Cum să urmăriți History Channel de oriunde cu un VPN

Cele mai bune VPN-uri pentru History Channel pentru a urmări în afara SUA

Dacă doriți să urmăriți History Channel în afara SUA, veți avea nevoie de un VPN. Vom explica cum și ce VPN-uri trebuie să folosească.

Deci, ce este un VPN? Scurt pentru „Rețeaua virtuală virtuală”, o VPN criptează traficul dvs. de internet și îl trimite printr-un tunel securizat pe unul dintre serverele proprii. Prin conectarea la un server din SUA, de exemplu, vi se va furniza o adresă IP a SUA. Acest lucru vă permite să deblocați conținutul blocat de regiune, astfel încât să puteți viziona Istoria Canalului de conținutul inimii voastre. De asemenea, un VPN vă ajută să vă îmbunătățiți confidențialitatea online (dar mai multe despre acestea mai târziu!).

În cazul în care nu aveți timp să citiți articolul complet încă, iată un scurt rezumat al celor mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a urmări History Channel în afara Americii:

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări History Channel 

 1. ExpressVPN: Deblochează History Channel, Netflix și HBO Go. Conexiuni rapide și fiabile pentru streaming. Securitate puternică și aplicații prietenoase pentru începători. Suport 24/7.
 2. NordVPN: 1.700 de servere americane. Urmăriți Channel Channel, Netflix și BBC iPlayer. Conectați până la 6 dispozitive. Suport 24/7. Ușor de utilizat și securizat cu politica fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: Sute de servere rapide și fiabile din SUA pentru History Channel. De asemenea, deblochează Netflix SUA. Utilizați pe până la 7 dispozitive. Securizează datele dvs. cu criptare.
 4. IPVanish: VPN din SUA, care funcționează bine cu History Channel. Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive. Viteze bune pentru streaming. Politica fără jurnaluri vă protejează confidențialitatea.
 5. PrivateVPN: VPN de mare viteză pentru streamingul History Channel, Netflix și Amazon Prime. Utilizați pe până la 6 dispozitive. VPN fără jurnal cu criptare și aplicații prietenoase pentru utilizator.
 6. Surfshark: Deblocați Channel Channel și Netflix. Conexiuni simultane nelimitate. Include comutatorul de criptare și omor. Aplicații prietenoase și suport 24/7.

Dacă vă întrebați cum am venit cu alegerile noastre dintre cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Istoria Canalului, iată un scurt rezumat al criteriilor pe care fiecare VPN trebuia să le îndeplinească:

 • Unblocks Channel History în afara SUA.
 • Viteze rapide și fiabile pentru streaming.
 • Securizează datele dvs. cu criptare.
 • Operați o politică fără jurnale.
 • Oferă asistență prin chat live și e-mail.
 • Usor de folosit cu aplicatii desktop si mobile.

Renunțare la răspundere: Comparitech nu încurajează sau împiedică utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă recomandăm să cercetați legile țării dvs. și condițiile de utilizare pentru anumite platforme de streaming înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa conținutul acestora.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Istoria canalului

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Istoria canalului:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, blocul istoriei canalului testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN deblochează cele mai multe servicii de streaming geo-blocate, inclusiv History Channel. Are servere rapide și fiabile în peste o duzină de orașe americane, inclusiv Chicago, Los Angeles și New York. Spre deosebire de unele VPN-uri, nu îți accelerează conexiunea. De fapt, oferă o lățime de bandă nelimitată, ceea ce face posibilă transmiterea unui flux care nu este protejat sau fără lag. Acest VPN deblochează de asemenea Netflix, HBO Go și Hulu.

Dacă sunteți nou în utilizarea unui VPN, ExpressVPN este o alegere deosebit de bună. Este un VPN ușor de utilizat, cu aplicații simple pentru toate cele mai populare sisteme de operare, precum și extensii pentru Chrome și Firefox. MediaStreamer este inclus și un proxy DNS inteligent care vă permite să deblocați Channel Channel de la dispozitive precum Apple TV și Amazon Fire TV. ExpressVPN oferă asistență rapidă și prietenoasă pentru clienți, care este disponibilă 24/7 prin chat și email live.

Acest furnizor îți ia securitatea în serios, oferind criptare de 256 biți, funcționalitate de tunel divizat și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Există, de asemenea, un comutator de oprire care oprește tot traficul dacă pierdeți conexiunea la VPN. ExpressVPN este un VPN sigur cu sediul în Insulele Virgine Britanice, o locație fără legi legale de păstrare a datelor. Mai mult decât atât, ExpressVPN nu păstrează jurnalele identificabile, permițându-vă să aveți confidențialitate online mai mare atunci când navigați și transmiteți.

