Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 în direct online

Cupa Mondială FIFA 2018 a fost una dintre cele mai interesante din palmares. Au rămas doar două partide, finala Cupei Mondiale, în care Franța se confruntă cu Croația, iar locul trei se joacă între Belgia și Anglia. Wexplicați cum puteți transmite gratuit fiecare meci al Cupei Mondiale în direct online inclusiv finala Cupei Mondiale, iar în HD. Vă vom arăta, de asemenea, cum să utilizați o rețea privată virtuală (VPN) pentru a urmări de acasă sau de peste hotare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru restricțiile regionale dintre dvs. și cel mai mare eveniment sportiv al anului. Un VPN vă va permite să transmiteți în direct stream-ul Cupei Mondiale FIFA 2018 meciuri live online din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Europa și oriunde altundeva din lume.


Cum să urmărești cupa mondială Fifa 2018 în direct online

Acest articol va acoperi doar fluxurile live oficiale. Deși, fără îndoială, vor exista fluxuri neoficiale ale Cupei Mondiale, nu există niciun motiv să le utilizăm, deoarece există o mulțime de moduri gratuite și low-cost, complet legitime de vizionat. Când considerați că fluxurile nesecționate sunt predispuse la retrageri bruște și adesea disponibile numai în definiție standard, acestea devin mult mai puțin atractive.

Cupa Mondială FIFA 2018 live streaming: utilizați un VPN

Dacă călătorești din țara de origine anul acesta sau încerci să accesezi anumite meciuri gratuite ale Cupei Mondiale, ai opțiuni printr-o rețea privată virtuală sau VPN. Un VPN vă va conecta la un server din țara dorită, permițându-vă să ocoliți restricțiile de conținut geografic puse la dispoziție pentru fluxurile live online.

Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN pentru a viziona Cupa Mondială 2018. Oferă o selecție uriașă de servere de mare viteză, astfel încât să puteți transmite fluxuri fără niciun fel de remixare sau întârziere vizibile.

ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, care va acoperi cea mai mare parte a programului Cupei Mondiale.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU CUPA MONDIALĂ 2018: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, este perfectă pentru vizionarea Cupei Mondiale. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum să vizionezi jocurile din Cupa Mondială 2018 în direct online cu un VPN

  1. Alegeți un VPN proiectat pentru streaming HD. Am menționat deja ExpressVPN, dar alte două opțiuni performante, cu costuri reduse, sunt NordVPN și CyberGhost.
  2. Înregistrați-vă pe site-ul web al furnizorului VPN.
  3. Descărcați și instalați clientul VPN. Asigurați-vă că alegeți versiunea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
  4. Selectați un site de streaming adecvat din lista de mai jos.
  5. Conectați-vă la un server în locația corectă.
  6. Accesați site-ul de streaming. Acum ar trebui să poți urmări jocul.

Pe ce canal este Cupa Mondială FIFA?

Acest eveniment este o atracție la nivel mondial, așa că nu este surprinzător faptul că a fost acoperit de rețele importante din aproape fiecare țară. Mai jos, veți găsi difuzorul oficial al Cupei Mondiale 2018 pentru diferite regiuni.

Regatul Unit

Steagul britanic - jack jack

În Marea Britanie, atât BBC și ITV împărtășesc drepturi de difuzare. Aceasta înseamnă că fiecare meci al Cupei Mondiale FIFA 2018 poate fi urmărit fie pe BBC iPlayer, fie pe ITV Hub. Aceste servicii sunt libere de utilizat, deși vi se va solicita dacă aveți o licență valabilă TV britanic. În ciuda acestui fapt, nu există măsuri de verificare în vigoare.

BBC a încercat din greu să blocheze cât mai multe VPN-uri în ultima perioadă. Ca atare, au mai rămas doar câțiva furnizori cu posibilitatea de a debloca iPlayer.

Toate comentariile vor fi în engleză.

Statele Unite ale Americii

2018 FIFA World Cup online american-flag-2144392_1280

FOX Sports este unul dintre cele două radiodifuzoare oficiale din Statele Unite. Dacă acest canal este inclus în abonamentul dvs. de cablu sau televizor Sling, îl puteți urmări gratuit online. În caz contrar, va trebui să vă înscrieți la FOXSoccerMatchPass la 19,99 USD pe lună. Aceasta include o perioadă de încercare de șapte zile și puteți anula dacă nu respectă așteptările dvs..

Celălalt difuzor este Telemundo Deportes. Vom face fluxuri live disponibile prin NBC Sports. Încă nu există un permis FIFA World Cup 2018 disponibil, dar acest lucru va fi lansat probabil în prima pregătire.

FOX Sports oferă comentarii în engleză, în timp ce Telemundo Deportes va acoperi jocurile în spaniolă.

Franţa

Flag_of_France World Cup live online

TF1 va afișa gratuit 28 din cele 64 de jocuri ale Cupei Mondiale pe site-ul său. Aceasta include fiecare joc cu echipa națională franceză. Pentru a vedea fiecare joc, spectatorii francezi se pot înscrie la beIN Sports Connect. Prețurile încep de la 14 € pe lună, dar recomandăm să alegeți abonamentul de 15 € pentru a nu fi blocat într-un contract pe tot parcursul unui an. Atât TF1, cât și beIN Sports Connect vor furniza comentarii în limba franceză.

Germania

2018 FIFA World Cup live online germania-pavilion

Atât ZDF, cât și ARD vor afișa fiecare joc gratuit în standard și definiție înaltă. Dacă doriți să urmăriți 4K, veți avea nevoie de un abonament Sky Sport. Aceasta costă 29,99 EUR pe lună, dar sunt disponibile și treceri de zi și săptămână. Toate aceste trei surse prezintă comentarii germane.

Portugalia

2018 FIFA World Cup live online Drapelul Portugaliei

SIC și RTP au dreptul de a transmite opt meciuri la Cupa Mondială în Portugalia. Acestea vor fi disponibile gratuit, dar pentru a urmări întregul turneu, va trebui să vă abonați la Sport TV. Serviciul de bază costă 9,99 EUR pe lună, dar puteți plăti mai mult pentru a debloca fluxuri 4K, canale suplimentare și o caracteristică multi-ecran. Toate comentariile sunt în portugheză.

India

I2018 FIFA World Cup live steagul ndia online

SONYLIV va afișa Cupa Mondială 2018 pe site-ul său, precum și la televiziunea terestră. Cu toate acestea, va trebui să vă abonați pentru a putea urmări. Pachetele încep de la 99 $ pe lună, dar includ și emisiuni TV și filme la cerere. Emisiile TV vor fi disponibile în engleză, hindi, bengaleză și malayalam, dar încă nu există indicii cu privire la faptul că fluxurile live vor fi disponibile și în toate aceste limbi.

Australia

2018 FIFA World Cup live online Australia Australia Cup 2018 Rusia

SBS va fi cea mai bună opțiune în Australia. SBS este un serviciu TV gratuit, în direct, similar cu BBC din punct de vedere al funcționării sale. Locuitorii australieni se pot bucura de peste 20 de meciuri din Cupa Mondială folosind site-ul web SBS World Game. Emisiile vor fi disponibile cu comentarii în limba engleză pentru fanii sportului australian, iar cei din afara Australiei se pot conecta, de asemenea, la fluxuri folosind un serviciu VPN calificat.

Alte locații

Acest eveniment va fi disponibil pentru a fi vizionat în aproape fiecare țară. Dacă nu ți-am acoperit locația în mod special, poți consulta lista emisorilor oficiale ale Cupei Mondiale FIFA 2018. Derulați în jos până găsiți țara dvs. și încercați să găsiți o sursă care este gratuită sau care oferă un proces gratuit. Trebuie să rețineți că nu toate sursele vor avea un serviciu de streaming online; unii vor arăta doar jocurile la televizor.

Confirmate Cupa Mondială 2018

DayDateMatch
joi 14 iunie Rusia vs. Arabia Saudită
vineri 15 iunie Egipt vs. Uruguay   
vineri 15 iunie Maroc vs. Iran
vineri 15 iunie Portugalia vs. Spania
sâmbătă 16 iunie Franța vs. Australia
sâmbătă 16 iunie Argentina vs. Islanda
sâmbătă 16 iunie Peru vs. Danemarca
duminică 17 iunie Costa Rica vs. Serbia
duminică 17 iunie Germania vs. Mexic
duminică 17 iunie Brazilia vs. Elveția
luni 18 iunie Suedia vs. Coreea de Sud
luni 18 iunie Belgia vs. Panama
luni 18 iunie Tunisia vs. Anglia
marţi 19 iunie Columbia vs. Japonia
marţi 19 iunie Polonia vs. Senegal
marţi 19 iunie Rusia vs. Egipt
miercuri 20 iunie Portugalia vs. Maroc
miercuri 20 iunie Uruguay vs. Arabia Saudită
miercuri 20 iunie Iran vs. Spania
joi 21 iunie Danemarca vs. Australia
joi 21 iunie Franța vs. Peru
joi 21 iunie Argentina vs. Croația
vineri 22 iunie Brazilia vs. Costa Rica
vineri 22 iunie Nigeria vs. Islanda
vineri 22 iunie Serbia vs. Elveția
sâmbătă 23 iunie Belgia vs. Tunisia
sâmbătă 23 iunie Coreea de Sud vs. Mexic
sâmbătă 23 iunie Germania vs. Suedia
duminică 24 iunie Anglia vs. Panama
duminică 24 iunie Japonia vs. Senegal
duminică 24 iunie Polonia vs. Columbia
luni 25 iunie Uruguay vs. Rusia
luni 25 iunie Arabia Saudită vs. Egipt
luni 25 iunie Spania vs. Maroc
luni 25 iunie Iran vs. Portugalia
marţi 26 iunie Danemarca vs. Franța
marţi 26 iunie Australia vs. Peru
marţi 26 iunie Nigeria vs. Argentina
marţi 26 iunie Islanda vs. Croația
miercuri 27 iunie Coreea de Sud vs. Germania
miercuri 27 iunie Mexic vs. Suedia
miercuri 27 iunie Serbia vs. Brazilia
miercuri 27 iunie Elveția vs. Costa Rica
joi 28 iunie Japonia vs. Polonia
joi 28 iunie Senegal vs. Columbia
joi 28 iunie Anglia vs. Belgia
joi 28 iunie Panama vs. Tunisia

Puteți vizualiza detalii despre programele așa cum au fost anunțate accesând pagina oficială a Cupei Mondiale.

Întrebări frecvente la Cupa Mondială a Rusiei 2018

Pot să mă înregistrez pentru servicii de streaming străine?

Unele servicii vă permit să vă înscrieți de oriunde, deși s-ar putea să aflați că conținutul acestora se modifică în funcție de locația dvs. Alții împiedică utilizatorii străini să se înregistreze verificând dacă adresa lor sau metoda de plată sunt înregistrate în zona de difuzare a acestora.

Din păcate, cu excepția cazului în care aveți un card de credit virtual sau o persoană din regiunea dorită care este dispus să ajute, nu există nicio modalitate simplă de a vă înscrie la aceste servicii. Cu toate că Cupa Mondială va fi afișată în majoritatea țărilor, aproape sigur va fi un serviciu pe care îl puteți folosi.

Cum funcționează Cupa Mondială?

209 de echipe naționale au participat la un turneu eliminatoriu în 2015 pentru a vedea cine se va califica la Cupa Mondială. La finalul calificărilor, 32 de echipe au rămas în picioare. Acestea au fost apoi împărțite în opt paranteze din patru echipe, denumite Grupa A până la H.

Fiecare echipă va juca acum împotriva oricărei alte echipe din grupul său, obținând puncte pentru câștigarea sau desenarea unui joc. Primele două echipe din fiecare grup vor trece la o altă etapă de eliminare până când rămâne doar o echipă.

Cum se pariază la Cupa Mondială

În funcție de țara în care locuiești, este posibil să poți paria în mod legal pariurile pentru echipa pe care crezi că o va câștiga. Și pe baza previziunilor și a rezultatelor dvs., puteți să vă îndepărtați cu un ban corect de mână.

Există o serie de site-uri de pariuri sportive online care deja pariază la fiecare meci din acest sezon. De asemenea, vă puteți aștepta ca piscina pentru meciul final să fie mare și intensă.

Pentru mai multe informații despre cum să pariați la Cupa Mondială, vă recomandăm să consultați articolul nostru despre cum să accesați site-urile de pariuri și jocuri de noroc în străinătate. Veți putea accesa totul, de la Betfair la Bet365, indiferent unde vă aflați în lume.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 22