Cum să urmăriți HBO Go din Canada cu un VPN

Cum să urmăriți HBO Go din Canada cu un VPN

Dacă ați încercat să vizionați HBO Go din Canada, probabil că veți primi următorul mesaj:

„Nu se află în zona de service. HBO GO este acceptat doar în SUA și în anumite teritorii din SUA. "

La fel ca în cazul multor servicii de streaming, conținutul este restricționat geo, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l accesa.

Eroare în zona de serviciu HBO Go

VPN-urile criptează traficul dvs. de internet, dirijându-l printr-un server VPN ales. Acest lucru face să apară ca și cum ați naviga dintr-o altă locație. Conectându-vă la un server VPN din SUA, de exemplu, puteți obține o adresă IP a SUA și deblocați HBO Go, permițându-vă să urmăriți Game of Thrones sezonul 8 și mai mult.

Dacă vă grăbiți, iată un rezumat rapid al VPN-urilor recomandate pentru a urmări HBO Go din Canada:

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea HBO din Canada

 1. ExpressVPN: Deblocați HBO Go, Netflix SUA și Amazon Prime Video. Serviciu VPN rapid și de încredere cu o securitate puternică. Aplicații excelente și suport pentru chat în direct 24/7.
 2. NordVPN: 1.800 de servere din SUA pentru vizionarea HBO Go. Aplicații prietenoase pentru utilizator și suport 24/7 prin chat live. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Include o politică fără jurnale.
 3. CyberGhost: Sute de servere americane rapide și fiabile pentru deblocarea HBO Go. Conectați până la 7 dispozitive simultan. VPN de înaltă securitate cu criptare.
 4. IPVanish: Serviciul VPN din SUA, care funcționează bine cu HBO Go. Servitori în zeci de orașe americane. Ușor de utilizat și permite până la 10 conexiuni simultane.
 5. PrivateVPN: Servere de mare viteză pentru streaming HBO Go, precum și Netflix SUA. Aplicații prietenoase pentru începători. Conectați până la 6 dispozitive. Politica fără jurnale.

Cum să urmăriți HBO Go din Canada cu un VPN

Puteți urmări HBO Go din Canada în câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași rapizi și ușori.

Pentru a viziona HBO Go din Canada:

 1. Înscrieți-vă cu un VPN care poate debloca HBO Go - recomandăm în mod special ExpressVPN pentru vizionarea HBO Go din Canada.
 2. Descărcați și instalați aplicația de pe site-ul furnizorului VPN. De asemenea, este posibil să aveți opțiunea unei extensii de browser pentru Chrome sau Firefox dacă doriți.
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA.
 4. Accesați site-ul sau aplicația HBO Go și selectați conținutul pe care doriți să îl urmăriți, care ar trebui deblocat acum.
 5. Dacă tot întâmpinați același mesaj de eroare, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. De asemenea, poate merita să încercați numeroase servere în cazul în care unele sunt blocate.

Alegerea celor mai bune VPN-uri pentru a urmări HBO Go din Canada

Am testat o serie de VPN-uri și le-am selectat doar pe cele care funcționează cu HBO Go, oferind totodată următoarele.

Criterii pentru selectarea VPN-urilor

 • Servere rapide și fiabile din SUA pentru streaming
 • Securitate puternică, cu politică de criptare și fără jurnaluri
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail
 • Aplicații prietenoase pentru desktop și mobil
 • Garanție de returnare a banilor pentru testarea fără riscuri
 • Vă permite să conectați mai multe dispozitive simultan

Cele mai bune VPN-uri pentru HBO Go

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a urmări HBO Go din Canada:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 se blochează hbo goTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN operează servere în peste o duzină de orașe americane, inclusiv New York și Los Angeles. Impresionant, are servere într-un total de 94 de țări, ceea ce îl face perfect pentru deblocarea platformelor blocate în regiune (cum ar fi Netflix) oriunde te-ai afla. Ceea ce face din acesta cel mai bun VPN pentru HBO Go din Canada este viteza rapidă și fiabilă. Vă puteți bucura de o transmitere constantă fără buffer sau întârziere datorită lățimii de bandă nelimitate a acestui VPN.

Putem recomanda ExpressVPN oricui, inclusiv celor care sunt utilizatori VPN pentru prima dată. Acest lucru se datorează faptului că acest serviciu VPN oferă aplicații foarte simple de utilizat. Este rapid și ușor să selectați și să vă conectați la un server, în plus puteți ajusta diverse preferințe în meniul de opțiuni. O altă caracteristică deosebită a ExpressVPN este serviciul său de asistență 24/7 care este disponibil prin chat live și e-mail. Personalul este priceput și prietenos și este capabil să vă ajute atunci când aveți nevoie.

ExpressVPN vă ia în serios securitatea online. Vă protejează cu criptarea AES pe 256 biți și nu păstrează niciun registru de activitate sau de conectare al utilizatorilor săi. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, tuneluri împărțite și un comutator de ucidere, oferind un nivel foarte ridicat de securitate. Când combinați toate acestea cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile, devine clar că ExpressVPN merită luat în considerare.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Există, de asemenea, opțiunea de extensii de browser pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere rapide în orașele americane, inclusiv Los Angeles și New York
 • Deblochează cel mai mult conținut, inclusiv HBO Go, Netflix și BBC iPlayer
 • O rețea uriașă de peste 3.000 de servere în 94 de țări
 • Serviciu securizat cu criptare și protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Asistență 24/7 clienți prin chat live și e-mail
 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori pentru o gamă largă de sisteme de operare

Contra:

 • Permite numai până la 3 conexiuni simultane (unele oferă 6 sau mai multe)

MAI BUN VPN PENTRU A VEDEA HBO GO DIN CANADA: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Este excelent pentru deblocarea conținutului geore-restricționat, cum ar fi HBO Go și Netflix SUA. Serverele sunt rapide și consistente pentru streaming, iar aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat. Include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks hbo goTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea platformelor geo-restricționate, cum ar fi HBO Go. De fapt, deblochează și like-urile Netflix și Amazon Prime Video. Este ideal pentru streaming datorită numărului său uriaș de servere. Are peste 5.200 de servere, dintre care 1.800 sunt în SUA. Vitezele NordVPN sunt perfect bune pentru a transmite conținut de înaltă definiție fără întrerupere. Mai bine, puteți utiliza acest VPN pentru a conecta până la 6 dispozitive simultan.

Este puțin probabil să aveți probleme cu acest serviciu VPN ușor de utilizat, deoarece are aplicații prietenoase pentru o gamă largă de dispozitive. Indiferent, există întotdeauna opțiunea de a contacta serviciul de asistență 24/7 al NordVPN. Acest furnizor din Panama operează o politică strictă fără jurnaluri și vă asigură în continuare datele cu criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva IPv6, WebRTC și a scurgerilor DNS, NordVPN oferă o securitate suplimentară prin intermediul serverelor ofuscate și funcționalității duble VPN.

Puteți utiliza NordVPN prin aplicațiile sale pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensii de browser Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite. Router-urile selectate pot fi instalate manual.

Pro:

 • Deblochează serviciile de streaming, cum ar fi HBO Go și Netflix
 • Vastă rețea de servere, dintre care 1.800 sunt în SUA
 • Operați o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea
 • Suport chat live disponibil 24/7
 • Permite până la 6 conexiuni simultane

Contra:

