Cum să urmăriți DirecTV Acum în afara SUA cu un VPN

Cum să urmăriți DirecTV Acum în afara SUA cu un VPN

Dacă v-ați înscris deja la DirecTV Now în afara SUA, veți găsi probabil un mesaj de genul acesta:

DirecTV Now nu este disponibil în afara Statelor Unite. Așteptăm cu nerăbdare să vă distrăm când vă întoarceți.“

Din fericire, un VPN vă poate ajuta să vizionați DirecTV Now în Marea Britanie, Canada, Australia sau oriunde altundeva. Scurt pentru „Rețeaua virtuală virtuală”, VPN-urile criptează traficul de internet al dispozitivului și îl direcționează prin servere într-o altă locație. În acest caz, veți dori să alegeți un server din SUA pentru a viziona DirecTV acum în străinătate. Pentru a face acest lucru, vi se va furniza o adresă IP a Statelor Unite, care conduce site-uri web și servicii care să creadă că navigați din SUA.

Abia așteptați să citiți toată postarea? Iată un rezumat rapid lista celor mai bune VPN-uri pentru vizionarea DirecTV Acum în afara SUA:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră cu numărul 1 pentru DirecTV. Serviciu VPN de mare viteză pentru streaming DirecTV. De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Conexiuni consistente și o selecție impresionantă de aplicații. 30 de zile de returnare a banilor incluse.
 2. CyberGhost Servere rapide pentru streaming DirecTV Now. Protejați până la 7 dispozitive simultan. Aplicații ușor de utilizat și sigure cu politica de criptare și fără jurnaluri.
 3. NordVPN Peste 1.700 de servere din SUA. Deblochează DirecTV Now, Netflix și multe altele. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Foarte sigur cu o politică fără jurnale și servere de specialitate.
 4. IPVanish Serviciu VPN bazat în SUA cu servere în 18 orașe americane pentru vizionarea DirecTV Now. Utilizează criptarea pentru a vă proteja datele. Până la 10 conexiuni simultane.
 5. PrivateVPN Serviciu VPN rapid pentru vizionarea DirecTV Now, precum și Netflix. Aplicații prietenoase pentru începători, până la 6 conexiuni simultane și un nivel ridicat de securitate.

Cum să urmăriți DirecTV în afara SUA cu un VPN

Urmați acest ghid pas cu pas pentru a urmări DirecTV în afara SUA (în Canada, Marea Britanie sau oriunde altundeva) cu un VPN.

Iată cum puteți viziona DirecTV în afara SUA:

 1. Înscrieți-vă pentru un serviciu VPN cu servere din Statele Unite – vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați software-ul VPN corespunzător pentru dispozitivul dvs. Toate cele mai bune VPN-uri oferă o varietate de aplicații pentru desktop și mobil.
 3. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. Acest lucru asigură că DirecTV uită locația dvs. în afara SUA și acceptă adresa IP a SUA furnizată de VPN.
 4. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA.
 5. Conectați-vă la DirecTV și accesați conținutul preferat, care ar trebui deblocat.

Dacă aveți probleme să vizionați DirecTV Now în afara SUA, chiar și atunci când sunteți conectat la un VPN, avem câteva sugestii. Ar trebui să încercați mai multe servere din SUA, asigurându-vă că ștergeți cookie-urile de fiecare dată înainte de a încerca din nou DirecTV. De asemenea, poate merita să contactați asistența clientului VPN pentru ajutor suplimentar.

Deci, cum ar trebui să te gândești la alegerea unui VPN pentru deblocarea DirecTV Now în străinătate? Știm că există multe VPN-uri din care să alegeți. Acesta este motivul pentru care am selectat doar VPN-uri care pot furniza următoarele:

 • Mai multe servere din SUA
 • Conexiuni rapide și fiabile pentru streaming DirecTV Now
 • Asigurați-vă cu funcția de criptare și comutator ucide
 • Politică strictă fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea
 • Aplicații ușor de utilizat pentru desktop și mobil
 • Asistență pentru clienți disponibilă prin chat live și e-mail

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea DirecTV Acum în afara SUA

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a urmări DirecTV Now în afara SUA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023 Deblochează DirecTV acum Testat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru vizionarea DirecTV în afara SUA. Acest lucru se datorează combinației sale de viteză și securitate. ExpressVPN are o rețea vastă de peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv în SUA. Am testat pe larg serverele ExpressVPN și le-am găsit perfecte pentru streaming de filme și emisiuni TV în înaltă definiție. Am constatat, de asemenea, că conexiunea nu scade aproape niciodată. Într-adevăr, ExpressVPN garantează timpul de funcționare 99,9%.

  Cum se instalează Accesul Internet privat (PIA) pe un Firestick

Ceea ce face ca ExpressVPN să iasă în evidență de mulți dintre rivalii săi este impresionanta gamă de aplicații. Pe lângă faptul că oferă aplicații prietenoase pentru desktop și mobil, are și MediaStreamer, un serviciu proxy inteligent DNS care vă permite să utilizați VPN-ul cu anumite televizoare inteligente și console de jocuri. Un alt motiv pentru a alege ExpressVPN este suportul rapid și eficient pentru chat-ul live, care este disponibil 24/7, permițându-vă să obțineți ajutor în câteva secunde.

Cele mai bune VPN-uri sunt în măsură să deblocheze conținut geore-restricționat, cum ar fi DirecTV Now, păstrându-vă în siguranță online. ExpressVPN nu face excepție. Securizează datele dvs. cu criptarea AES de 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerii DNS. ExpressVPN oferă un comutator de ucidere, tunelare împărțită și o politică fără jurnaluri, astfel încât confidențialitatea dvs. este în mâini bune. Este chiar posibil să vă înscrieți în mod anonim la acest serviciu folosind o adresă de e-mail de urgență și plătind în Bitcoin.

ExpressVPN are aplicații pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere rapide pentru transmiterea constantă a DirecTV Now
 • Servere în 94 de țări pentru deblocarea conținutului în toată lumea
 • Funcții de securitate importante, cum ar fi politica de criptare și fără jurnaluri
 • Selecție impresionantă de aplicații ușor de utilizat și extensii de browser
 • Serviciu excelent pentru clienți cu suport 24/7 prin chat live
 • Înscriere și plată anonime

Contra:

 • Destul de scump în comparație cu alte VPN-uri populare

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cea mai bună VPN PENTRU DIRECTV: ExpressVPN este cea mai bună alegere. Oferind viteză și securitate, este perfect pentru streaming DirecTV Now. Peste 3.000 de servere din 94 de țări. O gamă largă de aplicații prietenoase, suport 24/7 și securitate excelentă cu criptare. Garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks DirecTV now Tested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are o rețea în creștere de servere cu peste 1000 în SUA. Când combinați acest lucru cu viteza mare oferită, CyberGhost este un VPN excelent pentru vizionarea DirecTV în străinătate. Am testat CyberGhost cu o gamă largă de conținut și am descoperit că oferă performanțe de înaltă calitate, cu timp de inactivitate. Merită menționat că puteți securiza până la șapte dispozitive cu CyberGhost, ceea ce este mai mult decât permit majoritatea VPN-urilor.

Veți găsi că CyberGhost oferă o varietate de aplicații prietenoase pentru utilizator. Acestea sunt ușor de navigat și, prin urmare, sunt potrivite pentru cei care utilizează un VPN pentru prima dată. Aplicațiile CyberGhost includ o serie de caracteristici, cum ar fi un blocant de anunțuri și un scaner malware. CyberGhost oferă un nivel ridicat de securitate cu criptare AES de 256 biți și protecție DNS și IP împotriva scurgerii. Un comutator automat de blocare asigură reducerea traficului dvs. de internet în cazul căderii conexiunii VPN. Nu în ultimul rând, există o politică strictă fără jurnaluri.

