Cum să remediați eroarea de proxy Amazon Prime HTTP

Cum să remediați eroarea de proxy Amazon Prime HTTP

Faptul că citești acest articol sugerează că și tu ai întâlnit următoarea eroare de proxy HTTP pe Amazon Video: „Conexiunea la Internet a dispozitivului dvs. utilizează un proxy HTTP care împiedică redarea videoclipului dvs. Vă rugăm să închideți sau să dezactivați orice programe proxy și încercați din nou.”Aceasta înseamnă că proxy-ul VPN sau Smart DNS a fost detectat.

Cunoscută și sub numele de „Rețea virtuală virtuală”, o VPN vă ajută să deblocați serviciile blocate în regiune, cum ar fi Amazon Prime Video în străinătate. Face acest lucru prin criptarea traficului dispozitivului și dirijarea acestuia printr-un server dintr-o altă țară. De exemplu, dacă încercați să urmăriți versiunea americană a Amazon Prime Video, veți dori să vă conectați la un server din SUA. Din păcate, Amazon listează adresele IP ale multor servere VPN, ceea ce înseamnă că doar cele mai bune VPN-uri sunt capabile să ocolească restricțiile.

Dacă nu aveți timp să citiți articolul complet, iată un scurt listă sumară a celor mai bune VPN-uri pentru a remedia eroarea de proxy HTTP Amazon Prime:

 1. ExpressVPN Remediază eroarea de proxy HTTP Amazon Prime. Conexiuni rapide și fiabile. Asistență 24/7, aplicații prietenoase pentru utilizator și un nivel ridicat de securitate cu criptare. 30 de zile de returnare a banilor incluse.
 2. CyberGhost Deblochează Amazon Prime și oferă o aplicație pentru Amazon Fire TV și Fire Stick. Conectați până la 7 dispozitive simultan. Protejează confidențialitatea cu o politică strictă fără jurnaluri.
 3. NordVPN Funcționează bine cu Amazon Prime Video. Peste 5.000 de servere din 60 de țări. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Aplicații ușor de utilizat și protecție excelentă a confidențialității fără politici fără jurnaluri.
 4. PrivateVPN Serviciu de mare viteză pentru streaming Amazon Prime. Ușor de utilizat pentru începători și permite până la 6 conexiuni simultane. Securizează datele dvs. cu criptare.
 5. Surfshark Deblocați serviciile de streaming geo-restricționate, inclusiv Amazon Prime Video. Ușor de utilizat, suport 24/7 și conexiuni nelimitate. Ofera aplicatie pentru Amazon Fire TV.
 6. Scutul Hotspot Deblochează Amazon Prime Video cu ușurință. Are peste 3.000 de servere de mare viteză în întreaga lume. Dispune de caracteristici puternice de securitate, inclusiv criptarea eficientă de neatins.

Cum să remediați eroarea de proxy Amazon Prime HTTP

Vestea bună este că nu trebuie să faceți multe pentru a remedia eroarea de proxy HTTP Amazon Prime. De fapt, există o soluție rapidă și ușoară:

 1. Alegeți unul dintre serviciile VPN care încă funcționează cu Amazon Prime Video - vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Descărcați software-ul adecvat pentru sistemul dvs. de operare. Cele mai bune VPN-uri oferă aplicații pentru desktop și mobil. Unele chiar oferă extensii de browser.
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din regiunea în care doriți să accesați. Acesta ar putea fi SUA, de exemplu.
 4. Accesați Amazon Prime Video și deschideți conținutul pe care doriți să îl vizionați. Aceasta ar trebui deblocată acum, fără nicio eroare de proxy HTTP.
 5. Dacă tot sunteți împotriva unei erori de proxy HTTP, încercați să ștergeți cookie-urile browserului. Alternativ, încercați un alt server sau contactați asistența clientului VPN.

Există multe VPN-uri pe piață, ceea ce poate îngreuna găsirea serviciului potrivit. Din acest motiv, am redus lista selectând doar VPN-uri care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Servere rapide care funcționează cu Amazon Prime Video
 • Rețea globală de servere din zeci de țări
 • Navigare sigură cu criptare și comutator de oprire
 • Protecția confidențialității sub forma unei politici de logare prim-utilizator
 • Ușor de utilizat, cu aplicații pentru desktop și mobil
 • Permite conexiuni simultane pe mai multe dispozitive

