Cum să urmăriți CNN Go Live în străinătate (în afara SUA) cu un VPN

Cum să urmărești CNN Mergi în străinătate

La fel ca multe servicii de streaming, CNN Go este blocată în regiune, ceea ce înseamnă că vă permite doar să urmăriți dacă vă aflați într-o anumită țară. Dacă încercați să urmăriți CNN Go în direct peste hotare, veți vedea următoarea eroare: „Acest flux live este disponibil numai în Statele Unite. Cele mai vizionate videoclipuri ale evenimentului sunt disponibile pe CNN.com/videos.”Din fericire, există o modalitate ușoară de a-ți răsfăța locația și de a urmări CNN Pleacă peste hotare: trebuie doar să te conectezi la un server VPN american.

Acest lucru funcționează deoarece majoritatea serviciilor geo-restricționate se bazează pe adresa IP a utilizatorului pentru a determina locația sa. Cu toate acestea, atunci când vă conectați la un VPN, vi s-a dat o nouă adresă IP specifică regiunii și CNN Go nu vă poate spune că sunteți de fapt în altă parte a lumii. Un alt avantaj major al VPN-urilor este că îți criptează traficul, împiedicând amatorii să vadă ce faci online și făcând mai puțin probabil ca vitezele tale să fie accelerate de Furnizorul de servicii Internet (ISP)..

Cum să urmăriți CNN Go în direct în străinătate cu un VPN

VPN-urile pot fi intimidante la început, dar sunt destul de simplu de utilizat. Mai jos, vă vom parcurge procesul de deblocare a CNN Mergeți peste hotare, pas cu pas:

Iată cum să urmăriți CNN Go în direct din străinătate cu un VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la una dintre VPN-urile de mai sus (recomandăm în mod special ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați versiunea potrivită a aplicației pentru dispozitivul dvs., apoi conectați-vă.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs..
 4. Accesați site-ul CNN Go. Puteți urmări până la zece minute gratuit, fără să vă înregistrați, dar va trebui să vă conectați la detaliile furnizorului de cablu pentru a putea urmări în continuare. Puteți, de asemenea, să vă conectați cu un cont PlayStation Vue, astfel încât să vă puteți înscrie pentru o probă gratuită de cinci zile și să o anulați înainte să se încheie pentru a urmări gratuit CNN Go în străinătate Această metodă necesită o metodă de plată legată de o adresă din SUA.
 5. În cele din urmă, încercați să vizionați transmisia în direct a CNN Go. Ar trebui să înceapă să se joace imediat, dar dacă aveți probleme, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului, apoi reîncărcați pagina.

Cu atât de multe VPN-uri din care să alegeți, poate fi dificil să decideți care dintre ele este potrivit. Cu toate acestea, în experiența noastră, cele mai bune VPN-uri sunt suficient de versatile pentru a face față oricărei situații, decât să fie special concepute pentru a debloca un anumit serviciu. De aceea, atunci când găsim cele mai bune VPN-uri pentru a urmări CNN Pleacă în străinătate, am avut în vedere doar serviciile care îndeplinesc toate criteriile de mai jos:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri

 • Oferă conexiuni fiabile și viteze suficient de mari pentru transmisia în direct HD
 • Poate debloca constant CNN Go și servicii similare în străinătate
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală
 • Utilizează criptarea eficientă de nescris și oferă diferite caracteristici suplimentare de securitate
 • Are aplicații pentru toate sistemele și dispozitivele de operare majore

Căutați doar o privire de ansamblu rapidă a celor mai bune VPN-uri pentru a urmări CNN Pleacă în străinătate? Mai jos sunt câteva rezumate, dar le vom examina mai detaliat mai târziu.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea CNN în străinătate

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră # 1 pentru deblocarea CNN Mergeți în străinătate. ExpressVPN este un serviciu rapid, conștient de confidențialitate, cu peste 3.000 de servere din întreaga lume, caracteristici puternice de securitate și o capacitate excelentă de deblocare..
 2. NordVPN: Un serviciu versatil, totuși favorabil bugetului, NordVPN oferă viteze mari, securitate și confidențialitate de cea mai bună clasă, acces la peste 1.700 de servere americane și posibilitatea de a urmări CNN Go de oriunde..
 3. CyberGhost: Acest VPN prietenos pentru începători are peste 1.100 de servere americane și oferă viteze foarte mari, funcții de securitate preconfigurate și posibilitatea de a debloca servicii de streaming majore precum CNN Go out.
 4. IPVanish: Acest VPN ușor are în jur de 700 de servere americane rapide, ceea ce face ușor să urmărești CNN Go online din afara SUA. Include funcții avansate de securitate, o limită mare de conexiune și o politică fără jurnaluri.
 5. PrivateVPN: Cu viteze mai rapide decât majoritatea, caracteristici de securitate puternice, o politică de jurnal zero și capacitatea de a debloca numeroase servicii populare, PrivateVPN este perfect pentru streaming CNN Go în străinătate.
 6. Surfshark: Acest VPN este rapid și fiabil și se mândrește cu un angajament puternic pentru securitatea dumneavoastră. Surfshark nu are limită de conectare, nu păstrează jurnalele și deblochează ușor CNN Go din afara Americii.

Care este cel mai bun VPN pentru a urmări CNN Go în afara SUA?

Iată o clasare completă a celor mai bune VPN-uri pentru streaming CNN Go în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează CNN GoTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv în SUA. Acest serviciu oferă în mod constant viteze mari, deblochează o gamă largă de platforme geo-restricționate (inclusiv CNN Go) în străinătate și nu limitează lățimea de bandă, deci este perfect pentru streaming. ExpressVPN permite până la cinci conexiuni simultane, ceea ce înseamnă că veți putea urmări CNN Go atât acasă, cât și din mers.

Acest serviciu îți menține activitățile private în orice moment folosind criptarea AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS și un comutator de oprire care oprește automat tot traficul ori de câte ori pierzi conexiunea în mod neașteptat.. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica, dar dacă vă preocupă confidențialitatea, există și opțiunea de a plăti cu Bitcoin. Suportul pe chat live este disponibil 24 de ore din 24.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Există chiar și un firmware de router personalizat pentru a vă proteja cât mai ușor toate dispozitivele simultan.

Pro:

 • Servere rapide și fiabile
 • Capabilități excelente pentru deblocarea conținutului geo-blocat
 • Greu de bătut pe confidențialitate și securitate
 • Plătește anonim cu Bitcoin

Contra:

 • Puțin mai scump decât rivalii

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU CNN GO: ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru vizionarea CNN Go în afara SUA. Este rapid, sigur și poate debloca unele dintre cele mai populare servicii de streaming în străinătate. Cel mai bun dintre toate, puteți încerca ExpressVPN fără riscuri, deoarece vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNdeblochează CNN GoTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are o rețea vastă, cu peste 5.000 de servere de mare viteză în 60 de țări, dintre care aproximativ 1.700 sunt în SUA. Acest serviciu este cunoscut pentru a putea debloca servicii de streaming încăpățânate precum Netflix și Amazon Prime Video, astfel încât CNN Go nu prezintă niciun fel de probleme. NordVPN are o limită de șase conexiuni, ceea ce înseamnă că puteți proteja simultan toate dispozitivele cele mai utilizate.

Acest VPN oferă o gamă largă de caracteristici de securitate. Acestea includ criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere, protecția împotriva DNS, WebRTC și scurgerile IPv6 și un blocant de anunțuri, precum și un scaner malware. Vă puteți conecta la Tor prin servere VPN sau multi-hop dacă doriți o confidențialitate și mai mare. NordVPN are o politică strictă fără jurnaluri astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Dacă aveți nevoie de acest lucru, asistența este disponibilă 24/7 pe chat live.

NordVPN oferă aplicații pentru dispozitive Linux, Windows, MacOS, Android și iOS. Acest serviciu poate fi configurat manual pentru a funcționa pe routerele de casă.

Pro:

 • Peste 1.700 de servere din SUA
 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming geo-blocat
 • Politica zero-jurnalelor

Contra:

 • Aplicația desktop poate fi incomodă de utilizat, are nevoie de actualizare

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este un serviciu surprinzător de accesibil, cu peste 1.700 de servere americane de mare viteză și posibilitatea de a debloca servicii precum CNN Go, Netflix și Hulu de oriunde. Include funcții avansate de securitate, o politică strictă fără jurnaluri și o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră aprofundată NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostdeblochează CNN GoTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are peste 1.000 de servere în SUA și peste 4.000 în alte 89 de țări. Vitezele acestui VPN sunt destul de rapide pentru a transmite video în direct HD fără niciun decalaj sau buffering vizibil. Este capabil să deblocheze o gamă largă de servicii de streaming, inclusiv BBC iPlayer, Netflix SUA și, desigur, CNN Go. CyberGhost permite până la șapte conexiuni simultan, deci este o alegere puternică pentru oricine dorește să protejeze o mulțime de dispozitive.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest serviciu este că este foarte ușor de utilizat. Are o serie de caracteristici de securitate preconfigurate, incluzând criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere permanentă, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii, blocarea anunțurilor și scanarea automată a programelor malware. CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală deși puteți plăti cu Bitcoin dacă doriți. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta asistența pentru clienți 24/7 prin chat live.

CyberGhost are aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Funcționează și pe sisteme Linux și routere de rețea, dar trebuie instalat manual.

Pro:

 • Are 1.100+ servere americane de mare viteză
 • Toate funcțiile de securitate sunt activate în mod implicit
 • Din fericire, deblochează o serie de conținut geore-restricționat

Contra:

 • Mai puțin potrivit pentru utilizatorii de energie

SIMPLE YET VERSATIL: CyberGhost are aplicații prietenoase pentru utilizatori, viteze în mod constant și o capacitate excelentă de deblocare, ceea ce îl face ideal pentru cei noi pentru VPN-uri. Acest serviciu este dotat cu caracteristici de securitate și confidențialitate preconfigurate, precum și o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Vezi recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishdeblochează CNN GoTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă în prezent acces la peste 1.700 de servere în 60 de țări, inclusiv aproximativ 700 în SUA. Deblochează servicii precum CNN Go fără probleme, iar datorită vitezei mari, veți putea urmări cea mai înaltă calitate posibilă, oriunde v-ați afla în lume. IPVanish permite până la 10 conexiuni simultane, ceea ce îl face ideal sau oricine dorește să-și asigure toate dispozitivele simultan.

Pentru un astfel de serviciu ușor, include un număr surprinzător de caracteristici de securitate și confidențialitate. Există criptare de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPV6 pentru început. În plus, puteți bloca conexiunile locale în întregime și să obturați traficul OpenVPN (acesta din urmă vă permite să ascundeți faptul că utilizați un VPN deloc). IPVanish este un furnizor de zero jurnale, astfel încât confidențialitatea dvs. este garantată. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live în caz de probleme.

IPVanish are aplicații MacOS, iOS, Windows și Android. Poate fi instalat manual pe sisteme Linux și routere internet.

Pro:

 • Toate funcțiile de securitate și confidențialitate de care aveți nevoie pentru majoritatea situațiilor
 • Viteze foarte rapide
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan

Contra:

 • Luptă pentru a debloca platforme de streaming mai mari

VPN FAST, FIABIL: IPVanish are peste 700 de servere americane rapide și fiabile și un potențial decent de deblocare, ceea ce face ușor să urmărești CNN Go în străinătate. Nu păstrează jurnalele, oferă funcții avansate de securitate și oferă o garanție de returnare de șapte zile.

Citiți review-ul complet IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblochează CNN GoTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN s-ar putea să nu aibă la fel de mulți servere ca unii dintre rivalii săi (aproximativ 150 în total, în 60 de țări), dar oferă viteze mari. Acest lucru, însoțit de capacitățile sale de deblocare excepționale, fac PrivateVPN ideal pentru streamingul de conținut blocat în regiune în străinătate. Cu până la șase conexiuni permise, nu puteți utiliza platforme precum Netflix și CNN Go de oriunde.

Acest serviciu vă ia în serios confidențialitatea. Utilizează criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (pe Windows) și protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC pentru a vă asigura securitatea traficului. Dacă doriți, vă puteți înscrie aproape complet anonim folosind Bitcoin. in orice caz, PrivateVPN nu păstrează jurnalele, deci nu poți fi urmărit în niciun fel. Asistența clienților este disponibilă prin chat live între 15:00 - 1 PM PST în fiecare zi, iar personalul poate chiar să configureze software-ul de la distanță pentru dvs. dacă aveți probleme.

Puteți descărca aplicații PrivateVPN pentru dispozitivul dvs. Windows, Android, MacOS sau iOS. Configurația manuală este necesară pentru utilizarea cu routere wireless și sisteme Linux.

Pro:

 • Viteze foarte rapide
 • Deblochează aproape tot conținutul de streaming geo-restricționat testat
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Un număr mic de servere, furnizor nou-nouț, care încă își extinde rețeaua
 • Nu are un chat live 24/7

IDEAL PENTRU STREAMING: PrivateVPN oferă conexiuni foarte rapide, deblochează numeroase servicii de streaming în străinătate (inclusiv CNN Go) și oferă funcții puternice de securitate și confidențialitate. Acest serviciu include, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkdeblochează CNN GoTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are peste 800 de servere distribuite în 50 de țări, inclusiv SUA. Este capabil să deblocheze o gamă largă de platforme geo-blocate, incluzând Netflix, CNN Go și Amazon Prime Video și este suficient de rapid pentru a urmări fără a vă face griji despre tamponare sau întârziere. Cel mai bun lucru este că Surfshark nu are nicio limită de conectare, ceea ce înseamnă că este o alegere puternică pentru familii.

Caracteristicile de securitate ale acestui VPN includ criptarea de 256 biți, un comutator de oprire (în fiecare versiune), scanarea automată a programelor malware și un blocant de anunțuri, precum și protecția împotriva scurgerilor DNS, WebRTC și IPv6.. Surfshark nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica. Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența clienți 24/7 prin chat live.

Aplicațiile Surfshark sunt disponibile pentru sistemele Windows, iOS, Android și MacOS, deși este necesară configurarea manuală înainte de utilizarea cu platforme bazate pe Linux sau routere de rețea.

Pro:

 • Conectați câte dispozitive doriți
 • Preia intimitatea și securitatea foarte în serios
 • Suficient de rapid pentru a transmite live TV fără probleme

Contra:

 • O rețea de server relativ mică
 • Ocazional server lent

FĂRĂ LIMITĂ DE CONNECȚIE: Surfshark oferă acces la 20 de servere americane rapide. Acest VPN are viteze mari, posibilitatea de a debloca CNN Go de oriunde și nu are limită de conectare, astfel încât să vă puteți conecta la câte dispozitive doriți. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Consultați recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot viziona CNN Go în afara SUA cu un VPN gratuit?

Ați putea fi tentat să încercați să vizionați CNN Go cu un VPN gratuit, dar ne sfătuim. Aceste servicii au, de obicei, mult mai mulți utilizatori decât suportă rețelele lor limitate, ceea ce provoacă viteze lente și face aproape imposibilă vizionarea transmisiilor live. În plus, întrucât VPN-urile gratuite sunt adesea listate de serviciile de streaming populare, este posibil să nu fiți în măsură să vizionați CNN Go în străinătate, chiar dacă obțineți o conexiune destul de rapidă.

VPN-urile gratuite tind să fie mai puțin sigure decât rivalii plătiți. De fapt, un studiu a descoperit că, din 283 de aplicații VPN gratuite, aproape 40% conțineau malware și peste 80% au scăpat informații personale pe IPv6. Pentru a înrăutăți, 18% nu au folosit nicio cifrare, ceea ce înseamnă că utilizatorii lor nu erau mai siguri decât atunci când navighează normal. Chiar și utilizarea unui serviciu binecunoscut nu vă garantează în mod necesar siguranța; am văzut Hola, un furnizor principal de VPN gratuit, vinde lățimea de bandă a utilizatorului pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Cea mai bună metodă de a vă proteja online este să utilizați un VPN de încredere, cu o politică de logare definită în mod clar și un registru de evidență a confidențialității utilizatorilor săi.

Ce pot urmări pe CNN Go?

CNN Go vă permite să urmăriți mult mai mult decât doar știrile (deși există mai multe astfel de emisiuni disponibile). De asemenea, oferă o mare varietate de documentare care acoperă politica, umanitatea și starea lumii. Mai jos sunt câteva dintre titlurile pe care le puteți urmări gratuit pe CNN Go:

 1. Shades of America
 2. Anthony Bourdain: Piese necunoscute
 3. Anderson Cooper la 360 °
 4. CNN în această seară cu Don Lemon
 5. Proiectul de răscumpărare
 6. În interiorul politicii
 7. Filmele
 8. Urmarirea vietii cu Dr. Sanjay Gupta
 9. Femeie americana
 10. Orașul de mâine
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 82

Adblock
detector