Cum să urmăriți My5 din străinătate (în afara Regatului Unit) cu un VPN

Doriți să vizionați My5 online? Poate plecați din Marea Britanie în vacanță și doriți să transmiteți canalul 5, 5Star, 5Spike sau BLAZE în străinătate? În această postare, vom explica ce puteți urmări pe My5 și cum să transmiteți fluxul My5 de oriunde folosind o rețea virtuală virtuală (VPN), inclusiv cele mai bune VPN-uri pentru My5.

Cum să vizionezi My5 online de oriunde

Regiunea My5-blochează conținutul său, ceea ce înseamnă că puteți urmări doar dacă sunteți în Marea Britanie. Dacă încercați să încărcați un videoclip din orice altă parte, veți vedea un mesaj care spune „Ne pare rău, dar trebuie să fiți localizat în Insulele Britanice pentru a vedea acest conținut.„Aceasta este o mare problemă pentru persoanele care doresc să rămână la curent cu emisiunile lor preferate în timp ce călătoresc, dar din fericire, puteți să transmiteți în continuare My5 în străinătate cu un VPN.

VPN-urile vă permit să vă orientați traficul de rețea prin serverele din întreaga lume. Acest lucru este util, deoarece atunci când vă conectați, vi se va primi o adresă IP din țara aleasă. În cazul în care un site web sau un serviciu verifică adresa dvs. IP, acesta va apărea ca și cum ai fi de fapt localizat în regiunea corectă și vei primi acces. În plus, întrucât VPN-urile vă criptează traficul, acestea pot fi folosite pentru a vă feri activitățile online de privirile indurerate ale hackerilor, furnizorului de servicii de internet (ISP) și oricărui alt amator..

Cum să urmăriți My5 în străinătate cu un VPN

Nou pentru VPN-uri? Nu sunteți sigur de unde să începeți? Mai jos, vă vom explica cum să deblocați My5 cu un VPN:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un serviciu VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați versiunea relevantă a aplicației pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația și conectați-vă.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN.
 5. Încercați să vizionați videoclipuri pe My5. Ar trebui să se încarce aproape imediat, dar dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi actualizați pagina.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PREMIUM: De obicei, VPN-urile oferă doar cele mai mici prețuri utilizatorilor care doresc să se angajeze pentru un an sau mai mult. Acestea fiind spuse, dacă aveți nevoie doar de o acoperire pe termen scurt, de exemplu, dacă plecați în vacanță, puteți beneficia în schimb de garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. În timp ce va trebui să plătiți în avans, puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări.

Alegerea celui mai bun VPN pentru My5

Alegerea unui VPN poate fi o perspectivă descurajantă: sute de servicii îți pun în atenție atenția și fiecare dintre ele este ușor diferit. De exemplu, unii prioritizează securitatea mai presus de toate, în timp ce alții se mândrește cu rețele mai mari, servere specializate sau viteze mai rapide. Când cercetăm cele mai bune VPN-uri pentru My5, am căutat servicii cu următoarele caracteristici:

 1. Capabil să deblocheze My5 și alte platforme de streaming populare din străinătate
 2. Utilizează criptarea puternică și oferă funcții suplimentare de securitate
 3. Are mai multe servere în Marea Britanie
 4. Nu înregistrează date care să te poată identifica sau, mai bine zis, fără date deloc
 5. Are un suport multi-platformă puternic

Cele mai bune VPN-uri pentru My5

Mai jos, am enumerat cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea My5 în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 2.000 de servere din întreaga lume, inclusiv unele din patru orașe britanice diferite. Este suficient de rapid pentru a transmite conținut live, chiar și în format HD, deci biblioteca la cerere a My5 nu reprezintă o provocare prea mare. ExpressVPN poate debloca chiar și în mod sigur platformele de streaming cu care se luptă multe alte VPN-uri, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Acest VPN utilizează o combinație de criptare AES de 256 biți, un comutator de ucidere (doar aplicații desktop), secret secret perfect și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 pentru a vă menține traficul în siguranță în orice moment.. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care ar putea fi utilizată pentru a vă identifica și acceptă plăți bitcoin pentru adăugarea anonimatului. Puteți accesa asistența clienților 24/7 prin chat-ul live în caz de probleme.

ExpressVPN vine cu aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Routerele acceptate necesită configurare manuală, dar acest serviciu oferă un firmware personalizat care face acest lucru cât se poate de ușor.

MAI BUN PENTRU MY5: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Oferă viteze rapide în flăcări, funcții de securitate deosebite și posibilitatea de a debloca conținut restricționat geografic, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și multe alte servicii de streaming. Există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile pentru o liniște sufletească suplimentară.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are în prezent 671 de servere în Marea Britanie, și peste 5.000 în întreaga lume. Este un VPN foarte versatil, cu viteze mari și servere specifice optimizate pentru schimbul de fișiere P2P, protecție DDoS și confidențialitate. Acest serviciu permite până la șase conexiuni simultane și deoarece poate debloca platforme precum Netflix, My5 și Hulu, îl puteți utiliza pentru a transmite orice doriți, de pe orice dispozitiv doriți.

