Cum să schimbi regiunea Netflix și să urmărești oriunde o versiune de țară

Cum se schimbă regiunea Netflix

Dacă aveți un abonament Netflix, puteți accesa conținut din aproape oriunde v-ați afla în lume, cu excepția unei mii de țări. Cu toate acestea, catalogul de emisiuni și filme pe care le puteți vedea variază în funcție de regiunea în care vă aflați. În unele țări, biblioteca Netflix este foarte limitată. Ca atare, poate doriți să păcăliți Netflix să credeți că vă aflați într-o regiune diferită, cum ar fi SUA, pentru a accesa o varietate mai bună de conținut.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este folosind o rețea virtuală virtuală (VPN). Un VPN vă tunelizează traficul de internet printr-un server intermediar situat într-o țară la alegere. Prin urmare, vă poate masca adresa IP și o poate înlocui cu una din țara aleasă răsfățându-vă locația. Mai mult, un VPN criptează tot traficul, astfel încât nimeni să nu vă poată monitoriza activitatea, nici măcar ISP-ul..

După ce v-ați configurat cu un VPN, accesul la biblioteca Netflix pe care doriți este destul de simplu.

Cum pot schimba regiunea sau țara Netflix?

Iată cum puteți schimba regiunea sau țara Netflix:

 1. Configurați un cont Netflix dacă nu ați făcut-o deja.
 2. Descărcați, instalați și conectați-vă la un VPN din lista noastră de mai jos. Vă recomandăm ExpressVPN.
 3. Conectați-vă la un server din țara selectată.
 4. Accesați site-ul Netflix. Ar trebui să fiți redirecționat automat către site către țara în care vă aflați serverul selectat.
 5. Conectați-vă dacă nu ați fost deja și selectați conținutul.

Pot viziona Netflix în străinătate?

Da, această metodă vă va permite să urmăriți Netflix oriunde în străinătate. De exemplu, dacă sunteți în Marea Britanie și doriți să urmăriți American Netflix sau dacă sunteți peste mări în Spania și doriți să urmăriți UK Netflix, atunci utilizarea unui VPN vă va permite să comutați țara.

Vom oferi o defalcare detaliată a fiecărui VPN mai târziu în acest articol. Iată un rezumat al celor mai bune 7 VPN-uri pentru a schimba regiunea pe Netflix:

 1. ExpressVPN Cel mai de încredere VPN pentru comutarea țărilor Netflix. Funcționează bine și cu majoritatea altor servicii de streaming. Viteze rapide, 30 de zile de returnare a banilor.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară, funcționează bine cu Netflix
 3. NordVPN O alegere fiabilă și de valoare bună pentru Netflix
 4. PrivateVPN VPN excelent, care funcționează bine cu Netflix
 5. Surfshark În prezent, deblochează Netflix și multe alte servicii de streaming
 6. SaferVPN Deblochează bibliotecile Netflix din SUA și Marea Britanie.
 7. Scutul Hotspot Un serviciu fiabil și scăzut pentru deblocarea Netflix.

Rețineți că Netflix este conștient de faptul că abonații folosesc această tactică pentru a accesa conținut geore-restricționat și că se descompun. Când descoperă că o anumită adresă IP aparține unui furnizor VPN, aceasta va bloca traficul de la acea adresă. În acest caz, veți vedea o eroare de proxy precizând:

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

O eroare de proxy Netflix.

Din fericire, mulți furnizori se angajează să ofere o soluție de rezolvare și să mențină servere care oferă acces fiabil la diverse biblioteci Netflix. Chiar și așa, nu toți acești furnizori oferă un serviciu comparabil. Pentru streaming, trebuie să vă asigurați că VPN-ul dvs. este rapid și fiabil. De asemenea, doriți să știți că furnizorul ales de dumneavoastră apreciază securitatea și confidențialitatea în cea mai mare măsură.

Având în vedere cele de mai sus, am creat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea versiunii Netflix a oricărei țări pe baza următoarelor criterii:

 • Evitează eroarea de proxy Netflix
 • Are o selecție mare de locații de server
 • Oferă un serviciu rapid și fiabil
 • Utilizează criptarea puternică susținută de funcții suplimentare de securitate
 • Nu păstrați jurnalele de activitate ale utilizatorului sau adresele IP
 • Oferă asistență informațională și accesibilă

Cele mai bune VPN-uri pentru a schimba regiunea pe Netflix

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, deblocări NetflixTestate ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un furnizor extrem de renumit, cu sediul în Insulele Virgine Britanice. Rețeaua sa mai mult decât amplă de peste 1.500 de servere din 94 de țări înseamnă că veți avea acces la o gamă largă de biblioteci Netflix. Intr-adevar, ExpressVPN deblochează în mod fiabil versiunile Netflix din SUA, Marea Britanie, Japonia, Canada și Franța, printre alții. Dacă un server ales nu funcționează, puteți contacta pur și simplu un agent de asistență pentru clienți activ pentru a afla care este serverul optim la care să vă conectați.

În afară de Netflix, ExpressVPN vă poate oferi acces la o mulțime de alte conținut geore-restricționate, inclusiv cel de la BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu și HBO. Toate serverele sunt optimizate pentru viteză iar acest lucru, însoțit de un serviciu fiabil, înseamnă că puteți transmite emisiuni și filme fără probleme.

Așa cum am menționat, confidențialitatea și securitatea sunt, de asemenea, cele mai importante preocupări pentru a împiedica ISP-urile, agențiile guvernamentale sau hackerii să se arunce cu vederea pe activitatea dvs. sau să vadă informațiile personale. ExpressVPN oferă acest front cu criptare AES de 256 biți (considerată de grad militar) și secret secret perfect. Aceste caracteristici sunt acceptate suplimentar de un comutator de ucidere - care scade conexiunea la internet în cazul în care conexiunea VPN pierde - și de protecția împotriva scurgerii DNS. ExpressVPN nu monitorizează activitatea utilizatorului și nu își înregistrează adresa IP.

Aplicațiile sunt disponibile Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și anumite routere wifi.

Pro:

 • Schimbați cu ușurință regiunea Netflix
 • Viteze mari pentru descărcare și transmisie video
 • Greu de bătut pe confidențialitate și securitate
 • Rețea substanțială în 94 de țări și cu peste 2.000 de servere
 • Suport clienți 24/7 prin chat live

Contra:

 • Puțin mai scump decât unele alte opțiuni

Scorul nostru:

4.5 din 5

BEST FOR NETFLIX: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Deblochează în mod sigur Netflix SUA, Marea Britanie, AUS, CA, FR, IT, JP, DE și multe altele din orice locație. Funcționează cu majoritatea altor servicii de streaming, cum ar fi iPlayer și Amazon Prime, cu viteze mari pentru vizionarea HD fără buffer. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este operat din România și oferă o rețea în creștere de servere cu peste 5.700 în 90 de țări. Deși nu deblochează la fel de multe cataloage Netflix regionale ca ExpressVPN, este așa s-a angajat să ofere acces la Netflix din SUA, care este versiunea cu cea mai mare bibliotecă. CyberGhost deblochează suplimentar Netflix Marea Britanie, Franța, Germania și un număr tot mai mare de alte cataloage Netflix.

De asemenea, poate debloca alte site-uri populare precum BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime Video. Multe dintre acestea sunt ușor accesibil printr-o filă dedicată în cadrul clientului CyberGhost. Pur și simplu faceți clic pe site-ul pe care doriți să îl accesați și veți fi conectat la serverul corespunzător. Vitezele sunt suficient de mari pentru streaming în HD sau chiar UHD.

Acest furnizor este un alt performant pentru confidențialitate și securitate. Nu monitorizează nicio activitate a utilizatorului și nu înregistrează niciodată informații care pot fi legate la un anumit utilizator. Criptarea de 256 biți este utilizată cu un secret perfect înainte, susținută de un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS.

