Cum să ștergeți definitiv Istoricul contului dvs. Google

google (2)
Ștergerea istoricului Google cuprinde mai mult decât ștergerea periodică a istoricului browserului. Să știi cum să îți administrezi contul Google îți optimizează confidențialitatea, în timp ce te ferește de a te poticni în situații jenante, cum ar fi atunci când șeful tău află că ai fost într-adevăr la cumpărături pentru castele roz de pisici, în loc să șlefuiască nasul cel mai recent raport.

Istoricul Web și aplicații Google păstrează filele la toate căutările dvs. până în 2005. Vă amintiți ce ați făcut (și căutați) în urmă cu un deceniu? Probabil că nu, și dacă faceți unele dintre aceste căutări s-ar putea să fie demne de creștere. Dacă aveți o parte sentimentală și doriți să faceți o copie de rezervă a istoricului căutării, Google vă permite să descărcați toate căutările anterioare, în cazul în care nu doriți să pierdeți toate acele fapte din Chuck Norris pe care le-ați iubit în acea zi..

Unde administrez activitatea Google?

În timp ce vă conectați la Google, accesați Activitatea mea în setările de confidențialitate ale contului. Aici puteți vedea și controla toată activitatea dvs. online, cum ar fi videoclipurile pe care le-ați vizionat și site-urile web pe care le-ați vizitat. De fiecare dată când utilizați servicii și produse cheie Google, inclusiv Chrome, YouTube și Căutare, această „activitate” este salvată în contul dvs. Salvează-ți obiceiurile și preferințele ajută Google să adapteze o experiență mai bună și mai rapidă.

În pagina Activitate mea, toate activitățile sunt listate în ordine cronologică și sunt de obicei listate individual, dar uneori pot apărea „grupate” în mod implicit în grupuri similare. Rețineți că Google poate numai salvați activitățile când v-ați conectat la contul dvs. Google.
controale de activitate Google

Puteți personaliza ce activități sunt monitorizate prin Controluri de activități. Notă: când am testat acest lucru pentru noi înșine, setările nu au fost salvate și am revenit la a fi pornite imediat ce am părăsit pagina.. Am contactat Google pentru a vă întreba despre acest comportament.

Să fim activi (activați)!

google activitatea mea

Ștergerea activității și personalizarea controalelor de activitate, astfel încât Google să nu mai salveze anumite activități viitoare (sau nicio) este primul pas în ștergerea permanentă a istoricului Google. Există multe modalități de a face acest lucru, inclusiv ștergerea articolelor individual, ștergerea activității conexe, ștergerea activității prin căutare și funcții, ștergerea activităților de zi și / sau ora sau pur și simplu puteți șterge totul din activitatea dvs..

Ștergeți elemente individuale

Ștergerile individuale sunt foarte populare. Pur și simplu accesați pagina Activitatea mea, găsiți sau căutați elementul și faceți clic pe Mai mult - Ștergeți. Vi se va solicita să confirmați această ștergere.

Ștergeți activități conexe

Dacă doriți să ștergeți „pachete”, conectați-vă la pagina Activitatea mea și identificați pachetul. Îi puteți găsi căutând Mai multe - Vizualizare pachet sau căutând pachete pe zi. Opțiunile de căutare și de filtrare vă pot ajuta, de asemenea, să faceți cunoștințe cu pachete greu de găsit. Faceți clic pe Mai mult - Ștergeți și confirmați ștergerea.

Ștergeți prin căutare și filtre

În pagina Activitate mea, faceți clic pe „Filtrați după dată & produs ”pentru a accesa căutarea după termeni sau un interval de date specific. Vi se va solicita să alegeți produsele Google pe care să le căutați. Puteți apoi să faceți clic pe elemente pentru a le șterge sau a le șterge pe toate făcând clic pe „Ștergeți rezultatele” înainte de a confirma ștergerile.

Ștergeți toată activitatea Google

google șterge activitatea de

Cauți o ardezie curată? Accesați Activitatea mea, apoi faceți clic pe „Ștergeți activitatea prin” înainte de a selecta „Tot timpul”. Faceți clic pe „Ștergeți”, confirmați și sunteți curățat!

Ștergeți altă activitate Google

google altă activitate

Istoricul locațiilor, informațiile despre dispozitiv, căutarea sunetului Google Play și feedback-ul „interesat” de pe Youtube pot fi găsite și șterse din această filă în bara laterală din stânga a paginii Activitatea mea. De asemenea, aici puteți descărca istoricul căutării.

Ștergerea istoricului Google de pe un telefon Android

Începând cu 2015, nord-americanii folosesc oficial dispozitive mobile mai mult decât desktop pentru aproape tot ceea ce fac online. Dacă doriți să vă mențineți telefonul curat și să ștergeți căutările Google de pe dispozitivul dvs. Android, aveți noroc. Una dintre cele mai populare aplicații este History Eraser - Privacy Clean, disponibil pe Google Play. Este aplicația care șterge istoriile aplicațiilor cu un singur swipe. Nu aveți nevoie de permisiunea admin / root pentru a o utiliza, este rapid și ușor și este o modalitate excelentă de a vă proteja confidențialitatea și de a vă elibera stocarea. În câteva secunde, vă ajută să ștergeți istoricul browserului, jurnalele de apeluri, mesajele text, istoricul căutărilor de piață, istoricul căutărilor Google și al hărților, istoricul căutărilor Gmail, istoricul căutărilor YouTube, fișierele cache de aplicații, istoricul descărcărilor și multe altele.

Cu un rating de 4,6 din 5 de către utilizatori, este o alegere populară, dar mulți utilizatori observă că reclamele pop-up sunt enervante. Cu toate acestea, pentru o aplicație gratuită, majoritatea utilizatorilor consideră că enervarea merită. Dacă preferați să mergeți fără anunțuri, descărcați versiunea pro pentru doar 1,99 USD.

Ce acum?

istorie ștergere ss

Ștergerea definitivă a web-ului, a aplicației și a istoricului de navigare Google vă poate crește confidențialitatea, dar vine cu dezavantaje. Aceste setări sunt concepute pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizator bazată pe căutările, salvările și preferințele dvs., pe lângă vizarea dvs. cu reclame. Dacă vizitați mai multe site-uri decât altele, Google va oferi acel site preferat pentru căutările viitoare înaintea tuturor celorlalte, de exemplu, dar numai dacă Google are voie să-și amintească istoricul căutării..

După ce istoricul dvs. este șters și / sau dezactivat, veți obține rezultate de căutare mult mai ample. Este posibil ca site-urile dvs. favorite să nu mai apară în partea de sus a rezultatelor căutării Google sau chiar în prima pagină. În plus, ștergerea sau dezactivarea istoricului dvs. nu vă va face „invizibil” în ochii Google. Acest lucru este dublu dacă păstrați un cont Google precum Gmail. Nu puteți pleca complet din grilă și puteți folosi în continuare Google, dar dvs. poate sa rămâneți mai în vârf în confidențialitate, monitorizând și gestionând centrul de activitate Google.

„Google” de Neon Tammy licențiat sub CC BY-SA

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Adblock
detector