Cum să urmărești Ashes 2019 live online gratis

Cum să urmărești Ashen online gratis

Seria Test Ashes se întoarce la începutul cricket-ului modern și reprezintă o rivalitate considerată a fi una dintre cele mai vechi din sport. Fanii Cricket vor fi, fără îndoială, dornici să afle cum să urmărească Ashes online gratuit, mai ales după ce Anglia a avut succes cu succes la Cupa Mondială la începutul acestei luni..

Primul Test de Cenușă începe joi, 1 august la ora 11:00 ora locală (10:00 GMT) în Edgbaston, Birmingham. Ca un meci de cinci zile, este programat să se desfășoare până luni, 5 august. Testele ulterioare încep aproximativ la două săptămâni după aceea. Dacă sunteți interesat de transmisia în direct neîntreruptă, atunci v-am oferit. Continuați să citiți pentru a vedea cum puteți să transmiteți online Ashes gratuit, oriunde în lume.

Acest ghid de transmisie online gratuit Ashes va recomanda doar surse oficiale. Suntem conștienți de fluxurile umbrite, subpar, publicitate frecvent pe forumuri și forumuri de discuții. Cu toate acestea, este posibil ca aceste fluxuri de anunțuri să fie scoase offline la o notificare de moment din cauza încălcărilor drepturilor de autor. În plus, fluxurile sunt adesea de calitate scăzută și pot avea pauze dese în videoclip și audio. Există numeroase fluxuri oficiale disponibile, deci nu este nevoie să recurgeți la opțiuni fără licență.

Pentru a viziona Ashes gratuit și în direct, veți avea nevoie de un VPN decât dacă sunteți în Australia.

Cum să urmăriți Ashen-ul gratuit online cu un VPN

Transmiterea Cenușii în străinătate nu este dificil de gestionat. Urmați acești pași și veți urmări meciul destul de rapid:

  1. Înscrieți-vă pentru un furnizor VPN adecvat. Alegerea noastră de top este ExpressVPN, dar atât CyberGhost, cât și NordVPN sunt alternative excelente la costuri reduse.
  2. Descărcați aplicațiile corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la furnizorul VPN și selectați un server din țara care corespunde serviciului pentru care v-ați înscris. De exemplu, pentru a transmite fluxul 9Acum, va trebui să vă conectați la un server australian.
  4. Continuați să curgeți Cenușa și să urmăriți toate greierele pe care le doriți.

Având în vedere că Ashes este transmis în direct, vă recomandăm cu sinceritate să încercați aceste etape cu mult înaintea meciului. Acest lucru vă oferă mult timp pentru a contacta asistența clienților dacă întâmpinați probleme - ultimul lucru pe care îl doriți este să ratați primele minute inițiale încercând să rezolvați problema.

Cum să trăiești în direct stream-ul Ashes (Anglia vs Australia) în direct la televiziunea australiană

steagul australiei

Cenusa nu este doar pentru fanii din Anglia și Australia - natura intensă a rivalității înseamnă că o mulțime de oameni din alte țări se sintonizează. O mulțime de radiodifuzori de pe tot globul vor arăta meciurile în direct, dar 9Now Australia este acum o opțiune excelentă pentru a o viziona gratuit de oriunde.

Transmiterea cenușii prin această opțiune este ușor de configurat. Accesați site-ul 9Now și configurați un cont. Nu aveți nevoie decât de o adresă de e-mail validă (nu este necesară dovada reședinței australiene sau a unei metode de plată locale). Cu toate acestea, 9Now restricționează geo-conținutul, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o adresă IP australiană înainte de a continua.

Dacă sunteți în afara Australiei, singura modalitate de a face acest lucru este conectându-vă mai întâi la un VPN. Când selectați un server în Australia, vi se va primi o adresă IP locală. Vă recomandăm să utilizați ExpressVPN în acest scop, deoarece este un serviciu incredibil de rapid și sigur. În plus, se livrează cu o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile, astfel încât să puteți urmări primele trei meciuri de testare și să vă primiți în continuare toți banii înapoi.

Unde altundeva pot viziona online Ashes 2019 live online?