Acest furnizor permite până la șapte conexiuni simultane cu un plan de bază. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

Pro:

 • Funcționează cu Netflix SUA din orice țară
 • Scor foarte mare în testarea noastră de viteză
 • Operează o rețea de peste 5.000 de servere în 90 de țări
 • Cost scăzut

Contra:

 • WebRTC IPv6 se scurge în macOS
 • Fără GUI Linux

Scorul nostru:

4 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost este cea mai bună alegere bugetară care funcționează bine cu Netflix și site-uri de streaming. Nu stochează jurnalele și fluxurile video HD în mod fiabil. 45 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă o rețea uriașă de servere, cuprinzând peste 3.300 în peste 60 de țări. Este cunoscut pentru sale capacitatea de a debloca Netflix, inclusiv cataloagele SUA, Canada, Olanda, Franța, Spania, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Italia, India și Germania.

De asemenea, poate accesa o mulțime de alte site-uri de streaming populare, cum ar fi Amazon Prime Video, Hulu, HBO și BBC iPlayer. În plus, vitezele sale rapide o fac și mai ideală pentru a vă bucura de emisiunile și filmele preferate. Unele dintre NordVPN serverele sunt chiar optimizate special pentru streaming video. Și dacă aveți probleme, puteți doar să faceți clic pe asistența clienților.

NordVPN este un alt jucător puternic din punct de vedere al confidențialității și securității. Nu păstrează niciun fel de jurnal, nici măcar date de lățime de bandă. Securitatea este sub formă de criptare de 256 biți cu un secret perfect perfect. Protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de omor personalizabil vă ajută să vă asigurați că datele dvs. nu părăsesc niciodată tunelul criptat. O altă caracteristică unică de securitate este aceea că anumite servere sunt optimizate pentru a fi protejate împotriva atacurilor distribuite de refuz de serviciu (DDoS).

Puteți instala NordVPN pe până la șase dispozitive simultan. Are clienți desktop pentru Windows și MacOS, precum și aplicații pentru iOS și Android.

Pro:

 • Valoare bună și opțiune de performanță pentru schimbarea regiunii Netflix
 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Conectați simultan 6 dispozitive
 • Serverele specifice sunt optimizate pentru anumite sarcini, de ex. torrenting

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate fi lentă
 • Un număr mare de servere, dar unele funcționează mai bine decât altele

Scorul nostru:

4.5 din 5

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN este o opțiune de valoare excelentă care deblochează majoritatea regiunilor Netflix. Credențe puternice privind confidențialitatea și securitatea. 30 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN rulează o mică rețea de servere, dar acoperă 56 de țări, ceea ce înseamnă potențial acces la o gamă largă de biblioteci Netflix. Poate accesa în mod fiabil cataloagele SUA, Marea Britanie, Japonia, Spania, Brazilia, Franța și Italia, printre altele. În plus, veți putea debloca BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video și alte site-uri de streaming populare. PrivateVPN nu dezamăgește viteza și serviciul său de încredere vă va permite să vizionați emisiuni și videoclipuri fără buffering.

În ceea ce privește securitatea, în funcție de protocolul pe care îl alegeți, veți primi criptare pe 128 sau 256 biți. Primul este încă considerat extrem de sigur. De asemenea, aveți protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere ca rezervă. O politică fără jurnaluri înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căderea datelor dvs. în mâinile greșite.

Planurile PrivateVPN permit conectarea simultană a până la cinci dispozitive. Clienții desktop pot fi instalați pe Windows și MacOS, iar aplicațiile mobile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS.

Pro:

 • Deblochează o gamă largă de cataloage de țări Netflix
 • Deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Număr mic de servere
 • Nu are un chat live 24/7

Scorul nostru:

4.5 din 5

VITEZE FAST: PrivateVPN deblochează US Netflix și multe alte versiuni din țări. Permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark deblochează Netflix SUA, Marea Britanie, Japonia, Olanda, India și Franța. Dacă vă conectați la orice altă țară, Surfshark vă va redirecționa către biblioteca Netflix din SUA. Asta înseamnă că fiecare server deblochează Netflix indiferent de locul în care vă conectați. Cel mai bun lucru este că Surfshark este singurul furnizor din această listă care permite un număr nelimitat de conexiuni simultane. Este o opțiune excelentă pentru o familie sau un grup de gospodari.

