Cum să urmărești Netflix cu un VPN (de oriunde)

Cum să urmărești Netflix cu un VPN


Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming din lume și este accesibil din aproape toate țările. Cu toate acestea, locația dvs. determină ce emisiuni TV și filme puteți viziona, iar în unele țări, selecția este foarte limitată. Ca atare, poate doriți să luați în considerare schimbarea locației Netflix pentru a avea acces la o gamă mai largă de titluri. Nu toate VPN-urile pot debloca Netflix, cu toate acestea, și va face ca următoarea eroare să apară:

Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou.

Cu o VPN potrivită, utilizarea procesului Netflix în străinătate este extrem de simplă. Când vă conectați la un VPN, vi se oferă o nouă adresă IP specifică regiunii din țara în care se află serverul ales. Netflix se bazează pe adresa IP a utilizatorului pentru a determina locația lor, adică din punctul său de vedere, nu există nicio diferență între un utilizator care se află într-o anumită țară și unul care folosește un VPN pentru a-și răsfăța locația din străinătate.

Acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Netflix oriunde:

 1. ExpressVPN Prima noastră alegere pentru deblocarea diferitelor biblioteci Netflix! Servere rapide Netflix, Hulu, Amazon Prime TV și multe altele. 3.000+ servere în 94 de țări. Securizează datele dvs. cu criptare. Suport 24/7. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Opțiune excelentă pentru buget. Servere rapide pentru streaming Netflix SUA, Marea Britanie și multe altele. Vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive simultan. VPN fără jurnal cu criptare.
 3. NordVPN Deblochează Netflix. Conectați până la șase dispozitive. Asistență 24/7 și o politică strictă fără jurnaluri.
 4. PrivateVPN Viteze foarte rapide pentru streaming și torrenting. De asemenea, deblochează Netflix. Aplicații prietenoase pentru începători și până la șase conexiuni.
 5. Surfshark Conexiuni simultane nelimitate. Suport în direct 24/7 și aplicații și extensii de browser prietenoase pentru utilizator.
 6. Scutul Hotspot Acest serviciu deblochează mai multe biblioteci Netflix. Centrat pe securitate, cu aplicații prietenoase pentru utilizator și cu viteze în mod constant ridicate.

Cum se utilizează Netflix cu un VPN

Este ușor de ocolit restricțiile regionale cu un VPN. Urmați acești pași pentru a urmări Netflix cu un VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru o VPN adecvată (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația, asigurându-vă că veți obține versiunea corectă pentru dispozitivul dvs..
 3. Decideți ce țară biblioteca Netflix doriți să utilizați și conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara respectivă. De exemplu, veți avea nevoie de un server american pentru a debloca Netflix SUA.
 4. Accesați site-ul web Netflix și încercați să redați un videoclip. Ar trebui să se încarce imediat, dar, dacă nu, puteți rezolva de multe ori această problemă ștergând memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîmprospătați pagina.

CUM SĂ FĂȚI GRATUIT UN VPN PLATIT: Căutați doar acoperire VPN pe termen scurt? Garanția de returnare de 30 de zile a ExpressVPN înseamnă că o puteți utiliza fără riscuri în timp ce sunteți în vacanță. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări.

Alegerea VPN-ului potrivit pentru streaming Netflix

Numărul mare de VPN-uri concurente face dificilă alegerea unuia. În plus, Netflix își îmbunătățește periodic măsurile de detectare a VPN și, în consecință, multe VPN-uri se străduiesc să-l deblocheze în mod sigur din străinătate. Având în vedere acești factori, am decis să luăm în considerare doar serviciile care corespund tuturor criteriilor de mai jos:

 • Poate debloca în mod constant mai multe biblioteci regionale Netflix
 • Oferă conexiuni fiabile, de mare viteză
 • Oferă criptarea eficientă de neatins și o selecție de alte caracteristici de securitate
 • Nu vă înregistrează nicio informație care vă poate identifica
 • Are aplicații pentru o gamă largă de sisteme de operare și dispozitive populare
 • Oferă asistență promptă și cu cunoștințe pentru clienți

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Netflix

Mai jos, veți găsi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru transmiterea versiunii Netflix a țării dvs. preferate din orice locație:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, deblocări NetflixTestate ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă acces la o rețea de peste 3.000 de servere de mare viteză în 94 de țări. Este suficient de rapid pentru streaming HD (și 4K) fără cusur și, mai bine, oferă o capacitate de deblocare excepțională. Pentru dovadă, nu căutați mai departe de Netflix: ExpressVPN deblochează mai mult de o duzină de biblioteci cu care am testat-o, inclusiv cele pentru SUA, Marea Britanie, Japonia și Australia.

Acest VPN vă păstrează activitățile ascunse de ochii indepărtați folosind criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere (în aplicațiile sale de birou) care oprește automat tot traficul dacă vă deconectați de la VPN în mod neașteptat. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală și acceptă plăți Bitcoin, ceea ce înseamnă că vă puteți înscrie și utiliza serviciul în mod anonim. Nevoie de ajutor? Puteți accesa asistența pentru clienți 24/7 prin chat live.

ExpressVPN oferă aplicații Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Există chiar și un firmware personalizat, care facilitează instalarea și utilizarea ExpressVPN pe router.

Pro:

 • Deblochează mai multe biblioteci Netflix
 • Viteză mare și rețea de servere mari
 • Caracteristici puternice de securitate
 • Acceptă Bitcoin
 • Chat live 24/7 competent

Contra:

 • Maxim trei conexiuni simultane

Scorul nostru:

4.5 din 5

MAI BUN VPN PENTRU NETFLIX: ExpressVPN este prima noastră alegere pentru Netflix. Este un VPN rapid, conștient de confidențialitate, care îți ia securitatea în serios. Cel mai bun dintre toate, ExpressVPN include o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să încercați să nu fie riscate.

Citiți recenzia noastră completă despre Express VPN aici.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN ușor de utilizat, dar puternic, construit cu streaming în minte. Are mai mult de 5.700 de servere de mare viteză, răspândite în 89 de țări, iar utilizatorii pot vedea încărcarea curentă a fiecăruia, precum și serviciul de streaming pe care este proiectat să îl deblocheze. În timp ce multe VPN-uri se luptă cu Netflix, CyberGhost nu are astfel de probleme și acordă acces la multe dintre bibliotecile cu care am testat-o.

Acest serviciu este dotat cu mai multe caracteristici avansate de securitate, inclusiv criptarea de 256 biți, un comutator de oprire (în fiecare versiune), un blocant de anunțuri, un scaner malware și o protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Mai departe, CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală, deci nu este nevoie să vă faceți griji pentru ca activitățile dvs. să vă fie identificate. Chat-ul live este disponibil 24/7 în cazul în care aveți probleme.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru dispozitivele Windows, MacOS, Android și iOS. Poate fi, de asemenea, instalat manual pe routere wireless selectate.

Pro:

 • Conexiuni rapide și fiabile
 • Securitate pre-configurată
 • Excelent pentru deblocarea Netflix

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

VPN BUDGET PUTERNIC: CyberGhost vă permite să urmăriți cu ușurință Netflix, oriunde v-ați afla, datorită vitezei mari, a politicii de confidențialitate a utilizatorului și a securității complete. Vine chiar și cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

lui NordVPN rețeaua este cea mai mare dintre orice VPN-uri majore, cu peste 5.000 de servere în 62 de țări. Nu este tot ce trebuie să ofere, însă este foarte rapid și capabil să deblocheze mai multe biblioteci Netflix diferite. Un avantaj major al acestui serviciu este că puteți accesa Netflix cu orice server, deoarece dacă încercați să utilizați o versiune pe care NordVPN nu o poate debloca, veți fi redirecționat pur și simplu către site-ul SUA Netflix.

Acest VPN vă păstrează în siguranță folosind o combinație de criptare de 256 biți, un comutator de omorizare personalizabil (pe toate platformele, dar Android) și protecție împotriva redirecționării porturilor, IPv6, DNS și scurgerile WebRTC. Există, de asemenea, scanare automată de malware și blocare a anunțurilor, plus funcții multi-hop și Tor peste VPN. NordVPN are o politică strictă fără jurnaluri dar puteți plăti cu Bitcoin dacă doriți un pic de anonimat. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți primi asistență pentru clienți 24 de ore din 24, prin chat live.

NordVPN are aplicații pentru Linux, MacOS, Windows, iOS și Android. Configurația manuală este necesară pentru selectarea routerelor de rețea.

Pro:

 • Securitate personalizabilă
 • Politica fără jurnale
 • Viteze foarte rapide
 • Rețea uriașă de server

Contra:

 • Timpii de conectare la server sunt puțin mai lungi

Scorul nostru:

4.5 din 5

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN oferă un grad imens de libertate atunci când vine vorba de streaming. Este rapid, include numeroase caracteristici avansate de securitate, deblochează cu ușurință Netflix și nu păstrează jurnalele. NordVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile cu toate planurile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN ar putea avea o rețea mai mică decât majoritatea concurenților săi (88 de servere din 57 de țări), dar este ideal pentru vizionarea Netflix în străinătate. PrivateVPN nu oferă doar viteze mult mai rapide decât mulți dintre rivalii săi, ci deblochează și o gamă mai mare de conținut. Într-adevăr, ea a deblocat majoritatea regiunilor Netflix cu care am testat-o, inclusiv biblioteci pentru SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Japonia. Mai mult, cu șase conexiuni simultane permise, puteți să faceți flux gratuit acasă și din mers.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, protecție împotriva IPv6, WebRTC și scurgeri DNS și un comutator de ucidere (în aplicația Windows) pentru a vă menține activitățile private în orice moment. Cu toate că vă puteți înscrie aproape complet în anonimat, plătind cu Bitcoin, PrivateVPN nu ține deloc jurnalele și, ca atare, activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Serviciul său de asistență pentru chat-ul live este disponibil 22 de ore pe zi (este offline de la 1-3 PM PST), iar personalul vă poate configura software-ul de la distanță pentru dvs., dacă doriți.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru Windows, Android, MacOS și iOS. Acest serviciu poate fi instalat manual pe sistemele Linux și selectează routere internet.

Pro:

 • Deblochează mai mult de 20 de cataloage Netflix
 • Viteze mai mari decât media
 • Concentrare puternică pe confidențialitate și securitate

Contra:

 • Mai puține servere decât majoritatea
 • Chat-ul în direct nu este 24/7

Scorul nostru:

4.5 din 5

FAST ȘI VERSATIL: PrivateVPN este foarte rapid, deblochează mai multe biblioteci Netflix decât majoritatea, nu păstrează jurnalele și include caracteristici puternice de securitate. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfSharkUnblocks NetflixTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are în jur de 500 de servere distribuite în 50 de țări și este suficient de rapid pentru streaming HD fără cusur. De asemenea, este capabil să deblocheze mai multe biblioteci Netflix, inclusiv cele din SUA, Marea Britanie, Japonia și India. În plus, Surfshark are un avantaj major față de rivalii săi: nu există nicio limită la numărul de dispozitive pe care le puteți conecta la un moment dat.

Criptarea de 256 biți este activată în mod implicit, iar acest serviciu oferă un comutator de ucidere, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, blocare automată a anunțurilor și scanare de malware, tuneluri împărțite, funcționalitate dublă VPN și posibilitatea de a vă descuraja traficul. Surfshark nu conține nicio informație care vă poate identifica. Chat-ul în direct 24/7 este disponibil în caz de probleme.

Surfshark oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Amazon Fire TV. Funcționează pe sisteme bazate pe Linux și selectează routere, dar trebuie configurat manual.

Pro:

 • O mulțime de opțiuni avansate de securitate
 • Funcționează bine cu Netflix
 • -Concentrat de confidențialitate

Contra:

 • Dimensiuni mici de rețea
 • Unele viteze lente

Scorul nostru:

4 din 5

STREAM SAFELY ORYWHERE: Surfshark este un VPN de încredere care poate debloca mai multe biblioteci Netflix și pune un accent major pe securitatea și confidențialitatea ta. Mai bine, vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

6. Scutul Hotspot

Scutul Hotspotunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot oferă acces la mai mult de 3.000 de servere din peste 70 de țări. Aceasta VPN nu deblochează doar Netflix SUA și Marea Britanie (printre alte biblioteci), dar este suficient de rapid pentru a putea urmări fără întârziere vizibilă sau tamponare. Fiecare server deblochează Netflix, deși dacă încercați să accesați o bibliotecă VPN-ul nu poate debloca, veți fi redirecționat către Netflix SUA.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere pentru a vă menține traficul privat în orice moment. Mai mult decât atât, utilizatorii pot permite ca unele site-uri să ocolească VPN, permițându-vă să utilizați servicii de streaming local fără a fi nevoie să vă deconectați. Hotspot Shield nu stochează date identificabile după încheierea sesiunii. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta asistența pentru clienți 24/7 prin chat-ul live.

Hotspot Shield oferă aplicații Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Deblochează Netflix și servicii similare
 • Conexiuni rapide și fiabile
 • Puternic pe securitate

Contra:

 • Nu funcționează cu Linux
 • Probleme de confidențialitate anterioare

VĂZĂȚI-ȚI EXPUNELE DE FAVORIT DE PE: Hotspot Shield deblochează unele dintre cele mai populare biblioteci Netflix, dar oferă, de asemenea, viteze mari și pune un accent major pe securitatea și confidențialitatea ta. Este inclusă o garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot debloca Netflix cu un VPN gratuit?

În timp ce este posibil să fiți tentat să utilizați un VPN gratuit, vă sfătuim să nu faceți acest lucru, pentru cateva motive. În primul rând, există performanța: de obicei, VPN-urile gratuite nu au suficiente servere pentru a-i satisface pe toți utilizatorii lor. Aceasta provoacă încetinirea aproape permanentă a rețelei, care este aproape ideală pentru streamingul HD. În plus, Netflix a investit resurse semnificative pentru a bloca VPN-urile, astfel încât, după toate probabilitățile, nu veți putea urmări nimic în primul rând.

VPN-urile au costuri de funcționare ridicate, indiferent dacă sunt gratuite sau nu. Ca atare, serviciile gratuite găsesc modalități de a genera venituri fără a factura utilizatorului în avans. VPN-urile gratuite vor avea adesea anunțuri mari, intruzive, care pot fi eliminate numai contra cost. Alții câștigă bani stocând cookie-uri de urmărire pe dispozitivul dvs., permițând furnizorului VPN să vă monitorizeze activitățile și să creeze un profil de consum care poate fi ulterior vândut agenților de publicitate fără cunoștința dvs..

În cele din urmă, VPN-urile gratuite nu sunt cele mai de încredere servicii. De fapt, am văzut că un jucător important din acest spațiu vinde lățimea de bandă a utilizatorului pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri. Mai mult, un sondaj recent asupra a peste 280 de VPN-uri gratuite de utilizat a descoperit că 18% nu au folosit niciodată niciun fel de criptare, 66% au scăpat informații pe DNS și aproape 40% au conținut malware. Pentru a rămâne în siguranță online, vă recomandăm să utilizați un furnizor VPN de renume cu o primă politică de confidențialitate pentru client.

Ce ar trebui să fac dacă încă nu pot accesa Netflix?

Așadar, v-ați conectat la unul dintre serverele VPN-ului dvs., ați încercat să accesați versiunea Netflix a altei țări și ați primit o eroare spunând Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou.„Există câteva motive diferite pentru care s-ar putea întâmpla acest lucru, iar mai jos vă explicăm ce puteți face pentru a remedia problema.

 1. Începeți prin a șterge memoria cache și cookie-urile browserului. Unele site-uri blocate geo stochează un cookie pe dispozitivul dvs. dacă încercați să le accesați fără VPN. Acest cookie vă spune pur și simplu site-ul să nu vă lase să intrați, dar, eliminându-l și încercând din nou, puteți remedia problema.
 2. Încercați să închideți browserul și să vă reconectați la VPN. S-ar putea să utilizați o adresă IP pe care Netflix a listat-o ​​în negru și, prin reconectare, aveți șansa de a securiza o alta.
 3. Încercați să cereți furnizorului dvs. VPN ce server să utilizați. Uneori, atunci când Netflix își îmbunătățește măsurile de detectare a VPN-ului, este nevoie de companii VPN un timp pentru a fi la curent. În ciuda acestui fapt, există de obicei cel puțin un server de lucru în zonele cu trafic mare.

Care regiune Netflix oferă cel mai mult conținut?

Netflix nu are o defalcare disponibilă publică de la țară la țară a conținutului său disponibil, așa că ne bazăm pe terți pentru a afla exact ce se oferă în întreaga lume. Potrivit Finder, SUA are în prezent cea mai mare bibliotecă Netflix, cu un total de 5.852 de titluri (4.091 de filme și 1.761 de emisiuni TV). Netflix Japonia este însă o secundă apropiată, cu 5.634 de titluri (4.326 de filme și 1.308 emisiuni TV).

Cu toate acestea, există o variație uriașă în ceea ce privește dimensiunea catalogului de la o țară la alta. De exemplu, Netflix Iran are puțin peste 2.300 de titluri în total. De obicei, acest lucru se datorează faptului că Netflix are drepturile de a afișa titluri în anumite țări, dar legile locale au și ele un rol de jucat. De exemplu, Arabia Saudită are legi împotriva transmiterii „materialelor care afectează ordinea publică, valorile religioase, moravurile publice și confidențialitatea” și a folosit recent acest lucru pentru a bloca lansarea unui spectacol care a reprezentat prințul coroanei într-o lumină negativă.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 51