Cum să urmărești Love Island Germany Sezonul 3 online în străinătate

Cum să urmărești Love Island Germania sezonul 3

La fel ca în Love Island Germania sezoanele 1 și 2, sezonul 3 al Insulei Love va fi disponibil pentru urmărirea pe RTL II. Cu toate acestea, acest lucru vă va solicita să vă înscrieți cu serviciul de streaming TV Now. Din păcate, conținutul RTL II și TV Now este blocat în regiune și indisponibil în afara Germaniei. Dacă încercați să urmăriți conținut pe RTL2 fără VPN, veți întâlni următorul mesaj de eroare:

„Acest fișier video nu poate fi redat.”

Eroare de difuzare a insulei Love Island

Din fericire, puteți viziona Love Island Germania sezonul 3 cu ajutorul unui VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN vă permite să vă schimbați adresa IP, făcându-l să pară ca și cum ați naviga dintr-o altă țară. Pe măsură ce vă conectați la un server din Germania, traficul dispozitivului dvs. este criptat și dirijat către serverul respectiv. Veți primi apoi o adresă IP germană, permițându-vă să deblocați Love Island în străinătate.

Vom acoperi fiecare dintre cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Love Island Germania în detaliu mai jos. Cu toate acestea, iată un scurt rezumat în cazul în care nu aveți timp de scurt timp:

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Love Island Germania sezonul 3 în străinătate

 1. ExpressVPN: Servere rapide în Germania. Deblochează Netflix, RTL II și TV Now. Asistență 24/7, aplicații prietenoase pentru începători și securitate puternică cu criptare și comutator de ucidere.
 2. NordVPN: Servere la Berlin și Frankfurt pentru deblocarea Insulei Iubiri Germania. Peste 5.000 de servere la nivel global. Politică strictă fără jurnal și asistență 24/7. Permite până la 6 dispozitive.
 3. CyberGhost: Sute de servere de mare viteză în Germania pentru sezonul Love Island Germania 3. Conectați 7 dispozitive simultan. Securitatea include o politică strictă fără jurnaluri.
 4. IPVanish: Deblocați RTL II, TV Now și Netflix SUA. Până la 10 conexiuni simultane. VPN bazat în SUA securizează datele dvs. cu criptare. Suport live 24/7.
 5. PrivateVPN: VPN rapid pentru streaming de conținut german în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix. Aplicații ușor de utilizat și asistență live. Politica sigură fără jurnaluri. Conectați până la 6 dispozitive.
 6. Surfshark: Conexiuni simultane nelimitate. Deblochează cele mai multe site-uri, inclusiv RTL II, TV Now și Netflix. VPN fără jurnal cu suport 24/7 și aplicații prietenoase pentru utilizator.

Cum să urmărești Love Island Germania sezonul 3

Nu trebuie să pierdeți ore în căutarea unui flux ilegal de Love Island Germania. În schimb, puteți viziona Love Island sezonul 3 în afara Germaniei cu un VPN. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Înscrieți-vă cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Love Island Germania - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Găsiți și descărcați aplicația sau extensia de browser corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server din Germania.
 4. Accesați site-ul web RTL II și selectați conținutul preferat. Acesta ar trebui deblocat acum.
 5. Dacă aveți probleme, vă recomandăm să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. Cu toate acestea, am constatat că acest lucru nu era necesar în testarea noastră.

În cazul în care vă întrebați cum am selectat cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Love Island sezonul 3 în afara Germaniei, iată o listă de caracteristici cheie pe care trebuia să le ofere fiecare serviciu:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru vizionarea Insula Love

 • Deblochează RTL II și TV Acum în afara Germaniei
 • Servere rapide în Germania pentru streaming Island Love în străinătate
 • Securizat cu criptare și o politică fără jurnaluri
 • Aplicații prietenoase pentru începători (și în mod ideal extensii de browser)
 • Asistență pentru clienți cu chat live și opțiuni de e-mail
 • Vă permite să încercați fără riscuri cu o garanție de returnare a banilor
 • Poate fi utilizat simultan pe mai multe dispozitive

Cele mai bune VPN-uri pentru Love Island Germania sezonul 3

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pe care le puteți folosi pentru a viziona Love Island Germany sezonul 3 din străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, blochează TV acum, testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai de încredere VPN pentru deblocarea conținutului, inclusiv Love Island Germania. Are servere în orașele germane Darmstadt, Frankfurt și Nürnberg. Aceste servere sunt rapide și consecvente, ceea ce înseamnă că veți putea transmite fluxuri fără întârziere sau buffering. În general, acesta este unul dintre VPN-urile mai mari de pe piață. Are o rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări.

În afară de RTL II și TV Now, ExpressVPN deblochează aprecierile Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Un alt avantaj al utilizării acestui VPN este că este foarte ușor de utilizat cu aplicații pentru o varietate de platforme. Există, de asemenea, extensii de browser care fac conectarea la un server și mai ușoară. ExpressVPN oferă asistență excelentă pentru clienți pe care o puteți contacta prin chat live sau e-mail, 24/7.

Puteți naviga pe internet în siguranță cu ExpressVPN, datorită utilizării sale de criptare AES de 256 biți. De asemenea, vă protejează împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC și oferă un comutator de ucidere. Acest furnizor VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice unde nu există legi obligatorii de păstrare a datelor. Indiferent, ExpressVPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi, astfel încât să vă puteți bucura de anonimat online.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru desktop (Windows, Mac și Linux), mobil (Android și iOS) și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox pot fi, de asemenea, descărcate.

Pro:

 • Deblochează atât RT II cât și TV acum pentru vizionarea Love Island în străinătate
 • Servere rapide și consistente pentru streaming și torrenting
 • Deblochează, de asemenea, serviciile de streaming, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer
 • Aplicații ușor de utilizat și extensii de browser pentru diverse platforme
 • Suport de chat live și e-mail disponibil 24/7
 • Nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi

Contra:

 • Un pic mai scump decât majoritatea VPN-urilor rivale

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU IUBIREA ISLANDA GERMANIA: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Oferă servere rapide și fiabile pentru streaming și torrenting. Deblocați ceva de la TV Now la Netflix. Oferă asistență 24/7 și aplicații excelente pentru utilizator. Utilizează criptarea pentru a vă păstra datele în siguranță. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks TV NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este capabil să deblocheze cele mai populare servicii geo-blocate datorită rețelei sale de peste 5.200 de servere din 60 de țări, inclusiv Germania. Oferă servere la Berlin și Frankfurt, ceea ce îl face ideal pentru vizionarea Love Island Germania în sezonul 3 peste hotare. Există chiar și anumite servere din Germania care sunt optimizate pentru ocolirea restricțiilor de internet, precum și cele compatibile cu traficul Peer-to-Peer.

Puteți utiliza NordVPN cu RTL II, TV Now și chiar Netflix și BBC iPlayer. Acest serviciu vă permite să conectați până la 6 dispozitive simultan. Mai mult decât atât, oferă 24/7 suport de chat în direct în cazul în care aveți nevoie. Această VPN fără jurnal este bazată în Panama, unde nu este supusă legilor obligatorii de păstrare a datelor. NordVPN îți ia securitatea în serios, așa cum este demonstrat de criptarea AES pe 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii și caracteristica comutatorului de ucidere.

Puteți accesa NordVPN prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Linux, iOS, Android și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • O rețea vastă de peste 5.000 de servere din 60 de țări
 • Unblocks RT II și TV Now, precum și Netflix și Amazon Prime
 • Servere specializate optimizate pentru confidențialitate îmbunătățită (VPN dublu)
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live și e-mail
 • O politică strictă fără jurnaluri vă ajută să vă protejați confidențialitatea

Contra:

 • Unele viteze inconsistente ale serverului

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN are peste 5.000 de servere în 60 de țări, inclusiv Germania. Deblochează cel mai mult conținut, inclusiv Love Island Germany de la RTL II. Aplicații ușor de utilizat și extensii de browser. Suport pentru chat-ul în direct 24/7 și o politică fără jurnaluri. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks TV NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă cele mai multe servere din Germania dintre oricare dintre VPN-urile din această listă. În total, are 742 de servere în Germania la momentul scrierii. Acestea sunt situate în Berlin, Dusseldorf și Frankfurt. Inutil să spun, acest lucru face ușor deblocarea Love Island Germany de pe RTL II și TV Now. Puteți utiliza chiar CyberGhost cu Netflix SUA. Ceea ce face ca acest VPN să iasă în evidență este viteza excelentă pentru streaming neîntrerupt, precum și torrenting.

Este posibil să vă conectați până la șapte dispozitive simultan cu CyberGhost. Aplicațiile și extensiile browserului vă permit să vă conectați rapid și ușor la un server din Germania sau în oricare dintre 59 de țări, inclusiv SUA și Marea Britanie. Există, de asemenea, suport pentru chat-ul în direct 24 de ore și 7 în cazul în care apar probleme. Când vine vorba de securitatea online, CyberGhost vă protejează cu criptarea AES de 256 biți și o politică strictă fără jurnaluri. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și a unui comutator automat.

Aplicațiile CyberGhost sunt oferite pentru următoarele platforme: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick / Fire TV. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Peste 700 de servere din Germania pentru vizionarea Love Island sezonul 3
 • Deblochează TV Now, RT II, ​​Netflix SUA și multe altele
 • Servere foarte rapide pentru fluxuri de lag și fără buffer
 • Conectați până la 7 dispozitive simultan
 • Păstrează datele dvs. în siguranță cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Faceți eforturi pentru a debloca unele servicii de streaming populare

MARE VALOARE: CyberGhost este un serviciu VPN rapid și sigur. Are peste 700 de servere în Germania pentru vizionarea Love Island în sezonul 3 în străinătate. Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive simultan. Oferă suport de chat în direct 24/7 în timp ce o politică strictă fără jurnaluri vă protejează confidențialitatea. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks TV NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă zeci de servere la Frankfurt pentru vizionarea Insulei Love în Germania în străinătate. Acesta este un VPN care oferă viteze bune pentru streaming, chiar și în 1080p HD. Deblochează cu succes RTL II și TV Now, precum și Netflix SUA. IPVanish este o opțiune deosebit de populară cu familiile, deoarece vă permite să aveți până la 10 conexiuni simultane - mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață.

În general, IPVanish are peste 1.300 de servere în peste 60 de țări. Acesta este un VPN deosebit de bun pentru utilizarea cu Kodi, precum și cu Amazon Fire TV și Fire Stick. În afară de suportul pentru chat live 24/7, vă puteți aștepta la criptarea AES de 256 biți și o politică fără jurnal. IPVanish oferă de asemenea un comutator automat de omor și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii. A avea astfel de caracteristici de securitate înseamnă că confidențialitatea dvs. este protejată de ISP-ul dvs., precum și de spectatori.

Puteți descărca aplicații IPVanish pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Cu toate acestea, va trebui să urmați instrucțiunile de configurare manuală pentru Linux și routere.

Pro:

 • Viteze bune pentru streaming Island Island în străinătate
 • Vă permite să aveți până la 10 conexiuni simultane
 • Funcționează bine cu Kodi și Amazon Fire Stick
 • Foarte sigur, cu o criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Nu oferă nicio extensie de browser
 • Cu sediul în SUA - un membru al Five Eyes

Până la 10 dispozitive: IPVanish vă permite să aveți până la 10 conexiuni simultane. Acesta oferă zeci de servere rapide în Germania pentru deblocarea RTL II. Funcționează bine cu Kodi și Amazon Fire Stick. Te menține în siguranță online, cu politica de criptare și fără jurnaluri. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks TV NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este posibil să nu fie cel mai mare furnizor VPN din această listă, dar este cunoscut pentru serverele sale de mare viteză și capacitatea de a debloca multe site-uri web și servicii cu restricții geo-restricționate. Acest VPN are aproximativ 100 de servere în 60 de țări. Serverele sale germane sunt situate în Frankfurt și Nuremberg și sunt perfecte pentru a transmite streaming Island Island Germania sezonul 3. Puteți utiliza PrivateVPN cu Netflix, HBO Go, BBC iPlayer și multe altele. Lățimea de bandă nelimitată înseamnă că este puțin probabil să întâlniți întreruperi.

Acesta este un serviciu deosebit de bun pentru începători, cu aplicații ușor de utilizat pentru desktop și mobil. Vă puteți conecta la un server în doar câteva secunde, în timp ce aveți probleme cu suportul live chat. PrivateVPN are sediul în Suedia și folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă asigura informațiile. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator de omor și o politică fără jurnal. Aceasta înseamnă că informațiile dvs. personale rămân private atunci când utilizați acest VPN.

PrivateVPN este disponibil pe Windows, Mac, Android și iOS. Configurația manuală este necesară în cazul Linux și routere.

Pro:

 • Servere de mare viteză pentru streaming Island Island pe RT II și TV Now
 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming, inclusiv Netflix
 • Foarte ușor de utilizat aplicații desktop și mobile
 • Securizat cu un nivel ridicat de criptare și o politică fără jurnale

Contra:

 • O mică rețea de aproximativ 100 de servere
 • Gama limitată de aplicații (doar pentru desktop și mobil)

VELUȚIE EXCELENTĂ: PrivateVPN este unul dintre VPN-urile mai rapide pe piață. Ideal pentru streaming Island Island Germania sezonul 3 în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix. Aplicații mobile și desktop prietenoase pentru utilizator și pot fi utilizate pe până la 6 dispozitive. Politica fără jurnale. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks TV NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este o opțiune interesantă de luat în considerare, în special pentru că acesta vă permite să conectați cât mai multe dispozitive doriți simultan. Oferind aproximativ 800 de servere în 50 de țări, acesta este un VPN mai nou, în creștere, care funcționează bine cu RTL II și TV Now. În afară de posibilitatea de a urmări Love Island Germania, veți putea utiliza Surfshark cu Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Acest VPN oferă viteze bune pentru streaming fără probleme. Aplicațiile sunt foarte ușor de navigat și dispun de o serie de funcții. Aceasta include opțiunea de a vă conecta prin mai multe țări simultan prin dubla VPN a lui Surfshark, oferind securitate îmbunătățită. Alte caracteristici de securitate includ o politică strictă fără jurnaluri, criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. Veți găsi, de asemenea, asistență de chat în direct, care este disponibilă 24/7.

Puteți utiliza Surfshark prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Unblocks RT II și TV Now pentru Love Island Germania sezonul 3
 • Vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Funcționează cu Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • 24/7 suport live chat și e-mail

Contra:

 • Nu cea mai mare rețea de servere (în jur de 800)
 • Unele servere mai lente, mai puțin consistente

DISPOZITIVE NELIMITATE: Surfshark vă permite să aveți cât mai multe conexiuni simultane pe care doriți. Funcționează bine cu orice, de la TV Now la Netflix. Extrem de ușor de utilizat și oferă suport pentru chat în direct 24/7. VPN fără jurnal cu comutator de criptare și omor. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona Love Island Germany sezonul 3?

Am considerat că VPN-urile gratuite sunt foarte inconsistente atunci când vine vorba de deblocarea RTL II și TV Now. Aceasta înseamnă că este puțin probabil să aveți succes deblocând Love Island Germany sezoanele 1, 2 sau 3 cu un VPN gratuit. Intr-adevar, VPN-urile gratuite se străduiesc să deblocheze tot felul de site-uri și servicii geo-blocate inclusiv Netflix, Hulu și HBO Go. Acest lucru se datorează faptului că VPN-urile gratuite tind să aibă foarte puține adrese IP, multe dintre ele fiind rapid blocate de site-uri și servicii.

Lipsa serverelor este o altă zonă problematică pentru VPN-urile gratuite. Astfel de servicii văd un număr copleșitor de utilizatori, determinând performanțe lente. De fapt, niste VPN-uri gratuite alegeți să vă accelerați lățimea de bandă, făcând streamingul și torrentul deosebit de dificil. Nu în ultimul rând, unele VPN gratuite nu utilizează criptarea AES pentru securizarea datelor. Alții chiar vă logează informațiile personale și activitatea, vândându-le către terți. Ca atare, confidențialitatea dvs. nu este protejată atunci când alegeți să utilizați un VPN gratuit.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Adblock
detector