Cum să urmărești Netflix SUA în India cu un VPN

Cum să urmărești Netflix SUA în India

Netflix are aproximativ 5 milioane de abonați în India, dar țării i se acordă doar o fracțiune din aceeași bibliotecă de emisiuni și filme în comparație cu SUA. Această diferență se reduce la acordurile de licențiere, dar există o modalitate de a depăși aceste restricții. Pentru a transmite Netflix SUA în India, mai întâi trebuie să vă conectați la o rețea privată virtuală (VPN).

VPN-urile criptează tot traficul care curge către și de pe dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar la alegere. Dacă alegeți un server în Statele Unite, adresa dvs. IP indian va fi schimbată cu una din SUA.

Deși aceasta pare o abordare simplă, trebuie să menționăm că Netflix implementează filtre sofisticate și algoritmi de detectare a VPN. Ca atare, nu toate VPN-urile au sarcina de a debloca Netflix SUA în India. Mai jos discutăm meritele individuale ale fiecărui furnizor, dar iată o imagine a celor mai mari șase VPN-uri ale noastre pentru a urmări Netflix SUA în India.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Netflix SUA în India

 1. ExpressVPN: Prima noastră alegere de a transmite Netflix din India. Implementează criptare nerespandibilă și servere rapide pentru a face fluxuri spectaculoase. Aplicații bine concepute și asistență prietenoasă pentru clienți.
 2. NordVPN: Excelent pentru utilizatori cu buget. Vitezele rapide, un număr mare de locații de server din SUA și o capacitate de a ocoli algoritmii de detecție Netflix.
 3. CyberGhost: Viteză rapidă de aprindere, caracteristici impresionante de securitate și o capacitate constantă de a împiedica restricțiile geo-restricționării asupra fluxurilor media.
 4. IPVanish: Funcții avansate de criptare și cloaking cuplate cu viteze mari. Un bun pretendent pentru a accesa Netflix.
 5. Surfshark: Un număr nelimitat de conexiuni simultane, viteze rapide și o rețea de server în creștere.
 6. PrivateVPN: Cel mai cunoscut pentru capacitățile sale de streaming și deblocare. S-a dovedit că deblochează Netflix și alte servicii.

Cum se deblochează Netflix USA din India cu un VPN

Urmați acești pași pentru a configura un VPN, astfel încât să puteți urmări Netflix-ul american în India:

 1. Înregistrează-te și înregistrează-te la unul dintre furnizorii pe care îi recomandăm în acest articol (alegerea noastră de top este ExpressVPN).
 2. Odată ce formalitățile de plată nu sunt în curs, continuați să descărcați și să instalați aplicația VPN pe dispozitivul preferat.
 3. Reporniți dispozitivul după instalarea aplicației.
 4. Deschide aplicația VPN și selectează un server Netflix. Rețineți că, cu unele VPN-uri, nu toate serverele americane vor putea debloca Netflix. Fie consultați asistența pentru clienți, fie verificați site-ul web al furnizorului ales dacă aveți probleme.
 5. Așteptați stabilirea conexiunii.
 6. Felicitări! Navigați pur și simplu la Netflix și începeți să urmăriți.

Nu orice VPN are sarcina de a debloca în mod sigur Netflix în străinătate. Am curatat lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a transmite fluxul american Netflix după evaluarea critică a acestora după următoarele criterii:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri 

 1. Capabil să deblocheze Netflix SUA și alte servicii de streaming
 2. Oferă viteze constante pentru streaming neîntrerupt (fără buffering)
 3. Utilizează protocoale de criptare superioare, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă
 4. Oferă asistență prietenoasă, eficientă pentru clienți
 5. Permite o garanție de returnare a banilor
 6. Include prevederi pentru conexiuni simultane

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Netflix SUA în India

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează Netflix USTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are mai multe locații de server în Statele Unite și se dovedește că deblochează Netflix SUA, Canada, Marea Britanie și altele. Serverele sale optimizate și protocoalele superioare de criptare asigură o conexiune stabilă cu o înregistrare uptime aproape perfectă.

Este important să precizăm că ExpressVPN operează servere americane specifice Netflix. Ca atare, este bine să vă consultați mai întâi cu un reprezentant de asistență pentru clienți. Sunt disponibile 24 de ore din 24 și disponibile pentru a vă ajuta la orice întrebări. În afară de Netflix, ExpressVPN poate activa transmiterea agnostică a locației de Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Aplicațiile sale bine concepute și minimaliste vă vor transmite streaming în câteva minute.