Dacă dispozitivul dvs. nu acceptă aplicații VPN, cum ar fi o consolă de jocuri sau Apple TV, Surfshark v-a acoperit. Ca și ExpressVPN, fiecare abonament de la Surfshark vine cu un serviciu DNS inteligent autonom. Setarea acestei setări vă permite să deblocați Netflix-ul american pe dispozitivele care vă permit să modificați setările DNS. Rețineți că proxy-ul DNS inteligent nu este la fel de sigur ca VPN-ul normal, care folosește criptare puternică și comutatoare de ucidere pentru a preveni scurgerile de date. Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să consultați serviciul de chat live 24/7. Surfshark nu păstrează jurnalele și permite torentarea.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux.

Pro:

 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Dispozitive nelimitate
 • Include un serviciu DNS inteligent autonom

Contra:

 • Rețea de server relativ mică
 • Ocazional server lent

Scorul nostru:

4 din 5

DISPOZITIVE NELIMITATE: conectați câte dispozitive doriți la serviciul Surfshark și deblocați Netflix cu ușurință. Vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

6. SaferVPN

SaferVPNUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.safervpn.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

SaferVPN este un furnizor din SUA cu peste 700 de servere de mare viteză în peste 30 de țări. Deblochează în mod fiabil bibliotecile Netflix, inclusiv cataloagele din SUA și Marea Britanie. Serverele specifice sunt etichetate pentru streaming, astfel încât să știți care să alegeți fără să contactați asistența. Puteți utiliza, de asemenea, SaferVPN pentru a urmări conținut pentru BBC iPlayer, Amazon Prime Video și multe altele.

În SUA ar putea fi o preocupare din punct de vedere al confidențialității, dar SaferVPN nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și nu înregistrează niciodată adrese IP. Prin urmare, există nicio informație care ar putea fi legată de o persoană. În afară de confidențialitate, vă puteți bucura, de asemenea, de securitate premium cu criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere.

Un plan de bază permite până la cinci conexiuni simultane cu aplicații disponibile pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

Pro:

 • Funcționează bine cu Netflix SUA
 • Vitezele sunt acceptabile

Contra:

 • Funcții limitate în comparație cu alte VPN-uri
 • Nu funcționează în China

Scorul nostru:

3.5 din 5

LUCRĂRI ÎN CHINA: SaferVPN este o alegere excelentă pentru utilizatorii din China, deoarece evită Marele Firewall. Deblochează în mod sigur Netflix și are credențe excelente de confidențialitate.

Citiți recenzia noastră completă despre SaferVPN.

SaferVPN CuponSalvați 80% la planul de 3 aniGAL DEALDescount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspotunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot este o alternativă excelentă la costuri reduse pentru deblocarea Netflix. În ciuda faptului că are un preț portofel, se mândrește cu o imensă rețea de servere mai mult de 3.200 în peste 70 de țări. Este incredibil de rapid și deblochează mai multe biblioteci Netflix, precum și Hulu, Amazon Prime Video și alte site-uri de streaming populare..

Fiecare server american pe care l-am testat Netflix SUA deblocat, ceea ce este excelent, având în vedere că unii furnizori vă permit să accesați Netflix doar prin câteva servere. Am avut noroc și cu alte regiuni, inclusiv Netflix Marea Britanie, Suedia și Spania.

Hotspot Shield este la fel de înaltă cu statutul de furnizor pe partea de securitate. Caracteristicile includ criptarea AES de 256 biți susținută de un secret perfect perfect. Există, de asemenea, un comutator de ucidere (doar Windows) și protecție împotriva scurgerilor DNS și WebRTC. Aplicațiile mobile vin cu protecție wifi automată. Hotspot Shield păstrează jurnalele minime, dar nici unul care poate fi utilizat pentru a urmări activitatea înapoi către un utilizator individual.

Puteți descărca aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Până la cinci dispozitive pot fi conectate la VPN în orice moment. Suportul este oferit prin chat live 24/7 sau un formular web.

Pro:

 • Opțiune low cost pentru schimbarea regiunii Netflix
 • Viteze excelente pentru streaming video HD
 • Conectați până la 5 dispozitive
 • Garanție de returnare de 45 de zile

Contra:

 • Fără suport pentru routere sau Linux
 • Nu acceptă Bitcoin

Scorul nostru:

4.5 din 5

VPN Netflix de mare viteză, low cost: Hotspot Shield oferă reduceri excelente la planurile pe termen lung și este ideal pentru deblocarea Netflix și a altor site-uri de streaming. Compania oferă o garanție generoasă de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre Hotspot Shield

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a schimba regiunea pe Netflix?

VPN-urile gratuite sunt cu siguranță ușor de găsit și, într-adevăr, pot fi foarte tentante. Dar trebuie să vă sfătuim să ne lămurim din mai multe motive. Furnizarea accesului la Netflix necesită mult efort din partea unui furnizor, iar serviciile gratuite pur și simplu nu sunt suficient de profitabile pentru a justifica aceste resurse în mod continuu. Un VPN gratuit vă poate permite să explorați catalogul Netflix al altei țări, dar când va veni timpul să vă urmăriți aproape sigur întâlnesc eroarea de proxy.

Mai mult, aceste servicii oferă în mod obișnuit utilizatorilor o selecție limitată de servere, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să poți accesa biblioteca Netflix pe care o cauți. Chiar dacă accesați, este posibil să nu vă frustrați viteze lente și chiar trebuind să aștepți într-o coadă pentru unele servere.

Practicitatea nu este singura problemă cu serviciile gratuite. Mai sus am pus un accent puternic pe confidențialitate și securitate, deoarece este important ca utilizatorii să știe ce se întâmplă cu datele lor. Furnizorii de servicii VPN gratuite trebuie să câștige bani într-un fel și o fac adesea prin metode discutabile. Unii vă întrerup experiența cu reclame enervante, jurnalizează-ți activitatea și vinde date către terți, sau chiar poartă malware.

Ce versiuni de țări ale Netflix sunt disponibile?

Netflix a început lent și a operat exclusiv în SUA pentru primul său deceniu sau cam așa ceva. În cele din urmă, s-a extins la nivel internațional în Canada în 2010, iar apoi nu a mai fost oprit. După o expansiune masivă din 2016, Netflix este acum disponibil în marea majoritate a țărilor, excepțiile fiind China, Crimeea, Siria și Coreea de Nord. Când vine vorba de China, nevrând să lipsească de această piață masivă, Netflix a făcut o apăsare pentru acordarea de licențe în loc să aibă o prezență reală în țară.

Deși Netflix este disponibil în majoritatea țărilor, catalogul de emisiuni și filme variază mult în funcție de regiunea dvs. În afară de a avea diferite titluri disponibile, unele regiuni au o selecție foarte mică. Acest lucru se datorează diferite acorduri de licență în fiecare regiune. Iată primele douăsprezece biblioteci Netflix în ceea ce privește numărul de emisiuni și filme disponibile (sursa: Finder).

RegionShowsMovies
Statele Unite 1326 4339
Samoa Americană 1078 4573
Puerto Rico 1073 3807
Martinica 803 3736
Guyana Franceză 803 3710
Guadelupa 769 3731
Aruba 712 3389
Benin (Dahomey) 462 3171
Montserrat 661 2967
Insulele Virgine Britanice 666 2940
Canada 629 2942
Brazilia 562 2951

Cea mai mare selecție de emisiuni TV poate fi găsită în catalogul american care, potrivit Finder, are peste 1.300 de emisiuni și peste 4.000 de filme. Acest lucru este în contrast cu un loc precum Croația, care are puțin peste 200 de emisiuni și mai puțin de 600 de filme.

Harta de mai jos de pe site-ul Netflix arată (în roșu) unde serviciul este disponibil în prezent:

O hartă care arată unde este disponibil Netflix.

Inrudite: Cele mai bune VPN-uri pentru accesarea Netflix SUA, Netflix Marea Britanie, Netflix Japonia, Netflix Spania, Netflix Brazilia, Netflix Franța, Netflix Italia.

Netflix permite VPN-urilor să acceseze conținut?

Așa cum am menționat anterior, Netflix s-a prăbușit pentru a permite abonaților să urmărească conținut printr-o VPN. Dacă se știe că o adresă IP provine de la un server VPN, traficul de la acea adresă IP va fi blocat și veți vedea o eroare de proxy. Aceasta înseamnă că, la unii furnizori VPN, veți fi blocat chiar dacă vă conectați printr-un server din țara în care vă aflați, pur și simplu pentru faptul că utilizați un VPN.

Această practică pare ilogică din perspectiva afacerii, întrucât Netflix nu face niciun favor și este frustrant pentru spectatori. Cu toate acestea, este de înțeles atunci când luați în considerare restricțiile de licență de conținut pe care Netflix trebuie să le respecte. Aceste restricții înseamnă că compania nu are voie să afișeze întreaga bibliotecă în fiecare locație. Fără aceste constrângeri, Netflix ar putea fi în același timp posibil la fel.

Așadar, puteți vedea de ce Netflix trebuie măcar văzut că are anumite măsuri pentru a preveni distribuirea globală a întregii sale biblioteci prin utilizarea VPN-urilor. Deși, în ciuda termenilor de utilizare a companiei, nu sunt permise în funcție de condițiile de utilizare ale companiei, de fapt, nu au existat cazuri documentate în care cineva a fost penalizat pentru accesarea conținutului printr-o VPN.

Pot folosi un proxy DNS pentru a schimba regiunea pe Netflix?

Mulți furnizori de servicii proxy DNS vor face publicitate posibilitatea de a debloca Netflix și alte site-uri de streaming. Într-adevăr, atâta timp cât adresa IP pe care o furnizează nu este blocată de Netflix, atunci veți putea obține acces și bucura de emisiuni și filme în streaming.

Cu toate acestea, problema principală este că este foarte ușor pentru Netflix să blocheze proxy-uri DNS, asa ca ajung sa fie foarte nesiguri. De asemenea, ei tind să aibă mai puține țări disponibile, așa că ai mai puține șanse de a găsi biblioteca dorită. Un proxy care nu suferă de aceste probleme este serviciul DNS MediaStreamer al ExpressVPN, care este inclus în fiecare abonament. Este folosit în mod implicit atunci când vă conectați la VPN, dar poate fi configurat separat.

Mai important pentru unii, un proxy DNS nu vă criptează traficul, deci activitatea dvs. este deschisă ISP-ului dvs. și oricărui altcineva care s-ar putea să-și dea aminte. În plus, aceste servicii sunt adesea gratuite și, în aceeași ordine de idei ca un serviciu VPN gratuit, pot colecta și vinde informațiile, injecta anunțuri enervante sau folosesc alte practici umbroase sau invazive..

Regiune modificată, dar tot primiți o eroare de proxy Netflix? Incearca asta:

Utilizarea unuia dintre VPN-urile din lista noastră de mai sus ar trebui să vă ofere acces la o gamă de biblioteci Netflix. Cu toate acestea, ar putea fi încă unul sau mai multe obstacole de depășit. Avem o listă de verificare pe care să o parcurgeți pentru a vă asigura că veți putea urmări emisiunile dvs..

 1. Consultați echipa de asistență a clientului furnizorului VPN pentru a vedea ce server să utilizați. Primesc aceste solicitări tot timpul și ar trebui să poți primi un răspuns prompt. Acesta este cel mai bun pariu dacă furnizorul dvs. oferă chat live. În caz contrar, următorul cuplu de opțiuni ar putea merita să încercați mai întâi.
 2. Deconectați-vă și reconectați-vă la același server. Uneori veți ajunge cu o altă adresă IP care nu poate fi listată neagră.
 3. Încercați să vă conectați la un server diferit din aceeași regiune. Din nou, aceasta vă va oferi o adresă IP diferită care s-ar putea să nu fie blocată.
 4. Deconectați-vă de orice cont care vă cache adresa IP, cum ar fi orice cont Google.
 5. Accesați setările dispozitivului sau browserului și dezactivați orice servicii de locație.
 6. Încercați să ștergeți memoria cache, cookie-urile și fișierele temporare.
 7. Dacă utilizați Windows 10, puteți încerca să dezactivați IPv6 în proprietățile dvs. wifi și să vă curățați memoria cache DNS folosind promptul de comandă ipconfig / flushdns.
 8. Dacă utilizați o rețea wifi și aveți acces la router, puteți redenumi rețeaua pentru a renunța la serviciile de geolocalizare Google. Adăugați „_nomap” (fără ghilimele) la sfârșitul numelui rețelei și reconectați dispozitivul la rețea.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector