Cum să remediați codul de eroare Netflix m7111-1331-5059

Netflix m7111-5059 eroare


Codurile de eroare Netflix m7111-1331-5059 și m7111-5059 includ următorul mesaj: „Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou.“

În timp ce mesajele de eroare precum acestea pot fi foarte enervante, există o soluție! Dacă utilizați deja o VPN, acest lucru înseamnă că VPN nu poate debloca Netflix. Sau, cel puțin, adresa IP pe care o utilizați a fost listată neagră de Netflix. Deși merită să încercați încă câteva servere, este probabil să aveți nevoie de o VPN mai bună dacă doriți să ocoliți eroarea Netflix m7111-5059.

Dacă nu aveți timp să citiți toate detaliile din această postare, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a ocoli eroarea Netflix m7111-5059:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră cu numărul 1! Serverele super-rapide punctate în întreaga lume sunt orientate spre streaming în calitate HD. Aplicații sigure și private, includ 30 de zile garanție de returnare a banilor.
 2. CyberGhost Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat, ceea ce face acest furnizor o alegere excelentă pentru începători. Viteze bune de streaming.
 3. NordVPN Alegerea de valoare excelentă, cu viteze bune de streaming și poate debloca majoritatea conținutului de streaming geo-restricționat.
 4. PrivateVPN Furnizor mai puțin cunoscut, care își câștigă reputația pentru numărul de site-uri de streaming pe care le poate debloca.
 5. Ascunde-mi fundul! Excelent la deblocarea site-urilor de streaming, dar este bazat în Marea Britanie și stochează jurnalele de utilizare.

Cum să remediați codul de eroare m7111-1331-5059

Din fericire, nu este greu să remediați eroarea Netflix m7111-1331-5059. Aceasta este o eroare de streaming cauzată de Netflix detectând utilizarea unui serviciu VPN sau proxy.

Iată ce trebuie să faci:

  1. Înscrieți-vă cu unul dintre cele 5 VPN-uri enumerate în acest articol - (vă recomandăm ExpressVPN.)
  2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Asigurați-vă că este versiunea potrivită pentru sistemul dvs. de operare!
  3. Deschideți aplicația VPN și selectați un server din țara din care doriți să accesați Netflix (poate fi Netflix SUA sau Netflix Japonia, de exemplu).
  4. Ștergeți-vă cookie-urile pentru ca modificările să intre în vigoare pe Netflix.
  5. Deschide Netflix și încearcă conținutul geo-restricționat. Ar trebui să fie deblocat acum! Dacă nu, nu intrați în panică. Este posibil să funcționeze cu un alt server.

Ce VPN funcționează în continuare cu Netflix?

Există o mulțime de VPN-uri pe piață, dar puțini pot ocoli măsurile anti-VPN implementate de Netflix. Am căutat la nivel înalt și scăzut și am găsit cinci VPN-uri de înaltă calitate care fac exact asta. Cercetarea noastră a implicat căutarea de VPN care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Capabil să deblocheze Netflix, precum și o varietate de alte servicii de streaming
 • Rețea mare de servere din întreaga lume
 • Conexiuni de mare viteză și fiabile pentru streaming de înaltă calitate
 • Securitate puternică și confidențialitate, inclusiv criptare și o politică fără jurnal
 • Asistență rapidă și eficientă pentru clienți, de preferință cu o funcție de chat live

Cele mai bune VPN-uri pentru a remedia Netflix Error m7111-1331-5059

Iată lista noastră cu cele mai bune 5 VPN-uri pentru remedierea erorii Netflix m7111-5059-5059 și pentru a debloca Netflix:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, deblocări NetflixTestate ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru deblocarea Netflix. Eludează constant geo-restricțiile nu numai pe Netflix, ci și pe Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Nu există lipsă de servere cu peste 2.000 în 94 de țări. Ca atare, nu veți avea nicio problemă să deblocați Netflix SUA sau chiar Netflix Japonia. Când vine vorba de streaming cu ExpressVPN, calitatea este excelentă. Am putut să transmitem fluxuri în HD și chiar 4K fără întrerupere.