Parametrii de securitate includ criptarea de 256 biți, secretul perfect înainte, protecția împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere pe internet. Acest furnizor nu stochează jurnalele de utilizator detaliate, inclusiv adresele IP.

Veți găsi aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux. Un cont permite conectarea simultană a cinci dispozitive.

Pro:

 • Suficient de rapid pentru a reda video HD fără buffering
 • Funcții de securitate și protecție a confidențialității de primă clasă
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Oferă chat live 24/7
 • Funcționează pe toate platformele majore pentru desktop și mobil

Contra:

 • Puțin mai scump decât alți furnizori

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU SUA NETFLIX ÎN INDIA: ExpressVPN este alegerea noastră # 1 datorită eficienței, vitezei și angajamentului său pentru serviciul clienților. Acesta operează mai multe servere optimizate Netflix și oferă o experiență de utilizare robustă. Încercați-l fără riscuri cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNdeblochează Netflix USTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă o vastă rețea globală de peste 5.000 de servere, cu o mulțime de servere optimizate pentru Netflix în SUA. Site-ul său listează serverele pentru a urmări în siguranță Netflix împreună cu pași suplimentari de depanare dacă vă confruntați cu probleme. În plus, asistența 24/7 pentru clienți în direct va oferi o mână de ajutor dacă aveți probleme.

În afară de Netflix, NordVPN se dovedește că deblochează Amazon Prime Video, Hulu și BBC iPlayer, astfel încât sunteți acoperit și pentru o mulțime de alte servicii de streaming..

Acest furnizor este bine echipat pentru a vă asigura amprenta digitală. Utilizează criptarea AES de 256 biți, un comutator pentru uciderea internetului și protecție wifi automată. Nu stochează jurnalele de identificare sau datele utilizatorului de orice natură pentru a spori setările de confidențialitate.

Un cont permite conectarea a șase dispozitive în același timp, iar aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, iOS și Android.

Pro:

 • Criptare de 256 biți de grad militar pentru confidențialitate excelentă
 • Cel mai bun VPN bugetar pentru torrenting și streaming
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Conexiunile prin aplicația desktop pot fi lente

CEA MAI BUNĂ OPȚIUNE BUDGET: NordVPN este disponibil la un nivel de preț atrăgător și nu exclude orice caracteristică de confidențialitate sau securitate. Sunteți asigurat o conexiune stabilă pentru a transmite Netflix SUA în India. Încercați-l cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostdeblochează Netflix USTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are 947 de servere în SUA, deci veți găsi cu siguranță o conexiune rapidă și stabilă pentru a accesa Netflix în India. Acest serviciu VPN poate debloca, de asemenea, multe alte platforme de streaming, inclusiv alte biblioteci Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Funcțiile de securitate includ criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Un blocant de anunțuri și o apărare anti-malware sunt aruncate într-o măsură bună.

Vitezele sunt în mod constant printre cele mai rapide pe care le-am testat, ceea ce face ca streamingul HD să devină o briză. În plus, acest furnizor oferă lățime de bandă și trafic nelimitat, astfel încât să nu fiți supus niciunui pachet de date. Dacă aveți probleme, asistența de chat live 24/7 vă va ajuta.

Aplicațiile sunt incluse pentru toate platformele majore - Android, iOS, MacOS și Windows. Un cont permite conectarea în același timp a șapte dispozitive.

Pro:

 • Transmite video HD fără probleme
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Nu păstrează jurnalele
 • Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat

Contra:

 • Lipsa de opțiuni de configurare îi va frustra pe utilizatorii de energie

SPEEDY VPN: CyberGhost este conceput pentru noii veniți în lumea VPN. Vitezele sale rapide și criptarea de nivel superior sunt potrivite pentru Netflix. Încercați-l cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishdeblochează Netflix USTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish obține puncte pe caracteristicile sale superioare de confidențialitate și de evadare a locației Refuză să stocheze orice jurnal de utilizator, inclusiv metadate, și gestionează personal toate serverele din rețeaua sa. Acesta include criptare de grad militar, secret perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6.

În momentul scrierii, IPVanish oferă peste 600 de servere în SUA, oferindu-vă o opțiune stabilă pentru a transmite Netflix. Asistența pentru clienți poate fi uneori greoi, dar poate ajuta la găsirea unui server adecvat. Vitezele sunt rapide și un cont permite 10 conexiuni simultane.

Aplicațiile sunt disponibile pentru toate platformele majore, inclusiv Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Nu păstrează jurnalele
 • Deblochează Netflix SUA
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Nu oferă nicio extensie de browser

ABILITATEA SUPLIMENTARĂ A ÎNCĂLCĂRII: IPVanish încorporează o tehnologie greu de evadat în locație, fără a face compromisuri cu privire la viteză. Încercați-l cu o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfSharkdeblochează Netflix USTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark nu necesită să vă conectați la un server american pentru a debloca Netflix. Site-ul său susține că vă puteți conecta la orice server cel mai aproape de locația dvs. geografică reală și puteți totuși să transmiteți versiunea americană. Acest lucru este posibil cu funcția SmartDNS, cu toate acestea, este mai bine să vă conectați la un server din SUA pentru o viteză mai bună. Cu peste 850 de servere din întreaga lume și o mulțime de locații din SUA, există o mulțime de opțiuni pentru a transmite conținutul preferat.

În total, Surfshark deblochează 11 versiuni de țări ale Netflix, inclusiv SUA, Franța, Japonia, Italia, Australia și multe altele. În plus, vă poate ajuta să accesați și alte platforme precum Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Tot traficul este securizat cu criptare AES de 256 biți, împreună cu secretul perfect perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerilor IPv6, DNS și WebRTC. Vitezele sale sunt rapide, iar streamingul este o experiență fără lag.

În momentul scrierii, există o ofertă pentru conectarea unui număr nelimitat de dispozitive cu un singur cont. Este o veste minunată pentru persoanele care doresc să împartă planul cu prietenii și familia.

Aplicațiile sunt incluse pentru iOS, Windows, MacOS și Android.

Pro:

 • Dispozitive nelimitate
 • Ucide comutatorul pe toate platformele
 • Deblochează Netflix, Hulu și BBC iPlayer

Contra:

 • Rețeaua de server este mai mică decât majoritatea altor VPN

VERSATIL: Surfshark oferă o experiență VPN bine rotunjită, cu capacități impresionante de deblocare și viteze rapide. Încercați-l cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

6. PrivateVPN

PrivateVPNdeblochează Netflix USTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are un număr mai mic de servere decât ceilalți furnizori din această listă, dar își face treaba foarte bine. Acesta enumeră un total de trei locații de server din SUA, care sunt optimizate pentru a ocoli restricțiile Netflix, precum și altele din Canada, Marea Britanie, Franța, Japonia și Danemarca, care pot debloca bibliotecile Netflix pentru aceste țări.

În plus, PrivateVPN poate ajuta la deblocarea Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer, printre altele. Aplicațiile sale sunt ușor de utilizat și viteza este foarte rapidă. PrivateVPN nu stochează jurnalele de utilizator de nicio natură, astfel încât sunteți acoperit dintr-un unghi de confidențialitate.

Acest furnizor folosește criptarea AES de 256 biți, împreună cu protecția perfectă a secretului înainte, DNS, IPv6 și WebRTC și un comutator de ucid internet pentru aplicația Windows.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Un singur cont permite până la șase dispozitive să se conecteze în același timp.

Pro:

 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Nu păstrează jurnalele
 • Confidențialitatea și securitatea sunt de primă clasă

Contra:

 • Un număr mic de servere din care să alegeți
 • Chat-ul în direct nu este în permanență

MARE PENTRU STREAMING: PrivateVPN este un performant de încredere atunci când vine vorba de medii geore-restricționate. În plus, asistența prietenoasă a clienților oferă un avantaj. Încercați-l cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a transmite Netflix SUA în India?

Nu vă recomandăm să utilizați un VPN gratuit pentru a transmite Netflix SUA. Iată câteva motive pentru care:

Standarde de securitate și confidențialitate subpar

VPN-urile gratuite nu se ocupă de furnizarea de protocoale de criptare de top și, prin urmare, nu sunt bine echipate pentru a sustrage filtrele de detecție sofisticate implementate de Netflix. S-ar putea să găsiți o VPN gratuită care are opțiuni pentru un server din SUA, dar care nu este garantat să transmită Netflix în niciun fel.

Pentru a înrăutăți lucrurile, o mulțime de VPN-uri gratuite urmăresc datele utilizatorilor pentru a le vinde agenților de publicitate terți. Asta contravine scopurilor VPN-urilor în primul rând. Un studiu din 2016 despre aplicațiile VPN gratuite din magazinul de aplicații Android a descoperit că 38% dintre ele conțineau malware de o anumită natură și un uimitor 87% nu au dirijat traficul prin tunelul criptat pe care au susținut că l-au creat..

Lipsa de asistență pentru clienți

După cum am prezentat în VPN-urile noastre recomandate, asistența pentru clienți poate face o diferență vitală în a vă ajuta să selectați serverul potrivit pentru Netflix, precum și în rezolvarea problemelor dacă aveți probleme. VPN-urile gratuite nu au portaluri dedicate de asistență pentru clienți și nu vor fi la îndemână pentru a rezolva întrebările urgente. Aceasta vă va dilua experiența de ansamblu.

Viteze slabe și rețele de server

Nu există un prânz gratuit. Dacă veți utiliza o VPN fără să o plătiți, atunci așteptați-vă la viteze limitate, la o selecție de doar câteva servere și așteptați orele de conectare în timpul orelor de vârf. Acest lucru este în contrast puternic cu ceea ce oferă VPN-urile plătite - streaming Netflix constant și fără probleme.

Pentru a rezuma, nu este în interesul dvs. să vă compromite confidențialitatea și securitatea pe web, optând pentru o VPN gratuită.

Vezi si: Cele mai rapide VPN-uri

Nu puteți accesa Netflix cu un VPN? Încercați aceste soluții

Dacă acesta este cazul, atunci încercați acești pași:

 1. În primul rând, contactați echipa de asistență a clientului VPN și verificați dacă serverul la care v-ați conectat este optimizat pentru Netflix.
 2. Continuați să vă deconectați din toate conturile Google, inclusiv din browserul dvs. Chrome. Google introduce în cache adresele IP și este posibil să fie motivul pentru care i s-a refuzat accesul la Netflix.
 3. Dezactivează GPS-ul dispozitivului și orice alte servicii bazate pe locație. Ștergeți cookie-urile browserului, memoria cache și fișierele temporare.
 4. Dezactivează IPv6. Acesta este în mare parte pentru utilizatorii Windows 10, dar poate provoca probleme la alte sisteme de operare.
 5. Curățați memoria cache DNS. Pentru a face acest lucru în Windows, deschideți prompt de comandă în modul de administrator și introduceți comanda: ipconfig / flushdns
 6. Modificați fusul orar al dispozitivului, astfel încât să corespundă serverului american cu care v-ați conectat.
 7. Deconectați și închideți aplicația VPN. Reporniți dispozitivul și reconectați-vă la serverul optimizat Netflix pentru a obține o altă adresă IP.

De ce Netflix are diferite biblioteci de conținut?

Netflix nu produce tot conținutul din bibliotecile sale. Marea majoritate a acesteia provine de la case de producție terțe precum Paramount și Fox. Ca atare, negociază doar drepturile pentru anumite țări. Acest lucru se datorează faptului că acele case de producție pot vinde deseori drepturi către mai mulți furnizori de găzduire în locuri separate. În timp ce Netflix a spus că ar dori să arate aceeași bibliotecă de conținut în fiecare țară în care operează, aceasta nu va fi o realitate până când nu va avea un control mai mare asupra tuturor spectacolelor și filmelor de pe platformă..

De exemplu, producțiile sale originale, cum ar fi Stranger Things și Sacred Games, nu au aceleași restricții și sunt disponibile pentru streaming în toată lumea.

Netflix urmărește adresa IP a dispozitivului pentru a stabili de unde transferați. O adresă IP este un șir unic de numere atribuite de furnizorul de servicii de internet. Vă ajută site-urile și aplicațiile gazdă să vă apropie locația. Deci, dacă vă conectați la internet în India, vi se va atribui o adresă IP locală. Netflix folosește aceste informații pentru a afișa conținut specific țării.

Acesta este motivul pentru care este esențial să utilizați un VPN pentru a vă descoperi locația reală. Dacă vă conectați la un server VPN din SUA, va apărea că vă aflați fizic în Statele Unite, iar biblioteca locală va fi disponibilă. Rețineți că nu contează dacă contul dvs. a fost înregistrat inițial în India.

Legate de: Cum se schimbă țara Netflix

În cazul în care Netflix detectează utilizarea VPN, va fi probabil afișat următorul mesaj de eroare:

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Nu vă faceți griji, VPN-urile sunt perfect legale în India și în majoritatea celorlalte părți ale lumii. Netflix nu va fi înregistrat pe lista neagră pentru a încerca să vă conectați cu unul singur.

Legate de: Cel mai bun VPN pentru India

credite de imagine: harta Wikipedia a SUA CC BY-SA 3.0 Superbenjamin „India” CC BY-SA 3.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 67

Adblock
detector