Opțiunea de mai sus este gratuită, dar citiți mai departe dacă căutați opțiuni de streaming în țara dvs. de origine.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Ashes va fi transmis în direct în Marea Britanie pe Sky Sports. Dacă sunteți un abonat Sky existent, atunci va trebui să vă înscrieți la pachetul suplimentar de sport, care costă 23 de lire sterline pe lună sau să vă abonați la streamingul de cricket individual.

Puteți transmite meciul fie pe site-ul Sky direct, fie prin aplicația Sky Go. Dacă nu vă interesează să vă înscrieți la o afacere pe termen lung cu Sky, atunci puteți transmite meciurile prin Now TV. Trecerile zilnice încep de la 7,99 lire sterline, un permis de o săptămână este disponibil la 12,99 lire sterline, iar un permis lunar este de 33,99 lire sterline..

Pentru a transmite Ashes cu abonamentul Sky Sports din străinătate, veți avea nevoie de o adresă IP britanică. Din nou, acest lucru este posibil doar cu un VPN.

India

Flag_of_India

SonyLIV are drepturi de a curge Cenușa din India. Abonații existenți vor avea nevoie de o adresă IP indiană pentru a face flux din străinătate. Nu există probe gratuite disponibile pentru utilizatorii noi, dar este posibil să vă abonați numai pentru anumite canale sportive, ceea ce reduce costurile. Din păcate, nu este posibil să vă abonați din afara Indiei decât dacă aveți o metodă de plată locală și o adresă de utilizat.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

WillowTV va difuza toate meciurile Ashes în direct în Statele Unite. Pachetele lunare de abonare încep de la 9,99 USD, dar, din păcate, nu există nici o probă gratuită disponibilă. Utilizatorii existenți pot transmite fluxurile din străinătate, dar vor trebui să achiziționeze o adresă IP a SUA pentru a face acest lucru. În timp ce WillowTV lucrează în alte țări precum Canada, are drepturi doar pentru a transmite meciuri pentru publicul său american.

Cine va câștiga Cenușa 2019?

Australia este campioana domnească, câștigând competiția în ediția 2017/18, dar rezultatul acestei serii este prea aproape de apel. Anglia merge cu un val de avânt, după ce recent și-a asigurat primul triumf al Cupei Mondiale, astfel încrederea în vestiar va fi ridicată la cer..

Pentru Australia, întoarcerea lui David Warner și a lui Steve Smith după interdicția de a provoca balonul va fi un impuls binevenit. Ambele adaugă o valoare incredibilă în lateral, iar echipa australiană a slăbit în lipsa lor. Anglia experimentează cu Jason Roy ca deschizător, dar rămâne de văzut cum își traduce măiestria de o zi într-un meci de cinci zile.

După efortul herculean al lui Ben Stokes de a câștiga al treilea meci pentru Anglia, Cenușa este acum larg deschisă. Al patrulea joc promite a fi o luptă intrigantă, deoarece o victorie pentru ambele părți le-ar da avantajul să se îndrepte spre jocul final al seriei. Timpuri emoționante înainte!

Programul Cenușă 2019

Iată o listă a meciurilor, inclusiv orele în care ar trebui să luați în considerare acordarea.

DateMatch DetailsTime
Joi 1 august - Luni 5 august Anglia vs Australia 1. Test la Edgbaston 10:00 GMT / 11 AM Local
Miercuri 14 august - duminică 18 august Anglia vs Australia a 2-a probă la Lord's 10:00 GMT / 11 AM Local
Joi 22 august - luni 26 august Anglia vs Australia a 2-a probă la Headingley 10:00 GMT / 11 AM Local
Miercuri 4 septembrie - duminică 8 sept Anglia vs Australia a 2-a probă la Old Trafford 10:00 GMT / 11 AM Local
Joi 12 septembrie - Luni 16 sept Anglia vs Australia a 2-a probă la Kennington Oval 10:00 GMT / 11 AM Local

Renunțare la răspundere: Comparitech nu împiedică încălcările drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse nelicențiate. În timp ce VPN-urile pot masca identitatea utilizatorului și pot distruge locația acestuia, vă rugăm să luați în considerare legile și riscurile locale înainte de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

credit de imagine: „Howzat” de Airwolfhound autorizat conform CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Adblock
detector