Nu numai că ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea site-urilor în streaming, dar este foarte ușor de utilizat. Interfața aplicației este una dintre cele mai simple pe care le-am văzut. Puteți alege o locație sau aveți ExpressVPN să selectați automat o „Locație inteligentă” (cea mai bună locație pentru dvs. în funcție de viteză, latență și locul în care vă aflați). În general, acesta este un VPN excelent pentru începători. Chiar dacă întâmpinați o problemă, asistența 24/7 este disponibilă. Am testat funcția de chat live pentru noi înșine și am primit un răspuns în câteva secunde.

ExpressVPN afirmă că nu ține niciun fel de jurnal de activitate sau de conectare a utilizatorilor. Ce este mai mult, ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice unde nu există legi de păstrare a datelor. În general, acesta este un VPN foarte sigur pe care îl utilizează cu caracteristici de securitate, inclusiv criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS, comutator de ucidere și tunelare divizată. Există, de asemenea, opțiunea de a plăti ExpressVPN cu Bitcoin prin BitPay.

Aplicațiile ExpressVPN pot fi descărcate pentru Windows, Mac, Android și iOS, precum și Amazon Fire TV și Linux. Mai mult, MediaStreamer ExpressVPN poate fi utilizat pentru a debloca Netflix pe Apple TV, PlayStation și Xbox.

Pro:

 • Viteze rapide
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Aplicații prietenoase pentru începători
 • Suport prietenos de chat live
 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală

Contra:

 • Poate că nu are opțiuni de configurare pentru utilizatorii avansați

Scorul nostru:

4.5 din 5

BEST FOR NETFLIX: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Viteze rapide pentru streaming și torrenting, Unblocks Netflix SUA, Marea Britanie și altele, și funcționează în China. Este fără riscuri cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un alt VPN care deblochează cu succes Netflix. Are o rețea în creștere de peste 5.700 de servere în 89 de țări. Am găsit viteze foarte rapide, ceea ce face acest VPN ideal pentru streaming Netflix. Într-adevăr, nu am întâmpinat probleme în ceea ce privește tamponarea sau întârzierea în testarea noastră Netflix și Amazon Prime Video. Alegerea unui server CyberGhost este extrem de rapidă și convenabilă, cu opțiunea suplimentară de a face ca CyberGhost să aleagă automat cel mai bun server pentru dvs. în funcție de locația dvs. Mai mult, aplicațiile CyberGhost sunt foarte ușor de utilizat cu unele caracteristici convenabile, cum ar fi un blocant de anunțuri.

Ceea ce face din CyberGhost o valoare deosebit de bună este faptul că îl puteți utiliza pe până la 7 dispozitive simultan. De asemenea, merită să știți că acest VPN oferă asistență în direct 24 de ore din 24, dacă aveți întrebări sau întâmpinați probleme. Când vine vorba de securitate, am considerat că CyberGhost este unul dintre cei mai buni - a fost singura companie care a primit un scor perfect în foaia noastră de calcul pentru confidențialitate și securitate VPN. Nu are o politică fără jurnal, criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Mai mult, există opțiunea de plată anonimă cu Bitcoin.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Amazon Fire Stick.

Pro:

 • Deblochează Netflix, precum și Amazon Prime Video
 • Viteze foarte rapide pentru streaming
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat
 • Utilizați pe până la 7 dispozitive
 • Protejează confidențialitatea dvs. fără nicio politică de jurnal

Contra:

 • Nu funcționează în China, Turcia sau Emiratele Unite

Scorul nostru:

4 din 5

CEA MAI BUNA ALEGERE DE BUGETĂ: Cyberghost este o alegere bună pentru bugetul conștient. Funcționează cu Netflix din SUA și cu alte alte servicii de streaming, care sunt de obicei restricționate în funcție de locație. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 5.000 de servere în 62 de țări, ceea ce o face una dintre cele mai mari rețele de servere VPN. A avea atât de multe opțiuni înseamnă că este puțin probabil să te lupți cu restricțiile geografice. Intr-adevar, NordVPN deblochează Netflix, precum și Hulu și BBC iPlayer. Acesta este un VPN care garantează timpul de funcționare de 99,9%. Am experimentat conexiuni consistente în testarea noastră NordVPN cu Netflix. Vitezele rapide însemnau că am reușit să transmitem în definiție înaltă fără niciun fel de tamponare.

Am apreciat confortul extensiilor browserului, în timp ce aplicațiile NordVPN sunt ușor de urmărit, dar și responsive. NordVPN folosește criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator automat de oprire care asigură că datele dvs. nu sunt expuse în cazul în care conexiunea scade. La fel de importantă este politica strictă fără jurnale. VPN-ul cu sediul în Panama oferă, de asemenea, opțiunea de plată cu cryptocurrency (Bitcoin, Ethereum și Ripple). În cazul în care aveți întrebări, NordVPN are suport de chat în direct 24 de ore pe 24, care ni s-a părut extrem de rapid și de ajutor, răspunzând la întrebarea noastră în mai puțin de un minut.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux. Este, de asemenea, una dintre puținele VPN-uri care oferă o aplicație pentru Amazon Fire TV și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • 5.000 de servere în toată lumea
 • Deblochează Netflix, Hulu, BBC iPlayer și multe altele
 • Vitezele rapide de conectare
 • O mulțime de caracteristici de securitate
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Unele servere nesigure

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o opțiune de mare valoare. Pachet cu funcții de securitate deosebite, funcționează bine pentru streaming și nu păstrează jurnalele. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN oferă viteze și deblocări foarte rapide Netflix, precum și BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Un VPN mai mic, cu aproximativ 100 de servere în 57 de țări, oferă o lățime de bandă nelimitată. În ciuda rețelei mici, PrivateVPN deblochează Netflix în mai multe țări decât orice altă VPN pe care o cunoaștem, astfel încât să puteți accesa mai multe titluri exclusiv geo-blocate. Viteza oferită de PrivateVPN este impresionantă. În testarea conținutului HD pe Netflix nu am înregistrat nicio tamponare. Puteți utiliza contul dvs. PrivateVPN pe până la 6 dispozitive simultan, ceea ce considerăm că oferă o valoare bună.

Începători și utilizatori experimentați vor aprecia PrivateVPN, deoarece oferă atât meniuri simple, cât și avansate. Există opțiunea de a activa o VPN sigură care ajută la ocolirea Deep Packet Inspection pentru a ocoli cenzura. Am considerat că PrivateVPN este o soluție sigură datorită criptării AES de 256 biți, protecției împotriva scurgerii DNS și a unui comutator de ucidere. Puteți cumpăra PrivateVPN cu Bitcoin. Nu în ultimul rând, PrivateVPN menține o politică de înregistrare zero a datelor.

Aplicațiile PrivateVPN pot fi descărcate pentru următoarele: Windows, Mac, Android, Amazon Fire TV și iOS. Linux necesită configurare manuală.

Pro:

 • Unul dintre cele mai rapide VPN-uri
 • Excelent pentru deblocarea Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer, printre altele
 • Aplicații foarte ușor de utilizat
 • Până la 6 dispozitive simultan

Contra:

 • Rețea mai mică de servere
 • Chat live rar disponibil

Scorul nostru:

4.5 din 5

Viteză rapidă: PrivateVPN vă permite să conectați 6 dispozitive pe un singur cont. Deblochează Netflix SUA, are mai puține servere decât unele dintre celelalte VPN-uri, dar are conexiuni rapide. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. Ascunde-mi fundul!

Ascunde-mi fundul VPNUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.HideMyAss.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Ascunde-mi fundul (HMA!) Este un serviciu VPN din Marea Britanie, cu aproape 900 de servere în toată lumea. În special, HMA! are servere în mai mult de 190 de țări diferite - mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață. Acesta este, prin urmare, un VPN care este excelent pentru nu debloca Netflix, ci multe site-uri geore-restricționate din întreaga lume. Am putut transmite Netflix în 1080p fără probleme de performanță și am considerat că este unul dintre VPN-urile mai rapide pe piață.

