Cum să urmărești finala Ligii Campionilor în direct online (Real Madrid vs Liverpool)

vizionarea Ligii Campionilor din străinătate cu un VPN

Vă interesează să vedeți Real Madrid în fața lui Liverpool în finala Ligii Campionilor? În acest articol, vă vom explica cum puteți utiliza o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a transmite meciul în direct și în definiție înaltă, indiferent dacă vă aflați în prezent în țara de origine sau în străinătate.

Este important să reținem că recomandăm doar transmisia live oficială. Deși fluxurile meciului vor fi găzduite aproape cu siguranță în altă parte, aceste site-uri sunt nelegitime și deseori lipsite de încredere. Nimeni nu vrea ca fluxul lor să fie deconectat în timpul unei lovituri de pedeapsă, până la urmă. Vestea bună este că finala Ligii Campionilor poate fi urmărită gratuit pe mai multe platforme diferite, deci nu este nevoie să recurgi la surse neoficiale.

Important: utilizați întotdeauna un VPN pentru streaming

Majoritatea platformelor de streaming permit doar spectatorilor din anumite țări, dar un VPN vă permite să ocoliți această restricție. Conectându-vă la un server din locația dorită, puteți păcăli serviciul pentru a crede că este locul în care vă aflați de fapt. De exemplu, conectarea la un server britanic va debloca platforme britanice precum BBC iPlayer, Sky GO și ITV Hub.

Vă recomandăm să utilizați ExpressVPN pentru a urmări Liga Campionilor. Are o rețea extinsă de servere de mare viteză, ceea ce vă permite să accesați oricare dintre fluxurile doriți, fără să vă faceți griji cu privire la întârzierile sau la perioadele lungi de buffering Cu o gamă largă de caracteristici de securitate, o politică fără jurnaluri și aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare, ExpressVPN vă permite să vă mențineți în siguranță indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU LIGAȚIA FINALĂ: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, este perfectă pentru vizionarea Ligii Campionilor. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum să urmărești finala Ligii Campionilor cu un VPN

  1. Alegeți un VPN proiectat pentru streaming. ExpressVPN are viteze mari, dar două alternative mai ieftine sunt NordVPN și CyberGhost.
  2. Accesați site-ul web al furnizorului VPN și înregistrați-vă
  3. Descărcați clientul VPN corect pentru dispozitivul dvs.
  4. Priviți lista de mai jos și găsiți o sursă pe care doriți să o utilizați
  5. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara respectivă
  6. Accesați site-ul sursei. Acum, conținutul ar trebui să se încarce fără probleme

Unde pot viziona finala Ligii Campionilor?

Modul în care urmăriți jocul depinde de locul în care vă aflați. Mai jos, am defalcat fluxurile oficiale în funcție de regiune, dar cu o VPN ar trebui să poți urmări oricare dorești.

Regatul Unit

verificări de fond ale consumatorului Sursa: Wikimedia Commons

BT Sport este singurul difuzor oficial al Ligii Campionilor din Marea Britanie. Acest serviciu costă, de obicei, 9 GBP (în jur de 12 USD) pe lună, dar de fapt arată întregul meci gratuit și în 4K pe canalul YouTube BT Sport.

Toate comentariile vor fi în engleză.

Statele Unite

american-flag-2144392_1280

Fox Sports va transmite în direct jocul. Puteți urmări gratuit dacă Fox Sports este inclus în pachetul dvs. de cablu.

Dacă nu, puteți obține acces înregistrându-vă la Fox Soccer Match Pass. Aceasta costă 19,99 USD pe lună, dar vine cu o perioadă de încercare de șapte zile. Puteți anula acest lucru după terminarea meciului, astfel încât să nu fiți taxat.

Fox Sports este, de asemenea, inclus în abonamentul de 25 de dolari de la Sling TV, deci este o altă cale pentru vizionarea meciului.

Toate comentariile vor fi în engleză.

Germania

Germania-flag

Telespectatorii germani pot viziona gratuit pe site-ul ZDF. Dacă sunteți abonat Sky Deutschland, puteți viziona și prin intermediul aplicației Sky Q.

Aceste surse vor avea comentarii germane.

Spania

steag spaniol - pixabay

Telespectatorii din Spania pot viziona gratuit transmisia live a Antenei 3. Puteți, de asemenea, să melodiați în fluxul de pe TV3. BeIN Sports Spain găzduiește, de asemenea, un flux, dar pentru a urmări acest lucru este necesar un abonament (9,99 EUR pe lună).

Antena 3 și beIN Sports Spain vor avea comentarii spaniole, iar TV3 va fi în catalană.

Alte locații

Dacă nu ați văzut încă locația dvs., nu vă faceți griji. Finala Ligii Campionilor poate fi urmărită din aproape oriunde în lume. UEFA a creat o listă extinsă de surse pentru fiecare regiune. Găsiți țara dvs. în listă și răsfoiți sursele până când veți găsi una care este gratuită sau care nu reușește, una care are un proces gratuit.

Trebuie menționat că nu toate aceste surse vor avea un player online. Includerea lor în listă indică pur și simplu că vor transmite jocul cumva, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că vor găzdui un stream live.

Întrebări frecvente ale Ligii Campionilor

Când începe finala Ligii Campionilor?

Lovitura pentru finala Ligii Campionilor se face la 19:45 BST pe 25 mai. Dacă sunteți în afara Regatului Unit, puteți consulta tabelul de mai jos pentru a vedea când este ora locală.

Ora standard a Pacificului (PST) 1 ianuarie 1970
Ora centrală (CT) 1 ianuarie 1970
Ora standardului estic (EST) 1 ianuarie 1970
Ora Europei Centrale (CET) 1 ianuarie 1970
Ora standardă australiană occidentală (AWST) 02:45 26 mai
Ora standardă australiană centrală (ACST) 04:15 26 mai
Ora standardului australian de est (AEST) 04:45 26 mai
Ora standard a Chinei (CST) 02:45 26 mai

Pot să mă înscriu la servicii de streaming străine?

Acest lucru depinde cu adevărat de servici. Unele, cum ar fi Fox Sports, necesită o metodă de plată înregistrată într-o anumită țară. Dacă serviciul acceptă PayPal, este posibil să fiți capabil să vă înscrieți indiferent de, dar de multe ori, platformele de streaming vor verifica adresa înregistrată în contul dvs., iar dacă se află în afara zonei lor de difuzare, vă va împiedica să finalizați procesul de plată.

Fără o carte de credit virtuală sau un prieten din țara țintă dispusă să-și comunice informațiile de plată, nu există nicio modalitate ușoară de înregistrare pentru aceste servicii.

Cum altfel pot viziona finala Ligii Campionilor?

Dacă mai degrabă priviți Real Madrid VS Liverpool din confortul canapelei dvs., ați putea fi interesat de utilizarea Kodi. Există mai multe suplimente diferite care vor transmite în direct meciul, deși majoritatea necesită un fel de înregistrare înainte de a putea fi folosite.

Dacă nu găsiți o sursă online potrivită și nu sunteți familiarizați cu Kodi, puteți să o vizionați pur și simplu la televizor. Veți constata că majoritatea canalelor sportive vor acoperi acest eveniment într-un fel sau altul, astfel încât dacă aveți un abonament rezonabil prin cablu, nu ar trebui să aveți prea multe probleme pentru a găsi acoperire, fie că este vorba de joc complet, de evidenție sau doar discuții despre meciul de până acum. Nu te simți prea confortabil - Cupa Mondială este la doar câteva săptămâni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector