Cum să urmărești YouTube TV de oriunde

Cum să te uiți la tv YouTube în afara noastră cu un vpn

Ca și cele mai populare servicii de streaming, YouTube TV geo-blochează conținutul său. Acest lucru înseamnă pur și simplu că puteți urmări doar dintr-o anumită țară, în acest caz, SUA. Drept urmare, dacă încercați să accesați fluxuri din afara SUA, veți vedea un mesaj care spune „Ne pare rău, dar YouTube TV nu este încă disponibil în zona dvs..”Cu toate acestea, puteți viziona YouTube TV din alte locații folosind un VPN.

Când vă conectați la o VPN, vi se oferă o adresă IP temporară, specifică regiunii. Acest lucru vă permite să vă răsfățați locația și să păcăliți site-urile web pentru a crede că sunteți localizat în altă parte. VPN-urile au și alte avantaje: reduc riscul de a declanșa măsuri automate de prevenire a fraudei atunci când accesați serviciul dvs. bancar online dintr-o altă țară. Mai mult, deoarece VPN-urile vă criptează traficul, acestea împiedică terții precum hackerii sau Furnizorul de servicii Internet (ISP) să vă monitorizeze activitățile.

Acoperim o mulțime de detalii despre fiecare dintre furnizorii VPN de mai jos, dar dacă sunteți doar în căutarea unui rezumat rapid, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru streaming YouTube de oriunde:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru YouTube! O rețea mare de servere super rapide care sunt capabile de viteze HD. Conexiuni sigure și private. 30 de zile de returnare a banilor incluse.
 2. CyberGhost Cel mai bun furnizor de buget. Are aplicații ușor de instalat. Unele servere rapide.
 3. NordVPN Un sistem universal, cu o mulțime de servere care pot face streaming HD. Nu sunt păstrate jurnalele și confidențialitate de top.
 4. IPVanish Permite până la 10 conexiuni simultane pe un singur cont. Viteze bune pentru streaming.
 5. PrivateVPN Servere rapide și deblochează cele mai multe servicii de streaming, dar are nevoie de mai multe servere.

Cum să transmiteți fluxul YouTube TV în străinătate cu un VPN

Noțiuni de început este simplu, chiar dacă nu ați mai folosit un VPN înainte. Puteți păcăli YouTube TV pentru a vă gândi că sunteți localizat în SUA și să începeți să faceți streaming din orice locație internațională. Iată cum.

Urmați acești pași pentru a viziona YouTube TV cu un VPN:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un serviciu VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Apoi, instalați software-ul VPN. Majoritatea serviciilor oferă aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android, așa că asigurați-vă că veți obține versiunea potrivită.
 3. Conectați-vă la aplicația VPN.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele SUA ale VPN-ului dvs..
 5. Dacă nu ați făcut-o deja, creați un cont YouTube TV. Rețineți că aceasta va necesita o metodă de plată legată de o adresă din SUA.
 6. Încercați să încărcați videoclipuri pe YouTube TV. Ar trebui să înceapă să se joace aproape imediat, dar, dacă nu, încercați să reîmprospătați pagina sau să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului.

Dacă doriți să vizionați un spectacol specific în direct, vă recomandăm să efectuați pașii de mai sus înainte de a difuza efectiv. Acest lucru vă oferă timp să contactați asistența pentru clienți dacă ceva nu funcționează așa cum se dorește și înseamnă că este posibil să nu fiți nevoit să pierdeți o parte din emisiunea dvs. preferată.

CUM SĂ OBȚINE GRATUIT UN VPN PREMIUM: Dacă aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu, dacă plecați în vacanță sau doriți să urmăriți un eveniment geo-restricționat, puteți utiliza garanția de returnare a banilor ExpressVPN, de 30 de zile. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă, făcând efectiv o încercare gratuită de 30 de zile.

Eroarea „proxy youtube tv vpn detectat”

Dacă vedeți mesajul „proxy youtube tv vpn detectat”, YouTube TV a detectat și blocat VPN-ul dvs. În momentul testării, VPN-urile enumerate în acest articol funcționează. Cu toate acestea, este o situație a pisicii și a mouse-ului, care blochează YouTube VPN-urile și VPN-urile care implementează soluții de rezolvare.

În timp ce toate VPN-urile sunt susceptibile la blocuri, recomandăm ExpressVPN, deoarece s-a dovedit a fi cel mai de încredere la evitarea blocurilor VPN dintr-o serie întreagă de servicii de streaming. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care găsiți că este blocată.

Cum să alegeți VPN-ul potrivit pentru YouTube TV

Cu atât de multe servicii VPN diferite disponibile, poate fi dificil să alegeți doar unul. Unii oferă rețele de server extinse, în timp ce alții ar putea acorda prioritate vitezei, securității sau capacității de a debloca o gamă mai mare de servicii. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru YouTube TV, am căutat servicii care îndeplinesc criteriile de mai jos:

 • Capabil să deblocheze YouTube TV și servicii similare din străinătate.
 • Are o rețea largă, cu mai multe servere americane din care să alegeți.
 • Utilizează criptarea puternică și oferă opțiuni suplimentare de securitate.
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală.
 • Are aplicații mobile și desktop, cu diferențe minime între fiecare versiune.

Cele mai bune VPN-uri pentru YouTube TV

Mai jos, veți găsi lista noastră de VPN-uri recomandate pentru YouTube TV:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează YouTubeTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are servere în 20 de orașe din SUA diferite (și peste 2.000 la nivel global), ceea ce înseamnă că nu îl poți folosi numai pentru a accesa YouTube TV, ci veți putea, de asemenea, să urmăriți diferite emisiuni specifice orașului sau statului. Acest VPN este ideal pentru streaming: este suficient de rapid pentru a viziona conținut HD în direct fără nicio bufferare vizibilă și chiar vă permite să deblocați platforme precum Netflix, Hulu și Sling TV din străinătate..

Criptarea de 256 biți este activată în mod implicit, iar ExpressVPN vă păstrează activitățile private folosind protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii, un comutator de ucidere (doar aplicații desktop) și un secret perfect înainte. Nicio informație de identificare personală nu este înregistrată, așadar, dacă plătiți cu Bitcoin și utilizați o adresă de e-mail de urmat atunci când vă înscrieți, veți fi efectiv de urmărit. Dacă aveți probleme, asistența pentru clienți este disponibilă prin chat live 24/7.

Acest serviciu oferă aplicații pentru Linux, MacOS, Windows, iOS și Android. Instalarea manuală este necesară pentru routerele de rețea acceptate, dar acest lucru se poate face rapid și ușor cu firmware-ul personalizat al ExpressVPN.

Pro:

 • Servere Superfast este excelent pentru streaming în calitate HD
 • VPN cel mai de încredere pentru servicii de streaming
 • Caracteristici de securitate lider în industrie
 • Aplicații mobile și desktop bine concepute
 • Fără jurnalele de trafic
 • 24/7 asistență pentru clienți chat live

Contra:

 • Puțin mai scump decât unii dintre concurenții săi

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cea mai bună VPN PENTRU YOUTUBE: ExpressVPN este cea mai bună alegere. Conduce calea pentru deblocarea site-urilor de streaming. Viteze excepționale pentru vizualizare HD fără buffer și securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostDeblochează YouTubeTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost funcționează ușor diferit față de majoritatea VPN-urilor, prin faptul că puteți alege singur un server sau specifica o sarcină (cum ar fi deblocarea site-urilor de streaming sau navigarea în mod anonim) și ați asignat un server adecvat. Acesta oferă peste 5.000 de servere de mare viteză în întreaga lume, cu peste 1.000 de persoane în SUA. Cu posibilitatea de a conecta până la șapte dispozitive simultan, CyberGhost vă permite să accesați ușor orice doriți, oriunde doriți.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, precum și DNS, IPv6, redirecționarea porturilor și protecția împotriva scurgerilor WebRTC pentru a vă asigura securitatea traficului. Acesta include un comutator de ucidere în fiecare versiune a software-ului, un anunț blocant și un scaner anti-malware.

CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală și acceptă Bitcoin pentru anonimat maxim. Acest VPN este dotat cu aplicații Android, Windows, MacOS și iOS, ușor de utilizat. Instalarea manuală este necesară pentru routerele de internet selectate.