NordVPN folosește criptarea de 256 biți și protejează împotriva transferurilor de porturi, IPv6, WebRTC și scurgeri DNS. Cu toate acestea, include și o serie de opțiuni unice acestui serviciu, cum ar fi Tor peste VPN și funcționalitatea dublă VPN, precum și posibilitatea de a alege ce aplicații sunt afectate de comutatorul de ucidere. Există chiar și un scaner încorporat și un scaner malware. NordVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală și acceptă plăți Bitcoin, ceea ce o face o alegere puternică pentru utilizatorii conștienți de securitate.

Acest VPN include aplicații Windows, Android, Linux, MacOS și iOS. De asemenea, funcționează cu routere de rețea selectate, dar va trebui să îl instalați manual.

CEA MAI BUNĂ OPȚIUNE DE BUGET: NordVPN este un VPN excelent la un cost redus. Obține un scor înalt pentru confidențialitate și deblochează conținutul cel mai restrâns, făcându-l popular pentru streaming. Există un număr mare de servere din care să alegeți. Include o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. 

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Cyberghost încearcă să fie cât mai accesibil pentru novici. Utilizatorii pot alege manual un server specific - sunt mai mult de 3.000 în total, cu 345 în Marea Britanie - sau să vi se atribuie unul bazat pe dacă doriți să răsfoiți anonim, în condiții de partajare sigură de fișiere sau deblocați streamingul în străinătate. CyberGhost vă permite să deblocați platforme populare precum Sky Go, TVPlayer și All4 cu un singur clic. Deși My5 nu este listat în mod specific, putem confirma că acest serviciu îl deblochează fără probleme.

CyberGhost dispune de un comutator de pornire permanentă care oprește tot traficul web în cazul în care conexiunea dvs. va scădea în mod neașteptat. Există, de asemenea, criptare de 256 biți, precum și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, pentru a vă asigura că activitățile dvs. online rămân private. Acest serviciu acceptă Bitcoin și nu înregistrează nicio informație de identificare personală, ceea ce înseamnă că vă puteți înscrie și naviga aproape complet în mod anonim. Serviciul de asistență 24/7 este disponibil prin chat live.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru dispozitivele MacOS, Windows, iOS și Android. Platformele bazate pe Linux și routerele wireless sunt acceptate, dar este necesară configurarea manuală.

DE MARE VALOARE: CyberGhost funcționează cu My5. Prețurile scăzute și viteza mare fac din aceasta un VPN popular. Funcționează bine cu My5 și Netflix, dar nu va debloca toate serviciile de streaming

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are peste 1.100 de servere distribuite în mai mult de 60 de țări, cu 101 în Marea Britanie. Este o VPN foarte rapidă, capabil să transmită conținut HD de pe platforme precum My5, TVPlayer și YouTube TV, fără bufferuri vizibile. IPVanish se mândrește cu aplicații ușoare și permite până la zece conexiuni simultane, ceea ce face o alegere puternică pentru utilizatorii care au o mulțime de dispozitive pe care să le protejeze sau care doresc să le transmită în flux atunci când sunt acasă.

Criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator de oprire sunt prezente atât în ​​versiunea desktop cât și în cea mobilă a IPVanish. Există și câteva opțiuni de securitate mai neobișnuite, cum ar fi posibilitatea de a bloca tot traficul LAN, de a obține traficul OpenVPN și de a schimba adresa dvs. IP la intervale prestabilite. IPVanish nu înregistrează nicio informație care te-ar putea identifica. Chat-ul în direct 24/7 este disponibil în cazul în care aveți probleme.

Acest serviciu oferă aplicații Android, iOS, Windows, MacOS și Amazon Fire. Poate fi configurat manual să funcționeze pe sisteme Linux și să selecteze routere.

Vitezele rapide: IPVanish funcționează cu My5. Scor foarte ridicat în testele noastre de viteză. Funcțiile puternice de confidențialitate fac acest VPN popular pentru torrenting și pentru utilizatorii Kodi. Mai puțin de încredere pentru deblocarea Netflix, BBC iPlayer și alte servicii restricționate în locații.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN s-ar putea să nu aibă cea mai mare rețea (aproximativ 80 de servere la nivel mondial, cu patru în Marea Britanie), dar aceasta oferă viteze mai mari decât mulți dintre rivalii săi. Acest lucru ar face bine pentru streaming, dar are, de asemenea, capacități excelente de deblocare. Cu PrivateVPN, veți putea accesa servicii precum Netflix, My5, Hulu și YouTube TV din orice parte a lumii.

