Cum să urmăriți Channel 4 la cerere (toate 4) de oriunde

Cum să transmiteți canalul 4 (Toate 4) online din străinătate

Ca multe servicii de streaming populare, toate cele 4 geo-restricționează conținutul său. Acest geo-blocare înseamnă că numai utilizatorii din Marea Britanie pot urmări toate cele 4 conținuturi. Utilizatorii de peste mări care încearcă să acceseze Toți 4 vor vedea următorul mesaj: „Serviciul nu este disponibil în prezent în zona dvs. ”

Cu toate acestea, folosind un VPN, vă puteți conecta la un server dintr-o locație diferită și site-uri truc pentru a crede că sunteți de fapt localizat în altă parte. Aceasta ocolește toate restricțiile regionale ale tuturor celor 4 și vă permite să vizionați conținut live și la cerere, indiferent de locul în care vă aflați fizic; perfect pentru vizionarea Canalului 4 în străinătate dacă călătorești.

Dacă aveți timp doar pentru un rezumat rapid, aici este nostru lista celor mai bune VPN-uri pentru deblocarea Canalului 4 din străinătate:

 1. ExpressVPN Alegerea de top pentru deblocarea canalului 4! Rețea mare de servere rapide de pe glob care sunt orientate pentru conexiuni de mare viteză. Puternic în confidențialitate. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cel mai bun VPN bugetar. Valoare bună și aplicații prietenoase pentru începători. Conexiunile sigure și rapide sunt excelente pentru streaming.
 3. NordVPN Puternic, cu peste 5.000 de server - poate debloca aproape orice. Numeroase servere ating viteze bune de streaming.
 4. IPVanish Funcționează bine cu dispozitivele Kodi și permite până la 10 conexiuni simultane pe un singur cont.
 5. PrivateVPN Rețeaua în vârf și cu o listă extinsă de site-uri de streaming pe care le poate debloca.

Cum să transmiteți canalul 4 cu un VPN

Sunteți nou în streaming cu un VPN? Este de fapt destul de simplu să deblochezi platformele geore restricționate, trebuie doar să urmezi pașii de mai jos.

Iată cum puteți viziona gratuit Channel 4 în străinătate:

 1. Înscrieți-vă la unul dintre serviciile VPN enumerate mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați software-ul client. Vor fi câteva versiuni diferite, deci asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la un server din țara corespunzătoare. Pentru Toți 4, ați folosi un server britanic.
 4. Încercați să vizionați conținut pe site-ul Channel 4. Ar trebui să se încarce rapid cu tamponare minimă, dacă este cazul. Rețineți că trebuie să reîncărcați pagina pentru a vedea modificările.

CUM SĂ FĂȚI GRATUIT UN VPN PREMIUM: VPN-urile oferă, de obicei, prețurile cele mai mici doar clienților care doresc să se aboneze pentru câțiva ani la rând. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de o VPN pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu, dacă sunteți în concediu, puteți utiliza în schimb proba gratuită de ExpressVPN pentru 30 de zile. În timp ce va trebui să plătiți în avans, puteți anula în orice moment în termen de 30 de zile și să primiți o rambursare completă.

Cel mai bun VPN pentru urmărirea tuturor 4

Primul pas este alegerea unui VPN adecvat. Fiecare serviciu este ușor diferit, așa că plătește să iei în considerare obiceiurile tale online înainte de a te angaja într-o anumită VPN. De exemplu, unele servicii acordă prioritate vitezei deasupra tuturor celorlalte, în timp ce altele facilitează crearea de configurații de securitate extrem de sofisticate. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru accesarea celor 4 din străinătate, am căutat servicii care îndeplinesc criteriile de mai jos:

 1. Capabil să deblocheze Toate cele 4 servicii similare
 2. Are mai multe servere britanice din care să aleagă
 3. Oferă conexiuni stabile și are un impact minim asupra vitezei de conectare
 4. Include criptare puternică și caracteristici suplimentare de securitate
 5. Jurnalele nu au informații de identificare personală sau în mod ideal, nu înregistrează nimic deloc

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Unblocks Channel 4Tested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Acest serviciu este excelent pentru streaming: în prezent, are peste 3.000 de servere în 160 de locații distribuite în 94 de țări diferite, inclusiv cinci locații de server din Marea Britanie.. În plus, poate bate toate, cu excepția celor mai dificile măsuri de georestrucție; veți putea transmite conținut din toate 4, precum și alte servicii majore, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

ExpressVPN oferă funcții de securitate excelente, incluzând criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6. Nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica și chiar vă permite să plătiți folosind bitcoin pentru a vă anonimiza cât mai mult posibil. Puteți accesa asistența pentru clienți 24/7 prin chat live și, de obicei, vor răspunde în câteva secunde.

ExpressVPN are aplicații prietenoase pentru dispozitivele Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. De asemenea, funcționează pe routere wireless selectate, deși acestea trebuie configurate manual.

Pro:

 • O mulțime de servere din Marea Britanie deblochează toate cele 4 de aproape oriunde în HD
 • Aplicațiile sunt intuitive și ușor de utilizat
 • Funcții de securitate de înaltă calitate și nicio politică de jurnal nu vă protejează confidențialitatea
 • Politică strictă pentru jurnalele zero și securitate solidă pentru aplicații
 • Suport chat live 24/7

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune aici fără cupon

Scorul nostru:

4.5 din 5

MAI BUN VPN PENTRU CANALUL 4 - TOATE 4: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Deblochează în mod fiabil toate 4, precum și aproape toate site-urile de streaming din Marea Britanie. Viteze excepționale pentru vizualizarea HD fără buffer, precum și securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks Channel 4Tested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost funcționează puțin diferit față de majoritatea: vă permite să alegeți fie un anumit server pe care să-l utilizați (există 486+ în Marea Britanie și mai mult de 5.700 în întreaga lume) sau să aveți unul alocat în funcție de adecvarea sa pentru o anumită sarcină, cum ar fi torrenting sau navigare în siguranță. CyberGhost vă permite să deblocați toate cele 4 și multe alte site-uri web cu un singur clic, ceea ce îl face ideal pentru utilizatorii începători.

În ciuda designului său simplu, ușor de utilizat, CyberGhost are de fapt unele caracteristici puternice de securitate încorporate. De exemplu, puteți să-l blocați automat anunțuri și să scanați malware. Există, de asemenea, criptarea de 256 biți, un comutator de oprire și protecția împotriva DNS, IPv6 și scurgerilor de redirecționare a porturilor. Nu înregistrează nicio sesiune sau detalii despre trafic, deci nu poate divulga cuiva detalii despre activitățile dvs..

CyberGhost are aplicații dedicate Windows, MacOS, Android, Linux și iOS. Cu configurarea manuală, o puteți instala și pe unele routere de casă.

Pro:

 • Un contingent mare de peste 700 de servere în Marea Britanie, deblochează cu ușurință majoritatea site-urilor geo-blocate
 • Viteze de streaming foarte bune
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători
 • Caracteristici solide de confidențialitate, inclusiv switch-switch

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este ușor de utilizat. Un interpret solid cu un preț bun. Bine la deblocarea tuturor celor 4, dar unele servere se luptă cu alte site-uri de streaming. Vine cu o garanție de înapoiere de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks Channel 4Tested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN conduce calea când vine vorba de dimensiunea rețelei. Acest furnizor VPN are aproape 5.700 de servere în 60 de țări și 654 pentru a alege doar în Marea Britanie. Este suficient de rapid pentru a transmite video în direct HD de pe site-uri precum All 4 fără probleme și poate chiar debloca servicii mai populare, inclusiv Netflix și Hulu.

Acest furnizor veteran pune un accent foarte mare pe securitate. Criptarea de 256 biți este activată în mod implicit, dar utilizatorii pot profita, de asemenea, de protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6, un comutator de omorizare specific aplicației, Tor peste funcționalitatea VPN și posibilitatea de a utiliza mai multe VPN simultan. Acest serviciu nu stochează nicio informație de identificare personală și acceptă plăți cu criptocurrency, astfel încât puteți naviga complet anonim.

Acest VPN oferă aplicații pentru MacOS, iOS, Windows și Android. NordVPN poate fi instalat manual pe sisteme bazate pe Linux și routere de rețea acceptate.

Pro:

 • Furnizor bugetar veteran cu peste 650 de servere în toată Marea Britanie
 • Deblochează cele mai populare site-uri de streaming, de ex. Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video
 • Setările implicite de securitate și aspectele de confidențialitate sunt peste standard
 • Chatul live vă poate ajuta cu configurații manuale

Contra:

 • Aplicația desktop poate fi incomodă de utilizat, are nevoie de actualizare

Scorul nostru:

4.5 din 5

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN este o valoare excelentă. O opțiune de valoare excelentă care deblochează majoritatea serviciilor de streaming din Marea Britanie, inclusiv Canalul 4. Caracteristici excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks Channel 4Tested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are 89 de servere britanice din care să alegeți (peste 1.300+ peste tot în întreaga lume) și o viteză suficient de mare pentru a transmite video HD în mod impecabil, este un VPN excelent pe care îl puteți folosi cu Toate 4. Este capabil să deblocheze platforme precum ITV Hub, Sling TV și Acorn TV fără efort, astfel încât All 4 nu reprezintă nici o amenințare. Mai mult, acest serviciu permite până la zece conexiuni simultane în care mulți dintre rivalii săi permit cel mult șase.

Deși aplicațiile sale sunt ușoare, ele includ o mulțime de funcționalități avansate. Criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de oprire sunt activate în mod implicit, dar utilizatorii pot alege, de asemenea, să ofere traficul OpenVPN, să schimbe adresele IP la intervale cronometrate și să blocheze tot traficul LAN. IPVanish nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât activitățile dvs. rămân private în orice moment.

IPVanish este unul dintre puținele VPN-uri importante cu o aplicație în magazinul Amazon Fire TV. În plus, are versiuni dedicate pentru Android, Windows, iOS și MacOS. Acest serviciu poate fi configurat manual să funcționeze cu Linux și să selecteze routere.

Pro:

 • Funcționează peste 80 de servere în Marea Britanie, nu are probleme de deblocarea tuturor celor 4
 • Permiteți 10 conexiuni simultane pe cont
 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării

Contra:

 • Asistența clienților este puțin lentă
 • Fără extensii de browser

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish este excelent pentru familii și conexiuni multiple. Deblochează canalul 4 - la cerere - toate 4, dar nu pot debloca atât mai multe servicii de streaming cât și rivali mai mari pe această listă. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks Channel 4Tested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are mai puține servere (doar patru în Marea Britanie și 78 în întreaga lume) decât servicii similare, dar oferă viteze mai mari. De fapt, este suficient de rapid pentru a transmite video în direct HD fără o memorie tamponabilă vizibilă. Mai bine, în afară de All 4, acest VPN poate debloca platformele de streaming pe care nu le pot face altele, inclusiv BBC iPlayer, Netflix și PlayStation Vue.

Acest serviciu permite protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS în mod implicit. Utilizează criptarea de 256 biți împreună cu un comutator de ucidere pentru a vă asigura că traficul dvs. este ascuns în orice moment și fără a fi stocate informații identificabile personal, activitățile dvs. nu vă pot fi identificate.. PrivateVPN strălucește cu adevărat atunci când vine vorba de asistență pentru clienți: echipa sa este disponibilă 24/7 prin chat live și chiar sunt capabili să instaleze și să configureze software-ul pentru tine de la distanță, cu permisiunea dvs..

PrivateVPN vine cu aplicații specifice pentru sistemele Android, iOS, Windows și MacOS. Instalarea manuală este necesară pentru platformele bazate pe Linux și routerele wireless.

Pro:

 • Obținerea unei reputații solide pentru deblocarea conținutului geo-restricționat, inclusiv din Marea Britanie
 • Vitezele de streaming sunt suficient de bune pentru HD
 • Aplicații ușor de utilizat pentru Windows, MacOS, iOS și Android

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți în Marea Britanie
 • Poate avea nevoie de asistență de asistență în localizarea celui mai bun server pentru a alege

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează toate cele 4 și, în general, sunt bune pentru navigare și torrenting. Permite până la 6 dispozitive. S-ar putea face cu mai multe servere. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot viziona canalul 4 online cu un VPN gratuit?

Deși este posibil să fiți tentat să utilizați un VPN gratuit, există mai multe motive pentru care vă recomandăm să le evitați. Deși au mai mulți utilizatori decât servicii premium, de obicei VPN-urile gratuite nu au infrastructura de rețea necesară pentru a le susține. În termeni practice, acest lucru înseamnă că este mai probabil să întâlniți timpi de tamponare lungi, bâlbâi video și, eventual, chiar deconectare aleatorie de la VPN. Toți acești factori indică o experiență de streaming slabă, dar când considerați că VPN-urile gratuite sunt primele blocate de platformele majore, viabilitatea lor este redusă și mai mult.

Cu toate că VPN-urile gratuite nu vă percep taxele directe, acestea nu sunt cu adevărat gratuite: plătiți doar cu informațiile personale în loc de bani. Aceste servicii pot profita de dvs. în multe feluri, de la plasarea de reclame pe paginile pe care le vizitați, până la urmărirea dvs. pe o perioadă mai lungă de timp folosind cookie-uri. Acest lucru le permite să-și construiască un profil extrem de detaliat al obiceiurilor dvs. de navigare, care pot fi apoi vândute celui mai mare ofertant fără a ști. Se presupune că VPN-urile vă păstrează anonimat activitățile, nu le împărtășesc cu terți, deci acest lucru este pur și simplu inacceptabil.

În cele din urmă, luați în considerare riscul de securitate pe care îl reprezintă VPN-urile gratuite. În 2016, cercetătorii au studiat peste 200 de aplicații VPN Android gratuite și au descoperit că aproape 40% conțineau malware într-un fel. În plus, multe dintre aceste presupuse VPN-uri nu au criptat de fapt nimic. Chiar dacă utilizarea unui serviciu cu profil înalt nu vă garantează siguranța; am mai văzut o VPN gratuită majoră care să faciliteze o botnet cu lățimea de bandă a utilizatorilor săi.

Nu puteți fi prea atent atunci când vine vorba de securitate online. Pentru a vă proteja, dispozitivele dvs. și informațiile dvs. personale, vă recomandăm să utilizați un VPN de încredere cu o politică încercată și fără teste de logare.

Cum vă înscrieți la All 4?

toate cele 4 de înregistrare

În timp ce All 4 este gratuit de utilizat, va trebui să vă creați un cont înainte. Acesta este un proces relativ simplu: accesați pagina de înregistrare și introduceți adresa de e-mail, parola și data nașterii. Vi se va solicita, de asemenea, un cod poștal din Marea Britanie; serviciul folosește acest lucru pentru a găsi adresa dvs., dar nu există alte măsuri de verificare în vigoare. De fapt, nu există nici măcar o filtrare a codurilor poștale de bun-simț; este chiar posibil să creezi un cont folosind codul poștal al Palatului Buckingham.

Odată înregistrat, puteți să vă autentificați imediat și să începeți să faceți streaming. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că legislația Regatului Unit prevede că aveți o licență TV pentru a viziona conținutul în timp ce difuzează la televizor. Toate cele 4 nu îi informează pe utilizatori înainte de a încărca fluxul live, așa că este ușor de trecut cu vederea. O licență TV nu este necesară pentru vizionarea conținutului la cerere, spre deosebire de BBC iPlayer, pentru care se aplică reguli diferite.

Ce pot urmări pe Channel 4 / All 4?

Channel 4 are o mare varietate de conținut disponibil. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare titluri ale canalului:

 1. Hollyoaks
 2. Părintele Ted
 3. Ramsay’s Kitchen Nightmare USA
 4. Mulțimea IT
 5. Cinescop
 6. The Great British Bake Off
 7. Vino Cina cu Mine
 8. 8 din 10 pisici
 9. Primele intalniri
 10. Supranatural

Vezi si:

 • Cum să urmăriți ITV-ul în străinătate
 • Cum să urmărești Sky Go în străinătate
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector