Cum să urmăriți ESPN oriunde cu un VPN

Cum să urmăriți ESPN oriunde cu un VPN

Streamingul în direct ESPN este încă indisponibil pentru audiențe din afara SUA, iar restricțiile regionale (opriri) se aplică celor din SUA. Chiar și acei utilizatori care se abonează la ESPN și ESPN + prin rețeaua lor de cablu TV sau conexiune la internet în bandă largă compatibilă, pot face acest lucru doar în timp ce sunt prezenți în țară. În momentul în care încearcă să se conecteze din afara SUA, conexiunea lor va fi blocată.

Puteți să parcurgeți blocuri internaționale și regionale și să transmiteți fluxul ESPN live online din străinătate folosind un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, un VPN își maschează locația reală, astfel încât să puteți debloca fluxurile video blocate în regiune. Aceasta înseamnă că puteți accesa serviciile de streaming de acasă atunci când călătoriți în străinătate. Rețineți că nu toate VPN-urile vor funcționa deoarece ESPN blochează activ VPN-urile.

Intrăm într-o mulțime de detalii despre fiecare VPN-uri care au făcut această listă, dar dacă aveți nevoie doar de un rezumat rapid, iată care sunt alegerile noastre de top.

Am considerat că acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru ESPN și ESPN Plus:

 1. ExpressVPN Cea mai bună opțiune pentru vizionarea ESPN de oriunde! Vitezele rapide asigură un flux de încredere. De asemenea, deblochează cele mai multe alte site-uri de streaming populare. Confidențialitate și securitate de top. Include o garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună alegere bugetară care a atins unele dintre cele mai bune viteze de streaming din testarea noastră. Privat, sigur și ușor de utilizat.
 3. NordVPN Bine atotcuprinzător. Vasta rețea de servere atinge viteze de streaming fiabile. Caracteristici bune de confidențialitate.
 4. IPVanish De încredere cu aplicații ușor de utilizat, care sunt populare pentru utilizatorii Kodi.
 5. VyprVPN ESPN deblocat în testele noastre. Securitate solidă și fiabilă, dar un preț scump.

Dacă încercați să accesați un site ESPN din străinătate fără VPN, veți întâmpina o eroare de genul:

„ACEST SITE NU ESTE DISPONIBIL ÎN ȚARA TA”

Cum să urmăriți ESPN oriunde cu un VPN

O altă eroare comună este „ESPN + nu este disponibil în țara dvs. din cauza problemelor legate de drepturile de conținut.”

Cum să urmăriți ESPN cu un VPN

Cel mai simplu mod de a evita această problemă este prin înscrierea la o rețea virtuală virtuală (VPN). Dacă nu știți ce este asta, nu intrați în panică. Tot ce face o VPN este să cripteze conexiunea la internet și să o parcurgă printr-un server la alegere, de regulă în afara țării în care vă aflați în prezent..

Iată cum puteți debloca ESPN din străinătate cu un VPN:

 1. Înscrieți-vă la un VPN de calitate. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschide aplicația și selectează o locație a serverului din SUA. De asemenea, asigurați-vă că evitați regiunea neagră pentru echipa pe care o urmăriți.
 4. Loveste Conectați buton.
 5. Deschide fluxul ESPN și începe să urmărești!

ESPN este disponibil online din câteva surse diferite. Toate acestea sunt disponibile numai în SUA sau printr-un VPN:

 • ESPN+ este serviciul de streaming independent al ESPN care costă 4,99 USD pe lună sau 49,99 USD pe an. Rețineți că probabil un VPN nu funcționează dacă utilizați un smartphone Android sau iOS pentru a urmări.
 • Urmăriți ESPN este practic principalul site web și aplicația ESPN unde puteți viziona fluxuri live dacă vă conectați cu furnizorul dvs. de cablu din SUA.
 • Sling TV este un serviciu de televiziune în streaming proiectat pentru tăietori de cabluri care nu au cablu sau satelit. Costul pentru Sling Orange, care include ESPN, este de 25 USD pe lună. În momentul scrierii, o reducere de 40% reduce prețul până la 15 dolari pe lună. O probă gratuită de 7 zile este disponibilă.
 • YouTube TV este un serviciu plătit de pe YouTube care poartă mai multe canale live cu 40 USD pe lună, inclusiv ESPN și ESPN2. Puteți chiar înregistra jocuri pentru vizualizare ulterioară, fără limite de stocare. Până la șase conturi sunt permise pentru fiecare gospodărie, plus o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.
 • Hulu + TV live este serviciul de televiziune în direct a lui Hulu în SUA. O probă gratuită de 7 zile este disponibilă. Puteți viziona într-un browser web sau puteți obține aplicația pentru Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, console de jocuri, Roku și smart TV.
 • PlayStation Vue costă 35 de dolari pe lună pentru a obține canalele terestre standard care includ ESPN și ESPN2. Costă 45 USD pe lună. Ca și ceilalți, PS Vue este disponibil numai în Statele Unite, dar nu aveți nevoie de o consolă PlayStation pentru a o folosi. Aplicațiile sunt de asemenea disponibile pentru iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV și Roku sau un browser web. Puteți utiliza PS Vue pe până la cinci dispozitive simultan.
 • DirecTV Acum este un serviciu de transmisie TV independent de la furnizorul de cablu DirecTV. Nu aveți nevoie de abonament prin cablu pentru ao utiliza. Pentru 50 de dolari pe lună, primiți ESPN și ESPN2 incluse în pachet.

Cel mai bun VPN pentru ESPN

Am clasificat VPN-urile pe baza următorilor factori:

 • Viteze rapide pentru streaming HD
 • O gamă largă de servere americane pentru a ocoli oprirea regională
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS pentru a preveni dezvăluirea locației utilizatorului
 • Aplicații pentru mobil și desktop
 • Ușor de folosit

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblocări ESPNTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cu 20 de locații de server doar în SUA, ExpressVPN este un pariu solid pentru a transmite ESPN fără probleme în HD sau UHD.

ExpressVPN oferă locații server în 94 de țări și are performanțe ridicate, cum ar fi testele de viteză și deblocare.

Nu păstrează jurnalele de trafic ale clienților, dar adună metadate legate de locația serverului și cantitatea totală de date transferate în fiecare zi.

Express este criptat cu standardele AES de 256 biți și este integrat cu un „switch switch” - ceea ce înseamnă că va perturba complet traficul pe internet dacă conexiunea scade. Compania este înregistrată în Insulele Virgine Britanice - la îndemâna autorităților britanice - ceea ce înseamnă că nu va fi nicio solicitare urâtă pentru datele utilizatorului.

De asemenea, are aplicații atât pentru Android, iOS, cât și pentru o versiune desktop compatibilă cu Windows, MacOS, iOS și Linux (linia de comandă), astfel încât să puteți vizualiza acțiunea pe dispozitivul ales..

Pro:

 • Viteze rapide și fiabile pentru streamingul de conținut HD și pentru descărcarea / încărcarea fișierelor mari
 • Serverele din 20 de orașe americane pot debloca conținutul geore-restricționat de aproape oriunde
 • Deblochează principalele site-uri de streaming, de ex. Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Funcții de securitate și protecție a vieții private de primă clasă
 • Nu păstrează jurnalele de trafic de date cu caracter personal
 • Personalul de asistență este cunoscut și funcționează non-stop

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune aici fără a utiliza un cupon de reducere

Scorul nostru:

4.5 din 5

MAI BUN VPN PENTRU ESPN: ExpressVPN este primul performer. O alegere rapidă și fiabilă aprinsă, nu căutați mai departe când vine vorba de viteză. Excelent la deblocarea tuturor principalelor servicii de streaming geo-restricționate, de bună calitate HD. Funcții de confidențialitate de top și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostDeblochează ESPNTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un serviciu VPN de gamă mijlocie care va atrage utilizatorii cu buget. Nu are setările personalizate personalizate sau rețelele de server expansive asociate cu unii dintre ceilalți furnizori de pe listă, dar își va face treaba indiferent de.

Compania nu înregistrează niciun comportament al utilizatorului sau obiceiuri de navigare, astfel încât acestea sunt pozitive atunci când sunt considerate dintr-un unghi de confidențialitate. De asemenea, are sediul în România, ceea ce înseamnă că nu este supus niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor. Cu toate acestea, recent a existat un schimb de gestiune la nivelul companiei care ar putea schimba condițiile de utilizare. Vom actualiza acest articol dacă observăm ceva.

Momentan, există peste 5.700 de servere dintre care să alegem inclusiv peste 1.100 în SUA. Accesarea ESPN nu ar trebui să fie o problemă.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

CyberGhost nu scapă de interdicția VPN Netflix, dar este compatibil cu BBC iPlayer.

În ceea ce privește standardele de criptare, aceasta folosește în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN împreună cu cheile RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Acestea sunt considerate rezistente, astfel încât datele dvs. vor rămâne sigure. Este inclus un comutator pentru uciderea internetului.

Pro:

 • Transmite video HD fără probleme, fără tamponare în timpul testării
 • Peste 700 de servere din SUA se pot deplasa prin cele mai multe site-uri cu restricții geo-restricționate
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat și minunate pentru utilizatorii noi
 • Caracteristici solide de confidențialitate și securitate activate în mod implicit

Contra:

 • Nu vom lucra în Turcia, China, Arabia Saudită sau Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost are o configurație simplă. Mare confidențialitate și securitate. Încredere cu ESPN, dar poate lupta cu alte site-uri de streaming. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNDeblochează ESPNTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă o impresionantă 60 de locații de țară server răspândite pe tot globul și există o diferență neglijabilă în comparație cu ExpressVPN în domeniul de streaming live. Funcționează într-un număr extraordinar de 1.758 servere fizice VPN standard din SUA, astfel încât conectivitatea nu va fi o problemă.

Compania este înregistrată în Panama, ceea ce înseamnă că nu este supusă niciunei legi draconice care să o oblige să dezvăluie datele sau preferințele utilizatorului. Utilizatorii pot plăti prin Bitcoin, ceea ce înseamnă că traseele de hârtie sunt reduse la minimum și confidențialitate garantată.

Nord încorporează, de asemenea, funcții suplimentare de securitate precum un VPN dublu-hop, care direcționează conexiunea prin două VPN-uri în loc de una. În trecut, compania a primit mai multe solicitări de informații, dar nu a putut furniza nicio simplă, deoarece are o politică fără jurnalele.

Există aplicații atât pentru iOS, cât și pentru Android, precum și suport pentru Windows și MacOS.

NordVPN oferă, de asemenea, servere speciale care au fost optimizate pentru streaming ultra-rapid, astfel încât vizionarea Superbowl în HD pe o plajă din Asia este o posibilitate certă.

Pro:

 • Peste 1.700 de servere din SUA pot debloca ESPN și aproape orice altceva
 • Un furnizor de buget veteran cu o reputație impecabilă de confidențialitate
 • Bun pentru streaming, chiar și la viteze HD
 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Datele cu caracter personal sunt protejate deoarece nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Aplicația și viteza pentru desktop nu sunt întotdeauna fiabile

Scorul nostru:

4.5 din 5

OPȚIUNE FIABILĂ: NordVPN este o valoare bună. O opțiune de valoare excelentă, care este un executant ESPN solid. Conectează până la 6 dispozitive simultan. De asemenea, funcționează bine cu cele mai populare servicii de streaming și atinge în mod constant viteze bune. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishDeblochează ESPNTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish continuă cu tradiția de a avea o mentalitate primă pentru utilizator. Acesta operează sute de servere distribuite în 75 de locații din întreaga lume. Există în jur de 650 de servere fizice dedicate, prezente numai în SUA. Partea cea mai bună este că deține toate serverele sale fizice (spre deosebire de alte VPN-uri care, de asemenea, se închiriază), ceea ce înseamnă că viteza și conectivitatea se aprind rapid.

Compania are sediul în Statele Unite, dar respectă o politică strictă „fără jurnal”, cuplată cu criptarea de 256 biți a protocolului OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA 2048 cu un secret perfect înainte..

Aplicațiile sunt disponibile pentru iOS și Android. IPVanish oferă, de asemenea, suport pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Funcționează pe 650 de servere americane și poate debloca aproape orice site de streaming cu viteze HD
 • Asistența clienților nu este externalizată, o considerație bună de confidențialitate
 • Interfața este ușor de utilizat cu Kodi și alte sisteme media bazate pe Android.

Contra:

 • Nu există asistență în direct pentru clienți
 • Nu acceptă Bitcoin pentru o plată anonimă

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere și gestionează bine conexiunile multiple. Ușor de utilizat și preferat de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de confidențialitate. Nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyprVPNDeblochează ESPNTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este de aproximativ șase ani și operează locații de server în peste 60 de țări. Nouă dintre aceste locații se află în SUA.

Compania folosește standard criptarea AES pe 256 biți, ceea ce înseamnă că poate funcționa în unele dintre cele mai dure medii de reglementare din lume. Este remarcabil de popular în China, unde utilizatorii au considerat că este una dintre cele mai puternice VPN-uri care pot susține Marele Firewall.

Vypr operează, de asemenea, tehnologia sa proprietară Chameleon ™, care susține că împiedică aglomerarea lățimii de bandă de către furnizorii de servicii internet, precum și inspecția profundă a pachetelor. Deține de asemenea toate serverele sale, mai degrabă decât preferă să închirieze, oferindu-i un control complet asupra datelor care trec prin rețeaua sa.

Cu aplicații pentru Windows Phone, Android și iOS, este puțin probabil ca utilizatorii să fie blocați vreodată. Serviciul acceptă, de asemenea, Windows și MacOS.

Pro:

 • Are servere în 9 orașe americane cu viteze bune de streaming
 • Caracteristici puternice de securitate și confidențialitate și viteze decente
 • Nu există probleme care deblochează ESPN din străinătate

Contra:

 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene
 • Nu este cea mai ieftină din această postare

Scorul nostru:

4 din 5

UșOR DE SETAT: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine cu ESPN și cele mai populare servicii de streaming. Fiabilă, dar nu cea mai ieftină opțiune din listă. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări ESPN?

Un pic de săpat pe Google, Duck Duck Go sau Reddit vă vor ajuta să descoperiți servicii VPN gratuite, dar recomandarea noastră este să evitați această capcană.

Nu există niciun prânz gratuit, iar astfel de opțiuni vă vor bombarda cu tot felul de cookie-uri de urmărire, reclame și alte metode de minare a datelor de navigare care trec prin VPN.

Există, de asemenea, un risc real de infecție cu malware, care poate dura câteva ore extraordinare pentru a remedia și posibilitatea pierderii de date.

În unele cazuri, serviciile VPN gratuite au fost surprinse prin vânzarea sau abuzarea de date a utilizatorilor fără permisiunea lor - o preocupare majoră pentru securitate. Un exemplu recent a fost Hola VPN, un plugin de browser cu peste 50 de milioane de utilizatori, care și-a folosit masa critică pentru a ataca alte site-uri.

Aceasta este o practică scârboasă și o amintire accentuată a faptului că, de obicei, atunci când produsul este gratuit, ajungeți să fiți produsul.

Cum se utilizează Watch ESPN cu un VPN

Pentru dispozitivele Android acceptate de iOS și Google Play, utilizarea aplicației Watch ESPN din străinătate este la fel de simplă precum conectarea la un server VPN din Statele Unite, folosind aplicația VPN a furnizorului dvs., apoi deschiderea aplicației așa cum v-ar face în mod normal. Este posibil să fie nevoie să ștergeți datele din memoria cache a aplicației pentru a elimina identificatorii de locație vechi.

Aplicația Watch ESPN este compatibilă cu Roku, Chromecast, Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Amazon Fire TV și Apple TV. Pentru a configura aplicația pe oricare dintre aceste dispozitive, care nu acceptă implicit aplicațiile VPN, vă recomandăm să folosiți VPN pe un router virtual. Acest lucru este posibil deoarece majoritatea computerelor care se pot conecta la wifi sunt, de asemenea, capabile să transmită un semnal wifi pentru alte dispozitive la care să se conecteze.

Consultați tutorialele noastre complete despre modul de configurare a unui VPN pe un router virtual - atât pentru dispozitivele Windows, cât și pentru Mac.

Utilizați un VPN pentru a evita blocajele regionale

Unele evenimente sportive locale ar putea fi anulate pe ESPN dacă adresa IP a dispozitivului indică o locație din regiunea de oprire. Întreruperile apar atunci când drepturile de radiodifuziune locală sunt exclusive pentru un radiodifuzor local, astfel încât o altă rețea, precum ESPN, nu are voie să ofere jocul la TV sau online oricărui rezident din regiune. Acest lucru înseamnă că adesea fanii nu pot transmite în direct evenimentele pe care doresc să le vadă cel mai mult: cele care prezintă echipele locale preferate.

VPN-urile pot ajuta la evitarea întreruperilor prin simpla atribuire a unei noi adrese IP. Când vă conectați la un VPN, adresa IP pe care o vedeți aplicația ESPN și site-ul web sunt cele ale serverului VPN. Deci tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server VPN în afara regiunii de oprire pentru a debloca fluxul!

Citeste mai mult: Întreruperile ESPN

Istoric ESPN

Marea pauză a ESPN a apărut atunci când și-a asigurat drepturile de a transmite turneul de baschet al Diviziei 1 a NCAA Men, în catapultarea acestuia în milioane de ecrane de televiziune și a creat o legiune de fani sportivi care nu puteau obține suficient.

Alte mișcări inteligente au ajutat compania care se ocupă să crească în anii de formare. A început să difuzeze televiziunea NFL Draft - un eveniment care a crescut în popularitate atât de rapid încât acum este o parte stabilită a circuitului de televiziune. Sportscenter, segmentul său de discuții și analiză, atrage în medie 115 milioane de spectatori în fiecare lună.

Jucărișul sportiv live are, de asemenea, un pic de probleme în adaptarea la viața în era digitală - după cum demonstrează faptul că a concediat 100 de angajați în aprilie - dar sute de milioane de oameni pur și simplu nu-și pot imagina viața fără să se adapteze.

Urmăriți accesul la aplicația ESPN

Utilizatorii din SUA pot accesa ESPN cu ușurință prin rețelele de cablu TV sau descărcând aplicația Watch ESPN. Dacă preferați să transmiteți fluxul online, serverele ESPN vor determina adresa dvs. IP și vă vor acorda acces dacă vă puteți stabili definitiv că sunteți prezent în America de Nord.

Un abonament la TV prin cablu sau acces la un serviciu de internet de mare viteză compatibil este necesar pentru a transmite conținut ESPN în direct. O listă completă este oferită aici. Atât aplicația Watch ESPN, cât și portalurile web sunt disponibile pentru utilizatorii din America care nu se conectează prin intermediul unei rețele de cablu TV sau a unui furnizor de bandă largă compatibil, dar vor avea acces doar la serviciul video la cerere. Acest lucru are, în principal, aspecte clare și fragmente scurte și este departe de experiența completă. Deocamdată nu există o opțiune exclusiv online.

ESPN face evenimente și emisiuni sportive în direct, dar va trebui să vă conectați la portal prin intermediul detaliilor de autentificare oferite de către furnizorul de servicii de televiziune prin cablu sau de bandă largă..

„James Casey” de Karen licențiat sub CC de 2.0

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector