Cum să urmăriți înotul adulților în străinătate (în afara SUA) cu un VPN

Cum să urmăriți înotul adulților în afara SUA cu un VPN

Adult Swim are câteva spectacole grozave, precum Rick & Morty, tata americană și pui robot. Cea mai mare parte a conținutului său este complet gratuit pentru a transmite fluxul cât timp vă conectați cu o adresă IP a SUA În caz contrar, veți fi primit cu următorul mesaj de eroare:

„Acest videoclip nu este disponibil în regiunea dvs.”

Pentru a debloca spectacolele de înot pentru adulți din aproape oriunde în lume, mai întâi veți dori să vă conectați la o rețea virtuală virtuală (VPN). Acest software va orienta traficul dispozitivului dvs. printr-un tunel criptat și un server pe care îl alegeți, îndrumând site-urile web și aplicațiile gazdă să creadă că sunteți în localitatea aleasă.

Când vă conectați la un server VPN din SUA, vi se atribuie o adresă IP locală. Site-uri precum Adult Swim, precum și altele precum Netflix, vor funcționa sub presupunerea că vă aflați fizic în Statele Unite.. Ca bonus, factorul de criptare a VPN-urilor înseamnă imposibil pentru hackerii și amatorii de a determina ce faceți pe web. Dacă doriți pur și simplu un rezumat, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a accesa înotul pentru adulți:

Cele mai bune VPN-uri pentru a înota înotul adulților

 1. ExpressVPN: O opțiune VPN superioară și alegerea noastră de top pentru a accesa Swim Adult. Este rapid și de încredere și poate debloca multe site-uri de streaming, inclusiv Netflix și BBC iPlayer.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar pentru înot pentru adulți. Are o rețea de server extinsă cu multe opțiuni în SUA. Accesibil, rapid și abil la deblocarea mediilor geore restricționate.
 3. CyberGhost: Potrivit pentru utilizatorii începători, deoarece se livrează cu aplicații bine concepute. Vitezele rapide și confidențialitatea solidă sunt incluse. Funcționează cu înotul adult.
 4. IPVanish: Număr ridicat de conexiuni simultane împreună cu o tehnologie incredibilă care se sustrage confidențialității. O mulțime de servere în SUA.
 5. Surfshark: Furnizor de cincizeci, care este potrivit pentru confidențialitate și streaming.
 6. PrivateVPN: Aplicații intuitive și o interfață de utilizator curată. Capacitate excelentă de a debloca medii geore-restricționate, cum ar fi Netflix, Hulu și multe altele.

Cum să urmăriți înotul adulților în afara SUA cu un VPN

Urmați acești pași simpli pentru a putea transmite în străinătate spectacole de înot pentru adulți:

 • Înregistrați-vă la una dintre VPN-urile recomandate. Alegerea noastră de top este ExpressVPN.
 • Odată ce formalitățile de plată nu sunt în curs, descărcați și instalați aplicațiile VPN relevante pentru dispozitivul dvs., fie direct de pe site-ul furnizorului, fie de pe piața oficială a aplicațiilor.
 • Reporniți dispozitivul.
 • Odată repornit, conectați-vă la un server din SUA.
 • Continuați la pagina Adult Swim. Acum ar trebui să puteți transmite în flux tot conținutul dorit.
 • Dacă nu funcționează imediat, nu intrați în panică. Pur și simplu ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului pentru a elimina identificatorii de locație vechi și încercați din nou.

Există, literalmente, sute de VPN-uri din care să aleagă, dar nu toate prezintă aceleași calități. Ca atare, am bazat recomandarea noastră dintre cele mai importante VPN-uri pentru a debloca înotul adulților pe următoarele criterii:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru înotul adulților

 • Deblochează site-urile restricționate geo
 • Oferă o conexiune rapidă și stabilă
 • Include un număr mare de servere în SUA
 • Suportă transmisiunea HD cu buffering minim
 • Oferă caracteristici puternice de confidențialitate și criptare, astfel încât locația dvs. este ascunsă
 • Are asistență prietenoasă pentru clienți
 • Permite mai multe conexiuni simultane

Cele mai bune VPN-uri pentru a înota înotul adulților

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a viziona emisiunile preferate de înot pentru adulți de oriunde:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023 blochează înotul adulților Testat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este alegerea noastră de top de a transmite înotul adult în afara SUA. Serviciul are peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv opțiuni din America. Am testat patru locații de pe serverul SUA și toate au primit acces la Adult Swim.

  Cele mai bune VPN-uri pentru Rusia în 2023

Acest furnizor este rapid, este livrat cu protocoale de criptare de grad militar și oferă asistență clienților în permanență. Tot traficul web este securizat cu criptarea AES de 256 biți. Include protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator pentru uciderea internetului și tunelarea divizată. Nu stochează jurnalele care ar putea identifica un utilizator.

În afară de Adult Swim, ExpressVPN se dovedește a debloca multe servicii de streaming, inclusiv Netflix SUA, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, ESPN și multe altele. Sunt disponibile aplicații minime, bine proiectate, care facilitează configurarea conexiunii VPN.

Asistența clienților este disponibilă atât prin chat live, cât și prin e-mail. Un singur cont permite trei conexiuni simultan. Sunt incluse aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, Android, iOS și câteva routere selectate.

Pro:

 • Viteze fantastice pentru descărcare și streaming
 • Securitate garantată cu criptare de grad militar
 • Deblochează toate serviciile de streaming majore
 • Oferă chat live 24/7
 • Rețea substanțială în 94 de țări și cu peste 3.000 de servere

Contra:

 • Utilizatorii de putere pot găsi opțiunile avansate limitate

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ADUL SWIM: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Este rapid, fiabil și sigur și este excelent pentru a transmite servicii de înot pentru adulți și alte servicii din orice parte a lumii. Încercați-l fără riscuri cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNdeblochează înotul adulților Testat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este cunoscut sub numele de furnizor „fără jurnal”, din cauza refuzului său de a stoca datele utilizatorului de orice natură. Ba mai mult, are o rețea imensă de servere care totalizează peste 5.000 în 60 de țări. Statele Unite au 1.561 de opțiuni, deci este o sarcină simplă de a transmite înotul adult.

NordVPN are viteze foarte rapide; în review-ul utilizatorului nostru, acesta a putut transmite video HD fără niciun fel de buffering. Furnizorul vă oferă opțiunea de a alege serverele personalizate pentru streaming și deblocare, precum și alte funcții, cum ar fi dubla criptare. NordVPN poate debloca Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Funcțiile de securitate și confidențialitate sunt de top. Traficul web este securizat printr-o criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere pe internet.

Aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS sunt disponibile. Puteți utiliza extensiile browserului Chrome și Firefox. Un cont plătit permite conectarea simultană a șase dispozitive și există asistență de chat live 24/7 dacă aveți nevoie de ajutor.

Pro:

 • O alternativă excelentă pentru costuri reduse
 • Deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Oferă chat live 24/7
 • Gama extinsă de servere internaționale

Contra:

 • Conexiunile prin aplicația desktop pot fi lente

Cea mai bună opțiune de buget: NordVPN este rapid, eficient și sigur. Se livrează la un preț care nu va sparge banca și poate debloca cu ușurință Adult Swim. Încercați-l cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostdeblochează înotul adulților Testat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are sediul central în România și nu trebuie să respecte nici o lege obligatorie privind păstrarea datelor, astfel încât acest lucru este un impuls pentru confidențialitatea utilizatorilor. Are o listă de server destul de extinsă, care atinge 3.700 de opțiuni, inclusiv peste 680 doar în SUA.

Acest furnizor operează una dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat. Aplicațiile sale bine concepute ajută la configurarea sarcinii de deblocare a serviciilor media streaming fără efort – o dovadă a faptului că sunt conceptualizate cu utilizatorii începători. Deblocarea înotului pentru adulți nu va prezenta niciun fel de probleme CyberGhost este dovedit că funcționează cu Netflix SUA, Hulu, Amazon Prime Video și multe altele.

Traficul și confidențialitatea utilizatorilor sunt protejate folosind criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS, un comutator pentru uciderea internetului, apărarea anti-malware și un blocant publicitar. Lățimea de bandă nelimitată este de asemenea oferită.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Amazon Fire Stick. Un singur cont permite șapte conexiuni simultane și asistența clienților este disponibilă non-stop.

Ușor pentru început: CyberGhost are o interfață de utilizator simplă și intuitivă și oferă sute de servere în Statele Unite. Vă puteți aștepta la o transmisie rapidă și constantă a adultului Swim. Încercați-l cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

  5 cele mai bune VPN-uri corporate pentru securitate și confidențialitate în 2023

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishdeblochează înotul adulților Testat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul în Statele Unite și găzduiește sute de servere din țara nord-americană, cuprinzând o mare parte din rețeaua sa globală de peste 1.300 de servere. Am menționat mai devreme cum are o tehnologie sofisticată de sustragere a locației; asta se datorează în principal deciziei sale de a deține și opera toate serverele interne, spre deosebire de standardul industrial de închiriere a spațiului în fermele de servere.

Acest furnizor se abține, de asemenea, de la înregistrarea datelor utilizatorului pe serverele sale, astfel încât amprenta digitală este ascunsă. Este compatibil cu cele mai bune standarde de criptare – AES de 256 biți – precum și un secret perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6..

IPVanish este capabil să deblocheze mai multe servicii de streaming populare, inclusiv Netflix SUA și BBC iPlayer, astfel încât accesul la Adult Swim va fi o plimbare în parc. Vitezele rapide sunt garantate, împreună cu timpul de funcționare fiabil.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android și iOS, iar asistența pentru clienți este gata să vă ajute 24/7.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 1.300 de servere din 75 de locații orașe de pe glob
 • Nu păstrează jurnalele
 • Viteze foarte rapide

Contra:

 • Serviciul clienți este limitat la un formular de e-mail de pe site-ul său web

VERSATIL: IPVanish verifică toate casetele pentru un serviciu VPN modern și fiabil. Streaming Adult Swim va fi o experiență fără probleme. Încercați-l cu o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfSharkdeblochează înotul adulților Testat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este relativ nou venit în industria VPN, dar deja și-a sculat un nume. Caracteristica sa excelentă este că oferă un număr nelimitat de conexiuni simultane cu fiecare plan, astfel încât să puteți partaja liberal cu prietenii și familia.

În momentul scrierii, Surfshark are peste 800 de servere în peste 50 de țări, inclusiv în Statele Unite. Aceasta nu este o cifră statică, deoarece se adaugă constant mai multe servere. Tot traficul utilizatorului este protejat cu criptarea AES de 256 biți în combinație cu cheile DHE-RSA de 2.048 biți.

Funcțiile suplimentare includ secretul perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC. Puteți utiliza un blocant de anunțuri și malware, o opțiune de tunel împărțit, servere cu mai multe tipuri de funcționare și obstrucția traficului.

Streamerii și torrenterii vor fi mulțumiți de faptul că Surfshark oferă date nelimitate și permite transferul de fișiere P2P. În afară de Adult Swim, Surfshark este capabil să deblocheze Netflix, BBC iPlayer și Hulu.

Aplicațiile sunt disponibile pentru toate platformele majore – iOS, Android, Windows și MacOS.

Pro:

 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Rețeaua de server este relativ mică în comparație cu mulți concurenți

ALL-ROUNDER: Surfshark împachetează un pumn. Vă va ajuta să transmiteți înotul adulților și să vă păstrați în siguranță pe internet în acest proces. Încercați-l cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială – economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

6. PrivateVPN

PrivateVPNdeblochează înotul adulților Testat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN se concentrează pe calitatea conexiunilor, mai degrabă decât pe tone de opțiuni de server. Este un performant dovedit atât pentru viteza, cât și pentru deblocarea mediilor geore restricționate. Lista sa de servere este mai mică decât ceilalți furnizori de pe această listă – cu aproximativ 150 de opțiuni în 60 de locații – dar se termină.

Statele Unite găzduiesc nouă servere, astfel încât deblocarea înotului pentru adulți nu ar trebui să pună problema. PrivateVPN poate debloca Netflix SUA, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și multe altele.

  Cum să obțineți o adresă IP pentru Danemarca

Funcțiile de securitate includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de ucidere pe internet. Este un furnizor „fără jurnal”, deoarece se abține să stocheze date despre utilizatori. Aplicațiile PrivateVPN sunt intuitive și vă ajută să începeți destul de ușor.

Asistența pentru toate platformele majore – Android, Windows, iOS și MacOS – este inclusă. Asistența clienților este utilă și vă poate ajuta de la distanță dacă doriți. Un singur cont permite șase dispozitive să se conecteze simultan.

Pro:

 • Mai rapid decât mulți alți furnizori
 • Funcționează cu o gamă largă de servicii de streaming
 • Serverele din 9 orașe americane obțin viteze bune de streaming

Contra:

 • Chat-ul în direct nu este în permanență
 • Omoară comutatorul numai în aplicația Windows

STREAMING VPN: PrivateVPN a fost testat pentru a fi un performant de încredere cu multe servicii media geore-restricționate. Încercați-l cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru a transmite înotul adulților?

VPN-urile gratuite nu sunt tot ce au fost făcute. Cert este că aceste servicii prezintă mai multe dezavantaje în comparație cu opțiunile plătite. Să aruncăm o privire mai atentă asupra lor.

Lipsa de opțiuni de server

Furnizorii VPN gratuite nu oferă sute de servere la fel ca și furnizorii plătiti. S-ar putea să găsiți servere găzduite în SUA, dar nu vor fi optimizate pentru viteză sau securitate. Așteptați-vă la întreruperi frecvente ale conexiunii dvs..

Lățimea de bandă accelerare și congestionarea rețelei

Furnizorii de VPN gratuite au obiceiul să acționeze mult mai mulți utilizatori decât pot suporta capacitatea lor de rețea existentă. Aceasta înseamnă că este posibil să fiți nevoit să suportați timpii de așteptare pentru a vă conecta la un server. În plus, vitezele vor fi accelerate, deoarece serverele nu pot fi la curent cu toate solicitările. Furnizorii plătite, pe de altă parte, nu sunt afectați de îngrijorări similare.

Lipsa confidențialității și securității datelor

O mulțime de soluții VPN gratuite exploatează datele utilizatorilor și obiceiurile de navigare pentru a le vinde agenților de publicitate terți. Alții au fost cunoscuți pentru a se extinde pe lățimea de bandă inactivă pentru a construi armate de botnet și a ataca site-urile rivale. Și asta nu este totul – un sondaj din 2016 de aplicații VPN gratuite a constatat că peste o treime conține malware.

Furnizorii plătite pun interesele utilizatorilor pe primul loc și nu-și satisfac experiența de navigare sau nevoile de confidențialitate. Dacă vă înscrieți cu un VPN gratuit, ar trebui să fiți conștienți de riscurile inerente pe care le implică.

Acesta este motivul pentru care susținem că deblocarea înotului pentru adulți din străinătate nu este decât o experiență fără probleme dacă alegeți să mergeți cu un furnizor VPN plătit. Aceste servicii oferă viteze constante, timp de funcționare ridicat și asistență robustă pentru clienți pentru rezolvarea problemelor.

Mai mult, toate cele pe care le-am recomandat în acest articol au o garanție de returnare a banilor – acest lucru vă oferă flexibilitatea de a încerca serviciul timp de câteva săptămâni. Dacă nu vă îndeplinește cerințele, veți primi banii înapoi.

Ce pot urmări la înotul adult?

Adult Swim este un clasic cult atunci când vine vorba de desene animate. Unele dintre cele mai populare titluri de pe platformă sunt:

 • Rick și Morty
 • tată american
 • Iisus negru
 • Burgerii lui Bob
 • Aventurile Bushworld
 • Spațiu final
 • Familist
 • Jeleurile

Ce mai pot face cu un VPN?

În afară de difuzarea de emisiuni de televiziune și filme, VPN-urile vă pot simplifica viața într-o varietate de moduri.

Așa cum am menționat anterior, VPN-urile au creat un tunel criptat prin care circulă traficul dvs. web, ceea ce face ca conexiunea dvs. să fie practic de neatins. Criptarea înseamnă că toți hackerii și meseriașii vor fi în siguranță și chiar furnizorul dvs. de servicii de internet nu își poate da seama ce faceți online.

Lucruri precum accesul la wifi public reprezintă acum un efort fără probleme. Rețelele publice publice – cele pe care le găsiți la aeroporturi, cafenele și mall-uri – pot avea riscuri de securitate. Un VPN vă poate proteja conexiunea la aceste rețele și poate menține hackerii și alți amatori.

Un alt caz nefolositor este momentul în care încercați să accesați contul dvs. bancar online în timp ce călătoriți. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca contul dvs. bancar să fie înghețat din cauza unei avertizări de alertă împotriva fraudei – acest lucru este cu siguranță posibil dacă vă autentificați dintr-un oraș sau oraș obscur. Cu toate acestea, dacă utilizați mai întâi un VPN și vă conectați la un server din locația de domiciliu, banca locală sau instituția financiară își va asuma activitatea ca de obicei..

About the author

Comments

 1. Romanian:

  Adult Swim are câteva spectacole grozave, precum Rick

Comments are closed.