 • Unele servere pot fi un pic hit-and-miss

VALOARE EXCELENTĂ: NordVPN are 1.800 de servere în SUA și deblochează cu ușurință serviciile precum HBO Go și Netflix US. Folosiți-l pentru a conecta până la 6 dispozitive. Aplicațiile sunt ușor de utilizat pentru începători și există asistență 24/7 cu chat-ul live. Ofertă puternică de securitate. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks hbo goTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un serviciu VPN care oferă viteză și securitate în egală măsură. Funcționează bine cu HBO Go și are puțin peste 700 de servere în SUA. În plus, are peste 3.700 de servere la nivel mondial, ceea ce înseamnă că are una dintre cele mai mari rețele de servere VPN din jur. CyberGhost oferă o lățime de bandă nelimitată și viteze rapide, ceea ce o face ideală pentru streaming video online de înaltă calitate. În mod special, puteți avea până la 7 conexiuni simultane, deci oferă o valoare deosebit de bună.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre CyberGhost este că îl puteți încerca fără riscuri timp de 45 de zile. Dacă nu este pentru tine, pur și simplu poți profita de garanția de returnare a banilor. Există, de asemenea, asistență de chat în direct dacă aveți îndoieli. Acest VPN vă ajută să vă îmbunătățiți securitatea online prin utilizarea sa de criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, un comutator automat de omor. De asemenea, are o politică strictă fără jurnal, care vă permite să vă mențineți confidențialitatea online.

CyberGhost oferă aplicații pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Peste 700 de servere din SUA pentru vizionarea HBO Go din Canada
 • Lățime de bandă nelimitată pentru streaming fără întârziere și buffering
 • Securitate puternică cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri
 • Conectați până la 7 dispozitive simultan
 • Include o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile

Contra:

 • Nu oferă o aplicație pentru Linux

VELUȚIA ȘI SECURITATEA: CyberGhost oferă transmisie continuă de HBO Go datorită serverelor sale rapide din SUA. Vă permite să conectați până la 7 dispozitive simultan. Asistență chat live și securitate puternică, cu politică de criptare și fără jurnaluri. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks hbo goTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul în Statele Unite și operează acolo sute de servere. Aceste servere sunt situate în peste o duzină de orașe din SUA, inclusiv Chicago, Las Vegas și New York. Vitezele sunt consistente și suficient de rapide pentru a transmite conținut HBO Go. Într-adevăr, IPVanish este, de asemenea, capabil să deblocheze versiunea americană Netflix. Ceea ce face ca IPVanish să iasă în evidență este acela îl puteți utiliza pe maximum 10 dispozitive simultan, ceea ce înseamnă că este perfect pentru familii.

Aplicațiile furnizate de IPVanish sunt ușor de utilizat și ușor de ales și conectat la un server. Suportul pentru chat live este oferit 24/7 dacă aveți întrebări în timp ce utilizați serviciul. IPVanish deține propriile servere, mai degrabă decât să le închirieze, astfel încât nu există riscul ca orice terță parte să aibă acces la datele dvs. Nu colectează jurnalele de conexiuni sau activități și folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă asigura traficul pe internet. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS, precum și o caracteristică a comutatorului.

Puteți descărca aplicații IPVanish pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servitori în zeci de orașe americane pentru deblocarea HBO Go
 • Nu colectează jurnalele conexiunilor sau activității
 • Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Suport chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin / criptocurrency
 • Nu oferă nicio extensie de browser

Conectați 10 dispozitive: IPVanish permite întregii familii să urmărească HBO Go din Canada cu până la 10 conexiuni simultane. Dispune de suport de chat live 24/7 și vă protejează confidențialitatea cu criptare avansată și un comutator de ucidere. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks hbo goTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN oferă servere de mare viteză în mai multe orașe americane, inclusiv Los Angeles și New York. În afară de a vă permite să vizionați HBO Go din Canada, PrivateVPN deblochează majoritatea serviciilor de streaming, inclusiv Netflix și BBC iPlayer. De asemenea, puteți utiliza PrivateVPN pentru a conecta până la 6 dintre dispozitivele dvs. simultan. Lățimea de bandă nelimitată înseamnă că veți întâmpina mai rar probleme de performanță, fie că este vorba de tamponare sau de întârziere.