ExpressVPN oferă aplicații pentru desktop (Windows, Mac și Linux), mobil (Android și iOS) și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Servere rapide și fiabile în peste o duzină de orașe din SUA
 • Poate fi folosit pentru deblocarea History Channel, Netflix și HBO Go
 • Aplicații ușor de utilizat și extensii de browser
 • Proxy DNS inteligent pentru deblocarea istoricului canalului de pe alte dispozitive
 • Asistență prietenoasă pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live
 • Securizați VPN cu funcția de comutare de criptare și comutare

Contra:

 • Permite numai până la 3 conexiuni simultane (unele VPN-uri rivale oferă 6 sau mai multe)

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU CANAL DE ISTORIE: ExpressVPN oferă o combinație de viteză și securitate. Deblochează cele mai multe conținuturi blocate în regiune, inclusiv History Channel și Netflix. Oferă aplicații excelente și include suport pentru chat în direct 24/7. VPN sigur, cu comutator de criptare și omor. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks channel historyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are mai multe servere în SUA decât oricare alt VPN din această listă. Din rețeaua sa de peste 5.100 de servere, aproximativ 1.700 sunt în Statele Unite. Acest lucru face ușor să deblocați History Channel sau orice alt serviciu de streaming bazat în SUA, cum ar fi Netflix sau Amazon Prime Video în străinătate. Acesta oferă o varietate de servere specializate pentru utilizatorii care caută confidențialitate online și mai mare, precum și servere optimizate pentru partajarea P2P.

Acesta este un VPN ușor pentru utilizatori începători, dar există o mulțime de opțiuni de personalizare pentru utilizatorii avansați. Cu până la șase conexiuni simultane permise, NordVPN vă permite să vă protejați toate dispozitivele simultan. Există, de asemenea, un serviciu de asistență 24/7 în cazul în care întâmpinați probleme. NordVPN are sediul în Panama și are o politică strictă fără jurnaluri. Utilizează criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere pentru a vă menține activitățile private în orice moment..

Puteți utiliza aplicații NordVPN pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • 1.700 de servere în SUA și 5.100 în întreaga lume
 • Unblocks Channel Channel, Netflix, Amazon Prime Video și multe altele
 • Poate fi utilizat pe până la 6 dispozitive
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7
 • VPN securizat cu sediul în Panama și are o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Vitezele serverului pot varia oarecum

MARE VALORĂ ALTERNATIVĂ: NordVPN are peste 1.700 de servere americane și vă permite să deblocați platforme precum History Channel și Amazon Prime Video. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Ofera aplicatii prietenoase si extensii de browser. Suport pentru chat live 24/7 Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks channel historyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are servere foarte rapide ceea ce îl face foarte potrivit pentru streamingul Channel History în afara SUA. În general, aproape 700 dintre cele aproximativ 3.600 de servere ale sale sunt în SUA, oferindu-vă o mulțime de opțiuni. Puteți utiliza, de asemenea, CyberGhost pentru a debloca Netflix SUA precum și Hulu. Conexiunile sunt la fel de fiabile, precum și de mare viteză, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să experimentați niciun fel de tamponare sau întârziere în timpul streamingului.

Puteți utiliza CyberGhost pentru a conecta până la 7 dispozitive simultan. Este rapid să configurați această VPN ușoară cu diversele dispozitive, mai ales că aplicațiile și extensiile browserului sunt proiectate având în vedere începătorii. Acest serviciu oferă asistență 24/7 prin chat live și e-mail. CyberGhost nu înregistrează nicio informație care să vă identifice și să vă îmbunătățească securitatea online cu o criptare AES de 256 biți și protecție împotriva scurgerilor DNS, un blocant de anunțuri, un scaner malware și un comutator de ucidere permanentă..

