Cum să schimbați regiunea sau țara Apple TV cu un VPN

Cum să schimbați regiunea sau țara Apple TV cu un VPN

Dacă vă luptați să accesați conținut online din străinătate cu Apple TV, veștile bune sunt că puteți schimba regiunea sau țara Apple TV cu un VPN. Acest lucru vă va permite apoi să accesați conținut geo-restricționat. VPN este scurt pentru „rețeaua virtuală virtuală” și, în esență, criptează traficul unui dispozitiv înainte de a-l dirija printr-un server intermediar la alegere. Aceasta ascunde adevărata dvs. adresă IP și deci locația dvs., îmbunătățindu-vă confidențialitatea în acest proces.

Deși Apple TV nu acceptă software-ul VPN, există câteva opțiuni disponibile dacă aveți un Apple TV. În special, puteți instala un VPN pe routerul de acasă sau puteți utiliza DNS inteligent. Vom arunca o privire mai atentă asupra acestora puțin mai târziu.

Cum să vă schimbați regiunea iTunes TV Apple (gen 3 sau mai vechi)

Televizoarele Apple au aplicații preinstalate. Pentru a accesa aplicații dintr-o altă regiune, va trebui să schimbați regiunea iTunes de pe Apple TV.

Iată cum puteți schimba regiunea iTunes pe Apple TV:

 1. Mergi la Setări
 2. Selectați magazinul iTunes
 3. Mergi la Locația iTunes > Locație
 4. Alegeți regiunea iTunes preferată
 5. Reporniți Apple TV pentru ca noile aplicații să apară
 6. Acum veți putea viziona conținutul cu un VPN adecvat, cum ar fi ExpressVPN sau printr-un DNS inteligent

Modificarea regiunii Apple TV iTunes (gen 4 sau mai recent)

Procesul pentru schimbarea regiunii iTunes TV Apple este diferit pentru Apple TV 4. În acest caz, trebuie să aveți un cont iTunes pentru țara în care doriți să treceți. În primul rând, va trebui să vă deconectați din contul dvs. iTunes curent:

 1. Selectați Setări
 2. Mergi la magazinul iTunes
 3. Selectați ID-uri Apple > Sign out

Acum puteți crea un cont iTunes nou pentru țara din care doriți să deblocați conținutul.

Iată cum puteți schimba locația iTunes:

 1. Parcurgeți partea de jos a iTunes și selectați țara preferată
 2. Găsiți o aplicație gratuită și selectați-o
 3. Creați un nou ID Apple
 4. Furnizați o adresă de e-mail diferită de cea a ID-ului dvs. Apple obișnuit
 5. Selectați „Niciunul” pe pagina de plată
 6. Introduceți o adresă de facturare valabilă pentru țara în care încercați să accesați
 7. Conectați-vă la Apple TV cu noul dvs. cont

Cum să utilizați un router pentru a schimba regiunea Apple TV cu un VPN

Apple TV nu acceptă VPN-urile în mod implicit, așa că trebuie să configurăm VPN-ul pe un dispozitiv în amonte. Pentru majoritatea dintre noi, asta înseamnă să configurați VPN-ul pe un router wi-fi. Conectarea routerului de origine la VPN este o modalitate de a schimba regiunea sau țara Apple TV. Unele VPN fac acest lucru deosebit de ușor, deoarece oferă aplicații pentru routere. Desigur, va trebui să vă asigurați că routerul dvs. este compatibil sau să cumpărați un router preconfigurat. ExpressVPN, NordVPN și IPVanish vând toate routerele preconfigurate care sunt deja configurate pentru a utiliza serverele lor VPN.

Puteți să vă conectați la tabloul de bord al routerului dvs. deschizând browserul dvs. și accesând 192.168.1.1 sau 192.168.0.1. Va trebui apoi să introduceți datele de acreditare. După ce ați ajuns pe tabloul de bord, puteți găsi o opțiune pentru a configura o conexiune VPN. Procesul exact de configurare variază în funcție de furnizorul dvs. VPN și modelul routerului.

