Cum să transmiteți NHL în direct online cu Kodi și să vizionați Sezonul 2019/2020

NHL tv pe Kodi

Sezonul de hochei 2019-20 este în curs. Al 103-lea sezon din istoria NHL începe la 4 octombrie. Anul acesta, tăiați cablul și urmăriți în direct NHL pe Kodi, aplicația de home theater pe care o puteți descărca și instala gratuit.

Ghidul nostru se concentrează în special pe acele suplimente care sunt oficiale sau care permit accesul ușor și legal la NHL pe Kodi. De asemenea, oferim o imagine de ansamblu a suplimentelor neoficiale pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă ce sunt, cum funcționează și de ce prezintă anumite riscuri notabile.

În momentul scrierii, toate suplimentele pe care le recomandăm oferă acces legal la fluxurile NHL.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să urmăriți NHL pe Kodi în siguranță

VPN-urile fac posibilă redarea videoclipurilor blocate în regiune. Asta înseamnă că puteți trăi în flux jocuri NHL din străinătate și să evitați restricțiile de oprire. Vă recomandăm IPVanish, deoarece funcționează cu toate suplimentele Kodi și este excelent pentru confidențialitate, fiind cel mai popular VPN în rândul utilizatorilor Kodi.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi până la 60% pe IPVanish aici.

Iată cum puteți utiliza un VPN cu Kodi pentru NHL:

 1. Înregistrați-vă, descărcați și instalați aplicația IPVanish pentru dispozitivul dvs. ExpressVPN, CyberGhost și NordVPN sunt alternative viabile.
 2. Rulați aplicația VPN și selectați un server în locația din care transmiteți videoclipuri (SUA sau Canada).
 3. Deschideți Kodi și accesați suplimentul pe care îl utilizați pentru a transmite online NHL în direct (a se vedea suplimentele enumerate mai jos).
 4. Conectați-vă și porniți hochei live streaming!

Mai multe suplimente Kodi oferă acces la fluxurile NHL pentru care ați plătit legal. Cu toate acestea, chiar și în cazul unor suplimente legitime, va trebui să aveți grijă pentru a evita să vă puneți în pericol de atacuri de hack-uri prin Kodi, cum ar fi atacurile omului în mijloc. Acestea pot apărea atunci când hackerii schimbă codul într-un addon Kodi și folosește complementul în sine pentru a avea acces la sistemul dvs. Un VPN poate ajuta la prevenirea atacurilor MITM și a altor probleme legate de confidențialitate. Acesta criptează traficul dvs. de internet și îl parcurge printr-un server într-o locație pe care o alegeți, asigurând toată activitatea dvs. de la terți.

În plus, multe ISP-uri vor accelera viteza de date pe internet datorită streamingului online. Vă recomandăm un VPN pentru streaming prin Kodi, deoarece va fi imposibil pentru furnizorul dvs. de internet să păstreze file și să încetinească fluxurile video..

Urmăriți NHL pe Kodi - Componente oficiale de streaming live

Toate sursele oficiale de streaming pentru jocurile NHL live sunt blocate în regiune. Dacă nu vă aflați în țara corectă, nu veți putea urmări NHL online. Pentru a evita acest lucru, utilizați un VPN pentru a vă schimba locația.

Anumite jocuri și conferințe sunt difuzate de anumite rețele, așa că este util să știm ce va apărea unde. Mai jos am enumerat care jocuri sunt difuzate de către radiodifuzorii naționali, deși există și mai multe emisiuni regionale pentru SUA și Canada:

Canada

 • Jocurile de sâmbătă seara se difuzează pe CBC și Sportsnet
 • Jocurile de duminică și miercuri seară difuzează pe Sportsnet
 • Jocurile din playoff sunt împărțite între Sportsnet și CBC
 • Emisiunile în limba franceză transmite aer la TVA Sports

Statele Unite ale Americii

 • Cele mai multe jocuri regulate de sezon se difuzează pe NBCSN (NBC Sports Network)
 • Un „joc al săptămânii” apare pe NBC începând cu ianuarie
 • Rețeaua NHL simulează emisiuni regionale și canadiene
 • Jocurile din playoff sunt împărțite între NBC, NBCSN și CNBC
 • Simulcast-uri în limba spaniolă se difuzează pe NBC Universo și Telemundo

Rețineți că jocurile de pe piața locală sunt anulate pe NBC în favoarea radiodifuzorilor regionali, dar acest lucru nu ar trebui să conteze mult atunci când faceți streaming, mai ales dacă aveți un VPN care să vă schimbe locația..

Spre deosebire de suplimentele de streaming gratuite, majoritatea opțiunilor plătite oferă fluxuri de înaltă definiție, fără legături moarte și nu vor fi tăiate în mijlocul unui joc. Unele dintre ele sunt supuse unor blocaje regionale, totuși, păstrați-vă un VPN la îndemână.

USTV Acum

kodi_ustvnow_install
Dacă ai de gând să te integrezi cu Kodi streaming pentru jocurile tale NHL, USTV Now este un pic de divinitate. Gratuit, veți primi 7 canale care includ NBC. Cu această opțiune puteți prinde unele jocuri din sezonul târziu și alte câteva jocuri.

Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este suficient de bun pentru dvs., puteți plăti 19,99 USD pe lună și puteți primi NBC Sports Network. Având în vedere că NBC are cel mai mare contract de difuzare cu NHL, veți capta aproape toate jocurile disponibile. Vă puteți înscrie cu ușurință la USTV Now și apoi puteți descărca suplimentul ulterior.

USTVNow este disponibil în Depozitul oficial Kodi Addon, deși cea mai nouă versiune poate fi localizată în altă parte. Faceți clic aici pentru a accesa ghidul nostru de instalare mai detaliat USTVNow.

NBC Sports Live Extra

nbc sport în plus
Dacă plătiți deja pentru un abonament prin cablu din SUA, puteți utiliza informațiile de conectare pentru a transmite jocuri NHL live de înaltă calitate utilizând suplimentul NBC Sports Live Extra Kodi. Dacă călătoriți în afara Statelor Unite, asigurați-vă că setați VPN-ul dvs. într-o locație din SUA pentru a accesa fluxul.

După localizarea suplimentului NBC Sports Live Extra în Depozitul oficial Kodi Addon, veți putea accesa contul dvs. NBC Sports Live prin Kodi.

NHL GameCenter

NHL pe Kodi
NHL GameCenter este suplimentul Kodi pentru NHL.tv, care vă oferă acces la toate jocurile din sezonul regulat și de pretemporană din afara pieței. Jocurile echipei locale ar putea fi anulate, caz în care trebuie să setați VPN-ul în altă parte din Statele Unite pentru a accesa fluxul. Un abonament costă 24,99 USD pe lună sau 139,96 USD pe an. Există, de asemenea, opțiunea pentru un pachet „echipă unică” pentru 111,96 USD pe an.

NHL GameCenter poate fi localizat în Repozitorul oficial pentru suplimente Kodi. Accesul corect la conținut va solicita utilizatorilor să aibă un nume de utilizator și autentificare GameCenter.

NHL.tv

NHL tv pe Kodi
NHL.tv este un alt addon Kodi care vă va oferi acces la contul dvs. NHL.tv prin Kodi. Informațiile se aplică în mod egal pentru acest lucru și pentru suplimentul NHL GameCenter. Indiferent dacă îl utilizați pe acesta sau pe NHL GameCenter, este o problemă de preferință, și pe care o considerați că funcționează cel mai bine pentru dvs..

NHL.tv poate fi achiziționat printr-un cont plătit pentru 24,99 USD. De acolo, puteți să introduceți datele de acreditare prin intermediul addonului Kodi și să accesați toate fluxurile dvs. NHL.tv.

Adăugarea NHL.tv Kodi este disponibilă prin intermediul Depozitul oficial Kodi Addon.

PlayStation Vue

NHL pe Kodi

PlayStation Vue este un serviciu de streaming care este menit să înlocuiască pachetele de televiziune prin cablu. Pentru 39,99 USD, acesta vă va furniza NBCSN și CNBC. Majoritatea jocurilor televizate la nivel național în sezonul regulat din SUA sunt pe NBCSN, iar unele jocuri de playoff pot fi găsite pe NBCSN și CNBC.

Dacă locuiți într-o zonă metropolitană importantă, NBC poate fi disponibil și pe PlayStation Vue. Dacă da, PlayStation Vue addon vă va permite să urmăriți fiecare joc postseason pe NBC, NBCSN și CNBC, precum și fiecare „joc al săptămânii” obișnuit pe NBC..

Dacă nu locuiești într-o zonă în care NBC este disponibil pe PlayStation Vue, poți combina această completare cu USTV Now una listată mai sus pentru a obține aceleași canale.

Adăugarea PlayStation Vue Kodi poate fi găsită în Depozitul oficial Kodi Addon.

Sportsnet Acum

NHL pe Kodi

Sportsnet este o colecție de canale TV sportive canadiene, iar Sportsnet Now este serviciul de streaming online asociat cu aceste canale. Adoniul Kodi vă oferă acces la acest serviciu. Majoritatea jocurilor de duminică-seară sunt difuzate în Canada pe Sportsnet, precum și multe jocuri de sâmbătă seara și playoff.

Serviciul Sportsnet Now costă 24,99 USD / lună, ceea ce este mult mai puțin costisitor decât multe alte opțiuni.