Este posibil să descărcați aplicații CyberGhost pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV și Android TV. Extensii de browser Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Viteze rapide pentru streamingul canalului History în afara SUA
 • O rețea de 3.600 de servere în 60 de țări
 • Permite până la 7 conexiuni simultane
 • Oferă asistență pentru chat în direct 24/7
 • Foarte sigur, cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Nu există aplicații pentru Linux sau routere
 • Nu se poate debloca unele servicii de streaming

STREAMING LAG GRATUIT: CyberGhost are o lățime de bandă nelimitată și peste 700 de servere americane. Funcționează bine cu History Channel. Oferă o selecție bună de aplicații și extensie de browser și suport 24/7 prin chat live. Serviciu VPN foarte sigur, cu o politică fără criptare și logare. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks channel historyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este capabil să deblocheze History Channel în străinătate datorită sutelor sale de servere din SUA. Aceste servere sunt răspândite în toată țara în orașe precum Atlanta, Dallas și Phoenix. Acest VPN afirmă că oferă o lățime de bandă nelimitată și, testând serverele pentru noi înșine, putem spune că vitezele sunt mai mult decât potrivite pentru streamingul HD. Mai bine încă, IPVanish vă permite să aveți până la 10 conexiuni simultane prin intermediul unui singur cont.

Cu aplicații prietenoase pentru desktop și mobil, IPVanish ușurează navigarea în siguranță oriunde te-ai afla. Există, de asemenea, asistență pentru chat-uri în direct 24 de ore și 7 în cazul în care ai nevoie. Când vine vorba de securitate, acest furnizor VPN din SUA asigură că datele dvs. rămân private cu politica sa de jurnal zero, criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și comutatorul de ucidere.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Fire TV. Cu toate acestea, va trebui să urmați instrucțiunile de configurare manuală pentru Linux și routere.

Pro:

 • Sute de servere americane pentru vizionarea istoricului în străinătate
 • Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Suport 24/7 prin chat live și e-mail
 • Protejează confidențialitatea cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin
 • Nu oferă nicio extensie de browser

SERVICIUL VPN BAZAT DE SUA: IPVanish are sediul în SUA și are servere rapide în mai multe orașe americane. Funcționează bine cu History Channel. Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive. Include suport pentru chat în direct și politică sigură pentru jurnalele de înregistrare. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anualGET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks channel historyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN vă permite să transmiteți canalul History fără probleme, fără întrerupere. Această mică VPN suedeză are servere rapide și fiabile într-o serie de orașe americane inclusiv Las Vegas și New York. În afară de History Channel, acesta poate debloca servicii de streaming, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video. Acesta este un VPN ușor de partajat cu familia, deoarece permite până la 6 conexiuni simultane, toate la adrese IP unice.

Acest serviciu este ușor de utilizat și oferă suport puternic pentru mai multe platforme. Spre deosebire de majoritatea VPN-urilor, PrivateVPN nu își externalizează asistența pentru clienți, ceea ce înseamnă că puteți vorbi direct cu dezvoltatorii dacă aveți probleme. Vă protejează datele cu criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. Acesta este un VPN fără jurnal, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji pentru ca activitățile dvs. să vă fie identificate.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru desktop (Windows și Mac) și pentru mobil (Android și iOS). Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Viteze rapide pentru streaming Channel Channel, Netflix și BBC iPlayer
 • Folosiți-l pentru a asigura până la 6 dispozitive
 • Oferă asistență chat live - vorbiți direct cu dezvoltatorii
 • VPN fără jurnal care utilizează criptarea pentru a vă proteja confidențialitatea

Contra:

 • O rețea mică de doar 100 de servere
 • Alegere limitată de aplicații și fără extensii de browser

FAST SERVERS: PrivateVPN are servere de mare viteză în SUA pentru streamingul Channel Channel, precum și Netflix și BBC iPlayer. Aplicații pentru desktop și mobile prietenoase pentru începători. Protejați până la 6 dispozitive. Include politica de comutație de ucidere și fără jurnal. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks channel historyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark nu are deficiențe de servere în SUA și face ușor deblocarea History Channel de peste mări. Are servere în peste o duzină de orașe americane, inclusiv Los Angeles și New York. În general, acest VPN are aproximativ 800 de servere în 50 de țări, ceea ce înseamnă că puteți debloca site-urile și serviciile geo-blocate în întreaga lume. Cu toate acestea, una dintre cele mai bune caracteristici ale Surfshark este că vă permite să conectați simultan câte dispozitive doriți. Puteți utiliza, de asemenea, Surfshark pentru a urmări Netflix și Amazon Prime Video.

Veți găsi Surfshark ușor de utilizat, deoarece aplicațiile urmează un design clar și simplu. Surfshark este dotat cu funcții care includ un blocant de anunțuri și protecție wifi automată, ceea ce face unul dintre VPN-urile de cea mai bună valoare de pe piață. Ca și ExpressVPN, Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice. Îți protejează confidențialitatea cu o politică fără jurnal și cu criptare AES de 256 biți. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere.

Puteți utiliza Surfshark prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android, iOS și Fire TV. Există, de asemenea, opțiunea extensiilor de browser Chrome și Firefox. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Unblocks Channel History, Netflix și Amazon Prime Video
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Aplicații și extensii de browser prietenoase
 • Datele dvs. sunt protejate cu o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • O mică rețea de servere în comparație cu unii dintre rivalii săi
 • Unele servere inconsistente

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark este o opțiune excelentă pentru familii, deoarece permite un număr nelimitat de conexiuni simultane. Deblochează History Channel și Netflix. Aplicații foarte ușor de utilizat și suport pentru chat în direct 24/7. Politica și criptarea fără jurnale. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa SurfsharkOferta specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Cum se folosește un VPN cu History Channel

Deși este destul de ușor să folosești un VPN pentru a urmări History Channel în afara SUA, merită să știi că ți se va cere în continuare să te autentifici cu un furnizor de televiziune pentru a accesa conținutul. În afară de aceasta, iată ce trebuie să faci:

Cum să utilizați un VPN pentru a urmări Istoria canalului

 1. Înscrieți-vă cu unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru History Channel - recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului. Selectați un server din SUA și faceți clic pentru a vă conecta.
 4. Accesați site-ul Web Channel History sau una dintre aplicațiile History Channel. Deschideți un videoclip care ar trebui deblocat și disponibil pentru vizionare.

Am constatat că nu avem nevoie să ștergem memoria cache și cookie-urile browserului pentru ca modificările VPN să aibă efect. Cu toate acestea, ar trebui să încercați acest lucru dacă mai aveți probleme. În mod alternativ, încercați un alt server sau contactați serviciul de asistență al clientului dvs. VPN.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări Istoria canalului?

Unele VPN-uri gratuite pot debloca History Channel. Cu toate acestea, majoritatea VPN-urilor gratuite sunt lente, ceea ce nu este excelent pentru navigare, cu atât mai puțin pentru streaming sau torrenting. VPN-urile gratuite au adesea foarte puține servere și prea mulți utilizatori. Este posibil să găsiți o VPN gratuită care vă lățim lățimea de bandă, ceea ce provoacă buffering și întârziere atunci când vizionați History Channel. Ba mai mult, VPN-urile gratuite sunt îngrozitoare când deblochează cele mai populare servicii de streaming, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer.

Există un alt motiv important pentru care nu ar trebui să utilizați un VPN gratuit pentru a urmări Istoria Canalului. Pur și simplu, VPN-urile gratuite nu sunt sigure, lipsind caracteristici cheie de securitate, cum ar fi criptarea și un comutator de oprire. Aceasta înseamnă că datele dvs. nu sunt protejate sau private. Mai rău încă, unele VPN-uri gratuite păstrează jurnalele de conexiune și activități și le vând terților. În schimb, cele mai bune VPN-uri pentru a urmări History Channel folosesc criptare pentru a vă securiza datele și au politici stricte de înregistrare.

Ce pot urmări pe History Channel?

Inițial, programarea acestui canal a fost în principal documentarele History Channel și seriile de ficțiune istorică. Cu toate acestea, în ultimii ani s-a extins pentru a acoperi unele seriale TV de realitate și chiar unele conținuturi neistorice. Iată o listă cu doar câteva dintre show-urile TV Channel History disponibile online:

 • Vikingii
 • Extraterestri Antici
 • Blestemul insulei de stejar
 • Stele de pion
 • Knightfall
 • Pădurari
 • Forjat în foc
 • Singur
 • Oameni de mlaștină
 • neidentificat

Pe ce dispozitive pot urmări History Channel?

Pe lângă posibilitatea de a viziona History Channel pe un desktop prin intermediul browserului dvs. Web, Channel Channel oferă aplicații pentru următoarele dispozitive:

 • Mobil (Android și iOS)
 • Apple TV
 • Roku
 • Android TV
 • Amazon Fire TV
 • Chromecast

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări History Channel oferă toate aplicații pentru desktop (Windows și Mac) și mobile (Android și iOS). Unii chiar oferă aplicații pentru Android TV și Amazon Fire Stick / Fire TV, oferindu-vă o serie de modalități prin care puteți viziona History Channel în afara SUA.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 47

Adblock
detector