Pro:

 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători
 • Testarea a scos la iveală viteze impresionante pentru streaming
 • Securitate bună și nu stochează jurnalele de activitate ale utilizatorilor
 • Nu există probleme care deblochează US Netflix, BBC iPlayer și multe altele

Contra:

 • Mai puțin potrivit pentru utilizatorii de energie care au nevoie de configurații mai sofisticate

Scorul nostru:

4 din 5

CELE MAI BUNE BUCURI ALEGERE: CyberGhost este rapid și accesibil. Are o configurație simplă, cu caracter puternic asupra certificatelor de confidențialitate. Transmite video video în mod fiabil. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNDeblochează YouTubeTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are o rețea de peste 5.000 de servere la nivel mondial, cu clustere în 20 de orașe americane diferite. Cu servere specializate care se potrivesc utilizatorilor care doresc să partajeze fișiere, să acceseze Tor sau un joc fără teamă de atacurile DDoS, este o VPN puternică cu scop general. Cu toate acestea, este de asemenea excelent pentru streaming datorită vitezei mari și a capacităților excelente de deblocare. NordVPN poate debloca platforme precum Netflix, BBC iPlayer și, desigur, YouTube TV, de oriunde în lume.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți și include o gamă largă de opțiuni suplimentare de securitate. Există un comutator de omor specific pentru aplicație, o funcție dual-VPN, un blocant de anunțuri automat, un scaner malware și o protecție împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS. Acest VPN are o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât puteți fi sigur că activitățile dvs. vor rămâne private în orice moment.

NordVPN are aplicații pentru dispozitive Windows, Android, MacOS, iOS și Linux. Totuși, trebuie să fie configurată manual pe routere wireless.

Pro:

 • Suficient de rapid pentru streaming HD și deblochează conținutul popular
 • Criptarea puternică și niciun fel de jurnal nu oferă securitate și confidențialitate
 • Permite 6 conexiuni simultane pe un singur cont
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android

Contra:

 • Nu vă puteți conecta la un anumit server, trebuie să selectați o locație

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere bună a valorii. Un bun echipaj care funcționează bine cu site-uri de streaming precum YouTube. Funcții de securitate și confidențialitate solide și găzduiește până la 6 dispozitive. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishDeblochează YouTubeTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish a fost mult timp favorit pentru streaming datorită rețelei sale de server extinse și a suportului puternic multi-platform. În prezent, are peste 1.300 de servere în peste 60 de țări, inclusiv 520 în SUA. IPVanish este suficient de rapid pentru a viziona fluxuri live de înaltă definiție fără întreruperi și poate debloca în mod sigur serviciile YouTube. Mai departe, acest serviciu permite până la zece conexiuni simultane, devenind o alegere puternică pentru cei care doresc să-și protejeze toate dispozitivele simultan.

Pe partea de securitate, există criptare de 256 biți, un comutator de oprire (atât în ​​versiunea mobilă, cât și pe desktop) și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. IPVanish include, de asemenea, mai multe caracteristici pe care majoritatea altor VPN nu le au. Puteți bloca traficul local, de exemplu, sau obturați traficul OpenVPN. Deoarece IPVanish nu conține nicio informație care vă poate identifica și permite utilizatorilor să schimbe adrese IP în mod regulat, este foarte dificil de urmărit online. Asistența este disponibilă prin chat live, 24/7, în caz de probleme.

IPVanish are aplicații ușoare pentru Windows, MacOS, Amazon Fire, Android și iOS. Dispozitivele Linux și routerele wireless selectate sunt acceptate, dar trebuie configurate manual.

Pro:

 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan

Contra:

 • Funcționează cu YouTube, dar se luptă pentru deblocarea platformelor de streaming mai mari

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish este excelent pentru familii și conexiuni multiple. Deblochează YouTube, dar nu poate debloca atât mai multe servicii de streaming cât și rivali mai mari pe această listă. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblochează YouTubeTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este ideal pentru streaming live datorită capacităților sale excelente de deblocare și viteze mari. Are aproximativ 80 de servere la nivel global, iar 10 dintre acestea sunt în SUA (în 10 state diferite). Acest serviciu nu are probleme de streaming de conținut HD pe platforme precum YouTube TV, Netflix, și Hulu, chiar din străinătate. Cu șase conexiuni simultane permise, PrivateVPN vă permite să vă protejați toate dispozitivele cele mai utilizate cu un singur cont.

Această VPN are o politică strictă fără jurnal și acceptă Bitcoin, ceea ce înseamnă că vă puteți înregistra anonimat atât timp cât utilizați o adresă de e-mail de unică folosință. Utilizează în mod implicit criptarea de 256 biți, include un comutator de oprire care oprește traficul atunci când se pierde conexiunea și protejează împotriva scurgerilor WebRTC, DNS și IPv6. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live, iar cu permisiunea dvs., personalul vă poate instala chiar și software-ul de la distanță.

Acest serviciu include aplicații dedicate pentru Android, iOS, Windows și MacOS. PrivateVPN funcționează și pe sisteme și routere bazate pe Linux, dar necesită mai întâi configurarea manuală.

Pro:

 • Vitezele sunt suficient de bune pentru streaming de înaltă calitate
 • Obținerea unei reputații solide pentru lista tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • Se poate conecta până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Chat-ul în direct este deconectat timp de două ore pe zi
 • Rețea nouă cu un număr mai mic de servere din care să alegeți

Scorul nostru:

4.5 din 5

VELUȚIE BUNĂ DE STREAMING: PrivateVPN este constant de încredere. Bun pentru utilizare generală și streaming HD. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot debloca YouTube TV cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite susțin adesea că oferă același nivel de serviciu ca și rivalii lor premium, dar acest lucru este departe de realitate. Aceste VPN-uri au de obicei baze de utilizatori mult mai mari, dar mai puține servere pentru a răspândi sarcina. Drept urmare, vă puteți aștepta la viteze de navigare extrem de lente și videoclipuri care se bâlbâie, au rezoluție scăzută și se întrerupe frecvent pentru a se memora. În plus, întrucât YouTube este unul dintre cele mai mari servicii de streaming din lume, este puțin probabil ca o VPN gratuită să poată să-și ocolească măsurile de georestrucție în primul rând..

Menținerea unei rețele de servere internaționale este costisitoare, deci cum își pot permite să funcționeze VPN-urile gratuite? Adevărul este că au găsit diverse modalități de a profita de la utilizatorii lor, fie prin plasarea de reclame pe site-urile pe care le vizitați, fie prin utilizarea cookie-urilor de urmărire pentru a aduna un dosar detaliat al activităților dvs. online. VPN-urile sunt concepute pentru a vă crește confidențialitatea online, dar prin vânzarea datelor către terți necunoscuți fără cunoștința dvs., serviciile gratuite pot reduce efectiv.

Este întotdeauna dificil să alegi ce VPN să folosești, dar este și mai greu cu un serviciu gratuit. Conform unui studiu din 2015, Google Play Store găzduiește zeci de presupuse aplicații VPN care instalează de fapt malware pe dispozitivul tău. Chiar dacă găsiți un serviciu aparent legitim, există șanse mari să nu vă cripteze traficul și să nu se protejeze împotriva scurgerilor IPv6. Servicii cunoscute nu vă garantează siguranța, așa cum am constatat când Hola a fost prins vânzând lățimea de bandă a utilizatorului pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Pentru a rămâne cât mai în siguranță, noi recomandă utilizarea unui VPN de renume cu o politică de confidențialitate clară și primă pentru utilizator.  

Mă pot înscrie la YouTube TV din străinătate?

YouTube TV nu are nicio eroare vpn

Deși YouTube TV este disponibil din punct de vedere tehnic numai în SUA, este posibil să vă înregistrați de oriunde aveți un cont PayPal. Când utilizați un card de credit sau de debit pentru a plăti, YouTube TV solicită ca acesta să fie înregistrat pe o adresă din SUA, dar spre deosebire de multe servicii similare, YouTube TV nu verifică dacă aveți un cont PayPal american..

Nu doriți ca plățile să fie efectuate prin PayPal? Există o a treia opțiune de plată, una care nu este prezentată utilizatorului în timpul înregistrării: cărțile cadou Google Play. Trebuie doar să vă conectați la același cont Google Play cu care v-ați înscris pe YouTube TV, să răscumpărați un card cadou și, dacă aveți suficient credit, veți constata că acest serviciu deduce taxa de abonament din soldul dvs. în loc să vă încărcați cardul sau PayPal. cont.

Ce pot viziona pe YouTube TV?

YouTube TV oferă în prezent 73 de canale diferite ca parte a abonamentului său standard și există alte opt care pot fi adăugate pentru o mică plată suplimentară. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare rețele ale acestui serviciu:

 1. ABC
 2. AMC
 3. CBS
 4. canal Disney
 5. ESPN
 6. VULPE
 7. MLB
 8. NBC
 9. SyFy
 10. TNT
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

Adblock
detector