Dacă nu, există opțiunea de a înlocui firmware-ul routerului cu unul care acceptă VPN-urile. DD-WRT și Tomato sunt două opțiuni gratuite și open-source pe care le recomandăm în mod special, iar ExpressVPN face, în special, un firmware gratuit și ușor de utilizat pentru abonații cu modele de routere compatibile. Cu toate acestea, intermiterea propriului firmware necesită o tehnologie inteligentă și poate deteriora definitiv dispozitivul, dacă nu este făcut corect. Dacă nu sunteți confortabil cu riscurile, puteți prefera să achiziționați un router preconfigurat, cum ar fi ExpressVPN.

Cum să utilizați un proxy DNS sau un DNS inteligent pentru a schimba regiunea Apple TV cu un VPN

Un proxy DNS sau un DNS inteligent este un alt mod în care schimbi regiunea Apple TV. DNS reprezintă „Sistem de nume de domeniu” și traduce numele de domenii în adrese IP. Deschiderea unui site web în browserul dvs. trimite o solicitare DNS către un server DNS, care găsește adresa IP corespunzătoare. Cererile DNS sunt de obicei trimise serverelor furnizorului de servicii de internet (ISP) - țara în care vă aflați.

Multe site-uri de streaming verifică originea solicitărilor DNS pentru a verifica locația unui utilizator. Prin faptul că Apple TV trimite solicitări DNS către un server dintr-o altă țară, puteți trece peste aceste geo-restricții și deblocați conținutul Apple TV din alte locații.

Spre deosebire de VPN-urile, Apple TV vine cu suport integrat pentru serverele DNS personalizate.

  Cum să obțineți o adresă IP a României folosind un VPN

Iată cum puteți schimba serverele DNS pe Apple TV (gen 4 și mai târziu):

 1. Accesați meniul principal Apple TV
 2. Clic Setări > Reţea
 3. Selectați Configurați DNS > Manual
 4. Introduceți adresa serverului inteligent DNS al furnizorului dvs. și faceți clic pe Terminat
 5. Reporniți Apple TV

Dacă Apple TV are a 3-a generație sau mai veche, veți vedea că procesul este puțin diferit. Este posibil să fie nevoie să vă schimbați locația. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Navigheaza catre Setări
 2. Click pe magazinul iTunes și apoi Locație
 3. Selectați țara corespunzătoare pentru conținutul pe care doriți să îl deblocați
 4. Intoarce-te Setări
 5. Clic General > Reţea
 6. Alege Wifi sau Ethernet
 7. Selectați Configurați DNS > Manual
 8. Introduceți adresa DNS
 9. Navigheaza catre Setări > General > Repornire pentru a reporni Apple TV pentru ca modificările să aibă efect

Dacă decideți să parcurgeți acest traseu, recomandăm în special MediaStreamer-ul ExpressVPN, care este inclus în abonamentul ExpressVPN. Vă permite să utilizați serverele DNS ExpressVPN separate de VPN.

Configurarea unui hotspot virtual de router pe laptop cu un VPN

Un alt mod în care îți poți schimba regiunea sau țara Apple TV este configurarea unui hotspot virtual de router pe laptop. Aceasta vă permite să transmiteți wifi de la laptop la alte dispozitive din apropiere, cum ar fi un Apple TV. Orice dispozitiv pe care îl conectați la hotspot va fi dirijat prin VPN instalat pe laptop.

Dacă configurarea unui router fizic sau utilizarea DNS inteligent nu este o opțiune, puteți urma tutorialele noastre despre cum să configurați un router virtual pe un Macbook și despre cum puteți configura un router virtual pe Windows.

Care este cel mai bun VPN pentru Apple TV?

