Cum să urmăriți 6Play în afara Franței cu un VPN

Cum să urmăriți 6Play în afara Franței cu un VPN

Când încercați să vizionați 6Play în străinătate, veți întâlni un mesaj de eroare în streaming care spune următoarele:

„Pour de raisons de droits, cette vidéo ne peut pas être lue depuis votre zone géographique”.

Aceasta se traduce aproximativ ca „Din motive de drepturi, acest videoclip nu poate fi citit din locația dvs.”. Acest lucru se datorează faptului că conținutul este geo-blocat și nu poate fi accesat în afara Franței fără VPN.

O VPN sau rețea privată virtuală este un serviciu care vă permite să vă conectați la un server dintr-o altă țară, primind o nouă adresă IP temporară în proces. De exemplu, prin conectarea la un server VPN din Franța, nu veți primi o adresă IP franceză. Acest lucru ar face să pară ca și cum ați naviga pe web din Franța, chiar dacă sunteți în Marea Britanie sau Australia! Un VPN face acest lucru dirijând traficul de internet al dispozitivului dvs. printr-un tunel criptat. În afară de posibilitatea de a debloca conținutul geore-restricționat, acest lucru oferă o mai mare confidențialitate și anonimat online.

Cum să urmăriți 6Play în afara Franței cu un VPN

Puteți utiliza un VPN pentru a urmări 6Play la fel cum ați folosi o VPN cu orice alt site sau serviciu geore-restricționat. Iată câteva instrucțiuni rapide și ușoare despre ce trebuie să faceți:

Utilizarea unui VPN pentru a urmări 6Play în străinătate:

 1. Înscrieți-vă cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru 6Play - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați o aplicație VPN sau o extensie de browser pentru dispozitivul de pe care doriți să urmăriți 6Play.
 3. Instalați și deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Franța pentru a obține o adresă IP franceză.
 4. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. înainte de a deschide 6Play. Acest lucru asigură că 6Play uită adresa IP și locația dvs. reală și o acceptă pe cea a VPN.
 5. Acum puteți deschide 6Play și puteți alege conținutul preferat. Ar trebui să fie deblocat acum! Dacă nu, încercați un alt server sau contactați asistența clientului VPN.

Există multe VPN-uri cu servere în Franța pentru deblocarea jocului 6 în străinătate. Cu toate acestea, unele dintre acestea suferă de probleme de performanță, în timp ce altele nu vă protejează confidențialitatea. Am ales cele mai bune VPN-uri pentru 6Play, căutând cele care oferă următoarele:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri

 • Servere rapide în Franța pentru streaming 6Play în străinătate
 • O rețea globală de servere pentru deblocarea conținutului din întreaga lume
 • Securizează datele dvs. prin utilizarea criptării
 • Protejează confidențialitatea cu o politică fără jurnaluri
 • Serviciu de asistență pentru clienți prin chat live și e-mail
 • Aplicații prietenoase pentru începători pentru desktop și mobil la cel puțin

În grabă să începeți să vizionați 6Play în afara Franței? Iată un rezumat al celor mai bune VPN-uri pentru 6Play (le vom acoperi pe fiecare în detaliu mai mare):

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări 6Play în afara Franței

 1. ExpressVPN: Cel mai bun VPN rotund pentru 6Play. Rapid și fiabil, deblochează 6Play, Netflix și BBC iPlayer. Securitate puternică și suport 24/7. 3.000 de servere din întreaga lume.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar. Aproape 200 de servere în Franța și peste 5.000 la nivel global. Funcționează cu 6Play, precum Netflix. VPN fără jurnal cu suport pentru chat, 24/7. Conectați până la 7 dispozitive.
 3. CyberGhost: Peste 300 de servere de mare viteză în Franța pentru streaming 6Play în străinătate. Aplicații prietenoase pentru începători și pot fi utilizate pe până la 7 dispozitive. Include o politică fără jurnale.
 4. IPVanish: Conectați până la 10 dispozitive. Servere la Paris pentru streaming 6Play în afara Franței. Oferă asistență de chat în direct și o securitate bună, fără politici și criptare fără jurnaluri.
 5. PrivateVPN: Servere foarte rapide în Franța pentru utilizare cu 6Play. Deblochează cele mai multe site-uri de streaming, inclusiv Netflix. Politica fără jurnale. Aplicații prietenoase pentru începători și suport live chat.
 6. Surfshark: Vă permite să aveți un număr nelimitat de conexiuni simultane. Deblocați 6Play, Netflix și HBO Go. Aplicații prietenoase pentru utilizator și o politică strictă fără jurnaluri.

Cele mai bune VPN-uri pentru 6Play

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru 6Play, așa că nu îți lipsește niciodată conținutul preferat atunci când călătorești în afara Franței:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 se blochează 6playTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN complet pentru vizionarea 6Play în afara Franței. Conexiunile sunt la fel de fiabile, precum sunt rapide, ceea ce face o transmisie lină, chiar și în 1080p HD. Și mai impresionant este că Rețeaua de servere ExpressVPN este formată din peste 3.000 de servere distribuite în 90 de țări. Prin urmare, îl puteți utiliza pentru a debloca conținutul blocat în regiune la nivel mondial, indiferent dacă sunteți în SUA, Regatul Unit, Australia sau Japonia.

În afară de 6Play, ExpressVPN deblochează multe site-uri web și servicii populare, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și Sky Go. Aplicațiile și extensiile browserului fac conectarea rapidă și ușoară la un server. Cu toate acestea, există asistență 24/7 disponibilă prin chat live și e-mail în cazul în care aveți probleme. Acest VPN poate fi utilizat pe până la 5 dispozitive simultan.

Când vine vorba de securitate, ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza. Securizează datele dvs. cu criptarea AES de 256 biți, un comutator de oprire și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Această VPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi. Are sediul central în Insulele Virgine Britanice, care nu face parte din cele 14 ochi de distribuire a informațiilor.

Aveți posibilitatea de a descărca aplicații ExpressVPN pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere. Extensii de browser Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite.

Pro:

 • Servere rapide și fiabile în Franța pentru streaming 6Play în străinătate
 • Servere în 94 de țări - mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață
 • Deblochează conținutul cel mai restrâns, inclusiv Netflix și HBO Go
 • Suport de chat și e-mail în direct, 24/7
 • Aplicații ușor de utilizat, precum și extensii de browser
 • Nivel ridicat de securitate cu criptare și fără jurnalele de identificare

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea rivalilor săi

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU 6PLAY: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Are servere în 94 de țări din întreaga lume, inclusiv Franța. Servere rapide și fiabile pentru streaming 6Play. De asemenea, deblochează Netflix. Oferă aplicații ușor de utilizat, suport 24/7 și o mulțime de caracteristici de securitate. Garanția de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți încerca ExpressVPN fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primești cu 3 luni în plus DEAL DEFERITOARE aplicată automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks 6playTested Jan Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă o valoare deosebit de bună cu o rețea uriașă de aproximativ 5.100 de servere din întreaga lume. În total, are aproape 200 de servere în Franța, unele dintre ele fiind optimizate pentru partajarea de fișiere P2P, în timp ce altele oferă confidențialitate sporită. NordVPN este suficient de rapid pentru a transmite 6Play și Netflix fără lag sau buffering, plus că oferă o lățime de bandă nelimitată, în contrast cu multe VPN-uri gratuite și chiar unele ISP-uri.

Acest VPN poate fi utilizat pentru a conecta până la 6 dispozitive simultan. Cei care sunt noi la VPN-uri vor aprecia aplicațiile prietenoase ale utilizatorului NordVPN. Există, de asemenea, asistență pentru chat în direct 24 de ore și 7, dacă aveți întrebări. Acest serviciu are o securitate generală excelentă cu DNS, WebRTC și protecție împotriva scurgerilor IPv6, criptare AES de 256 biți și un comutator de ucidere. NordVPN este un serviciu bazat pe Panama care vă păstrează informațiile personale private cu politica sa strictă fără jurnaluri.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Puteți descărca, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Aproape 200 de servere din Franța pentru vizionarea 6Play în străinătate
 • Servere specializate pentru partajarea P2P și confidențialitate îmbunătățită
 • Vă permite să aveți până la 6 conexiuni simultane
 • Oferă asistență 24/7 prin chat live
 • Aplicații excelente și extensii pentru browser-uri prietenoase pentru începători
 • Protejează confidențialitatea prin criptare și o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Unele inconsistențe în vitezele serverului

BEST VALUE VPN: NordVPN are aproape 200 de servere în Franța pentru deblocarea jocului 6 în străinătate. Funcționează cu cele mai multe servicii de streaming, inclusiv Netflix. Peste 5.000 de servere în total. Conectați până la 6 dispozitive. Politică strictă fără jurnaluri, suport 24/7 și extensii de browser convenabile. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks 6playTested Jan Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are 336 de servere în Franța la momentul scrierii. Rețeaua acestui VPN crește rapid, cu aproape 3.700 de servere din întreaga lume. Deși cantitatea de servere este importantă, la fel și calitatea. Din fericire, CyberGhost oferă viteze excelente pentru navigare, streaming și torrenting. De asemenea, vă permite să aveți până la 7 conexiuni simultane, ceea ce este excelent dacă aveți multe dispozitive de securizat.

