Cum să urmăriți brazilianul Netflix (Netflix Brasil) în străinătate în orice țară

netflix brazil 2

Cererea pentru VPN-uri care pot debloca versiunea americană Netflix este de departe mai mare decât oricare altă țară. Dar știați că Brazilia are o selecție mai mare și mai bună de filme pe Netflix decât chiar în SUA? În timp ce American Netflix este câștigătorul clar când vine vorba de cele mai tari emisiuni TV, brazilianul Netflix ia coroana când vine vorba de filme. De fapt, Brazilia este una dintre cele mai mari povești de succes ale Netflix în afara Americii de Nord.

Intrăm în multe detalii despre cele mai bune VPN-uri mai jos, dar dacă nu aveți timp să citiți toată postarea, aici sunt cele mai bune alegeri ale noastre:

 1. NordVPN Alegerea noastră de top. O valoare excelentă, cu servere braziliene rapide, deblochează Netflix și cele mai multe alte conținut de streaming popular din Brazilia. Caracteristici solide de confidențialitate și securitate. Include garanție de returnare de 30 de zile
 2. PrivateVPN Deblochează Brazillian Netflix și alte conținuturi de streaming populare, cu securitate bună și viteze decente.
 3. Buffered Ușor de configurat și utilizat. Viteze bune de streaming. Bună confidențialitate și securitate. Nu este cea mai ieftină opțiune aici.

Catalogul american de filme se micșorează de fapt, deoarece compania dorește să redea mai mult din bugetul său de la drepturile de distribuție a filmelor către achiziționarea de emisiuni TV mai noi și conținut original. În Brazilia, însă, multe dintre aceste filme rămân în catalog. Dintre cele mai importante 250 de filme din toate timpurile pe IMDb, Brazilia are aproape tripla numărul titlurilor ca SUA.

Brazilienii care locuiesc în străinătate pot utiliza, de asemenea, Netflix Brasil pentru a profita de subtitrări și dublare în limba portugheză.

Dar abonații care încearcă să acceseze brazilian Netflix din afara țării sunt redirecționate automat la versiunea locală a site-ului și se limitează la spectacole și filme din catalogul țării respective. Pentru a urmări Netflix Brasil, aveți nevoie de o adresă IP braziliană. O adresă IP este un șir unic de numere și zecimale utilizate pentru identificarea dispozitivului și a locației sale aproximative. Cea mai bună modalitate de a obține o adresă IP braziliană este utilizarea unei VPN.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet al dispozitivului dvs. și îl rutează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Aceasta înlocuiește în mod eficient adresa dvs. IP normală cu una folosită de serverul VPN. În acest caz, trebuie să vă conectați la un server VPN din Brazilia.

Fiți avertizat, însă, că Netflix blochează acum cele mai multe conexiuni de pe serverele VPN, ceea ce duce la o eroare. Dacă încercați să urmăriți Netflix Brazil printr-un server VPN cu listă neagră, veți primi următorul mesaj de eroare:

Desculpe, tivemos um problema ... Eroare de transmitere. Parece que você se folosește de proxy ou desbloqueador. Esențe desene resurse e tente acessar novamente.

Sau, în engleză:

„Whoops, ceva nu a mers ... Eroare în streaming. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou. "

Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix brazilian

Doar o mână de VPN-uri sunt capabile să ocolească această restricție. Am efectuat ridicările grele pentru dvs. și am testat peste o duzină. Am tratat următoarea listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Netflix brazilian pe baza următoarelor criterii:

 • Funcționează servere în Brazilia care deblochează Netflix
 • Viteză rapidă și stabilă pentru streaming HD fără întrerupere
 • Standarde stricte de securitate și politică de confidențialitate
 • Asistență rapidă și competentă pentru clienți
 • Suporta mai multe tipuri de dispozitive

Rețineți că am testat aceste VPN-uri doar folosind un browser web pentru desktop și nu putem verifica dacă vor funcționa sau nu cu aplicația Netflix pentru smartphone-uri, tablete și console de media streaming.

