pe NBA League Pass. Aici este utilă schimbarea adresei IP cu un VPN!

Evitati oprirea NBA cu un VPN

Când am accesat NBA League Pass din New York, a fost afișată următoarea notă de oprire:

„Pe baza locației dvs. actuale, nu puteți vedea jocurile live Brooklyn Nets și New York Knicks. Puteți asculta o emisiune radio în direct sau urmăriți o arhivă a acestor jocuri la 3 zile de la difuzare. ”

Notă locală de întrerupere a ligii NBA

in orice caz, întreruperile locale nu sunt singurele restricții cu care vă veți confrunta cu NBA League Pass. De fapt, multe jocuri de difuzare națională nu sunt incluse nici în:

„Jocurile difuzate pe ESPN, ABC, TNT și NBA TV nu vor fi disponibile pentru vizionare live pe NBA League Pass. Puteți asculta o emisiune radio în direct sau urmăriți o arhivă a acestor jocuri la 3 ore de la difuzare. ”

Notă de întrerupere națională a Ligii NBA

Așadar, cum vă poate ajuta un VPN să ocoliți oprirea NBA League Pass? Când vă conectați la un server VPN, traficul dvs. de internet este criptat. Acest lucru face dificil ca site-urile web și serviciile să îți cunoască adevărata locație. Prin conectarea la un server dintr-un alt stat american sau o altă țară în întregime, vi se va atribui o adresă IP temporară nouă. Acest lucru va păcăli site-ul Ligii NBA pentru a crede că vă aflați într-o altă locație, permițându-vă să ocoliți oprirea.

Bypass NBA League Pass blackout prin desktop

Puteți utiliza computerul sau Mac-ul pentru a ocoli oprirea NBA League Pass. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server VPN în afara zonei de oprire. De exemplu, dacă este vorba despre un blocaj local, va trebui doar să vă conectați la un server dintr-un alt stat american.

Opririle naționale sunt puțin diferite. În acest caz, va trebui să vă conectați la un server dintr-o altă țară. În mod ideal, aceasta ar trebui să fie țara care este cea mai apropiată din punct de vedere geografic, dar încă în afara regiunii de oprire. De exemplu, dacă sunteți în SUA, ar trebui să încercați servere în Canada și Mexic. Jocul închis ar trebui apoi deblocat și disponibil pentru a fi urmărit în direct. Nu uitați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. dacă nu se încarcă conținutul.

Bypass NBA League Pass blackout pe mobil

La fel ca în cazul dispozitivelor desktop, puteți ocoli oprirea NBA League Pass pe mobil. Cu toate acestea, merită să știi asta NBA folosește telefonul dvs. GPS și date despre locație pentru a stabili unde te afli. Ca atare, unele VPN-uri nu funcționează, în special cu aplicațiile NBA League Pass. Dacă intenționați să vizionați prin mobil, încercați în schimb să utilizați browserul web al telefonului.

În momentul scrierii, aplicațiile mobile ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost sunt capabile să ocolească întreruperile NBA League Pass. Dacă mai aveți probleme, puteți deteriora locația GPS a telefonului. Există aplicații care vă permit să faceți acest lucru. Cu toate acestea, acest lucru necesită înrădăcinarea iPhone-ului sau înrădăcinarea dispozitivului Android. Rețineți că nu există garanții că acest lucru va funcționa. Procesul variază de la un dispozitiv la altul, iar unele aplicații prezintă un risc de securitate, așa că vă rugăm să aveți precauție.

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a ocoli oprirea NBA League Pass?

Din păcate, multe VPN-uri gratuite nu sunt în măsură să ocolească oprirea NBA League Pass. O problemă este că de multe ori au doar un număr mic de servere. Ca atare, este posibil să găsiți opțiunile limitate atunci când căutați un server într-un alt stat american sau tara. Cu toate acestea, o altă problemă este aceea că serverele VPN gratuite suferă o încărcare mare. Acest lucru provoacă viteze lente, ceea ce este o problemă specială în streamingul în direct. Unele servicii VPN gratuite chiar îți accelerează lățimea de bandă, în încercarea de a gestiona acest lucru, ceea ce duce la întârzierea și tamponarea la vizionarea jocurilor NBA online.

De asemenea, vă recomandăm să utilizați VPN-uri gratuite din motive de securitate. În timp ce un VPN gratuit vă permite accesul la tot felul de conținut restricționat, acesta ar trebui să vă protejeze și confidențialitatea. Aceasta include criptarea datelor dvs. și protejarea informațiilor personale împotriva scurgerilor. Din păcate, o mulțime de VPN-uri gratuite nu au astfel de măsuri. Dupa toate acestea, o VPN gratuită este o afacere, ceea ce înseamnă că vă poate autentifica istoricul de navigare, vânzarea acesteia către terți. De asemenea, puteți fi bombardat cu reclame pop-up irelevante, nepotrivite. În general, o VPN gratuită nu valorează doar dificultatea.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 47