Cum să urmărești Netflix în China folosind un VPN

Cum să urmărești Netflix în China

Călătoriți în China și sunteți îngrijorați să vă remediați Netflix? Deși cea mai mare parte a lumii are acces la Netflix, serviciul încă nu este disponibil în China. Din fericire, vă poate ajuta o rețea privată virtuală (VPN). Asta va orientați-vă traficul pe internet printr-un server secundar într-o altă țară, așa că va apărea că sunteți în altă parte decât China. Cu locația dvs. spoofed, puteți accesa conținut de la Netflix și alte site-uri cu restricții geografice, precum Hulu și Amazon Prime Video.

O problemă a VPN-urilor este că guvernul chinez încearcă să le blocheze. Acestea fiind spuse, câteva VPN-uri pot evita aceste restricții și funcționează în continuare în China. În această postare, vă explicăm procesul pas cu pas pentru urmărirea Netflix în China și dezvăluim cele mai bune VPN-uri pentru acest job.

Cum să urmărești Netflix în China

Vrei să folosești VPN-uri? Urmați pașii de mai jos. Nu vă faceți griji, chiar dacă nu ați auzit vreodată de un VPN înainte de a fi foarte ușor de configurat și utilizat.

Notă importantă: În timp ce VPN-urile pe care le recomandăm să lucreze în China, site-urile VPN vor fi deseori blocate, astfel încât călătorii ar trebui să se înscrie înainte de a vizita China.

Iată cum puteți urmări Netflix în China cu un VPN:

 1. Alegeți un furnizor VPN din lista de mai jos și abonați-vă. Recomandăm în special ExpressVPN pentru utilizare în China.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN nativă pentru dispozitivul dvs. Rețineți că ar trebui să vă propuneți să vă configurați VPN-ul înainte de a călători în China.
 3. Conectați-vă la un server din regiunea Netflix pe care doriți să o deblocați. De exemplu, conectați-vă la un server VPN din SUA pentru a urmări Netflix-ul american.
 4. Înscrieți-vă pentru un cont Netflix (dacă nu ați făcut-o deja).
 5. Conectați-vă la contul dvs. Netflix și încercați să redați un videoclip. se bucura!

Dacă aveți probleme, este posibil să fie nevoie să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului și să încercați din nou.

Dacă mai aveți probleme, este posibil să fie necesar conectați-vă la un anumit server sau schimbați setările VPN astfel încât tehnologia de cloaking este activată. În ambele cazuri, trebuie să consultați site-ul web al furnizorului dvs. VPN pentru detalii sau să discutați cu un reprezentant de asistență pentru clienți. Deoarece majoritatea site-urilor VPN sunt blocate în China, cel mai bine este să configurați și să strângeți informații despre rezolvarea problemelor înainte de a călători în țară.

Toate VPN-urile deblochează Netflix în China?

Netflix încearcă să blocheze utilizarea VPN-urilor pentru a-și proteja acordurile de licență cu companiile de producție. Ca atare, nu toate VPN-urile au capacitatea de a se sustrage măsurile de detectare a platformei de streaming.

Și mai puțini pot ocoli notorietatea „Marele Firewall al Chinei”. Deoarece VPN-urile pot fi utilizate pentru a accesa conținut cenzurat, China blochează în mod activ majoritatea conexiunilor VPN. Cu toate acestea, există unele care sunt la dispoziție.

Vom intra în detalii mai multe despre acestea mai târziu, dar iată o listă rapidă a celor mai bune VPN-uri care pot gestiona ambele.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Netflix în China

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru vizionarea Netflix în China. ExpressVPN este rapid și de încredere și vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN: Opțiunea cea mai bună valoare. Dispune de o rețea mare de servere, o tehnologie excelentă de confecționare și posibilitatea de a debloca site-urile cu restricții geo.
 3. Scutul hotspot: Are viteze rapide, funcționează în China și poate debloca Netflix și alte site-uri.
 4. Surfshark: Funcționează cu Netflix în China și permite un număr nelimitat de conexiuni simultane.
 5. PrivateVPN: O rețea sigură, privată, cu abilități excelente de deblocare.

După cum am menționat, chiar dacă găsiți un VPN care funcționează în China, este posibil să nu funcționeze cu Netflix și vi se va prezenta o eroare, cum ar fi:

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Eroare de proxy PureVPN Netflix.

VPN-ul potrivit vă poate ajuta să evitați această eroare. Dar asta nu este tot ce vrei de la VPN-ul tău. De asemenea, trebuie să știți că veți obține o experiență de streaming plăcută și că informațiile dvs. vor rămâne sigure și private. Iată criteriile pe care le-am folosit pentru a selecta cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Netflix în China:

 • Elvează restricțiile impuse de Netflix și de alte site-uri de streaming
 • Funcționează în mod fiabil în China
 • Oferă conexiuni rapide adecvate pentru streaming video HD
 • Oferă o mulțime de opțiuni de locație a serverului
 • Utilizează criptare puternică și alte caracteristici de securitate
 • Nu păstrează jurnalele de identificare a utilizatorului
 • Oferă asistență cu cunoștințe pentru clienți

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Netflix în China

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Netflix din China:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este extrem de popular în China și este unul dintre puținele VPN-uri care funcționează în mod fiabil în țară. Are o mulțime de opțiuni de localizare a serverului cu o rețea cuprinsă în 94 de țări. Viteza rapidă de aprindere face din ExpressVPN un VPN de streaming ideal. Deblochează cu ușurință Netflix SUA, precum și alte câteva biblioteci Netflix, inclusiv versiunile din Marea Britanie, Australia, Canada și Japonia. Încercarea deblocării altor servicii de streaming, cum ar fi Amazon Prime Video, Hulu și BBC iPlayer? ExpressVPN vă poate ajuta și cu aceia.

Securitatea și confidențialitatea sunt importante atunci când călătorești oriunde și mai ales în China. ExpressVPN v-a acoperit cu o serie puternică de caracteristici de securitate, inclusiv criptare de grad militar, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor. Nu păstrează jurnalele de date de identificare ale utilizatorului și vă permite să vă înregistrați cu bitcoin și o adresă de e-mail de urgență.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Linux, Windows, MacOS, iOS și Android. Până la cinci conexiuni sunt permise simultan.

Pro:

 • Funcționează în mod fiabil în China
 • Deblochează mai multe biblioteci Netflix
 • Viteze extrem de rapide
 • Funcții puternice de securitate și confidențialitate
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Prețul este puțin mai mare decât rivalii

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU NETFLIX ÎN CHINA: ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru deblocarea Netflix în China. Oferă conexiuni rapide, fiabile, poate debloca o tonă de site-uri de streaming și oferă asistență clienților fără egal. O garanție de returnare a banilor de 30 de zile o face o opțiune fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un VPN bugetar excelent pentru utilizatorii din China. Are o rețea imensă de peste 5.600 de servere în 60 de țări. Acest furnizor este cunoscut pentru abilitățile sale de deblocare. Oferă acces la mai multe biblioteci Netflix, inclusiv cataloagele din SUA și Marea Britanie. Dacă nu vă poate conecta la biblioteca care corespunde serverului ales, vă va redirecționa către site-ul SUA Netflix. Acest lucru este util, deoarece înseamnă că fiecare server lucrează cu Netflix.

NordVPN nu păstrează deloc jurnal și folosește standarde puternice de criptare. Extrasele includ protecția wifi automată și servere optimizate pentru anumite sarcini, cum ar fi P2P și VPN dublu. Dacă aveți probleme în conectarea în China, utilizați un server etichetat disimulat îți va îmbunătăți șansa de succes.

Aplicațiile NordVPN pot fi descărcate pentru Windows, Linux, MacOS, iOS și Android. Până la șase conexiuni sunt permise până la șase conexiuni simultane.