CyberGhost oferă aplicații pentru Windows, Android, Mac, Linux, iOS, Amazon Fire Stick și Android TV. Există, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Peste 700 de servere din SUA pentru vizionarea DirecTV Now
 • Serviciu rapid și de încredere pentru navigare și streaming
 • Politica strictă fără jurnaluri păstrează informațiile dvs. personale private
 • Protejați până la 7 dispozitive simultan
 • Aplicații prietenoase cu o mulțime de funcții ușor de activat

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost are conexiuni rapide și fiabile pentru streaming DirecTV Now în străinătate. Are aplicații ușor de utilizat și permite până la 7 conexiuni simultane. Funcțiile de securitate includ un comutator de ucidere și o politică fără jurnal. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks DirecTV now Tested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  Deblocare ExpressVPN Netflix: funcționează acest VPN cu Netflix?

NordVPN este o altă alegere excelentă dacă doriți ca un VPN să deblocheze DirecTV în afara SUA. Motivul pentru asta este că NordVPN are peste 1.700 de servere în Statele Unite. Într-adevăr, are una dintre cele mai mari rețele de servere ale oricărui VPN cu peste 5.200 în 60 de țări. Aceasta înseamnă că veți putea debloca tot felul de conținut restricționat geo, inclusiv Netflix și BBC iPlayer. Mai bine, NordVPN oferă o valoare excelentă, permițându-vă să vă conectați până la 6 dispozitive simultan.

După ce am testat aplicațiile NordVPN pentru noi înșine, putem spune că acest serviciu este excelent pentru începători. Ne place în mod special că NordVPN oferă servere specializate pentru o securitate și mai puternică. Există servere proiectate pentru accesarea Tor prin VPN, obținerea unei adrese IP dedicate și navigarea din țări cu cenzură strictă. NordVPN folosește criptarea AES pe 256 biți, asigură protecție împotriva scurgerilor DNS și are o caracteristică de comutare de ucidere. Mai mult decât atât, acest serviciu are o politică strictă cu jurnalele zero.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Extensii de browser Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite. Configurarea manuală este necesară pentru routere.

Pro:

 • Peste 1.700 de servere americane pentru deblocarea DirecTV
 • De asemenea, deblochează Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Securitate puternică cu opțiunea serverelor specializate
 • Conectați până la 6 dispozitive simultan
 • Aplicații ușor de utilizat și extensii de browser pentru începători

Contra:

 • Calitatea serverelor variază în funcție de viteză și consistență

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN are peste 1.700 de servere în SUA și peste 5.000 în întreaga lume. Deblochează DirecTV Now, Netflix, Amazon Prime Video și multe altele. Dispune de suport 24/7 și permite până la 6 conexiuni. Protejează confidențialitatea dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks DirecTV now Tested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un serviciu VPN din SUA care este capabil să deblocheze DirecTV în străinătate. Acesta oferă puțin peste 1.300 de servere, aproximativ jumătate dintre acestea sunt în Statele Unite. Serverele IPVanish cu sediul în SUA sunt răspândite în aproximativ 18 orașe americane, inclusiv Chicago, Los Angeles și New York. IPVanish afirmă că oferă o lățime de bandă nelimitată și acest lucru este evident în vitezele rapide pe care le veți experimenta atunci când navigați și transmiteți. Acest VPN este cunoscut a fi deosebit de ușor de utilizat cu Kodi și Amazon Fire Stick / Fire TV.

Cel mai bine, IPVanish vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan (majoritatea VPN-urilor permit 3-6). Aplicațiile sale sunt suficient de simple de utilizat, deși este oferit suport de chat în direct, dacă aveți nevoie de el. IPVanish bifează toate casetele atunci când vine vorba de securitate, protejându-vă datele cu criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și politici cu jurnal zero..

IPVanish oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Configurarea manuală este necesară în cazul Linux și routere.