Din păcate, este blocată în regiune pentru oricine încearcă să o acceseze în afara Canada. Deși uneori puteți utiliza un VPN pentru a rezolva această problemă, înregistrarea necesită un card de credit canadian. Dacă accesați internetul din Canada, totuși, aceasta este o opțiune excelentă.

Adăugarea Sportsnet Now Kodi poate fi găsită în Depozitul oficial Kodi Addon.

CBC Sports

cbc sport Kodi addon

Adăugarea CBC Sports Kodi vă va oferi acces direct la fluxurile sportive CBC în direct și la cerere. Aceasta este una dintre puținele opțiuni gratuite disponibile celor care doresc să urmărească meciuri NHL și un număr limitat de meciuri din playoff-ul din Cupa Stanley.

CBC Sports este disponibil numai în Canada și regiunea blochează conținutul lor. Puteți evita acest lucru cu o VPN, atât timp cât sunteți conectat la un server canadian. Adăugul transmite conținut și în videoclip de înaltă calitate, așa că acesta este unul pe care doriți să îl instalați odată cu începerea playoff-urilor..

Complementele neoficiale Kodi pentru fluxurile live ale NHL

Puteți găsi alte liste care includ un număr de suplimente terțe care furnizează fluxuri live NHL. Aceste suplimente, care sunt considerate neoficiale de către Fundația XBMC, sunt cele pe care nu le oferim sau le recomandăm utilizatorilor Kodi care accesează jocuri NHL. Credem că utilizatorii Kodi ar trebui să evite următoarele suplimente atunci când încearcă să transmită fluxul NHL pe Kodi.

SportsDevil

Ce este? SportsDevil este un adaos de la terți care războiește fluxurile de pe alte site-uri web. Fluxurile SportsDevil nu sunt găzduite de supliment. Toate fluxurile provin de la site-uri terțe găzduite de obicei în afara țărilor în care fluxurile sunt localizate inițial. De exemplu, aceste site-uri pot transmite fluxuri de conținut din canale americane și canadiene, dar vor avea sediul în Rusia sau în altă parte.

De ce ar trebui să o evitați? Cel mai bine este să evitați SportsDevil, deoarece oferă numai fluxuri piratate. Majoritatea fluxurilor sunt, de asemenea, de o calitate relativ mediocră. Nu recomandăm SportsDevil datorită utilizării fluxurilor piratate și a conținutului de o calitate vizibil mai scăzută.

SportsAccess

Ce este? SportsAccess oferă fluxuri de înaltă calitate unui număr mare de utilizatori Kodi. Acest serviciu accesează aceste fluxuri prin mijloace neoficiale, însă le oferă utilizatorilor Kodi la un preț.

De ce ar trebui să o evitați? Nu recomandăm SportsAccess pentru scopuri de streaming. SportsAccess oferă o opțiune de streaming extrem de piratată pentru utilizatorii Kodi. Un aspect special este faptul că acest serviciu percepe bani pentru fluxurile pe care utilizatorii le pot găsi legal în alte locuri din surse legitime, sau chiar libere de surse neoficiale. 

cCloud TV

Ce este? cCloud TV este un add-on popular IPTV Kodi care se bazează pe mii de canale de streaming diferite din întreaga lume. Cea mai mare parte a conținutului cCloud TV se concentrează pe canalele din SUA și Marea Britanie, deși aproape toate canalele țării pot fi localizate aici.

De ce ar trebui să o evitați? Cu excepția câtorva țări în care o astfel de difuzare a reproiectării nu este împotriva legii, majoritatea fluxurilor disponibile în cCloud TV sunt piratate și ilegale. În special pentru canalele din SUA, Marea Britanie și Canada, o astfel de difuzare prin reeducare fără drept de a face acest lucru este interzisă. Deși fluxurile pot fi ușor accesate aici, și mulți utilizatori o fac, nu recomandăm cCloud TV pentru streaming. Celelalte opțiuni legale disponibile din această listă oferă un serviciu mai bun decât ceea ce puteți găsi pe cCloud.

Marea crescândă

Ce este? Rising Tides este un add-on de streaming TV în direct, care a câștigat popularitate în rândul utilizatorilor de terțe părți Kodi. Complexul adaugă diferite site-uri web pentru fluxuri live de diferite canale TV, cu un accent puternic pe canalele americane.