În timp ce vom acoperi în profunzime fiecare dintre cele mai bune VPN-uri pentru Apple TV, iată un rezumat rapid al fiecăruia în cazul în care nu aveți timp de scurt timp:

 1. ExpressVPN: Recomandarea noastră # 1 pentru schimbarea regiunii sau țării Apple TV. Servere rapide și fiabile în 94 de țări. Suport 24/7 și securitate puternică.
 2. NordVPN: VPN de cea mai bună valoare. Rețea de aproape 5.600 de servere. Routere pre-configurate pentru schimbarea țării / regiunii Apple TV. VPN fără jurnal cu suport 24/7.
 3. IPVanish: Funcționează cu routere selectate pentru utilizare cu Apple TV. Conectați până la 10 dispozitive simultan. Politica și criptarea fără jurnaluri păstrează datele dvs. în siguranță.
 4. PrivateVPN: Servere foarte rapide în zeci de țări. Modifică regiunea / țara Apple TV prin routere compatibile. Aplicații și criptare prietenoase pentru începători.
 5. VyprVPN: VPN fără jurnaluri care oferă mai multe opțiuni de utilizare cu Apple TV. Suport pentru chat în direct 24/7 și o mulțime de funcții de securitate, cum ar fi criptarea și comutatorul de ucidere.

Te întrebi cum am venit cu lista de mai sus? Am găsit cele mai bune VPN-uri pentru a schimba regiunea sau țara Apple TV selectând cele care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Servere localizate în toată lumea, în special în țările în care Apple TV este acceptat
 • Servere rapide și fiabile pentru streaming de înaltă calitate (HD, precum și 4K, dacă este posibil)
 • Criptare puternică, precum și alte caracteristici importante de securitate
 • O politică strictă fără jurnaluri când vine vorba de datele dvs.
 • Asistență pentru clienți accesibilă care oferă răspunsuri în cunoștință de cauză

Cele mai bune VPN-uri pentru a schimba regiunea sau țara Apple TV

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a schimba regiunea de pe Apple TV:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Apple TV din mai multe motive. În special, această VPN deblochează mult mai mult conținut geo-restricționat decât majoritatea VPN-urilor. Aceasta include Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și BBC iPlayer. Cu peste 3.000 de servere VPN în 94 de țări, ExpressVPN oferă o mulțime de opțiuni. Conexiunile sunt foarte rapide și fac din acest VPN o alegere excelentă pentru streaming în HD, precum și 4K. În cazul în care întâmpinați probleme, ExpressVPN oferă asistență excelentă pentru clienți, 24/7.

Pe lângă performanțele excelente, ExpressVPN oferă un nivel ridicat de securitate cu criptare AES de 256 biți. Pe lângă protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere, ExpressVPN dispune de tuneluri împărțite prin VPN, care vă permit să rutați un pic de trafic prin VPN, în timp ce unele dispozitive sau aplicații continuă să ruleze pe o rețea non-VPN. De asemenea, merită să știm că ExpressVPN nu păstrează nicio legătură de identificare sau jurnal de activitate a utilizatorilor săi.

Recomandăm în mod special ExpressVPN drept cel mai bun VPN pentru Apple TV deoarece oferă câteva moduri convenabile prin care îți poți schimba regiunea Apple TV sau tara. O opțiune este utilizarea MediaStreamer, serviciul de proxy DNS inteligent al ExpressVPN. MediaStreamer trimite solicitări DNS printr-un serviciu proxy, deblocând conținut geo-restricționat.

În timp ce MediaStreamer deblochează conținutul fără a vă conecta la o VPN, aplicația ExpressVPN pentru routere vă permite să utilizați VPN-ul complet. În acest caz, există două opțiuni disponibile: instalați aplicația pe routerul dvs. existent (asigurați-vă că verificați dacă routerul dvs. este compatibil) sau cumpărați un router preconfigurat direct de la ExpressVPN.

ExpressVPN oferă aplicații pentru următoarele dispozitive: Windows, Mac, Android, iOS și Linux. MediaStreamer este compatibil cu Apple TV, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Xbox, PlayStation și Nintendo Switch. Extensiile de browser VPN pot fi descărcate pentru Chrome și Firefox.

  Cum să urmăriți 6Play în afara Franței cu un VPN

Pro:

 • Oferă două moduri în care puteți schimba regiunea / țara Apple TV
 • Rețea mare de peste 3.000 de servere în 94 de țări
 • Deblochează multe servicii de streaming populare, inclusiv Netflix
 • Oferă asistență de chat și e-mail în direct, disponibil 24/7
 • Serviciu securizat datorită criptare și fără jurnalele de identificare
 • Vă permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea VPN-urilor

Cel mai bun VPN PENTRU APPLE TV: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Peste 3.000 de servere din 94 de țări. Ofera un serviciu proxy DNS inteligent și o aplicație pentru routere pentru schimbarea regiunii sau țării Apple TV. Serviciu foarte sigur cu criptare. Garanția de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți încerca ExpressVPN cu Apple TV fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un furnizor VPN cu o rețea de servere deosebit de mare. Cu aproape 5.600 de servere în 59 de țări, NordVPN poate debloca cu succes multe site-uri web populare. În special, NordVPN funcționează cu Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Nu am întâmpinat probleme în ceea ce privește bufferingul sau întârzierea la testarea acestor site-uri de streaming. Acest lucru se datorează lățimii de bandă nelimitate și conexiunilor constante. Există, de asemenea, asistență pentru chat-uri în direct 24 de ore și 7 în cazul în care ai nevoie.

Când vine vorba de securitate, NordVPN este un VPN sigur de utilizat. Utilizează criptarea AES de 256 biți și protecția împotriva scurgerilor DNS, în timp ce un comutator automat de ucidere asigură blocarea traficului în cazul în care conexiunea VPN scade. Ce este mai mult, NordVPN oferă mai multe servere de specialitate, inclusiv VPN dublu și IP dedicat. O politică fără jurnaluri înseamnă că datele dvs. personale vă rămân private.

Pentru a configura NordVPN pe Apple TV, îl puteți instala pe router. Deși procesul este diferit pentru fiecare router, NordVPN oferă tutoriale. Dacă routerul dvs. nu este compatibil cu VPN, aveți opțiunea de a achiziționa un router preconfigurat cu NordVPN. În mod alternativ, este posibil să configurați o conexiune VPN pe un laptop și să o partajați cu Apple TV.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru descărcare pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Amazon Fire TV și Android TV. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Vastă rețea de aproape 5.600 de servere în 59 de țări
 • Oferă routere NordVPN pre-configurate
 • Funcționează cu Netflix și Amazon Prime Video
 • Include 24/7 suport live chat și e-mail
 • Servere specializate pentru confidențialitate online și mai mare

Contra:

 • Unele servere cu viteze relativ lente

Cel mai bun VPN pentru buget pentru APPLE TV: routere NordVPN pre-configurate pentru schimbarea țării și regiunii Apple TV. Peste 5.600 de servere din întreaga lume. Deblochează Netflix și oferă suport pentru chat live 24/7, precum și servere optimizate pentru confidențialitate sporită. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish se remarcă pentru oferirea de conexiuni rapide, fiabile. Are o rețea de peste 1.100 de servere în 60 de țări. În afară de posibilitatea de a debloca BBC iPlayer, Amazon Prime Video și HBO Now, IPVanish este, de asemenea, foarte ușor de utilizat cu Kodi. Experiența noastră de navigare cu IPVanish a fost foarte lină și am putut transmite videoclipuri HD fără întrerupere.

Acesta este un VPN care oferă o valoare excelentă de atunci îl puteți utiliza pe maximum 10 dispozitive simultan. IPVanish oferă, de asemenea, o bună securitate cu caracteristici, inclusiv criptare AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. IPVanish are o politică strictă privind jurnalele de trafic zero, care vă ajută să vă protejați confidențialitatea.

Când vine vorba de utilizarea IPVanish cu Apple TV, puteți utiliza un router DD-WRT sau Tomato. Nu toate routerele sunt compatibile cu VPN-urile. În acest caz, puteți cumpăra întotdeauna un router VPN care este deja activat IPVanish. În mod alternativ, puteți partaja conexiunea VPN a laptopului cu Apple TV.

Puteți descărca aplicații IPVanish pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV, în timp ce Linux necesită configurare manuală.

Pro:

 • Configurabil cu routere selectate pentru schimbarea țării Apple TV
 • Folosiți simultan până la 10 dispozitive
 • Funcționează deosebit de bine cu Kodi
 • Păstrează datele dvs. în siguranță cu criterii de criptare și fără jurnaluri

Contra:

 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin / criptocurrency
 • Nu oferă nicio extensie de browser

10 CONEXIUNI SIMULTANE: IPVanish poate fi configurat cu routere selectate pentru schimbarea regiunii Apple TV. Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive simultan. Servere rapide, consistente și o politică fără jurnal. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux
  VPN nu se conectează? Probleme și soluții VPN comune

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un serviciu VPN rapid ideal pentru streaming de conținut pe Apple TV. Acesta este un VPN care poate debloca serviciile de streaming, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Un furnizor VPN mai mic, PrivateVPN are în jur de 100 de servere localizate în aproximativ 60 de țări din întreaga lume, permițându-vă să deblocați conținutul geore restricționat în SUA, Marea Britanie și Japonia. PrivateVPN vă permite, de asemenea, să vă conectați simultan până la șase dispozitive.

Un alt domeniu în care PrivateVPN excelează este securitatea. În afară de utilizarea criptării AES pe 256 biți, oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și lPv6 și un comutator de omor încorporat. Acest VPN are o politică de înregistrare zero a datelor și afirmă că nu are cunoștințe despre ceea ce utilizatorii fac online. Puteți utiliza PrivateVPN cu Apple TV prin configurarea serviciului pe un router compatibil.

Puteți utiliza următoarele aplicații PrivateVPN: Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Configurația manuală este necesară pentru Linux.

Pro:

 • Poate fi configurat cu routere compatibile pentru utilizare cu Apple TV
 • Viteze foarte rapide pentru streaming, precum și pentru torrenting
 • Vă permite să aveți până la șase conexiuni simultane
 • Protejează confidențialitatea dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri

Contra:

 • Rețea mai mică de aproximativ 100 de servere
 • Alegere limitată de aplicații și fără extensii de browser

IDEAL PENTRU STREAMING: PrivateVPN are servere rapide pentru streaming neîntrerupt. Compatibil cu Apple TV prin routere selectate. Conectați șase dispozitive simultan. Aplicații foarte ușor de utilizat, precum și o securitate puternică cu comutator de criptare și ucidere. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

5. VyprVPN

VyprVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN oferă o serie de opțiuni atunci când vine vorba de schimbarea regiunii sau țării Apple TV. Într-adevăr, acest VPN deblochează cu succes Netflix și Hulu. Testele noastre arată că VyprVPN este rapid. Transmiterea videoclipurilor HD a fost o experiență fără stres, fără întrerupere. Acesta este, de asemenea, un VPN ușor de utilizat, cu aplicații ușor de urmărit pentru începători. Cu toate acestea, VyprVPN oferă încă 24/7 suport pentru chat-ul live dacă aveți probleme.

Ca și în cazul tuturor VPN-urilor bune, VyprVPN folosește criptarea AES de 256 biți. Alte caracteristici de securitate includ protecția împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și opțiunea de a bloca site-urile dăunătoare. VyprVPN afirmă că nu ține niciun registru. Într-adevăr, a fost auditat independent pentru a susține acest lucru. Cu toate acestea, merită menționat faptul că VyprVPN face adrese IP de jurnal timp de 30 de zile.

Acest VPN are trei opțiuni pentru a configura VyprVPN cu Apple TV. Primul este să folosiți aplicația de router pentru VyprVPN. Cu toate acestea, aplicația este compatibilă numai cu routerele din cadrul Tomato MIPS / ARM. Dacă routerul dvs. nu poate rula aplicația, puteți partaja conexiunea la internet a PC-ului sau Mac-ului dvs. cu Apple TV. Utilizatorii DD-WRT pot urma instrucțiuni despre modul de configurare OpenVPN pe routerele lor.

VyprVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS, precum și routere și Android TV. Linux necesită configurare manuală.

Pro:

 • Opțiuni multiple pentru a schimba țara sau regiunea Apple TV
 • Suport chat live disponibil 24/7
 • Auditat independent pentru a demonstra că nu păstrează jurnalele
 • Deblochează o serie de servicii de streaming populare

Contra:

 • Destul de scump în comparație cu unii dintre rivalii săi
 • Alegerea limitată a metodelor de plată (fără opțiune Bitcoin)

VPN FĂRĂ LOGURI ASIGURATE: VyprVPN a fost verificat independent pentru a demonstra că nu ține jurnalele. Oferă o serie de opțiuni pentru configurarea cu Apple TV. Suport chat live disponibil 24/7. O multitudine de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a schimba regiunea de pe Apple TV?

Este puțin probabil să găsiți un VPN gratuit care să funcționeze cu Apple TV, nu vă interesează niciodată unul care să funcționeze bine. Majoritatea VPN-urilor gratuite vă solicită să utilizați aplicațiile lor, ceea ce face imposibilă setarea lor pe un router. Chiar dacă ați găsit o modalitate de a utiliza un VPN gratuit pentru a schimba regiunea Apple TV, veți găsi mai mult decât probabil că există o limită de lățime de bandă sau o limită de date. Aceasta înseamnă că streamingul de conținut Apple TV va include o cantitate corectă de memorie tamponată și decalaj.

În afară de faptul că pur și simplu nu sunt compatibile cu Apple TV, VPN-urile gratuite sunt adesea nesigure de utilizat. Unii vă vor trimite spam prin anunțuri necorespunzătoare, în timp ce alții chiar transportă malware. Mai rău, totuși, liber VPN-urile au fost cunoscute pentru a vă urmări datele și a le vinde terților. Din păcate, acesta este prețul pe care îl plătiți atunci când alegeți un serviciu VPN gratuit. La urma urmei, trebuie să își câștige banii cumva. În general, nu merită să alegeți un VPN gratuit.

În ce țări este disponibilă aplicația Apple TV?

Puteți utiliza aplicația Apple TV pe Apple TV, precum și iPhone și iPad. Aplicația Apple TV este disponibilă numai în următoarele țări și regiuni:

 • Statele Unite
 • Australia
 • Brazilia
 • Canada
 • Franţa
 • Germania
 • Mexic
 • Norvegia
 • Suedia
 • Regatul Unit

Dacă aplicația Apple TV nu este disponibilă în țara sau regiunea dvs., dispozitivul Apple va avea în schimb aplicația pentru videoclipuri. Orice filme sau emisiuni TV pe care le cumpărați de la iTunes Store vor apărea acolo.

Ce pot viziona pe Apple TV?

Cu o mulțime de aplicații disponibile, Apple TV vă permite să vizionați o gamă largă de emisiuni TV și filme. Puteți utiliza Apple TV pentru a urmări următoarele:

 • Netflix
 • HBO Acum / HBO Go
 • Amazon Prime Video
 • PlayStation Vue
 • ESPN
 • Hulu
 • YouTube TV
 • plex
 • Discovery Go

Vezi si: Cel mai bun VPN pentru Apple TV în 2023

About the author

Comments

 1. uterului dvs., dar majoritatea furnizorilor VPN oferă instrucțiuni detaliate pe site-ul lor. În general, va trebui să introduceți informațiile de conectare VPN furnizate de furnizorul dvs. și să configurați routerul să utilizeze aceste informații pentru a dirija traficul prin serverul VPN. După ce ați configurat routerul, toate dispozitivele conectate la rețeaua dvs. wi-fi vor utiliza automat VPN-ul. Acest lucru înseamnă că veți putea accesa conținut geo-restricționat pe Apple TV fără a fi nevoie să configurați VPN-ul pe fiecare dispozitiv în parte.

  Cum să utilizați un proxy DNS sau un DNS inteligent pentru a schimba regiunea Apple TV cu un VPN

  Dacă nu doriți să utilizați un router VPN, puteți utiliza un proxy DNS sau un serviciu DNS inteligent pentru a schimba regiunea Apple TV. Aceste servicii funcționează prin redirecționarea traficului DNS prin serverele lor, ceea ce vă permite să accesați conținut geo-restricționat. Există multe servicii DNS inteligente disponibile, cum ar fi Unlocator, Smart DNS Proxy și OverPlay. Majoritatea acestor servicii oferă instrucțiuni detaliate pentru configurarea Apple TV pentru a utiliza serviciul lor DNS. În general, va trebui să introduceți adresa IP a serverului DNS furnizată de serviciul DNS și să configurați Apple TV să utilizeze această adresă IP pentru traficul DNS.

  Configurarea unui hotspot virtual de router pe laptop cu un VPN

  Dacă nu aveți un router compatibil cu VPN sau nu doriți să utilizați un serviciu DNS inteligent, puteți utiliza un hotspot virtual de router pe laptop pentru a conecta Apple TV la VPN. Acest lucru implică configurarea laptopului dvs. pentru a funcționa ca un router wi-fi și apoi conectarea Apple TV la acest hotspot. Pentru a face acest lucru, va trebui să utilizați un software de hotspot virtual, cum ar fi Connectify sau Virtual Router Plus. După ce ați instalat software-ul de hotspot virtual, va trebui să configurați VPN-ul pe laptop și să conectați Apple TV la hotspot-ul creat de laptop. Acest lucru vă va permite să accesați conținut geo-restricționat pe Apple TV prin intermediul VPN-ului configurat pe laptop.

  Care este cel mai bun VPN pentru Apple TV?

  Există multe VPN-uri disponibile pe piață, dar nu toate sunt compatibile cu Apple TV. Cele mai bune VPN-uri pentru Apple TV sunt cele care oferă aplicații pentru routere sau care sunt compatibile cu serviciile DNS inteligente. Acestea includ ExpressVPN, NordVPN, IPVanish, PrivateVPN și VyprVPN. Toate aceste VPN-uri oferă aplicații pentru routere și sunt compatibile cu serviciile DNS inteligente, ceea ce le face ideale pentru utilizarea cu Apple TV.

  Cele mai bune VPN-uri pentru a schimba regiunea sau țara Apple TV

  1. ExpressVPN

  ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Apple TV, deoarece oferă aplicații pentru routere și este compatibil cu serviciile DNS inteligente. Acesta oferă o conexiune rapidă și sigură și este disponibil în peste 90 de țări.

  2. NordVPN

  NordVPN este un alt VPN excelent pentru Apple TV, deoarece oferă aplicații pentru routere și este compatibil cu serviciile DNS inteligente. Acesta oferă o conexiune rapidă și sigură și este disponibil în peste 60 de țări.

  3. IPVanish

  IPVanish este un alt VPN bun pentru Apple TV, deoarece oferă aplicații pentru routere și este compatibil cu serviciile DNS inteligente. Acesta oferă o conexiune rapidă și sigură și este disponibil în peste 60 de țări.

  4. PrivateVPN

  PrivateVPN este un VPN excelent pentru Apple TV, deoarece oferă aplicații pentru routere și este compatibil cu serviciile DNS inteligente.

Comments are closed.

Adblock
detector