Cele mai bune VPN-uri pentru a remedia eroarea de proxy HTTP Amazon Prime

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru remedierea erorii de proxy HTTP Amazon Prime:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează amazon primTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai de încredere VPN pentru remedierea erorii de proxy HTTP Amazon Prime. Acest VPN are peste 3.000 de servere în 94 de țări și a lucrat constant cu Amazon Prime Video. Cu o lățime de bandă nelimitată, viteze foarte mari și capacitatea de a debloca platforme precum Netflix, BBC iPlayer și ESPN, ExpressVPN este perfect pentru streaming.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale ExpressVPN este asistența pentru clienți. După toate probabilitățile, nu veți avea nevoie de asta de multe ori, dar, dacă o faceți, puteți ajunge este 24/7 prin e-mail sau chat live. Acesta este un serviciu VPN foarte ușor de utilizat, cu o selecție excelentă de aplicații și extensii de browser. Configurarea, conectarea la un server și vizionarea Amazon Prime Video este rapidă și ușoară.

Indiferent dacă transmiteți Amazon Prime Video sau pur și simplu navigați pe web, securitatea online este esențială. ExpressVPN criptează traficul cu criptare AES de 256 biți și protejează împotriva scurgerilor DNS. Un comutator de ucidere și Funcția de tunel împărțit vă permite să alegeți traficul pe care doriți să îl parcurgeți prin VPN. ExpressVPN nu păstrează jurnalele și are sediul în Insulele Virgine Britanice, unde nu există legi de păstrare a datelor.

Puteți utiliza ExpressVPN pe Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Servere rapide pentru streamingul Amazon Prime Video
 • De asemenea, deblochează Netflix, BBC iPlayer și multe altele
 • O mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea și tunelarea divizată
 • Asistență 24/7 disponibilă prin e-mail și chat live
 • Selecție excelentă de aplicații și extensii de browser
 • Cu sediul în Insulele Virgine Britanice - nu există legi de păstrare a datelor

Contra:

 • Mai scump decât alte VPN-uri din această listă

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN SĂ FIXĂ EROAREA PROXY: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Este rapid, fiabil și capabil să deblocheze platforme precum Amazon Prime Video și Netflix. Dispune de suport 24/7, aplicații prietenoase pentru utilizator și extensii de browser. Garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghostunblocks amazon primeTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un serviciu VPN extrem de sigur care vă permite să preveniți eroarea de proxy HTTP pe Amazon Prime. Ce este mai mult, CyberGhost oferă o aplicație pentru Amazon Fire TV și Fire Stick, devenind o opțiune deosebit de atractivă. Are mai mult de 5.700 de servere în 89 de țări și vă permite să accesați conținut geore-restricționat din întreaga lume. Serverele de mare viteză și lățimea de bandă nelimitată permit streamingul în 1080p HD fără niciun decalaj sau buffering vizibil.

Acest VPN este o opțiune excelentă pentru familii, deoarece permite până la 7 conexiuni simultane. Este ideal și pentru începători, cu aplicații simple și ușor de utilizat. CyberGhost simplifică siguranța online, cu criptare AES de 256 biți pentru a vă securiza datele, precum și pentru a vă proteja împotriva scurgerilor DNS și IP. De asemenea, în acest serviciu VPN din România, este inclus un comutator automat de omor și o politică strictă fără jurnal.

CyberGhost oferă următoarele aplicații: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Amazon Fire Stick și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Configurarea manuală este necesară pentru routere.

Pro:

 • Oferă o aplicație pentru Amazon Fire TV și Fire Stick
 • Servere de mare viteză pentru streaming Amazon Prime Video
 • Securitate completă cu criptare și politică fără jurnaluri
 • Peste 5.700 de servere din întreaga lume pentru deblocarea conținutului
 • Permite până la 7 conexiuni simultane

Contra:

 • Nu funcționează în Turcia, China, Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este rapid, oferă o securitate generală excelentă și deblochează cu ușurință Amazon Prime Video în străinătate. Oferă o aplicație Amazon Fire TV și Fire Stick. Utilizați pe până la 7 dispozitive simultan. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNunblocks amazon primeTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 5.000 de servere la nivel mondial și funcționează bine cu Amazon Prime Video. Unul dintre avantajele atâtor servere și adrese IP este că întotdeauna este posibil să găsiți unul care funcționează cu conținut geore-restricționat. De fapt, NordVPN deblochează numeroase servicii de streaming populare, inclusiv Netflix, Hulu și HBO Go. Indiferent dacă navigați, transmiteți sau apeluri video, NordVPNs are servere rapide cu o încărcare mai mică și o lățime de bandă nelimitată.