Acesta este un serviciu VPN foarte ușor de utilizat, datorită aplicațiilor desktop și mobile mobile ușor de utilizat. Asistența clienților este asigurată de dezvoltatorii înșiși și există chiar și ajutorul de la distanță disponibil în cazul în care aveți probleme. PrivateVPN oferă o serie de funcții care vă ajută să vă protejați confidențialitatea. Acestea includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Serviciul VPN suedez are, de asemenea, o politică fără jurnale, cu PrivateVPN care afirmă că nici măcar nu știu ce fac utilizatorii lor online.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. Linux și routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • Servere de mare viteză în SUA
 • Deblocați HBO Go, Netflix, Amazon Prime Video și multe altele
 • Permite până la 6 conexiuni simultane
 • Asistență clienți cu ajutor de la distanță dacă aveți nevoie

Contra:

 • Mai puține servere decât celelalte VPN-uri din această listă
 • Selecție limitată de aplicații și nici o extensie de browser oferită

SERVICII FAST US: PrivateVPN oferă viteze excelente pentru streaming. Deblocați HBO Go, Netflix SUA și multe altele. Conectați până la 3 dispozitive simultan. Aplicațiile sunt prietenoase pentru începători, în timp ce securitatea este asigurată prin criptare și o politică fără jurnale. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona HBO Go din Canada?

Multe VPN-uri plătite nu funcționează cu HBO Go, nu vă interesează niciodată serviciile gratuite! Acest lucru se datorează faptului că, ca Netflix SUA, HBO Go blochează activ multe VPN-uri. VPN-urile gratuite tind să aibă foarte puține servere și acestea sunt rapid blocate de majoritatea serviciilor de streaming majore. În schimb, cele mai bine plătite VPN-uri au sute și chiar mii de servere, ceea ce le face mult mai greu de detectat și vă asigură că puteți debloca HBO Go din Canada.

În afară de a avea o rețea mică de servere, VPN-ul mediu gratuit are prea mulți utilizatori. Multe VPN-uri gratuite aleg să restricționeze lățimea de bandă a utilizatorilor pentru a putea gestiona mai bine acest lucru. Cu toate acestea, rezultatul este că, deși pot fi suportabile pentru navigarea de bază, streamingul devine o sarcină aproape imposibilă, cu buffer lent și întreruperi frecvente.

Probabil că o VPN gratuită nu va debloca HBO Go și, chiar dacă este posibil, performanța va fi probabil slabă. in orice caz, VPN-urile gratuite nu au, de asemenea, securitate. Mulți nu utilizează criptarea pentru a vă securiza datele în timp ce alții vă logează activitatea și o vând către terți. Dacă doriți performanțe de înaltă calitate și cel mai înalt nivel de confidențialitate, alegeți unul dintre VPN-urile recomandate mai sus.

Ce este HBO Now?

Atât HBO Go, cât și HBO Now vă permit să transmiteți în întregime catalogul HBO de emisiuni TV și filme. Diferența este că, în timp ce HBO Go vă solicită să aveți un abonament la televizor pentru a-l utiliza, HBO Now este un serviciu autonom, fără o astfel de cerință. VPN-urile pe care le-am selectat sunt capabile să deblocheze ambele servicii.

Ce pot urmări pe HBO Go?

HBO Go vă permite să transmiteți fluxul de conținut din rețeaua HBO de cablu premium americană. Aceasta include o gamă largă de filme și emisiuni TV, inclusiv sezonul Game of Thrones. Alte categorii includ „Copii”, „Sport”, „Comedie” și „Documentare”. Iată o listă rapidă a unor filme și emisiuni TV pe care le puteți viziona pe HBO Go din Canada:

 • Urzeala tronurilor
 • Bandă de frați
 • Firul
 • Limitați-vă entuziasmul
 • Detectiv adevarat
 • Westworld
 • Lumea Jurassică: Regatul căzut
 • Deadpool 2
 • BlacKkKlansman
 • Mahmureala
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 32

Adblock
detector