Pro:

 • Serviciu VPN bazat în SUA, cu o mulțime de servere din SUA
 • Ușor de utilizat cu Kodi și Amazon Fire Stick / Fire TV
 • Securizează datele cu criptare și protejează confidențialitatea cu o politică fără jurnaluri
 • Permite până la 10 conexiuni simultane

Contra:

 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin / criptocurrency
 • Face eforturi pentru a debloca o serie de servicii de streaming

Scorul nostru:

4 din 5

SERVANȚI ÎN 18 CIUTURI SUA: IPVanish are o mulțime de servere în SUA în orașe precum Los Angeles și New York. Lățimea de bandă nelimitată face ușor de urmărit DirecTV Now. Permite până la 10 conexiuni printr-un singur cont. Te menține în siguranță online, cu comutator de criptare și omor. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks DirecTV now Tested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un serviciu VPN mai mic cu aproximativ 100 de servere. Cu toate acestea, acest serviciu oferă viteze foarte mari și vă permite să vă conectați la 10 orașe diferite din SUA, inclusiv Las Vegas și New York. PrivateVPN este unul dintre VPN-urile mai bune când vine vorba de deblocarea conținutului geo-restricționat. De fapt, nu numai că vă permite să vizionați DirecTV Now în afara SUA, ci este de asemenea în măsură să deblocheze platforme majore precum Netflix și Amazon Prime Video.

  Cele mai bune 6 VPN-uri pentru Screambox și cum să accesați Screambox în afara SUA

Puteți utiliza acest serviciu pentru a proteja până la șase dispozitive simultan printr-un singur cont. Oferind aplicații ușor de utilizat pentru desktop și mobil, acest VPN este foarte accesibil. PrivateVPN oferă securitate sub formă de criptare AES de 256 biți, protecție IPv6 împotriva scurgerilor, modul Stealth (pentru utilizarea serviciului în locurile în care VPN-urile sunt de obicei blocate) și un killswitch. Acest serviciu VPN are sediul în Suedia și afirmă că operează o politică zero de înregistrare a datelor.

PrivateVPN oferă aplicații pentru desktop (Windows și Mac) și pentru mobil (Android și iOS). Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere de mare viteză pentru streaming de conținut DirecTV Now
 • De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video și altele
 • Conectați până la 6 dispozitive printr-un singur cont
 • Aplicații și foarte ușor de utilizat pentru începători

Contra:

 • Rețea relativ mică de servere
 • Nu oferă nicio extensie de browser

Scorul nostru:

4.5 din 5

STREAMING DE VITEZĂ ridicată: PrivateVPN este rapid și deblochează DirecTV Now, precum și Netflix. Aplicațiile sale sunt ușor de utilizat și vă permite să conectați până la 6 dispozitive. Include toate caracteristicile esențiale de securitate, inclusiv politica de criptare, comutator de ucidere și politici fără jurnal. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona DirecTV Now în afara SUA?

Datorită restricțiilor geografice stricte în vigoare, majoritatea VPN-urilor gratuite nu vor funcționa pur și simplu cu DirecTV Now. În plus, nu recomandăm utilizarea unei VPN gratuite din mai multe motive. În special, VPN-urile gratuite sunt foarte lente. Combinați prea puține servere cu prea mulți utilizatori, iar rezultatul este o lățime de bandă limitată și o mulțime de memorii de memorare și decalare! Inutil să spun, acest lucru face ca streamingul DirecTV să fie acum o experiență frustrantă.

Nu sunt doar probleme de performanță care afectează VPN-urile gratuite. În ceea ce privește securitatea, VPN-urile gratuite sunt rareori la standardele necesare. În multe cazuri, acest lucru înseamnă că datele dvs. nu sunt securizate cu un nivel ridicat de criptare. Poate fi și VPN-ul tău lipsit de funcții de securitate importante, cum ar fi un comutator de ucidere. În plus, unele VPN-uri gratuite încalcă în mod conștient confidențialitatea dvs. prin păstrarea jurnalelor și vânzarea acestor date către terți.

De ce primesc o eroare de locație DirecTV Now?

O problemă pe care o au unii utilizatori atunci când încearcă să urmărească DirecTV Now în străinătate este aceea că li se cere să activeze datele locației pe dispozitivul lor. Problema este că aceasta poate înlocui conexiunea VPN, oferind locația ta adevărată și blocând conținutul ca urmare. În acest caz, este posibil să vedeți un mesaj care arată astfel:

DirecTV Acum eroare de locație

Nu am reușit să ne dăm seama de locația dvs., care este necesară pentru transmiterea acestui program. Vă rugăm să încercați din nou.“

Dacă vi se întâmplă acest lucru, este posibil să nu aveți noroc. Pentru a evita aceste restricții, va trebui să găsiți o modalitate de a vă răsfăța locația, cum ar fi cu o aplicație de spoofing GPS. Pur și simplu poate fi mai bine să găsești un serviciu fără geo-restricții atât de stricte. Dacă mergeți mai departe, aveți grijă deoarece spoofing-ul GPS poate avea un impact negativ asupra altor aplicații.

Pot folosi un proxy inteligent DNS pentru a viziona DirecTV Now în străinătate?

Da, unele servicii proxy DNS inteligente vor debloca DirecTV, cu toate acestea VPN-urile sunt adesea mai fiabile. Un proxy DNS inteligent monitorizează solicitările DNS trimise de pe dispozitivul dvs. și trimite traficul browserului pentru acea solicitare către un server corespunzător (în acest caz, un server din SUA). Unul dintre avantajele unui proxy DNS inteligent este că acesta poate fi utilizat pe o gamă mai largă de dispozitive decât VPN.

De exemplu, DirecTV Now este disponibil pe dispozitive precum Roku, Apple TV și Samsung Smart TV. Majoritatea VPN-urilor nu acceptă astfel de dispozitive, de unde iese în evidență un proxy DNS inteligent. Pe de altă parte, configurarea unui proxy DNS inteligent poate fi mai complicată. Vă recomandăm MediaStreamer ExpressVPN, un serviciu proxy inteligent DNS care vă permite să deblocați conținut restricționat geo fără a cripta traficul online, reducând la minimum pierderea vitezei.

Ce pot urmări pe DirecTV Now?

DirecTV oferă o gamă largă de conținut de la canale de cablu populare, inclusiv HBO, Disney și Fox. Acest lucru este disponibil în direct, precum și la cerere. Există o serie de planuri de abonamente diferite pentru diverse puncte de preț. Unele dintre canalele disponibile includ:

 • CNN
 • Descoperire
 • canal Disney
 • ESPN
 • Rețeaua alimentară
 • Vulpe
 • Istorie
 • HBO
 • MTV
 • Nickelodeon

About the author

Comments

 1. ați ușor de utilizat și disponibile pentru o varietate de dispozitive. În general, ExpressVPN este alegerea noastră cu numărul 1 pentru vizionarea DirecTV Now în afara SUA, dar celelalte VPN-uri enumerate mai sus sunt, de asemenea, opțiuni excelente. Este important să vă asigurați că utilizați un VPN de încredere pentru a vă proteja datele și a vă asigura că puteți viziona conținutul preferat fără probleme. Cu un VPN, puteți să vă bucurați de DirecTV Now oriunde în lume!

 2. ați ușor de utilizat și disponibile pentru o varietate de dispozitive. În general, ExpressVPN este alegerea noastră cu numărul 1 pentru vizionarea DirecTV Now în afara SUA, dar celelalte VPN-uri enumerate mai sus sunt, de asemenea, opțiuni excelente. Este important să vă asigurați că utilizați un VPN de încredere pentru a vă proteja datele și a vă asigura că puteți viziona conținutul preferat fără probleme. Cu un VPN, puteți să vă bucurați de DirecTV Now oriunde în lume!

 3. ați ușor de utilizat și disponibile pentru o varietate de dispozitive. În general, ExpressVPN este alegerea noastră cu numărul 1 pentru vizionarea DirecTV Now în afara SUA, dar celelalte VPN-uri enumerate mai sus sunt, de asemenea, opțiuni excelente. Este important să vă asigurați că utilizați un VPN de încredere pentru a vă proteja datele și a vă asigura că puteți viziona conținutul preferat fără probleme. Cu un VPN, puteți să vă bucurați de DirecTV Now oriunde în lume!

Comments are closed.