Cum să remediați Netflix „se pare că folosiți o eroare de deblocare sau proxy”

Cum să remediați Netflix unblocker sau eroare de proxy

Netflix își schimbă conținutul dintr-o țară în alta, ceea ce înseamnă că unele emisiuni sunt disponibile doar în unele țări. Dacă întâlniți următorul mesaj pe Netflix, deoarece sistemul a detectat că utilizați un VPN, proxy sau serviciu de deblocare de un fel:

„Se pare că folosești un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Cel mai bun mod de a remedia acest Netflix deblocator sau eroare de proxy este folosind un VPN de calitate. Dacă utilizați deja o VPN, a se vedea eroarea înseamnă că nu este în măsură să deblocheze Netflix sau, cel puțin, adresa IP pe care o utilizați a fost lista neagră de Netflix. Mai jos, am enumerat cele mai bune VPN-uri pentru Netflix; acestea pot ocoli blocarea regiunii platformei și vă permit să urmăriți aproape orice bibliotecă Netflix, de oriunde din lume.

Cum să remediați Netflix unblocker sau eroare de proxy.

Această eroare comună de streaming Netflix se datorează faptului că Netflix detectează utilizarea unui serviciu VPN sau proxy. Vestea bună este că este rapid și ușor să repari eroarea Netflix de deblocare sau proxy. Ghidul nostru pas cu pas explică ce trebuie să faceți dacă primiți mesajul „se pare că utilizați un deblocator sau proxy”.

Iată cum să remediați eroarea de proxy Netflix:

 1. Înscrieți-vă cu un VPN care poate debloca Netflix - vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din țara din care doriți să urmăriți Netflix. De exemplu, un server american pentru deblocarea Netflix SUA.
 4. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. Acest lucru asigură că Netflix uită adresa IP și locația dvs. reală. Va accepta apoi noua adresă IP furnizată de VPN.
 5. Accesați Netflix și selectați conținutul preferat, care ar trebui deblocat acum! Dacă nu, încercați un alt server. În mod alternativ, contactați asistența clientului VPN pentru asistență suplimentară.

Nu aveți timp să citiți articolul complet? Iată un scurt rezumat al celor mai bune VPN-uri pentru a remedia Netflix „se pare că utilizează o eroare de deblocare sau proxy”:

Cele mai bune VPN-uri pentru remedierea erorii de proxy Netflix

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru remedierea erorii proxy Netflix. Peste 3.000 de servere din 94 de județe. Deblochează Netflix și Amazon Prime. Suport 24/7, aplicații prietenoase pentru utilizator și securitate puternică cu criptare.
 2. NordVPN: Cea mai bună opțiune bugetară pentru Netflix. Peste 5.000 de servere din întreaga lume. Deblochează de asemenea Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Utilizați pe până la șase dispozitive. VPN fără jurnal cu suport 24/7.
 3. CyberGhost: Servere de mare viteză pentru streaming Netflix. Securizați VPN cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri. Conectați până la șapte dispozitive. Include suport în direct 24/7.
 4. PrivateVPN: Remediați eroarea de proxy Netflix. De asemenea, funcționează cu BBC iPlayer și Hulu. Servere foarte rapide pentru buffer și streaming fără lag. Aplicații prietenoase pentru utilizator și o politică fără jurnaluri.
 5. Surfshark: Conectați un număr nelimitat de dispozitive. Deblochează Netflix și BBC iPlayer. Fără jurnale, suport 24/7 și aplicații și extensii de browser prietenoase pentru începători.
 6. HideMyAss: Adrese IP în majoritatea țărilor. Se ocolesc măsurile anti-VPN Netflix. Aplicații desktop și mobile și suport 24/7. Funcțiile de securitate includ criptarea.

Ce VPN-uri funcționează încă cu Netflix în 2019?

În efortul de a vă salva ceva timp, am venit cu o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru a ocoli geo-restricțiile Netflix. VPN-urile au fost selectate pe baza îndeplinirii următoarelor criterii:

 • Servere care deblochează Netflix cu succes
 • Conexiuni rapide și consistente pentru streaming
 • Securizează datele dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri
 • Oferă asistență de chat și email live, de preferință 24/7
 • Aplicații prietenoase pentru începători pentru desktop și mobil
 • Garanție de returnare de bani, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri

Cele mai bune VPN-uri pentru a remedia Netflix „se pare că folosești o eroare de deblocare sau proxy”

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru remedierea erorii Netflix de deblocare sau proxy:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are servere din 94 de țări, permițându-vă să deblocați multe biblioteci Netflix diferite. Rețeaua de servere a acestei VPN este formată din peste 3.000 de servere din țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Australia și Japonia. În afară de posibilitatea de a ocoli eroarea de proxy Netflix, ExpressVPN deblochează de asemenea Amazon Prime Video și BBC iPlayer. În plus, vă permite să conectați până la cinci dispozitive simultan printr-un singur cont.

În timp ce ExpressVPN se remarcă pentru capacitatea sa de a debloca atât de multe site-uri web și servicii blocate în regiune, este cunoscut, de asemenea, foarte prietenos pentru începători. Există asistență de chat și e-mail live 24/7, plus aplicațiile și extensiile browserului simplifică conectarea la un server. Securitatea este un alt punct forte al ExpressVPN. Securizează datele dvs. folosind criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii. Această VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi.

Puteți utiliza ExpressVPN prin aplicațiile pentru desktop (Windows, Mac, Linux), mobil (Android și iOS) și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Servere din 94 de țări pentru deblocarea diferitelor biblioteci Netflix
 • Servere rapide și consistente pentru streaming și fără buffer
 • De asemenea, funcționează cu Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Utilizează criptarea și un comutator de oprire pentru a vă proteja datele
 • Include 24/7 prin chat live și e-mail
 • Aplicații și extensii de browser excelente, ușor de utilizat

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea VPN-urilor

CEA MAI BUNĂ VPN SĂ FIXEȚI EROAREA PROXY NETFLIX: ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru deblocarea Netflix în străinătate. Funcționează cu numeroase servicii de streaming populare, inclusiv Netflix și Amazon Prime Video. Servere rapide și fiabile, suport 24/7 și aplicații prietenoase pentru utilizator. Serviciu securizat cu criptare. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este bine poziționat pentru a remedia Netflix „se pare că folosești o eroare de deblocare sau proxy”. Are o rețea vastă de peste 5.800 de servere, situate în 60 de țări. În plus, acest serviciu deblochează unele dintre cele mai populare site-uri și servicii, inclusiv Netflix și BBC iPlayer. NordVPN oferă chiar și servere optimizate pentru partajarea P2P sau pentru confidențialitate sporită (prin Double VPN sau Onion over VPN).

Cu NordVPN, puteți proteja toate dispozitivele dvs. cele mai utilizate, deoarece sunt permise până la șase conexiuni simultane. Mai mult, există o gamă largă de aplicații și extensii de browser care fac conectarea rapidă și ușoară. Acest VPN are sediul în Panama și operează o politică strictă fără jurnaluri. De asemenea, sunteți protejat prin utilizarea NordVPN de criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și comutator de ucidere. Dacă aveți întrebări cu privire la aceste funcții, puteți contacta asistența prin chat-ul live 24/7.

Aplicațiile NordVPN sunt oferite pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Rețea uriașă de peste 5.800 de servere pentru deblocarea Netflix
 • Deblochează Amazon Prime Video, BBC iPlayer și multe altele
 • Conectați până la șase dispozitive simultan
 • Oferă asistență pentru clienți 24/7 prin chat live și e-mail
 • Include o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea online

Contra:

 • Unele servere sunt pe partea lentă

MAI BUN PENTRU BANI: NordVPN oferă o valoare excelentă cu 5.800 de servere. Evitați eroarea de deblocare sau proxy Netflix. Deblochează de asemenea Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Până la șase conexiuni simultane. Suport 24/7, aplicații intuitive și o politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă mii de servere de mare viteză răspândite în 90 de țări, inclusiv SUA. Acest lucru înseamnă că este ușor să transmiteți Netflix din străinătate fără a exista o tamponare sau întârziere vizibilă. În afară de remedierea Netflix de deblocare sau eroare de proxy, funcționează bine cu servicii precum BBC iPlayer. Un alt avantaj al acestui VPN bazat pe România este că vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive simultan (mai mult decât permit majoritatea VPN-urilor).

Un cont CyberGhost include acces la asistență 24/7 prin chat live și e-mail. Mai bine încă, acest VPN vine cu o lungă garanție de returnare a sumelor de 45 de zile (majoritatea VPN-urilor oferă cel mult 30 de zile). Conectați-vă la un server CyberGhost și veți fi protejat de scurgeri DNS și IPv6. De asemenea, vă protejează confidențialitatea cu o politică strictă fără jurnaluri, criptare de 256 biți, blocare automată a anunțurilor și scanare malware, precum și un comutator de oprire.

Evitați eroarea de proxy Netflix prin aplicațiile CyberGhost pentru Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick și Android TV. De asemenea, puteți utiliza extensii de browser Chrome și Firefox. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu Linux și routere.

Pro:

 • Remediază eroarea de proxy Netflix și vă permite să urmăriți Netflix US
 • Permite până la șapte conexiuni simultane
 • Oferă asistență de chat și e-mail în direct, 24/7
 • Oferă o garanție de returnare de 45 de zile pentru a putea încerca fără riscuri
 • Securitate puternică cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Nu se poate debloca unele servicii de streaming populare
 • Lipsa de opțiuni de configurare îi va frustra pe utilizatorii de energie

GARANȚIE PE BANI DE 45 DE ZILE: CyberGhost are viteze foarte rapide pentru streaming Netflix, BBC iPlayer și multe altele. Utilizați pe până la șapte dispozitive simultan. Mii de servere din 90 de țări și 24/7 suport pentru chat live. Politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un serviciu VPN suedez care pune accentul pe calitate peste cantitate. Deși are o rețea relativ mică de servere, cele pe care le au sunt rapide și fiabile, ceea ce le face ideale pentru streaming și torrenting. Puteți utiliza această VPN pentru a remedia Netflix deblocarea sau eroarea de proxy și pentru a urmări aprecierile Netflix SUA și Netflix Japonia. Mai mult, deblochează Amazon Prime Video, BBC iPlayer și HBO Go. În general, PrivateVPN are servere în 60 de țări din întreaga lume.

Puteți utiliza PrivateVPN pentru a securiza până la șase dintre dispozitivele dvs. desktop și mobile simultan. Acest VPN oferă un serviciu excelent pentru clienți, iar funcția de chat live vă permite să vorbiți direct cu dezvoltatorii. Când utilizați PrivateVPN, datele dvs. sunt securizate cu criptare AES de 256 biți. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator de omor și o politică fără jurnal. Ba mai mult, puteți plăti chiar și semi-anonim cu Bitcoin.

PrivateVPN oferă aplicații pentru desktop (Windows și Mac), precum și pentru mobil (Android și iOS). Cu toate acestea, va trebui să urmați instrucțiunile de configurare manuale pentru utilizarea PrivateVPN cu Linux și routere.

Pro:

 • Servere foarte rapide pentru streaming Netflix
 • Vizionați Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu și multe altele
 • Aplicații prietenoase pentru începători pentru platforme desktop și mobile
 • Folosiți simultan până la șase dispozitive
 • Protejează confidențialitatea dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri

Contra:

 • Ofera doar aproximativ 100 de servere
 • Selecție limitată de aplicații și fără extensii de browser

SERVITORI DE VITEZĂ MARE: PrivateVPN este un VPN foarte rapid pentru streaming și torrenting. Folosiți-l pentru a urmări Netflix în străinătate. De asemenea, se deblochează HBO Go și Hulu. Vă permite să vă conectați până la șase dispozitive. Suport pentru chat în direct, aplicații prietenoase pentru începători și securitate puternică cu criptare. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark funcționează bine cu Netflix și este capabil să-și ocolească măsurile anti-VPN. Este o VPN relativ nouă, care a devenit rapid pentru a deveni o alegere puternică pentru oricine circulă în mod regulat. Surfshark are în jur de 800 de servere în 50 de țări, inclusiv SUA, Rusia și Turcia. În plus, Surfshark poate fi utilizat pentru a debloca BBC iPlayer și Hulu și este prietenos cu torentul. Această opțiune este perfect pentru familii, deoarece vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan.

Un alt domeniu în care Surfshark excelează este ușurința de utilizare. Aplicațiile și extensiile browserului sunt foarte bine proiectate și nu ar trebui să creeze nicio confuzie, chiar și pentru începătorii VPN. Funcțiile includ un blocant de anunțuri și un whitelister pentru alegerea aplicațiilor care pot ocoli VPN. Surfshark este extrem de sigur și a fost auditat independent de extensiile browserului pentru a face acest backup. Datele dvs. personale sunt protejate cu criptarea AES de 256 biți și un comutator de oprire. Există, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor.

Înscrierea la Surfshark vă permite să accesați aplicațiile lor pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. De asemenea, puteți descărca extensii de browser Chrome și Firefox. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Evitează eroarea de proxy Netflix și deblochează, de asemenea, BBC iPlayer și Hulu
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Foarte ușor de utilizat cu aplicații care fac ușor conectarea la servere
 • Serviciu securizat cu criptare, comutator de ucidere și o politică fără jurnale

Contra:

 • Nu cea mai mare dintre rețelele de servere (în jur de 800 de servere)
 • Unele servere pot fi puțin lente

Conectați-vă toate dispozitivele: Surfshark vă permite să conectați simultan un număr nelimitat de dispozitive - perfecte pentru familii! Funcționează cu Netflix, Hulu și multe altele. Aplicații și extensii de browser foarte ușor de utilizat. VPN fără jurnal cu suport 24/7. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

6. HideMyAss

Ascunde-mi fundul VPNunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.HideMyAss.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

HideMyAss are o rețea de aproximativ 1.000 de servere. Ceea ce este deosebit de impresionant este că oferă adrese IP pentru aproape fiecare țară din lume. Din acest motiv, veți putea utiliza HideMyAss pentru a debloca mai multe biblioteci Netflix, inclusiv Netflix SUA și Netflix UK. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a urmări BBC iPlayer sau Hulu, printre alte servicii de streaming populare. HideMyAss oferă 24/7 suport pentru chat în direct, care vă ajută să rezolvați rapid problemele pe care le puteți întâmpina.

Acest VPN permite schimbul de fișiere P2P și vă permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan printr-un singur cont. Aplicațiile HideMyAss sunt ușor de utilizat și chiar vă permit să vă conectați automat la cel mai bun server disponibil. HideMyAss oferă o mulțime de caracteristici de securitate pentru a vă proteja confidențialitatea online și anonimatul. Aceasta include criptarea AES pe 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator de ucidere. Puteți alege chiar să vă amestecați adresa IP, îngreunând urmărirea locației dvs..

Aplicațiile HideMyAss sunt disponibile pentru descărcare pentru Windows, Mac, Android și iOS. Acest VPN poate fi, de asemenea, configurat manual cu Linux și selectați routere.

Pro:

 • Adrese IP din majoritatea țărilor pentru deblocarea diferitelor biblioteci Netflix
 • Funcționează cu alte servicii de streaming populare, cum ar fi Hulu
 • 24/7 suport live chat și e-mail
 • Utilizează un nivel ridicat de criptare pentru a vă păstra datele în siguranță

Contra:

 • Jurnalizează adresele IP ale utilizatorilor
 • Destul de scump în comparație cu majoritatea VPN-urilor din această listă

BROWSE DE LA ORICE: HideMyAss are adrese IP pentru majoritatea țărilor. Folosiți-l pentru a debloca Netflix SUA, Netflix Japonia și multe altele. Oferă suport de chat în direct 24/7 și este prietenos cu torentul. Securizează datele dvs. cu criptare, dar păstrează jurnalele de adrese IP. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă HideMyAss.

Ascundeți cuponul meu de fund Obțineți 64% din planul de 36 de luniGET DEALCupon aplicat automat

De ce Netflix interzice adresele IP VPN?

În 2016, Netflix a implementat un sistem de detectare VPN pentru a ști când accesați serviciul atunci când utilizați un VPN. Acest lucru s-a datorat în principal drepturi de autorizare; contractele pot dicta că un anumit serial TV sau film poate fi afișat într-o țară (de exemplu SUA), dar nu într-o altă. Întrucât multe persoane accesau Netflix prin intermediul VPN-urilor, compania se afla sub presiunea studiourilor majore pentru a preveni utilizarea acestora.

Când Netflix detectează o adresă IP aparține unei VPN, adresa IP este listată neagră. Acest lucru duce la apariția Netflix „se pare că folosești o eroare de streaming de deblocare sau proxy”. Like-urile ExpressVPN au cel mai mare succes deblocând Netflix, deoarece au atât de multe adrese IP încât Netflix pur și simplu nu poate să țină pasul.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a remedia eroarea de proxy Netflix?

Nu, marea majoritate a VPN-urilor gratuite nu pot debloca Netflix. Acest lucru se datorează faptului că Netflix a implementat măsuri anti-VPN în ultimii ani. Problema VPN-urilor gratuite este că au un număr limitat de adrese IP și prea mulți utilizatori pe fiecare server. Aceste adrese IP sunt marcate rapid de Netflix, ceea ce face ca serverul să fie inutil pentru utilizarea platformei. În plus, serverele VPN-urilor gratuite sunt adesea foarte lente, ceea ce oricum nu este ideal pentru streaming.

În afară de Netflix, VPN-urile gratuite se străduiesc să deblocheze multe alte site-uri și servicii, inclusiv Amazon Prime Video și DAZN. VPN-urile gratuite nu au, de asemenea, caracteristici vitale de securitate. În special, este posibil să nu securizeze datele cu criptare sau să utilizeze un comutator de oprire pentru a preveni scurgerile de date. Ca și în cazul majorității serviciilor gratuite, VPN-urile gratuite folosesc adesea un model acceptat de anunțuri pentru a câștiga bani, deși unii furnizori au fost cunoscuți pentru a vă jurnaliza activitatea de navigare și a vinde către terți.

Ce pot urmări pe Netflix?

Netflix are o cantitate vastă de conținut, o mare parte dintre ele fiind propria programare originală. Poti cauta titluri Netflix după regiune cu instrumentul nostru de căutare a regiunii Netflix. Cu toate acestea, aici este o listă cu unele dintre cele mai populare conținut original pe care le puteți urmări pe Netflix:

 • Portocaliu este Noul Negru
 • Lucruri străine
 • Academia Umbrella
 • Planeta noastră
 • Cutie pentru păsări
 • Triple Frontiere
 • Bani Heist
 • Eu sunt mamă
 • Marele Hack
 • Ultima șansă U
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

Adblock
detector