Un alt avantaj al HMA! este că oferă 24/7 suport pentru chat live ceea ce nu este întotdeauna cazul VPN-urilor. În testarea noastră, am primit un răspuns rapid și util la întrebarea noastră. Mai mult, acest VPN vă permite să protejați până la 5 dispozitive simultan. În ceea ce privește securitatea, HMA! are sediul în Marea Britanie și, prin urmare, este supus legilor privind păstrarea datelor. Deși oferă criptare AES de 256 biți și un comutator de oprire, aceasta nu oferă protecție împotriva scurgerii DNS ca o caracteristică. Ce este mai mult, în timp ce HMA! nu are o politică de jurnal, are adrese IP de jurnal și timbre de timp. HMA! afirmă că aceste informații sunt păstrate timp de 3 luni înainte de a fi șterse.

Aplicațiile Hide My Ass sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Linux poate fi configurat manual.

Pro:

 • Servere în multe țări din întreaga lume
 • Deblochează Netflix cu succes
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Oferă suport de chat în direct, 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump
 • Înregistrează adresele IP

Scorul nostru:

3.5 din 5

MARE PENTRU STREAMING: Hide My Ass deblochează Netflix SUA și Marea Britanie. Viteze foarte rapide. Excelent pentru streaming și are servere în mai mult de 190 de țări. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă Hide My Ass.

Ascundeți cuponul meu de fund Obțineți 64% din planul de 36 de luniGET DEALCupon aplicat automat

Pot viziona Netflix cu un VPN gratuit?

Din păcate, majoritatea VPN-urilor gratuite nu funcționează pur și simplu cu Netflix. Acest lucru se datorează faptului că Netflix a implementat în ultimii ani diferite măsuri anti-VPN. În general, numai cele mai bune VPN-uri au reușit să găsească modalități în legătură cu restricțiile geografice ale Netflix. VPN-urile gratuite au prea puține servere care sunt listate rapid de negru de Netflix, provocând eroarea m7111-5059. Ce este mai mult, chiar dacă aveți norocul să deblocați Netflix cu o VPN gratuită, performanța este probabil să fie relativ slabă din cauza limitelor de lățime de bandă și a numărului mare de utilizatori care încearcă să profite de serviciul gratuit..

De asemenea, vă sfătuim împotriva VPN-urilor gratuite, deoarece acestea nu au securitatea VPN-urilor plătite. Este important să găsiți o VPN care oferă criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Aceste caracteristici de securitate vă asigură că puteți naviga pe internet în siguranță, fără riscul ca datele dvs. să fie compromise. Din păcate, unele VPN-uri gratuite conțin reclame malware și spam. Nu în ultimul rând, un VPN cu adevărat sigur ar trebui să aibă o politică strictă fără jurnaluri. Problema este că unele VPN-uri gratuite înregistrează efectiv activitatea dvs. și vând aceste informații celui mai mare ofertant. Din aceste motive, nu credem că o VPN gratuită valorează dificultatea.

Erorile comune Netflix m7111 explicate

Orice cod de eroare Netflix care începe cu „m7111” indică un fel de problemă de rețea sau browser care împiedică încărcarea videoclipului. Eroarea m7111-5059 se referă în mod specific la eroarea de proxy care se declanșează ori de câte ori Netflix vă detectează folosind un VPN sau un alt tip de proxy. Netflix are o listă neagră de servere VPN cunoscute blocate de la accesarea videoclipurilor, în schimb returnând mesajul de eroare proxy utilizatorilor.

Utilizatorii VPN pot întâlni ocazional alte coduri de eroare m7111, inclusiv:

 • M7111-1101 - încercați să ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului.
 • M7111-1331 - apare uneori dacă utilizați marcaje pentru a accesa Netflix. Încercați să introduceți URL-ul manual.
 • M7111-1309 - pare să afecteze în principal utilizatorii Chrome. Încercați să dezactivați extensiile browserului.

Ce pot urmări pe Netflix?

Netflix oferă o bibliotecă extinsă de filme și emisiuni TV, inclusiv propriul conținut original. Unele dintre cele mai populare titluri pe Netflix la momentul scrierii includ următoarele:

 • Lucruri străine
 • Nasul
 • Maestrul nimanui
 • Pantera neagră
 • Portocaliu este Noul Negru
 • Copilărie
 • Haunting of Hill House
 • Nicio tara pentru oameni batrani
 • Casa Cartilor de joc
 • Breaking Bad
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 18