Toate cele mai bune VPN-uri pentru 6Play oferă asistență pentru chat-uri live 24/7 și CyberGhost nu face excepție, deși acest VPN pune un accent major pe ușurința de utilizare. Aplicațiile sunt dotate cu o serie de funcții utile, inclusiv un blocant de anunțuri și un scaner malware. Aceasta este o VPN cu o politică strictă fără jurnaluri. Ba mai mult, oferă criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator automat de omor. Puteți alege chiar să plătiți serviciul în Bitcoin prin BitPay.

Puteți găsi aplicații CyberGhost pentru Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick / Fire TV. De asemenea, sunt disponibile extensiile browserului Chrome și Firefox. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • 336 de servere în Franța pentru deblocarea ușoară a 6Play
 • Conectați până la 7 dispozitive simultan
 • 24/7 asistență pentru clienți chat live
 • Funcții utile, inclusiv un anunț blocant și un scaner malware
 • Protejați datele dvs. cu o politică strictă fără jurnal și criptare

Contra:

 • Nu pot debloca anumite site-uri de streaming

VPN FRIENDLY UTILIZATOR: CyberGhost este foarte ușor de utilizat cu aplicații prietenoase pentru începători și suport pentru chat în direct 24/7. Peste 300 de servere din Franța pentru vizionarea 6Play. Funcționează cu Netflix SUA. Oferă un nivel ridicat de securitate, cu politica sa strictă fără jurnaluri și utilizarea criptării. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks 6playTested Jan Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este ideal pentru partajarea cu familia, deoarece vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan. În schimb, majoritatea VPN-urilor rivale permit doar între 3 și 6 conexiuni simultane. În general, acest VPN are o rețea de aproximativ 1.300 de servere, care sunt localizate în zeci de țări din întreaga lume. 26 dintre aceste servere se află la Paris, Franța, cu viteze perfect adecvate pentru streaming 6Play.

Găsirea și conectarea la un server prin intermediul aplicațiilor IPVanish nu ar putea fi mai simplă. Aveți opțiunea de a vă conecta la cel mai bun server disponibil sau de a filtra în funcție de țară, oraș sau latență. IPVanish folosește criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere pentru a împiedica citirea datelor de către guvern sau hackeri. Este inclusă și o politică fără jurnale. În mod specific, IPVanish afirmă că nu colectează jurnalele de conexiuni sau activități și nu stochează niciodată metadate despre sesiunile dvs. VPN.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru a fi descărcate pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Peste două duzini de servere din Paris pentru a viziona 6Play în afara Franței
 • Permite până la 10 conexiuni simultane
 • Aplicațiile fac conectarea rapidă și ușoară la servere
 • Te păstrează în siguranță online cu utilizarea sa de criptare

Contra:

 • Nu oferă o opțiune de plată în Bitcoin / criptomonedă
 • Nu sunt disponibile extensii de browser

CONNECT 10 DISPOZITIVE: IPVanish funcționează bine cu 6Play și are servere în zeci de țări din întreaga lume. În plus, vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan. Dispune de asistență pentru chat-uri live și include o politică fără jurnal. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks 6playTested Jan Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este unul dintre VPN-urile mai rapide pe piață, oferind o lățime de bandă nelimitată. Îl puteți folosi pentru a urmări 6Play în străinătate, precum și pentru a debloca orice de la Netflix la Amazon Prime Video. Acesta este un serviciu mai mic, cu aproximativ 100 de servere în total, dintre care câteva sunt la Paris, Franța. În general, PrivateVPN are servere în 60 de țări, ceea ce înseamnă că puteți debloca tot felul de conținut din întreaga lume.

