Cum să schimbați țara și să vizionați Amazon Prime Video SUA din orice locație

Cum să schimbi regiunea pe Amazon Prime

Datorită restricțiilor de licență, geo-restricțiile Amazon Prime Video restricționează o mare parte din conținutul său, astfel încât unele emisiuni TV și filme pot fi accesate doar din anumite părți ale lumii. Biblioteca SUA Amazon Prime Video este una dintre cele mai populare, deoarece oferă o selecție mai mare de conținut de cea mai bună calitate decât alte cataloage. Dacă doriți să urmăriți conținut exclusiv din SUA din afara țării, de obicei, veți vedea un mesaj care scrie: „Acest titlu nu este disponibil în locația dvs.” sau „acest articol nu este disponibil în țara dvs.”

Pentru a accesa Amazon Prime Video din orice țară, soluția dvs. este o rețea privată virtuală (VPN). Un VPN vă orientează traficul pe internet printr-un server intermediar într-o locație la alegere, mascându-ți locația reală și făcând să apară pe Amazon că ești în altă parte. În plus, vă criptează traficul asigurându-vă că nimeni nu vă poate urmări activitatea, nici măcar Furnizorul de servicii Internet (ISP).

Amazon blochează în mod activ utilizarea VPN, astfel încât nu toți furnizorii pot oferi acces și puteți ajunge cu o eroare de proxy, cum ar fi „eroarea 4601.”

În această postare, vă vom explica cum să schimbați regiunea și să vizionați Amazon Prime Video US de oriunde, precum și cel mai bun VPN pe care să îl utilizați.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime Video SUA: ExpressVPN

Pagina ExpressVPN Amazon Prime Video.

ExpressVPN este VPN-ul nostru recomandat pentru deblocarea Amazon Prime Video. Oferă un serviciu rapid și fiabil, ideal pentru streaming video HD. În plus, rețeaua sa de servere cuprinde 94 de țări, așa că, dacă există conținut din alte regiuni pe care doriți să le deblocați, veți găsi probabil un server care vă poate ajuta. BBC iPlayer, Netflix și Hulu sunt doar câteva dintre celelalte servicii pe care le cunoaștem ExpressVPN în mod sigur deblochează.

În afară de faptul că este excelent pentru streaming, serviciul ExpressVPN este privat și securizat. Compania nu înregistrează niciodată informații de identificare personală și folosește criptarea de 256 biți. Un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS ajută la securizarea datelor și mai departe.

  Cum să te protejezi de SWATTING

Dacă vă îngrijorează faptul că o VPN este prea complexă pentru a fi folosită, ExpressVPN v-a acoperit și acolo. Este foarte simplu de configurat și are aplicații pentru toate sistemele de operare majore. În plus, dacă aveți nevoie de ajutor, asistența pentru chat-ul live 24/7 este la doar un clic distanță. Pur și simplu alegeți un termen de abonament (una, șase sau douăsprezece luni) și trimiteți plata. O garanție de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți încerca serviciul fără riscuri. Acest lucru este ideal și dacă doriți să deblocați conținutul doar pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu, dacă sunteți plecat în vacanță.

Scorul nostru:

4.5 din 5

CE MAI BUN VPN PENTRU AMAZON PRIME VIDEO SUA: ExpressVPN este rapid, de încredere și excelent la deblocarea site-urilor cu restricții geografice. Este livrat cu o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum se schimbă țara pentru Amazon Prime Video

Amazon vă permite să schimbați regiunea asociată contului dvs. introducând o adresă asociată noii regiuni. Rețineți că acest lucru schimbă țara pentru întregul cont Amazon, inclusiv magazinul pe care îl utilizați pentru a face cumpărături pentru articole fizice.

in orice caz, schimbarea regiunii contului nu este necesară pentru deblocarea conținutului Amazon Prime Video. Atâta timp cât sunteți conectat la un server VPN din SUA care deblochează APV, veți avea acces la biblioteca americană, chiar dacă regiunea contului dvs. este setată pe o altă țară.

Acestea fiind spuse, dacă vreți vreodată să vă schimbați regiunea, este un proces relativ simplu. În timp ce vă conectați la contul dvs. Amazon într-un browser desktop, accesați Conturi & liste > Conținutul și dispozitivele dvs. > Preferințe și faceți clic pe săgeata în jos din dreapta Setări țară / regiune pentru a vizualiza țara dvs. actuală.

Setări Amazon.

Lovit Schimbare și introduceți noua adresă pe care doriți să o asociați cu contul dvs..

Setări de țară.

În cele din urmă, faceți clic pe Actualizați, și ai terminat.

Cum deblocați Amazon Prime Video SUA cu un VPN

Pașii pentru a urmări conținutul Amazon Prime Video din SUA cu un VPN sunt simple:

 1. Înscrieți-vă cu furnizorul VPN ales. Recomandăm ExpressVPN, dar am avut de asemenea deblocarea Amazon Prime Video US cu aceste alternative solide: CyberGhost, NordVPN, PrivateVPN, Surfshark și Ivacy.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pentru desktop relevantă și conectați-vă la un server american.
 3. Conectați-vă la contul dvs. Amazon Prime Video într-un browser desktop (consultați secțiunile de mai jos pentru detalii).
 4. Căutați conținutul dorit din SUA. Când găsiți titlul, ar trebui să aibă un Priveste acum buton sub titlu și blurb.
 5. Faceți clic pe acest buton și ar trebui să vă puteți bucura de filmul sau emisiunea dvs..
  Cum să urmăriți CNN Go Live în străinătate (în afara SUA) cu un VPN

Rețineți că, dacă o VPN nu reușește, Priveste acum butonul poate fi afișat, dar încercarea de a reda conținutul va duce la o eroare de proxy.

Pot debloca Amazon Prime Video US pe orice dispozitiv?

Din păcate, pe baza testării noastre, se pare că puteți debloca doar Amazon Prime Video US într-un browser desktop. Când instalăm aplicațiile mobile (pe Android și iOS), avem acces doar la biblioteca de origine a țării în care ne aflăm (Canada). Acest lucru este valabil chiar dacă instalăm aplicația în timp ce suntem conectați la un server VPN din SUA și schimbăm regiunea contului nostru Amazon Prime în Statele Unite.

S-ar putea să sperați că utilizarea unui browser pe un dispozitiv mobil vă va ajuta, dar acest lucru nu funcționează. In timp ce Priveste acum butonul poate să apară în timp ce sunteți conectat la un server din SUA, făcând clic pe acesta pentru a nu reda conținutul. În schimb, vei fi redirecționat către o pagină care explică modul de vizionare pe dispozitivele mobile (prin intermediul aplicației mobile).

Amazon nu dezvăluie ce metode folosește pentru a detecta locația dvs., dar este posibil să vă bazeze biblioteca de origine pe țara în care vă aflați când descărcați aplicația (folosind serviciile de localizare ale dispozitivului sau țara de origine a magazinului de aplicații) sau metoda principală de plată asociată contului dvs. Sau poate exista alte metode de urmărire a locației în joc.

Amazon.com versus primevideo.com

Când testăm VPN-urile cu Amazon Prime Video, accesăm serviciul de streaming prin intermediul site-ului amazon.com. Cealaltă modalitate de a viziona conținutul Amazon Prime Video pe desktop este prin intermediul site-ului primevideo.com. Cu toate acestea, acest lucru pare funcționează într-un mod similar cu aplicațiile mobile și vă arată numai biblioteca de conținut de acasă.

De exemplu, chiar și atunci când ne-am conectat la un server american și am schimbat regiunea contului în Statele Unite, o căutare pentru Mad Dogs (pe care am putea să o urmărim pe site-ul amazon.com) nu vine cu nimic pe site-ul primevideo.com..

Căutare primă video.

Nu este clar de ce se întâmplă acest lucru și ce face Amazon în spatele scenei, dar ceea ce putem presupune este că utilizează diferite măsuri de detectare pe site-ul amazon.com decât pe site-ul primevideo.com și aplicațiile mobile.

  Utilizarea unei VPN este legală sau ilegală? Este VPN sigur de utilizat? Iată ce trebuie să știți

Acestea fiind spuse, dacă contul dvs. a fost înregistrat inițial în SUA cu o metodă de plată din SUA, site-ul primvideo.com și aplicațiile mobile ar trebui să vă arate încă biblioteca americană. Iar conectarea la un server VPN din SUA ar trebui să vă ofere acces la biblioteca respectivă, indiferent unde vă aflați.

Rețineți că, pentru alte versiuni locale ale Amazon, este posibil să aveți o experiență diferită. De exemplu, în Canada și Australia, nu mai puteți viziona Amazon Prime Video prin site-urile amazon.ca și, respectiv, amazon.au. În schimb, sunteți redirecționat către primevideo.com.

O versiune locală care pare să funcționeze în același mod ca și site-ul amazon.com (care vă permite să vedeți emisiunile prin intermediul site-ului principal al Amazon) este versiunea din Marea Britanie (amazon.co.uk).

Pot utiliza un VPN gratuit pentru a debloca Amazon Prime Video USA?

O căutare rapidă pe Google va aduce o mulțime de servicii gratuite și, ca orice altceva nu trebuie să plătiți, acestea pot fi foarte tentante. Cu toate acestea, recomandăm direcționarea în mod clar. Probabil că serviciile VPN gratuite nu vor putea oferi experiența de streaming pe care o căutați. În mod obișnuit nu aveți capacitatea de a debloca Amazon Prime Video SUA în primul rând, și chiar și așa o fac, este posibil să fiți nevoit să suferiți printr-o legătură lentă și nesigură. Aceste servicii tind să aibă prea mulți utilizatori care aglomerează un număr mic de servere, atât de mult încât este posibil să fiți nevoit să vă alăturați unei cozi pentru a vă conecta.

În afară de a fi o alegere slabă pentru streaming, VPN-urile gratuite au o reputație mai puțin decât stelară pe partea de confidențialitate și securitate. Mulți monitorizează activitatea utilizatorului prin urmărirea cookie-urilor și vând datele colectate către terți. Cel puțin, va trebui să suportați anunțuri, fie de la furnizorul VPN înșiși, fie de la agenții de publicitate cu care se ocupă.

Utilizatorii VPN presupun că securitatea lor este îmbunătățită cu ajutorul software-ului, dar aceasta nu este întotdeauna realitatea. S-a găsit că unele aplicații VPN conțin programe malware, multe date despre scurgeri și unele nu criptează chiar traficul de internet. Cel puțin cu un serviciu plătit cu încredere, știți că elementele de bază sunt acoperite și puteți fi sigur că va oferi experiența pe care o căutați.

Care sunt câteva titluri populare disponibile pe Amazon Prime Video SUA?

Biblioteca Amazon Prime Video din SUA include peste 18.000 de filme și aproape 1.500 de emisiuni TV, inclusiv o mulțime de conținut original. Iată câteva emisiuni și filme populare disponibile (rețineți că acestea nu sunt exclusivitate din SUA):

 1. Sange albastru
 2. Oase
 3. Medic care
 4. Curaj
 5. In salbaticie
 6. Bufnita de noapte
 7. Pescuit cu somon în Yemen
 8. Star Trek
 9. costume
 10. Supravieţuitor
 11. Amurg
 12. Vikingii

Vezi si:

 • Cum se schimbă regiunea Netflix
 • Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Prime

About the author

Comments

 1. lui Amazon Prime Video din alte țări. Pentru a schimba regiunea pentru Amazon Prime Video, trebuie să utilizați un VPN. Acesta vă va permite să vă conectați la un server din SUA și să accesați conținutul exclusiv din această țară. Este important să utilizați un VPN de încredere, cum ar fi ExpressVPN, pentru a vă asigura că aveți acces la conținutul dorit și că sunteți protejat împotriva urmăririi online. În plus, trebuie să fiți conștienți că Amazon blochează activ utilizarea VPN-urilor, așa că nu toți furnizorii pot oferi acces. Cu toate acestea, ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de VPN pentru Amazon Prime Video SUA și este recomandat de mulți utilizatori.

 2. ru a accesa conținutul Amazon Prime Video din alte țări. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați un VPN. Un VPN vă permite să vă conectați la un server dintr-o altă țară, astfel încât să puteți accesa conținutul Amazon Prime Video din acea țară. ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru acest scop, deoarece oferă o conexiune rapidă și fiabilă și are servere în multe țări diferite. În plus, este ușor de utilizat și are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți încerca serviciul fără riscuri. În concluzie, dacă doriți să accesați conținutul Amazon Prime Video din alte țări, un VPN este soluția potrivită pentru dvs. și ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri disponibile.

Comments are closed.