De ce ar trebui să o evitați? Rising Tides, cum ar fi cCloud TV, are un număr mare de fluxuri TV live care sunt trase și redistribuite fără permisiune. Rising Tides este ceva mai nou, câștigând mai multă popularitate, dar persistă în utilizarea fluxurilor piratate pentru conținutul său. Nu recomandăm Rising Tides datorită folosirii sale grele de conținut piratat

Falcon Sports

Ce este? Falcon Sports este brațul exclusiv sportiv al suplimentului Falcon Kodi. Atât sporturile Falcon, cât și Falcon se concentrează pe atragerea fluxurilor live de diferite canale în Kodi. Falcon Sports, în special, se concentrează asupra fluxurilor sportive.

De ce ar trebui să o evitați? Toate sporturile live pe care le vei găsi prin Falcon Sports folosesc fluxuri piratate. De o îngrijorare deosebită este faptul că Falcon Sports listează o mulțime de canale prin cablu, care altfel sunt disponibile numai prin servicii de abonament plătit sau pachete de cablu. Deoarece acestea sunt oferite în mod liber, acestea sunt ilegale pentru acele site-uri pe care Falcon le trage pentru a le obține și a le transmite din nou. Nu recomandăm Falcon Sports datorită utilizării fluxurilor piratate. În schimb, optați pentru opțiunile legale enumerate mai sus.

Smoothstreams

Ce este? Smoothstreams este un serviciu online care încearcă să găsească fluxuri sportive piratate de cea mai înaltă calitate disponibile din întreaga lume. Pentru a utiliza Smoothstreams, trebuie să plătiți în avans 17 USD / lună pentru un abonament folosind bitcoin sau PayPal.

De ce ar trebui să o evitați? Nu recomandăm Smoothstreams Kodi addon. Smoothstreams percepe 17 $ / lună pentru conținut pentru care nu plătesc chiar și deținătorii de drepturi de autor. În plus, deși Smoothstreams poate avea fluxuri de calitate superioară decât alte suplimente care provin din surse neoficiale, totuși nu poate concura cu sursele oficiale privind calitatea.

Cum să instalați un addon Kodi streaming NHL și să vizionați live

Puteți găsi instrucțiuni pas cu pas mai detaliate cu imagini despre cum să instalați suplimente și depozite Kodi în tutorialul nostru. Cel mai simplu mod este să utilizați instalarea mai multor super-depozite care să adăpostească o varietate de diferite add-on-uri populare.

Instalarea unui addon implică de obicei șase pași.

 1. Aflați în ce depozit se află addon-ul
 2. Găsiți adresa URL unde se află depozitul
 3. Schimbați-vă setările Kodi astfel încât Kodi să accepte date de la sursa în care se află repo
 4. Descărcați fișierul zip pentru depozit
 5. Instalați depozitul pe Kodi cu ajutorul fișierului zip
 6. Instalați suplimentul la Kodi cu ajutorul depozitului

De exemplu, iată cum se instalează addonul Crackle din repo-ul eracknaphobia. Pași similari pot fi urmați pentru a instala majoritatea suplimentelor Kodi.

Dacă suplimentul pe care îl căutați face parte din depozitul oficial Kodi, puteți săriți pașii 1-5, deoarece Kodi vine cu repositorul oficial preinstalat. În acest caz, trebuie doar să accesați meniul principal Kodi și faceți clic pe suplimente → descărcări → suplimente video → (numele suplimentului). Apoi faceți clic pe „instala” pentru a obține instalarea suplimentului. De exemplu, aceasta poate fi folosită pentru a instala NHL.tv și USTV Now.

Găsirea tuturor jocurilor NHL pe care le doriți în timp ce obțineți videoclipuri și sunet de calitate poate părea complicat. Dar nu trebuie să fie. Căutați prin această listă cu cele mai bune suplimente pentru a viziona NHL pe Kodi și ar trebui să vă pregătiți bine să găsiți jocurile dorite..

Urmăriți NHL pe Kodi și tăiați cordonul

Sporturile live au fost ultimul bastion al furnizorilor de cablu și satelit care se luptă pentru a împiedica abonații să taie cablul și să migreze către servicii video online complet. Dar, cu software gratuit, open source, cum ar fi Kodi, care rulează pe mai multe platforme și poate transmite videoclipuri dintr-o mare varietate de surse - chiar și transmisiile în direct - zilele lor sunt numerotate.

Kodi este disponibil pe Windows, Mac OSX, Android, iOS (jailbroken) și Linux. Aceasta include căsuțe de media de streaming bazate pe Linux și Android precum Roku, Amazon Fire TV și Chromecast. Kodi este un mijloc popular de a trăi în aer aproape orice sport, de la NHL și NFL la UFC și multe altele.

Numărul de suplimente Kodi legate de sport continuă să crească, deoarece multe suplimente permit utilizatorilor să acceseze servicii de streaming populare. Cu toate acestea, există un număr mare de suplimente care se încadrează pe linia dintre oficial și neoficial.

Vezi si: Ghidul nostru de suplimente NFL Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5

Adblock
detector