Acest VPN poate fi utilizat pentru a conecta până la 6 dispozitive simultan. Este un serviciu foarte ușor de utilizat, deoarece vine cu suport de chat live și aplicații extrem de accesibile pentru desktop și mobil. PrivateVPN are sediul în Suedia și nu păstrează jurnalele de trafic. În plus, vă permite să vă înscrieți semi-anonim plătind în Bitcoin. Alte caracteristici de securitate includ criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru următoarele: Windows, Mac, Android și iOS. Linux și routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • Servere foarte rapide pentru streaming 6Play în afara Franței
 • Deblochează aprecierile Netflix și BBC iPlayer
 • Vă permite să aveți până la 6 conexiuni simultane
 • Opțiune de înscriere și plată semi-anonimă

Contra:

 • O rețea mai mică de servere decât rivalii săi
 • Nu oferă aplicații pentru dispozitivele dincolo de desktop și mobil

DESCHIDEȚI CEL MAI CONȚINUT: PrivateVPN deblochează totul de la 6Play la Netflix. Aplicații mobile și desktop ușor de utilizat. Conectați până la 6 dispozitive. Oferă asistență chat live cu ajutor de la distanță. Protejează confidențialitatea dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks 6playTested Jan Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un serviciu VPN mai nou, cu servere în zeci de țări, inclusiv în Franța. Poate fi folosit pentru a debloca tot felul de conținut restricționat, inclusiv 6Play, Netflix și HBO Go. in orice caz, una dintre cele mai bune caracteristici este că permite utilizatorilor să conecteze un număr nelimitat de dispozitive. Am testat serverele pe diverse site-uri de streaming și am constatat că conexiunile sunt rapide și consecvente, fără întrerupere.

Acest VPN oferă o mare flexibilitate cu servere optimizate pentru confidențialitate sporită, precum și pentru țările cu internet restricționat. Surfshark are asistență excelentă pentru clienți, oferind suport live chat disponibil 24 de ore din 24. Aplicațiile și extensiile browserului sunt ușor de navigat și foarte receptive. Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice și operează o politică strictă fără jurnalele. Confidențialitatea dvs. este, de asemenea, protejată cu criptare AES de 256 biți și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor. Alte caracteristici de securitate includ un blocator de anunțuri și un comutator de omor.

Surfshark poate fi utilizat prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Există, de asemenea, opțiunea de extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Deblocați 6Play, Netflix, Amazon Prime Video și multe altele
 • Permite un număr nelimitat de conexiuni simultane
 • Asistență excelentă pentru clienți, disponibilă 24/7 prin chat live
 • Ofertă de securitate puternică, cu criptare și politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Nu are cea mai mare rețea de servere
 • Unele servere pot fi puțin lente (dar majoritatea sunt în regulă)

CONEXIUNI SIMULTANE NELIMITATE: Surfshark este capabil să deblocheze 6Play și vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Oferă suport de chat în direct 24 de ore pe 24 și aplicații și extensii de browser prietenoase pentru începători VPN fără jurnal cu criptare. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona 6Play în afara Franței?

Da, unele VPN-uri gratuite funcționează cu 6Play. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să utilizați un VPN gratuit din câteva motive. Primul este că, în timp ce unele VPN-uri gratuite deblochează 6Play, nu reușesc să deblocheze o mulțime de alte conținut blocate în regiune, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer. Acest lucru se datorează faptului că astfel de servicii au pus în aplicare măsuri anti-VPN pe care VPN-urile gratuite pur și simplu nu au resursele de depășit.

Dacă aveți norocul să găsiți un VPN care deblochează site-urile și serviciile dorite, s-ar putea să vă vedeți că performanța este slabă. VPN-urile gratuite sunt adesea lente datorită faptului că au prea puține servere pentru numărul mare de utilizatori. Aceste probleme devin mai evidente în timp ce transmiteți fluxul, întrucât veți întâlni buffering-uri și întârzieri frecvente. Unele VPN-uri gratuite restricționează lățimea de bandă, ceea ce nu veți găsi cu cele mai bune VPN-uri pentru 6Play.

Ca și cum deblocarea inconsistentă și viteza lentă nu ar fi suficiente, nici VPN-urile gratuite nu fac prea mult pentru securitatea dvs. online! De la lipsa criptării și a comutatorului ucis până la înregistrarea activității dvs. și vânzarea acesteia către cel mai mare ofertant, VPN-urile gratuite nu vă protejează confidențialitatea. In schimb, căutați o VPN care utilizează criptare și care să ofere o politică fără jurnaluri, cum ar fi cele mai bune VPN-uri pentru 6Play.

Ce pot urmări pe 6Play?

6Play oferă conținut din rețeaua de televiziune M6. Aceasta include reality show-uri TV, seriale TV și filme TV. Iată un exemplu de conținut pe care îl puteți urmări pe 6Play:

 • Moundir et les apprentis aventuriers
 • Hawaii Five-0
 • Le Meilleur Pâtissier
 • Neveste disperate
 • NCIS: Los Angeles
 • Zona Interdite
 • Les Mamans
 • Chef de top
 • Jane Fecioara
 • Avenida Brasil

Vezi si: Cel mai bun VPN pentru Franța

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector