Cum să urmăriți costumele sezonul 9 online de oriunde

Cum să urmărești Suits sezonul 9 online

Costumele Sezonul 9 vor fi difuzate pe 17 iulie la 21:00 EST (8:00 CT). Cu toate acestea, dacă încercați să mergeți și să urmăriți costumele sezonul 9, episodul 2 în rețeaua SUA în afara SUA chiar acum, veți vedea următorul mesaj:

„Ne pare rău, acest videoclip nu este disponibil din locația dvs.”

Motivul pentru aceasta este că conținutul rețelei SUA este restricționat geo și poate fi accesat doar din SUA. Veți avea nevoie de un VPN pentru a putea urmări costumele sezonului 9 online de oriunde.

Doriți să începeți? Aruncați o privire la rezumatul nostru rapid lista celor mai bune VPN-uri pentru vizionarea costumelor online sezonul 9 (acoperim fiecare VPN mai detaliat în articol):

 1. ExpressVPN Alegerea noastră # 1 pentru urmărirea costumelor! Servere rapide americane pentru urmărirea costumelor sezonul 9 în rețeaua SUA. Deblochează Netflix SUA și HBO Go. Asistență 24/7, aplicații prietenoase pentru utilizator și securitate puternică. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară. Sute de servere americane de mare viteză. Urmăriți costumele din rețeaua SUA și deblocați Netflix SUA. Până la șapte conexiuni simultane. Politică strictă fără jurnaluri.
 3. NordVPN Aproape 1.800 de servere din SUA. Funcționează cu rețeaua SUA și Netflix. VPN fără jurnal cu suport de chat live 24/7. Conectați până la șase dispozitive simultan.
 4. IPVanish VPN bazat în SUA cu servere în 19 orașe americane. Vă permite să urmăriți online Suits sezonul 9 online în rețeaua SUA. Politica și criptarea fără jurnale. Utilizați pe maximum 10 dispozitive.
 5. PrivateVPN Ideal pentru streaming de costume datorită serverelor de mare viteză din SUA. Protejați până la șase dispozitive simultan. Aplicații prietenoase pentru începători și politici fără jurnaluri.
 6. Surfshark Conexiuni simultane nelimitate. Deblochează rețeaua SUA, Netflix și Amazon Prime Video. VPN fără jurnal cu aplicații excelente și extensii de browser.

Utilizatori Netflix: Dacă aveți acces la Netflix Marea Britanie, Netflix Canada sau orice altă versiune a Netflix, alta decât SUA Netflix, nu veți avea acces la costume. Citiți mai departe pentru o soluție.

SUA eroare de streaming de rețea

O rețea privată virtuală (VPN) este un serviciu care vă asigură conexiunea la internet mai sigură prin criptarea datelor. Îl puteți utiliza pentru a vă conecta la un server dintr-o altă țară (cum ar fi SUA), primind o adresă IP temporară în acest proces. Adresa IP reală și locația dvs. sunt ascunse de site-urile web și serviciile pe care le utilizați, oferindu-vă o mai mare confidențialitate. Conectându-vă la un server VPN din SUA, veți putea urmări online Suits sezonul 9 online oriunde în lume.

Cum să urmăriți costumele sezonul 9 online de oriunde

Nu este nevoie de mult timp pentru a configura o VPN. Ați putea începe să vizionați Suits sezonul 9 Episodul 1 în afara SUA în câteva minute! Iată un ghid pas cu pas care să te poată parcurge. Rețineți că acest ghid funcționează pentru două opțiuni, Rețeaua SUA și Netflix SUA. Ambele necesită o VPN pentru utilizatorii care nu sunt în SUA.

Utilizarea unui VPN pentru a urmări costumele sezonului 9 în afara SUA

 1. În timp ce rețeaua SUA este gratuită, va trebui să vă conectați la un furnizor de televiziune american care participă pentru a viziona episoade complete din sezonul 9 pentru costume. Utilizatorii Netflix sar la pasul doi.
 2. Înscrieți-vă cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru costume în sezonul 9 – vă recomandăm ExpressVPN.
 3. Descărcați și instalați aplicația sau extensia de browser corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 4. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA.
 5. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. pentru a vă asigura că rețeaua SUA sau Netflix uită adevărata dvs. adresă IP.
 6. Accesați SUA sau Netflix și selectați un episod din costumele sezonului 9, care ar trebui deblocat.

Furnizorul de rețele TV SUA se conectează

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări costume online sezonul 9

Există multe de luat în considerare atunci când alegeți un VPN. Puteți dori un serviciu VPN care să poată debloca Netflix sau care permite conexiuni multiple simultane, de exemplu. În cazul în care vă întrebați, am ales cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea costumelor din sezonul 9, asigurându-ne că îndeplinesc următoarele criterii.

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru a urmări costume

 • Servere din SUA pentru deblocarea rețelei SUA în străinătate
 • Deblochează catalogul SUA Netflix
 • Viteze rapide pentru streaming fără buffering și lag
 • Securizează datele dvs. cu criptare și o politică fără jurnaluri
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail
 • Aplicații mobile pentru desktop și mobile
 • O garanție de returnare a banilor, astfel încât să puteți încerca fără riscuri
  Iată cum să te uiți la Youku în afara Chinei

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Suits sezonul 9 online de oriunde:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023 blochează rețeaua SUATestată ianuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este o alegere sigură dacă doriți să deblocați conținut care este limitat la SUA. În special, acesta poate debloca aprecierile Netflix, Amazon Prime Video și HBO Go. De asemenea, funcționează foarte bine cu rețeaua SUA, ceea ce înseamnă că puteți urmări costumele sezonului 9 online de oriunde. Streamingul cu acest VPN este excelent datorită serverelor rapide și lățimii de bandă nelimitate oferite.

Acesta este unul dintre cele mai convenabile VPN-uri de utilizat, deoarece oferă o selecție bună de aplicații, precum și extensii de browser. În plus, faptul că ExpressVPN permite până la cinci conexiuni simultane înseamnă că vă puteți asigura majoritatea dispozitivelor. Un alt avantaj este că acest VPN are asistență excelentă pentru clienți, care este disponibil 24/7 prin chat live și e-mail.

ExpressVPN este o alegere sigură atunci când luați în considerare caracteristicile de securitate oferite. În special, există criptare AES de 256 biți și protecție DNS, IPv6 și Web RTC. Există, de asemenea, un comutator care împiedică scurgerea datelor dvs. în cazul în care conexiunea VPN scade. La fel de important, ExpressVPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi. Acest furnizor VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, oferind mai multă confidențialitate și anonimat.

Înregistrarea cu ExpressVPN vă permite să accesați aplicații pentru următoarele: Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. De asemenea, puteți descărca extensii de browser Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere foarte rapide și consistente pentru streaming Suits sezonul 9
 • Deblocați rețeaua SUA, Netflix, Amazon Prime Video și multe altele
 • Sigur cu un nivel ridicat de criptare și un comutator de ucidere
 • Permite până la cinci conexiuni simultane
 • Asistență 24/7 clienți prin chat live și e-mail
 • Aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea VPN-urilor rivale

CELE MAI BUNE VPN PENTRU A VEDEA SUITURI: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Un VPN rapid și fiabil, cu aplicații excelente și extensii de browser. Unblocks Network USA pentru a putea urmări costumele sezonului 9 online. De asemenea, funcționează cu Netflix. Suport 24/7 și vă permite să vă conectați până la cinci dispozitive. Garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghostunblocks USA NetworkTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este unul dintre cele mai mari VPN-uri de pe piață astăzi, cu peste 5.700 de servere care sunt localizate în 90 de țări din întreaga lume. Are o prezență deosebit de mare în Statele Unite, cu aproximativ 1.112 servere. Conexiunile sunt la fel de rapide, dar sunt consistente și există chiar și unele servere care sunt optimizate pentru streaming și torrenting. Pe lângă deblocarea rețelei SUA pentru costume în sezonul 9, CyberGhost lucrează cu Netflix SUA și BBC iPlayer.

Deși acesta este un VPN cu conexiuni de mare viteză și securitate puternică, este un serviciu foarte accesibil, ușor de utilizat. O selecție de aplicații și extensii de browser sunt disponibile, în timp ce există și suport de chat în direct 24/7. Puteți proteja chiar și până la șapte dintre dispozitivele dvs. simultan. CyberGhost este un VPN deosebit de sigur datorită politicii sale stricte fără jurnaluri. Cu toate acestea, există, de asemenea, criptarea AES de 256 biți, un comutator automat de oprire și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6.

Puteți utiliza CyberGhost prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick / Fire TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • O mulțime de servere americane (1.112) pentru urmărirea costumelor în rețeaua SUA
 • Viteze rapide pentru streaming (deblochează Netflix SUA) și torrenting
 • Securitate foarte puternică, cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri
 • Protejați până la șapte dispozitive printr-un singur cont
 • Serviciu ușor de utilizat, cu suport de chat live 24/7

Contra:

 • Nu funcționează bine în China

CEA MAI BUNĂ OPȚIUNE BUGETĂ: CyberGhost are sute de servere americane rapide și consistente pentru urmărirea costumelor în rețeaua SUA. De asemenea, deblochează Netflix SUA. Conectați până la șapte dispozitive simultan. Suport de chat în direct 24/7 și securitate excelentă, cu politică și criptare fără jurnaluri. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

  Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire Stick și Fire TV

3. NordVPN

NordVPNunblocks USA NetworkTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este ideal pentru vizionarea costumelor sezonul 9 în rețeaua SUA. Are aproape 1.800 de servere în SUA ceea ce face foarte ușor să găsiți o opțiune rapidă și fiabilă pentru streaming. Într-adevăr, acest VPN poate debloca Netflix, Amazon Prime Video și Hulu, printre multe alte servicii de streaming. Rețeaua totală a NordVPN este formată din aproape 5.700 de servere din 60 de țări. Ca atare, îl puteți utiliza pentru a debloca site-uri și servicii aproape oriunde.

Un singur cont NordVPN vă permite să securizați până la șase dintre dispozitivele dvs. simultan. Acest VPN oferă aplicații excelente, precum și extensii de browser ușor de utilizat. Serviciul de asistență pentru clienți este rapid și prietenos și este disponibil 24/7 prin chat live. Aceasta este o VPN cu o politică strictă fără jurnal și un comutator de ucidere. De asemenea, oferă criptare AES de 256 biți și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii. Puteți găsi, de asemenea, servere specializate, cum ar fi Double VPN, care oferă securitate suplimentară.

NordVPN este disponibil pentru descărcare pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • 1.800 de servere americane pentru deblocarea rețelei SUA și costume din sezonul 9
 • De asemenea, funcționează cu Netflix, Hulu și HBO Go
 • Securitatea include o politică strictă fără jurnaluri care vă protejează confidențialitatea
 • Vă permite să vă conectați până la șase dispozitive simultan
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live și e-mail

Contra:

 • Unele servere pot fi destul de lente

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN oferă o valoare excelentă cu 1.800 de servere americane. Folosiți-l pentru a debloca servicii precum Rețeaua SUA și Amazon Prime Video. Oferă asistență 24/7 și aplicații ușor de utilizat și extensii de browser. Conectați până la șase dispozitive. Politica fără jurnale. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks USA NetworkTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish vă permite să difuzați costumele sezonului 9 în străinătate, datorită numeroaselor servere americane care sunt răspândite în 19 orașe americane Aceasta include serverele din Los Angeles și New York. Întreaga rețea constă din 1.300 de servere din zeci de țări din întreaga lume. Puteți utiliza IPVanish pentru a debloca rețeaua SUA și Netflix SUA. Oferă lățime de bandă nelimitată și viteze bune atât pentru streaming, cât și pentru torrenting.

Găsirea și conectarea la un server IPVanish nu ar putea fi mai ușoară. Există o opțiune de conectare automată la cel mai bun server disponibil sau de căutare după țară sau latență, de exemplu. O caracteristică deosebit de importantă a IPVanish este că permite până la 10 conexiuni simultane pe cont. De asemenea, are o selecție bună de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator automat de omor. Datele dvs. sunt protejate prin politica fără jurnal de VPN.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere în 19 orașe americane care vă permit să vizionați costumele cu ușurință
 • Viteze bune cu lățime de bandă nelimitată pentru streaming
 • Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Protejează confidențialitatea cu politica sa fără jurnal

Contra:

 • Nu este cel mai bun la deblocarea serviciilor de streaming populare
 • Nu acceptă Bitcoin ca metodă de plată

Până la 10 dispozitive: IPVanish este bazat pe SUA și are servere în 19 orașe americane. Funcționează cu rețeaua SUA și Netflix SUA. Lățime de bandă nelimitată pentru streaming Suits sezonul 9. Conectați până la 10 dispozitive simultan printr-un singur cont. Securizează datele dvs. cu criptare. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks USA NetworkTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un serviciu VPN mic, din Suedia. Deși are doar aproximativ 100 de servere la nivel mondial, are servere în nouă orașe americane. Ca atare, îl puteți folosi pentru a urmări costumele sezonului 9 în străinătate. Avantajul principal al acestui VPN este viteza excelentă care permite o transmisie lină în 1080p HD. Cu toate acestea, PrivateVPN este de asemenea foarte bun la deblocarea serviciilor de streaming. Funcționează foarte bine cu rețeaua SUA, Netflix, BBC iPlayer și multe altele.

Acest VPN vă permite să vă conectați la servere prin intermediul aplicațiilor sale desktop și mobile care sunt potrivite pentru începători. În ciuda ușurinței de utilizare a serviciului, mai aveți opțiunea de asistență la chat live. Merită, de asemenea, să știți că puteți conecta până la șase dispozitive simultan – toate având adrese IP unice. PrivateVPN securizează dispozitivul și datele dvs. cu criptarea AES de 256 biți și un comutator de ucidere. O politică fără jurnal și o protecție împotriva scurgerii DNS este, de asemenea, inclusă.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii de Mac și unele care trebuie evitate în 2023

Alege PrivateVPN și vei putea descărca aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. Va trebui să urmați instrucțiunile de configurare manuală pentru Linux și routerele compatibile.

Pro:

 • Servere foarte rapide pentru streaming Suits sezonul 5 în rețeaua SUA
 • Deblocați Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și multe altele
 • Aplicațiile pentru desktop și mobil sunt ușor de utilizat pentru începătorii VPN
 • Permite până la șase conexiuni simultane pe cont

Contra:

 • Mică rețea de 100 de servere
 • Nu oferă nicio extensie de browser

BANDWIDTH NELIMITATĂ: PrivateVPN este o VPN rapidă pentru streaming de costume în afara SUA. Deblocați rețeaua SUA, Netflix, BBC iPlayer și multe altele. Vă permite să asigurați până la șase dispozitive. Aplicații desktop și mobile prietenoase pentru începători și suport pentru chat în direct. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks USA NetworkTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark Merită luat în considerare dacă doriți să partajați VPN-ul cu familia. Motivul pentru asta este că vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Veți găsi în jur de 800 de servere în mai mult de 50 de țări, dintre care multe sunt localizate în SUA. Vă permite să deblocați totul de la Netflix la Amazon Prime Video în timp ce vă permite, de asemenea, să urmăriți costumele sezonul 9 în rețeaua SUA.

Puteți transmite fluxuri fără întârziere și tamponare datorită lățimii de bandă nelimitate oferite de Surfshark. Acest VPN include suport pentru chat în direct 24 de ore și 7, precum și aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser. Acesta oferă toate caracteristicile esențiale de securitate, inclusiv criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice și oferă o politică strictă fără jurnalele care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online.

Surfshark este disponibil pentru a fi utilizat pe următoarele sisteme de operare: Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Extensiile browserului sunt disponibile și pentru Chrome și Firefox. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Urmăriți costumele din rețeaua SUA și deblocați Netflix și Amazon Prime
 • Oferă asistență excelentă 24/7 pentru clienți prin chat live
 • O mulțime de funcții de securitate, inclusiv politica fără jurnalele și un blocant de anunțuri

Contra:

 • Rețea de server relativ mai mică

DISPOZITIVE NELIMITATE: Surfshark vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Acesta este un VPN ușor de utilizat, cu aplicații excelente și suport pentru chat în direct 24/7. Funcționează cu rețeaua SUA și Netflix. Serviciul fără jurnal cu criptare. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială – economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot utiliza un VPN gratuit pentru a urmări costume sezonul 9?

Am descoperit asta multe VPN-uri gratuite nu funcționează cu rețeaua SUA și, prin urmare, nu deblochează costumele sezonul 9. În plus, majoritatea VPN-urilor gratuite sunt foarte lente. Acestea oferă o lățime de bandă limitată și doar un număr mic de servere. Cu atât de mulți utilizatori care încearcă să utilizeze VPN-uri gratuite, acest lucru poate provoca performanțe slabe. În special, streaming-ul poate fi completat cu probleme de buffering și restanță. Mai mult, de obicei, VPN-urile gratuite se străduiesc să deblocheze aprecierile Netflix și DAZN.

La fel de importantă ca și performanțele slabe, VPN-urile gratuite nu au de asemenea securitate. Mulți nu folosesc criptarea pentru a vă păstra datele în siguranță, în timp ce unii pot lipsi, de asemenea, caracteristici cheie, cum ar fi un comutator de ucidere. VPN-urile gratuite adesea câștigă bani prin trimiterea prin spam prin anunțuri irelevante, necorespunzătoare sau prin logarea și vânzarea datelor de navigare. În schimb, cele mai bine plătite VPN-uri sunt rapide, fiabile și vă protejează confidențialitatea cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri.

Ce mai pot urmări în rețeaua SUA?

Rețeaua SUA oferă o mulțime de programări originale, multe dintre ele fiind scenarii. De asemenea, găzduiește conținutul WWE Raw și WWE Smackdown. Iată o listă a unor emisiuni TV pe care le puteți viziona în rețeaua SUA (în afară de costume!):

 • Chicago P.D.
 • CSI
 • Lege & Comanda: SVU
 • Familie modernă
 • Domnule Robot
 • Psych
 • Regina Sudului
 • Radkes
 • Păcătosul
 • WWE Raw
 • WWE Smackdown

About the author

Comments

 1. Romanian:

  Este o veste minunată pentru fanii serialului “Costumele”! Sezonul 9 va fi difuzat pe 17 iulie la 21:00 EST (8:00 CT). Cu toate acestea, pentru a urmări acest sezon în afara SUA, va trebui să utilizați un VPN, deoarece conținutul rețelei SUA este restricționat geo și poate fi accesat doar din SUA. În articolul de mai sus, puteți găsi o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru a urmări costumele sezonului 9 online de oriunde. În plus, puteți găsi un ghid pas cu pas pentru a configura un VPN și a urmări costumele sezonului 9 în afara SUA. Nu ratați acest sezon și bucurați-vă de urmărirea acestui serial minunat!

Comments are closed.