Pro:

 • Evadează blocarea guvernului în China
 • Eludează măsurile de georestrucție ale Netflix
 • Furnizor fără jurnal
 • Funcții avansate de securitate

Contra:

 • Unele servere sunt uneori lente

Scorul nostru:

4.5 din 5

MAI BUN BUGET CHINA VPN: NordVPN este o alternativă bugetară ideală. Are o rețea de server mare, poate debloca Netflix și funcționează bine în China. Planurile includ o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră aprofundată NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. Scutul Hotspot

Scutul Hotspotunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot și-a îmbunătățit serviciile în ultimele luni, deși a fost întotdeauna renumit pentru viteze extrem de rapide. Acesta oferă o selecție de peste 3.200 de servere în peste 70 de țări. În plus, funcționează în China și deblochează Netflix și alte site-uri de streaming cu ușurință.

Acest furnizor utilizează caracteristici de securitate de top, incluzând criptarea puternică și secretul perfect perfect. Conexiunile folosesc protocolul „Catapult Hydra”, care este de asemenea utilizat de mai multe firme de securitate cibernetică. Hotspot Shield nu ține jurnalele informațiilor de identificare a utilizatorului.

Puteți descărca versiuni software pentru Windows, MacOS, iOS și Android și puteți conecta până la cinci dispozitive simultan.

Pro:

 • Ocolește Marele Firewall din China
 • Deblochează Netflix în străinătate
 • Criptare puternică

Contra:

 • Nu acceptă bitcoin

Scorul nostru:

4.5 din 5

CONEXIUNI FAST: Hotspot Shield oferă un serviciu rapid, sigur și abilități excelente de deblocare. Este livrat cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Consultați recenzia completă a Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

4. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark nu a mai existat atât timp cât majoritatea rivalilor săi, dar compania a intrat pe scena cu un pachet bine rotunjit. Are peste 1.000 de servere în mai mult de 60 de țări și este abilitat să ocolească restricțiile stabilite de guvernul chinez. Acest VPN este rapid și excelent pentru a oferi acces la site-uri geo-blocate precum Netflix. Ca și în cazul NordVPN, orice server Surfshark vă va oferi acces la Netflix, implicit la biblioteca americană atunci când altele nu sunt disponibile.

Securitatea este sub formă de criptare puternică, împreună cu elemente esențiale, cum ar fi un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor. Surfshark nu va înregistra nicio informație.

Aplicațiile native sunt disponibile pentru Linux, Windows, MacOS, iOS și Android. Nu există nicio limită la numărul de dispozitive pe care le puteți conecta.

Pro:

 • Aplicațiile funcționează în China
 • Oferă acces la Netflix și alte site-uri de streaming
 • Număr nelimitat de conexiuni

Contra:

 • Rețea de server mică decât unii rivali
 • Unele viteze pot fi lente

Scorul nostru:

4 din 5

UTILIZARE PE TOATE DISPOZITIVELE: Surfshark este un pretendent puternic, mai ales atunci când considerați că nu impune nicio limită de dispozitiv. Planurile includ o garanție de returnare de 30 de zile.

Consultați recenzia completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN pare un concurent relativ blând la suprafață. Acesta rulează o rețea de puțin peste 150 de servere din 60 de țări. Cu toate acestea, acest serviciu funcționează în China și este binecunoscut pentru capacitatea sa de a zbura sub radarul Netflix și site-uri precum Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

PrivateVPN nu păstrează jurnalele și asigură informațiile dvs. cu același nivel de securitate pe care îl oferă concurenții mai mari. În plus, are viteze mari și conexiuni fiabile.

Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows și MacOS și aplicații mobile pentru iOS și Android. Șase conexiuni simultane sunt permise.

Pro:

 • Funcționează în China
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Selecție mică de servere
 • Asistența clienților nu se potrivește cu cea a rivalilor

Scorul nostru:

4.5 din 5

SIGURĂ ȘI FIABILĂ: PrivateVPN este mic, dar puternic. Vă poate ajuta să urmăriți Netflix în China, în timp ce vă oferă o conexiune rapidă, sigură și fiabilă. Abonamentele includ o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră aprofundată PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot viziona Netflix în China cu un VPN gratuit?

Șansele ca tu să poți folosi un VPN gratuit pentru a urmări Netflix în China sunt foarte slabe. De fapt, găsirea unuia care va funcționa în China sau deblocarea Netflix este puțin probabilă, așa că descoperirea unuia care poate face ambele ar avea un mic miracol.