Considerăm că NordVPN oferă o valoare bună pentru bani, în special având în vedere că îl puteți utiliza pentru a asigura până la șase dispozitive. Un alt avantaj este că oferă aplicații foarte intuitive, ușor de utilizat, precum și extensii de browser. NordVPN este, de asemenea, extrem de sigur, cu criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și caracteristică de comutator de ucidere. Acest serviciu VPN are sediul în Panama, unde nu există legi obligatorii de păstrare a datelor. Indiferent de acest fapt, NordVPN operează o politică fără jurnale.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru descărcare pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile și pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Funcționează bine atât cu Amazon Prime Video, cât și cu Netflix, Hulu etc
 • Rețea de peste 5.000 de servere pentru deblocarea conținutului geo-restricționat
 • Securitate puternică cu o politică strictă fără jurnalele de protecție a vieții private a utilizatorilor
 • Protejați până la 6 dispozitive printr-un singur cont
 • Aplicații și extensii de browser prietenoase

Contra:

 • Unele servere pot fi un pic hit-and-miss

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN oferă o valoare generală excelentă. Capabil să remedieze eroarea de proxy HTTP Amazon Prime, funcționează și cu Netflix. Are peste 5.000 de servere și poate fi utilizat pe până la 6 dispozitive. Securizat cu criptare și o politică fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks amazon primeTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un Serviciu de mare viteză, care este ideal pentru streaming Amazon Prime, precum și Netflix. Acesta este un VPN mai mic, cu servere în 60 de țări, inclusiv SUA și Marea Britanie. În testarea noastră, am constatat că conexiunile sunt foarte stabile, fără tamponare în timp ce streaming în 1080p. Merită să știți că PrivateVPN vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive simultan, tuturor cărora li se atribuie adrese IP unice.

Deși nu este disponibil 24/7, asistența pentru clienți PrivateVPN este excelentă, deoarece veți vorbi direct cu dezvoltatorii. În afară de opțiunile de chat și e-mail live, PrivateVPN oferă și ajutor de la distanță pentru desktop. Cu toate acestea, aplicațiile sunt extrem de ușor de utilizat și nu ar trebui să pună probleme nici măcar pentru începători. Cu sediul central în Suedia, PrivateVPN afirmă că nu păstrează jurnalele de trafic și nu știe ce faceți online. Acesta include criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și o caracteristică de comutare a uciderii.

Puteți utiliza PrivateVPN prin aplicațiile sale pentru desktop (Windows și Mac) și mobil (Android și iOS). Cu toate acestea, Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Servere de mare viteză pentru streaming Amazon Prime Video și Netflix
 • Securizat cu criptare și funcție de comutator de ucidere
 • Beneficiați de până la 6 conexiuni simultane
 • Suport de chat în direct și ajutor de la distanță pentru desktop

Contra:

 • Rețea mai mică de aproximativ 100 de servere
 • Selecție limitată de aplicații fără extensii de browser disponibile

Scorul nostru:

4.5 din 5

FAST SERVERS: PrivateVPN este un serviciu VPN rapid pentru streaming Amazon Prime Video și Netflix. Vă permite să securizați până la 6 dispozitive. Aplicații prietenoase pentru utilizator și includ toate caracteristicile esențiale de securitate. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks amazon primeTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un serviciu VPN relativ nou care a fost lansat în 2017. Pe lângă faptul că nu poate repara eroarea de proxy HTTP Amazon Prime, Surfshark deblochează de asemenea Netflix, BBC iPlayer și Hulu. Deși are o rețea relativ mică de servere, Surfshark are servere de mare viteză în 50 de țări. Ca atare, ar trebui să aveți puține probleme de deblocare a conținutului geore-restricționat oriunde v-ați afla.

O caracteristică deosebită a Surfshark este că permite un număr nelimitat de conexiuni. Aceasta înseamnă că dvs. și familia dvs. vă puteți asigura toate dispozitivele simultan. De asemenea, oferă asistență excelentă 24/7 clienților, la care am considerat că este util și rapid de răspuns. Putem recomanda Surfshark pentru începători, deoarece este extrem de ușor de utilizat cu aplicații bine concepute. Surfshark vă protejează datele cu criptarea AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Are sediul în Insulele Virgine Britanice și are o politică strictă fără jurnale, fără a păstra conexiuni sau jurnalele de activitate.

Surfshark oferă aplicații pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Extensiile browserului sunt disponibile și pentru Chrome și Firefox. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Funcționează bine cu Amazon Prime Video, Netflix și multe altele
 • Permite un număr nelimitat de conexiuni
 • Oferă asistență 24/7 clienților prin chat live
 • Foarte sigur folosind criptarea și cu o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Nu are cea mai mare rețea de servere

Scorul nostru:

4 din 5

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark vă permite să accesați Amazon Prime Video în străinătate, fără a primi eroarea de proxy HTTP. Oferă o aplicație pentru Amazon Fire TV, permite conexiuni nelimitate și oferă asistență 24/7. Toate planurile includ o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

6. Scutul Hotspot

Scutul Hotspotunblocks amazon primeTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot oferă acces la mai mult de 3.000 de servere din peste 70 de țări, ceea ce vă permite să obțineți o conexiune cu latență scăzută. Vitezele sale sunt impresionante și destul de rapide pentru a viziona video în direct HD fără niciun decalaj sau tamponare vizibile. Pe lângă faptul că vă permite să ocoliți eroarea de proxy a Amazon, această VPN deblochează platforme majore precum Netflix SUA, BBC iPlayer și ITV Hub din străinătate.

Acest serviciu este dotat cu o mulțime de caracteristici puternice de securitate. Pentru a începe cu criptarea de 256 biți, precum și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de oprire (care oprește tot traficul de fiecare dată când vă deconectați brusc de la VPN). Există, de asemenea, opțiuni pentru a vă conecta automat oricând utilizați o rețea wifi nesecurizată și permiteți anumitor site-uri să ocolească VPN. Hotspot Shield nu păstrează date identificabile personal după încheierea sesiunii. Nevoie de ajutor? Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

Hotspot Shield oferă aplicații ușor de utilizat pentru dispozitivele Windows, Android, iOS și MacOS.

Pro:

 • Capacitate mare de deblocare
 • Suficient de rapid pentru streaming fără lag
 • O gamă bună de caracteristici de securitate

Contra:

 • Nu are cea mai bună înregistrare de confidențialitate
 • Fără suport Linux

Scorul nostru:

4.5 din 5

VITEZĂ ȘI VERSATILĂ: Hotspot Shield oferă atât viteză, cât și securitate, ceea ce face o alegere puternică pentru oricine dorește să utilizeze Amazon Prime (sau servicii similare blocate în regiune) în străinătate. Acest VPN este livrat cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a remedia eroarea de proxy HTTP Amazon Prime?

Amazon este foarte eficient la detectarea VPN-urilor și listează în mod regulat adresele IP ale acestora, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să funcționeze majoritatea VPN-urilor gratuite. VPN-urile gratuite tind să aibă prea mulți utilizatori pe un număr limitat de servere iar aceste adrese IP sunt marcate rapid ca urmare. În schimb, cele mai bine plătite VPN-uri pentru Amazon Prime Video au sute sau chiar mii de servere și adrese IP. Ba mai mult, unele VPN-uri plătite oferă chiar aplicații pentru Amazon Fire TV și Amazon Fire Stick.

Dacă aveți norocul să găsiți un VPN gratuit care să deblocheze Amazon Prime Video, este posibil ca performanța să fie relativ slabă. VPN-urile gratuite tind să aibă servere lente și oferă o lățime de bandă foarte limitată. Prin urmare, veți găsi dificil să transmiteți videoclipuri HD fără a fi întrerupte de buffering-urile frecvente și întârzierile severe.

Securitatea este unul dintre motivele principale pentru a evita utilizarea unui VPN gratuit. Pentru început, multe VPN-uri gratuite nu vă securizează datele cu cel mai înalt nivel de criptare (și, în unele cazuri, nu utilizează deloc criptare). De asemenea, pot lipsi funcții importante de securitate, cum ar fi un întrerupător automat de omor. Unele VPN-uri gratuite chiar au fost cunoscute pentru a vinde jurnalele activității dvs. online către terți.

Ce pot urmări pe Amazon Prime?

Amazon Prime Video este un serviciu de streaming popular care oferă o gamă largă de filme și emisiuni TV, inclusiv propriul conținut original. Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Prime vă permit să urmăriți toate acestea, inclusiv următoarele:

 • Jack Ryan
 • Unora le place fierbinte
 • Homecoming
 • Lumina lunii
 • Americanii
 • garduri
 • Hannibal
 • Femeile secolului XX
 • Justified
 • The Handmaiden

Vezi si:

 • Cum să remediați eroarea de proxy Netflix
 • Cum să ocoliți blocurile VPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 63 =

Adblock
detector