Această VPN nu păstrează niciun registru de sesiune sau de conexiune, astfel încât detaliile despre activitățile dvs. nu pot fi divulgate, chiar dacă sunt solicitate. Utilizează criptarea 256 biți și un comutator de oprire în mod implicit și protejează împotriva scurgerilor DNS, WebRTC și IPv6. PrivateVPN excelează la serviciul clienți: asistența este disponibilă prin chat live 24/7, iar cu permisiunea dvs., personalul poate chiar să configureze software-ul de la distanță pentru dvs..

PrivateVPN are aplicații pentru dispozitive iOS, MacOS, Android și Windows. Funcționează cu platforme Linux și routere wireless prin instalare manuală.

MARE PENTRU NETFLIX: PrivateVPN deblochează My5. O opțiune bună pentru streaming. PrivateVPN funcționează cu aproape toate versiunile Netflix testate de noi. Oferă viteze rapide, dar are un număr relativ mic de servere.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Pot transmite online My5 cu un VPN gratuit?

La prima vedere, VPN-urile gratuite pot părea o idee bună, dar, de fapt, vin cu mai multe dezavantaje majore. În primul rând, sunt o alegere slabă pentru streaming. Cu mai mulți utilizatori decât rețelele lor de server limitate pot suporta în mod adecvat, este posibil să experimentați viteze de navigare extrem de lente, videoclipuri care necesită mult timp în memorie tamponare și chiar deconectări aleatorii. De asemenea, VPN-urile gratuite sunt de obicei primele blocate de platformele de streaming, astfel încât nu există nicio garanție că nu veți putea viziona deloc.

VPN-urile gratuite nu rămân din bunătatea inimii unei companii. Ca orice afacere, scopul lor principal este să câștige bani, deși într-un mod ușor giratoriu. Unii folosesc un model acceptat de anunțuri, dar alții subminează în mod activ avantajele propriului software, adunând detalii despre obiceiurile tale online folosind cookie-urile de urmărire. După ce au fost colectate suficiente date, acestea pot fi vândute terților, de multe ori fără cunoștința dvs. sau consimțământul expres.

În cele din urmă, poate fi dificil să găsești chiar și un VPN sigur și gratuit pe care să-l folosești. Un studiu recent a arătat că din 283 de aplicații VPN gratuite pentru Android, peste 38% au conținut malware. Mai mult decât atât, 18% dintre aplicații nu au criptat traficul și 84% au pierdut informații personale pe IPv6. Cu toate acestea, nu doar serviciile puțin cunoscute reprezintă o amenințare; am văzut chiar și o importantă VPN gratuită care vinde lățime de bandă de la utilizatorii săi. Pentru a vă păstra în siguranță și datele dvs., vă recomandăm să utilizați o VPN bine pusă la punct, cu o evidență dovedită de a vă proteja în confidențialitatea utilizatorilor săi.

Întrebări frecvente My5

Pot viziona televiziunea în direct pe My5?

În prezent, My5 vă permite doar să urmăriți la cerere. Cu toate acestea, cinci dintre canalele My5 (Channel 5, BET, 5Star, 5Spike și Împreună) pot fi transmise gratuit pe TVPlayer.com. Cu toate acestea, va trebui să vă creați un cont și, la fel ca My5, TVPlayer vă cere să fiți în Marea Britanie sau conectat la un server VPN britanic..

Pot să mă înscriu la My5 din străinătate?

Absolut, deși în timpul procesului de înregistrare, vi se va cere să introduceți un cod poștal valid. Nu vă faceți griji pentru acest lucru, orice cod poștal din Marea Britanie va funcționa și My5 nu îl utilizează pentru a vă verifica locația. După ce ați verificat adresa de e-mail și ați conectat-o ​​la un server VPN britanic, veți putea transmite fluxul My5 fără probleme.

Vezi si: Cum se obține o adresă IP din Marea Britanie

Este My5 gratuit?

My5 este complet gratuit pentru a viziona și, deoarece nu oferă fluxuri live, nu aveți nevoie nici măcar de o licență TV. Veți avea nevoie de unul pentru a viziona canalele My5 în direct pe TVPlayer.com, dar nu există niciun proces de verificare în loc, ceea ce înseamnă că acest site funcționează efectiv pe un sistem de onoare.

Ce pot urmări pe My5?

My5 oferă conținut la cerere de pe 12 canale diferite: Channel 5, 5USA, 5Star, 5Spike, 5SELECT, Paramount Network, BLAZE, BET, PBS America, Împreună, Spark și Real Stories. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare titluri My5:

 • Imperiu
 • Frate mai mare
 • Hollow Sleepy Hollow
 • Vikingii
 • Acasă și departe
 • Vecini
 • Camioane de gheață
 • Gadget Show
 • NCIS: New Orleans
 • costume
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 62

Adblock
detector