Netflix a afectat utilizarea VPN și VPN-urile gratuite pur și simplu nu au resurse de cheltuit pentru a găsi modalități în jurul blocurilor. În mod similar, nu sunt în măsură să dezvolte o tehnologie superioară de confecționare pentru a sustrage Marele Firewall din China.

Chiar dacă găsiți un VPN gratuit adecvat, nu veți fi mulțumit de acest serviciu. Aceste VPN-uri oferă conexiuni lente, fiabile și adesea bombardează utilizatorii cu reclame. De asemenea, sunt impropriu pentru păstrarea datelor dvs. în siguranță și private. Mulți folosesc standarde slabe de criptare și unii îți urmăresc activitatea online și vând datele celui mai mare ofertant.

De asemenea, aceste servicii nu oferă asistență. Te-ai putea găsi în China fără acces la conținut geo-restricționat și nimeni care să te ajute.

Optarea pentru a plăti o taxă nominală pentru un furnizor de renume este cel mai bun pariu.

De ce nu pot accesa Netflix în China?

Spre deosebire de unele rapoarte, Netflix nu este de fapt blocat în China, ci mai degrabă platforma de streaming nu a fost lansată niciodată acolo. Este posibil să accesați site-ul web Netflix din China, dar nu va fi disponibilă nici o bibliotecă de conținut pentru a le vedea.

Netflix este disponibil în mai mult de 200 de țări. in orice caz, piața chineză este extrem de greu de crăpat, în principal datorită reglementărilor stricte impuse de guvern. Netflix a avut o înțelegere cu iQiyi (deținută de gigantul chinezesc Baidu), prin care s-a arătat o parte din conținutul său, dar de atunci s-a încheiat.

Deocamdată, Netflix produce un număr tot mai mare de titluri mandarine. În timp ce se presupune că aceasta este destinată să potolească populația chineză globală, poate semnala că compania este pregătită pentru o altă încercare de a intra pe piața chineză. Cu toate acestea, cu iQiyi care urmărește o creștere agresivă, ar putea fi încă mult timp până când vedem un Netflix China.

Între timp, utilizatorii din China care doresc să urmărească Netflix nu au de ales decât să folosească un VPN pentru a accesa o bibliotecă Netflix dintr-o altă țară.

Utilizarea unui VPN în China

După cum am menționat, guvernul chinez face eforturi pentru a bloca traficul VPN în țară. Folosesc metode sofisticate pentru a detecta conexiunile VPN, precum Deep Packet Inspection (DPI). Chiar și multe VPN-uri care încearcă să-și ascundă traficul nu pot ocoli restricțiile. Ca atare, aveți nevoie de o VPN cu tehnologie avansată de confecționare (cum ar fi cele enumerate mai sus) care să deghizeze cu succes traficul lor de conexiune la internet obișnuită.

O metodă mai primitivă utilizată pentru a opri utilizarea VPN este forțarea ISP-urilor să înregistreze lista neagră a site-urilor furnizorilor VPN. În plus, companii ca Apple au fost de acord să nu includă aplicații VPN în magazinele lor de aplicații chineze. Aceasta înseamnă că, după ce vă aflați în China, este foarte dificil să descărcați și să instalați o aplicație VPN. Dacă intenționați să utilizați un VPN în China, ar trebui să descărcați software-ul înainte de a intra în țară.

Cu site-urile VPN blocate, este dificil să găsești tutoriale și ghiduri pentru configurarea VPN și soluționarea problemelor. Pentru a evita acest lucru, este bine să descărcați și să salvați orice ghid de configurare și depanare relevant, astfel încât să le puteți vizualiza offline, dacă este necesar.

Rețineți că, deși VPN-urile sunt interzise în China, utilizarea acestora nu este ilegală. Cu toate acestea, au existat rapoarte cu privire la încălcarea guvernului asupra furnizorilor de VPN, inclusiv o pedeapsă de nouă luni de închisoare într-un caz din 2017.

Vezi si: Cel mai bun VPN pentru China

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 69

Adblock
detector