1. NordVPN

NordVPNIanuarie 2020, deblochează Netflix Brazilia, testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN se dovedește încă o dată să fie în vârful jocului când vine vorba de deblocarea Netflix. Este deblocat fiecare țară pe care am testat-o ​​până acum, iar Brazilia nu este diferită. SmartPlay DNS al companiei este copt în aplicație și funcționează de minune. NordVPN operează peste 5.400 de servere pe tot globul. Vitezele sunt solide, așa că nu ar trebui să aveți nicio problemă pentru a transmite videoclipuri de înaltă calitate. De asemenea, NordVPN deblochează Netflix SUA, Hulu, HBO Now și BBC iPlayer, printre altele.

Compania respectă o adevărată politică zero jurnale, care a fost pusă la încercare în trecut, când autoritățile au atacat serverele sale și i-au comunicat ordinelor instanțelor de acces la informații. În mod implicit, toate conexiunile utilizează criptarea de grad militar pentru a securiza tunelul OpenVPN. Un abonament unic vă permite să conectați până la șase dispozitive simultane.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Opera 24 servere în Brazilia care funcționează bine cu Netflix
 • Bun pentru streaming, chiar și la viteze HD
 • Standarde excelente de securitate și criptare
 • Deblochează de asemenea majoritatea celorlalte site-uri cu restricții geo-restricționate și streaming
 • Poate conecta 6 dispozitive simultan cu pachetul de bază

Contra:

 • Aplicațiile mobile și casetele set-top par să funcționeze mai bine decât aplicația pentru desktop

Cel mai bun VPN pentru Netflix brazilian: NordVPN este cea mai bună alegere. Afișând drumul cu o rețea vastă de servere pe tot globul. Deblochează în mod sigur Netflix-ul brazilian cu viteze impresionante. De asemenea, funcționează bine cu cele mai multe alte servicii de streaming populare. Note de top pentru securitate și confidențialitate. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

2. PrivateVPN

PrivateVPNDeblochează Netflix Brazilia Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este mult mai nou pe scena decât NordVPN, dar este în continuă ritm atunci când vine vorba de deblocarea Netflix. Am reușit să ocolim cu ușurință eroarea de proxy la conectarea la locația Sao Paulo. Vitezele sunt excelente, asigurând un flux video de înaltă definiție neîntrerupt. Selecția serverului este relativ limitată - în prezent doar o fracțiune dintre unii dintre cei mai mari furnizori - dar PrivateVPN arată că calitatea sa, nu cantitatea, contează cel mai mult.

Nu este nici un ponei cu un singur truc. Compania nu s-a oprit în ceea ce privește securitatea și funcțiile. Veți obține criptare AES de 256 biți și o politică fără jurnal, plus un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. Un singur plan vă face până la cinci conexiuni simultane.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează Netflix Brazilia la viteze bune
 • Aplicațiile au conexiuni criptate sigure
 • Nu păstrează jurnalele
 • Obține popularitate pentru lista lor tot mai mare de site-uri pe care le deblochează

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori

VALOARE MARE: PrivateVPN este o alegere bugetară. Funcționează bine cu Netflix brazilian și alte servicii de streaming. Permite până la 6 dispozitive pe același cont. Serverele mici contează. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

3. Amestecat

VPN bufferedDeblochează Netflix Brazilia Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 de zile

Brazilia pare a fi singura țară în care Buffered poate debloca Netflix. Amestecat pentru a putea debloca Netflix-ul american, dar acesta nu mai este cazul. Spre surprinderea noastră, am reușit să ocolim interdicția de proxy când ne-am conectat la Brazilia. Buffered este un furnizor solid, cu aplicații ușor de utilizat, care nu se limitează la viteză sau securitate. Nu ar trebui să aveți nicio problemă pentru a transmite video fără buffering.

Compania operează servere în peste 30 de țări. Utilizează criptarea pe 128 de biți, care este suficient de puternică pentru a nu fi crăpată și un pic mai rapid decât varianta de 256 biți. Puteți conecta până la cinci dispozitive pe un singur plan.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Funcționează cu Netflix Brazilia
 • Vitezele sunt suficient de bune pentru streaming fără buffering
 • Furnizor din Ungaria care nu păstrează jurnalele de trafic
 • Aplicația pentru desktop este ușor de utilizat

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune aici
 • Nu acceptă plata în Bitcoin
 • Utilizatorii de telefonie mobilă vor trebui să se bazeze pe aplicații terțe pentru a se conecta

SIMPLE DE UTILIZARE: Buffered este o alegere bună pentru începători. Funcționează bine cu Netflix brazilian. Gestionează până la cinci dispozitive pe un singur cont. Nu este cea mai ieftină opțiune. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona Netflix Brazil?

Este foarte puțin probabil să găsiți unul gratuit care să funcționeze în mod fiabil cu Netflix. Serviciile VPN gratuite nu au pur și simplu resurse pentru a combate interzicerea proxy a Netflix, care listează periodic adresele IP ale serverelor VPN cunoscute.

În general, vă recomandăm să nu folosiți servicii VPN gratuite. Au selecții de server foarte limitate, limitează alocația dvs. de date și restricționează lățimea de bandă maximă.

Mai mult, VPN-urile gratuite sunt cunoscute pentru practicile nefaste de prevenire a vieții private, precum logarea, injectarea cookie-urilor de urmărire în browserele utilizatorilor și introducerea de reclame în paginile web. Prea frecvent, aplicațiile VPN gratuite sunt utilizate pentru a arunca malware pe dispozitivele utilizatorilor care nu respectă.

VPN-uri care nu funcționează cu Netflix brazilian

Iată o listă de VPN-uri care nu funcționează cu brazilianul Netflix, fie prin propria noastră admitere, fie conform testelor noastre:

 • ExpressVPN
 • Zenmate
 • PureVPN
 • Scutul Hotspot
 • LiquidVPN
 • buna
 • SaferVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Acces la internet privat (PIA)

Rețineți că marea majoritate a VPN-urilor nu deblochează deloc Netflix. Acestea sunt doar un eșantion cu numele pe care le-ați putea găsi în căutarea dvs..

Netflix încă nu funcționează? Incearca asta…

Dacă utilizați unul dintre VPN-urile recomandate mai sus, dar primiți în continuare eroarea de proxy, încercați fiecare dintre pașii următori pentru a vă asigura că nu pierdeți locația dvs.:

 1. Adresele IP din cache-ul Google vă pot dezvălui locația reală. Deconectați-vă din toate conturile Google de pe dispozitiv, inclusiv Chrome dacă îl utilizați.
 2. Dezactivați toate serviciile de locație din browserul dvs. și de pe dispozitiv (GPS, etc). Dacă ați primit permisiunea Netflix pentru a vă vedea locația în trecut, va trebui să comutați această opțiune în setările browserului dvs..
 3. Ștergeți fișierele cookie, memoria cache și fișierele temp. Aflați cum puteți șterge memoria cache aici și cum puteți șterge cookie-urile aici.
 4. Dezactivați IPv6 pe dispozitivul dvs. Pe Windows, puteți dezactiva acest lucru în Proprietățile Wifi. Este posibil să fie nevoie să reporniți dispozitivul ulterior.
 5. Spălați-vă memoria cache DNS. În Windows, puteți face acest lucru executând Command Prompt și tastând ipconfig / flushdns
 6. Schimbați fusul orar al dispozitivului în zona de servicii a furnizorului și ajustați ora la ora locală. Brazilia are trei zone orare: UTC-2, UTC-3 și UTC-4.
 7. Dacă sunteți conectat la o rețea wifi și aveți acces la router, redenumiți numele rețelei wifi (SSID). Adăugați „„ nomap ”la sfârșit (fără ghilimele). De exemplu, „comparatitechnomap”. Aceasta va renunța la rețeaua dvs. din serviciile de geolocalizare Google. Va trebui să vă reconectați dispozitivul la noua rețea pentru a redobândi accesul la internet.
 8. Deconectați și reconectați-vă la locația serverului selectat pentru a obține o nouă adresă IP.

Vezi si:

 • Cel mai bun VPN pentru Netflix Italia
 • Cel mai bun VPN pentru Netflix Franța
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Adblock
detector