Cum să urmărești Netflix USA din Germania cu un VPN

Abonații Netflix din Germania obțin mai puține emisiuni TV decât omologii lor din SUA, chiar dacă plătesc la fel de mult pentru abonamentele lor. Utilizatorii americani Netflix primesc 1.155 de emisiuni TV, în timp ce abonații germani primesc doar 930. Dacă sunteți în Germania și simțiți că sunteți înșelați, suntem aici pentru a vă arăta cum deblocați Netflix USA din Germania.

us netflix din Germania

Tot ce ai nevoie este o VPN sau o rețea privată virtuală. O VPN criptează conexiunea la internet a dispozitivului și o conduce printr-un server intermediar într-o locație aleasă. Conectându-vă la un VPN din SUA, puteți accesa biblioteca completă de filme și emisiuni TV de pe American Netflix din Germania.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile pot finaliza treaba. Netflix blochează conexiunile din marea majoritate a serverelor VPN. Doar o serie de furnizori VPN au reușit să ocolească firewallul anti-proxy al Netflix.

Am făcut o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Netflix-ul american din Germania pe baza următoarelor criterii:

 • Deblochează US Netflix și ocolește interzicerea proxy
 • Viteze rapide pentru streaming de înaltă calitate, neîntrerupt
 • Securitate puternică și o politică de confidențialitate fără jurnale
 • Asistență rapidă și competentă pentru clienți (asistența în limba germană este un plus!)
 • Banii inapoi garantat

Cele mai bune VPN-uri pentru a difuza Netflix-ul american în Germania

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Netflix SUA din Germania:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Recomandarea noastră de top, ExpressVPN deblochează în mod fiabil SUA Netflix de o mână de servere. Uneori, aceste servere se schimbă, așa că este mai bine să sari într-o discuție rapidă cu asistența pentru clienți în direct 24 de ore și să întrebi care sunt cele pe care le folosești. Deblochează de asemenea Netflix Marea Britanie și Netflix Canada, precum și Hulu, Amazon Prime Video, HBO, BBC iPlayer și multe altele.

Documentele de asistență sunt disponibile în germană, dar suportul live este doar în engleză. Când am încercat să discutăm cu un reprezentant de asistență în limba germană, el s-a oferit să ne ajute în utilizarea Google Translate, ceea ce arată cel puțin o dorință reală de a ajuta.

ExpressVPN este unul dintre cele mai avansate VPN-uri ambalate într-o aplicație simplă și intuitivă. Obțineți standarde de criptare de vârf, cea mai bună protecție împotriva scurgerilor din joc și o „blocare de rețea” care oprește tot traficul de internet în cazul unei conexiuni pierdute. Vitezele de descărcare sunt suficient de rapide pentru a transmite în HD fără buffer.

Dacă vizionați Netflix pe un dispozitiv care nu acceptă VPN-urile, ExpressVPN vă rămâne acoperit. Puteți utiliza serviciul proxy DNS inteligent MediaStreamer în console de jocuri și Apple TV. În mod alternativ, instalarea firmware-ului personalizat al ExpressVPN pe un router wifi poate tunela orice dispozitiv din casa dvs. prin VPN, inclusiv TV inteligent, Roku și Chromecast.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, anumite routere wifi și Amazon Fire TV. ExpressVPN deblochează Netflix atât în ​​aplicație cât și într-un browser web.

ÎNCERCAȚI-I FĂRĂ RISCURI: Obțineți planul de 1 an ExpressVPN și abordarea gratuită pentru încă 3 luni. Acordul include o garanție de rambursare a banilor fără 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN deblochează Netflix în mai multe țări, inclusiv în SUA. Baza de cunoștințe online a companiei Nord listează serverele care vor fi utilizate pentru a debloca fiecare serviciu de streaming, inclusiv Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Hulu. Dacă întâmpinați obstacole, asistența de chat live 24/7 este gata să vă ajute. Site-ul principal este disponibil în germană, dar toate documentele de asistență și personalul sunt în engleză.

NordVPN se mândrește cu o rețea imensă de server, astfel încât o conexiune rapidă pentru streaming video este întotdeauna disponibilă. Fiecare conexiune este protejată de criptarea puternică, protecția împotriva scurgerilor și un comutator de omor personalizabil. Compania nu stochează jurnalele de niciun fel.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android, toate ar trebui să deblocheze Netflix SUA în aplicație sau într-un browser web. Puteți conecta până la șase dispozitive simultan pe un singur plan.

66% OFF: Economisiți 66% pe planul de 2 ani al NordVPN aici.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

3. Cyberghost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Cyberghost simplifică ca oricând să deblocheze US Netflix de Germania. După ce vă conectați la aplicație, puteți selecta modul „streaming” pentru a afișa o listă de site-uri video online populare, inclusiv Netflix din SUA. Aplicația va alege serverul adecvat pe baza selecției dvs. Pe această listă se află și BBC iPlayer, Amazon Prime Video și multe altele.

Dacă aveți probleme, profitați de suportul pentru chat-ul live 24/7. Cyberghost este singurul furnizor de pe această listă care oferă suport pentru chat-uri live în germană, deși biroul de asistență în limba germană este disponibil numai în timpul orelor de afaceri europene.

Cyberghost este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat și ar trebui să fie mai mult decât capabil să transmită videoclipuri de înaltă definiție. Compania nu păstrează jurnalele de identificare și folosește standarde puternice de criptare. În întreaga aplicație sunt incluse un comutator de ucidere, securitate wi-fi automată și protecție împotriva scurgerilor.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Puteți conecta până la șapte dispozitive simultan.

DISCOUND EXCLUSIV: Obțineți șase luni gratis când vă înscrieți la planul de un an.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish a recăpătat recent capacitatea de a debloca Netflix din SUA. Combinată cu unele dintre cele mai rapide viteze pe care le-am văzut de la orice VPN, este perfectă pentru transmisia video de înaltă calitate. Chat-ul în direct nu este disponibil, dar biroul de asistență de e-mail are personal 24/7 și vă poate ajuta să găsiți serverul corect pentru a debloca Netflix. De asemenea, am folosit IPVanish pentru a debloca BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

IPVanish protejează orice conexiune cu criptare de grad militar, protecție împotriva scurgerilor și comutator de ucidere. Nu stochează jurnalele.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Fire TV. IPVanish este deosebit de popular printre utilizatorii Kodi și funcționează cu orice supliment Kodi.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN a deblocat aproape tot ceea ce am aruncat până acum, inclusiv Netflix, Sky Go, BBC iPlayer și Hulu. Serverele de difuzare sunt clar etichetate în aplicație, deci nu trebuie să ghiciți sau să întrebați serviciul pentru clienți care funcționează. Dacă aveți probleme, suportul pentru chat-ul live este gata să vă ajute. Site-ul este disponibil în germană, dar personalul de asistență vorbește doar engleză.

Furnizorul relativ tânăr a postat și viteze impresionante de descărcare în testele noastre, deci are lățimea de bandă necesară pentru fluxurile HD. VPN oferă criptare care nu se poate crăpa, secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Un singur plan vă permite să conectați până la șase dispozitive în același timp.

DISCOUNT CITITOR: Economisiți peste 70% pe planul de un an al PrivateVPN și adăugați gratuit 5 luni suplimentare.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Cum să utilizați un VPN pentru a debloca Netflix-ul american din Germania

După ce v-ați înscris pentru unul dintre furnizorii VPN recomandat mai sus, configurarea pentru a face fluxul Netflix din SUA este ușor:

 1. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul preferat.
 2. Conectați-vă la aplicație și selectați un server american care poate debloca Netflix. Este posibil să fie nevoie să vă consultați cu asistența pentru clienți pentru a afla care funcționează.
 3. Conectați-vă la server și așteptați stabilirea conexiunii.
 4. Deschide Netflix ca de obicei și începe streaming!

Tot primiți eroarea de proxy? Incearca asta.

Dacă Netflix detectează că utilizați un VPN, acesta va împiedica accesul la videoclip și va returna următorul mesaj de eroare:

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Dacă utilizați unul dintre VPN-urile recomandate mai sus și primiți totuși acest mesaj, încercați acești pași de depanare:

 1. Întrebați furnizorul dvs. VPN ce server poate debloca Netflix-ul american. De obicei, nu toate serverele pot ocoli firewall-ul Netflix.
 2. Dezactivați IPv6, mai ales dacă sunteți pe Windows 10.
 3. Deconectați-vă din conturile Google, inclusiv browserul Chrome. Google introduce în cache adresele IP și vă poate dezvălui locația reală către Netflix.
 4. Dezactivează GPS-ul și alte servicii bazate pe locație. Dacă ați permis Netflix să vă vadă locația în trecut, dezactivați această permisiune în setările dispozitivului și / sau ale browserului.
 5. Ștergeți cookie-urile browserului, memoria cache și fișierele temporare.
 6. Spălați-vă memoria cache DNS. În Windows, deschideți Prompt Command în modul administrator și introduceți comanda: ipconfig / flushdns
 7. Modificați fusul orar al dispozitivului în țara în care încercați să urmăriți Netflix. SUA continentale se întind între UTC -4 și UTC -8.
 8. Deconectați-vă și reconectați-vă la aceeași locație a serverului VPN pentru a obține o altă adresă IP care nu este listată neagră de Netflix.

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a debloca Netflix?

Nu am găsit încă o VPN gratuită care să deblocheze în mod sigur Netflix. VPN-urile gratuite nu au resursele necesare pentru a depăși măsurile anti-VPN ale Netflix.

În plus, VPN-urile gratuite tind să fie mai puțin de încredere și oferă o experiență slabă pentru utilizatori. Adesea, impun limite de date, limite de lățime de bandă și cozi de așteptare. Mulți introduc cookie-uri de urmărire și reclame în browserul dvs. web pentru a face bani, ceea ce este rău pentru confidențialitatea dvs. Unii chiar transportă malware.

Pe scurt, transmiteți VPN-uri gratuite.

De ce nu mă pot uita Netflix SUA din Germania?

Netflix trebuie să onoreze acordurile de licență a conținutului cu deținătorii de drepturi de autor pentru a transmite videoclipuri doar în anumite țări. Acesta aplică aceste acorduri verificând adresa IP a fiecărui utilizator de fiecare dată când încearcă să vizioneze un videoclip.

O adresă IP este un identificator unic format din numere și zecimale. Poate fi utilizat pentru a aproxima locația unui dispozitiv și a permite sau nu permite accesul la un videoclip, în consecință.

O VPN maschează adresa dvs. IP reală cu cea a serverului VPN, făcând-o să apară pe Netflix ca și cum ai fi într-o altă țară, cum ar fi SUA. Când vă conectați la un server VPN din SUA, obțineți acces la biblioteca americană de filme și emisiuni Netflix.

Din păcate, Netflix a prins această tactică. Deși nu există niciun precedent al utilizatorilor VPN care penalizează Netflix, acesta enumerează multe adrese IP cunoscute ale serverului VPN. Acesta este motivul pentru care majoritatea VPN-urilor nu vă pot intra în Netflix.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Netflix-ul american din Germania au găsit modalități de a ocoli acea listă neagră și de a permite utilizatorilor accesul complet la biblioteca mai mare din SUA.

Legate de:
Cum se obține o adresă IP a SUA
Cum să vă schimbați sau să ascundeți adresa dvs. IP

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 70

Adblock
detector