Cum să urmăriți Netflix SUA sau Marea Britanie din Irlanda în 2020

netflix irlanda uk us

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează conexiunea dvs. de internet și o rută printr-un server intermediar într-o altă locație. Conectându-vă la un server VPN din Marea Britanie sau SUA, puteți accesa cataloagele complete Netflix din aceste țări.

Nu doar orice VPN va debloca Netflix SUA și Marea Britanie. Netflix blochează activ conexiunile de pe serverele VPN cunoscute. Doar o serie de furnizori pot ocoli cu succes și în mod sigur lista neagră a Netflix și vă acordă acces la biblioteca de videoclipuri din altă țară.

Această postare prezintă o mulțime de detalii despre fiecare VPN-uri care au făcut această listă, dar dacă nu ați avut timpul să citiți întregul lucru, iată selecțiile noastre de top:

 1. ExpressVPN Prima noastră alegere! Face o lucrare scurtă de deblocare a bibliotecilor Netflix din Marea Britanie și SUA. Serverele super rapide creează o experiență de streaming excelentă de oriunde. Include garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile la înscrierile noi.
 2. CyberGhost Cea mai bună alegere bugetară. VPN versatil care oferă o valoare bună pentru bani, servere rapide și o garanție de returnare de 45 de zile.
 3. NordVPN Rețea globală masivă de servere, inclusiv câteva din Marea Britanie și SUA care deblochează Netflix. Viteze decente și securitate puternică.
 4. PrivateVPN Rețeaua rapidă deblochează aproape toate bibliotecile regionale Netflix. Securizat și privat, după cum sugerează și numele.
 5. Ascunde-mi fundul Capabilitățile Netflix au ajutat la crearea acestei liste, dar dacă aveți nevoie de confidențialitate pentru descărcări sau torrenting, priviți în altă parte.
 6. SaferVPN Deblochează SUA și Marea Britanie Netflix împreună cu o mulțime de alte servicii de streaming populare. Excelent pentru începători, dar îi lipsește câteva caracteristici avansate.

Criterii pentru alegerea unui VPN pentru Netflix din SUA și Marea Britanie

Am curatat lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Irlanda pentru a debloca Netflix SUA sau Marea Britanie pe baza următoarelor criterii:

 • Poate debloca Netflix SUA și / sau Marea Britanie, precum și alte servicii de streaming
 • Oferă viteze rapide și fiabile pentru o transmisie neîntreruptă de înaltă calitate
 • Utilizează securitate puternică și nu păstrează jurnalele
 • Oferă asistență promptă și competentă pentru clienți
 • Oferă o garanție de returnare a banilor

Cele mai bune VPN-uri pentru Irlanda pentru a debloca Netflix SUA și Marea Britanie

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri Netflix pentru Irlanda:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează SUA & Marea Britanie NetflixTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN deblochează în mod fiabil atât versiunile Netflix din SUA, cât și din Marea Britanie de oriunde în lume, precum și Netflix Canada, Amazon Prime Video, HBO, Sky Go și BBC iPlayer. Pentru a afla ce servere pot debloca Netflix din străinătate, accesați site-ul web și începeți o discuție rapidă cu Suport live 24/7. Îți vor spune la ce server să te conectezi și să furnizeze depanare suplimentară dacă te vei bloca.

Dacă aveți un dispozitiv care nu acceptă VPN-uri, cum ar fi o consolă de jocuri, Apple TV, Chromecast sau Roku, ExpressVPN vă rămâne în continuare acoperit. Dacă doriți doar să deblocați un site de streaming geo-blocat, puteți utiliza MediaStreamer serviciu DNS inteligent, un proxy DNS inclus în fiecare abonament ExpressVPN. Aceasta funcționează pe dispozitive care vă permit să modificați setările DNS, dar nu suportă în mod nativ VPN-urile. Alternativ, ExpressVPN face propriul firmware de router că vă puteți instala singur sau puteți cumpăra preinstalat pe un router wifi. Acest lucru vă permite să conectați toate dispozitivele din casa dvs. la o rețea wifi protejată prin VPN.

ExpressVPN utilizează cea mai avansată securitate din joc cu criptare de 256 biți, secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. Nu păstrează jurnalele de identificare și se numără printre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Fire TV și anumite routere wifi.

Pro:

 • Deblochează o varietate de conținut, inclusiv SUA & Biblioteci Netflix din Marea Britanie
 • Vitezele serverului sunt excelente pentru streaming HD și descărcări rapide
 • Caracteristicile implicite sunt cele mai importante criptare, securitate și confidențialitate
 • Aplicații ușor de utilizat pentru majoritatea platformelor
 • 24/7 asistență pentru clienți chat live

Contra:

 • Puțin mai scump decât alte servicii

MAI BUN VPN PENTRU NOI & Marea Britanie Netflix în Irlanda: ExpressVPN este alegerea noastră. Devenind rapid un favorit pentru utilizatorii Netflix, cu rețeaua sa vastă de servere, care sunt reglate bine pentru conexiunile de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Funcționează bine cu toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer și SkyGo. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost deblochează Netflix SUA, dar, de asemenea, vă permite să urmăriți bibliotecile britanice, franceze și germane din străinătate. Mai mult, aplicațiile indică exact ce servere funcționează, astfel încât nu trebuie să vă bazați pe încercări și erori. Acest lucru este norocos; cu peste 5.700 de servere în 90 de țări, asta ar dura ceva. Acest serviciu deblochează, de asemenea, platforme precum Amazon Prime Video și Sling TV, astfel încât există foarte puține limite în ceea ce veți putea urmări.

Acesta este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat și este mai mult decât capabil să transmită conținut HD sau 4K fără a exista o memorie tamponabilă sau întârziere. Îți asigură traficul cu criptare de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor DNS, WebRTC și IPv6. CyberGhost nu înregistrează date care vă pot identifica.

Acest furnizor vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive simultan și, cu aplicații pentru Android, iOS, Windows, Linux și MacOS, nu puteți transmite în flux orice doriți, oriunde doriți.

Pro:

 • Deblochează mai multe biblioteci Netflix în străinătate
 • Conexiuni fiabile, de mare viteză
 • Nu păstrează jurnalele
 • Credențe de securitate puternice

Contra:

 • Poate să nu fie suficient de personalizabil pentru utilizatorii avansați

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este unul dintre cele mai rapide VPN-uri din jur, dar este și unul dintre cele mai sigure din punct de vedere al securității. Cu o etichetă de preț extrem de accesibilă, o politică fără jurnal și o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile, este ideal pentru oricine caută să urmărească Netflix SUA în străinătate.

Pentru mai multe informații, aruncați o privire la recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNDeblochează SUA & Marea Britanie NetflixTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN deblochează Netflix în mai multe țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, India, Olanda, Spania și Franța. Acest furnizor menține o listă actualizată cu serverele care pot debloca Netflix pe site-ul său web bază de cunoștințe, sau puteți cere a asistență în direct pentru clienți agent pentru a vă îndruma către un server adecvat. NordVPN deblochează de asemenea Sky Go, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Hulu.

Nu orice server oferă o viteză mare, însă rețeaua NordVPN de peste 5.100 de servere din întreaga lume înseamnă că unul rapid este întotdeauna disponibil. Conexiunile sunt securizate cu criptare de grad militar, protecție împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. NordVPN stochează zero jurnalele.

Vă puteți conecta până la șase dispozitive simultan, cu aplicații disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Funcționează peste 2.000 de servere din SUA & Marea Britanie, excelent pentru deblocarea Netflix SUA, Marea Britanie și alte biblioteci regionale
 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Furnizor de costuri reduse care nu compromite viteza sau securitatea

Contra:

 • Unele servere durează mai mult pentru a se conecta la

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN este o alegere bună. Un bun echipaj care funcționează bine cu SUA & Marea Britanie Netflix în Irlanda. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNDeblochează SUA & Marea Britanie NetflixTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN poate ocoli eroarea de proxy atât pentru versiunile Netflix din Marea Britanie și SUA, cât și pentru Netflix Spania, Japonia, Brazilia, Franța și Italia. Acest mic furnizor s-a dovedit a fi o centrală electrică atunci când vine vorba de deblocarea conținutului geo-blocat, inclusiv Amazon Prime Video, Sky Go, BBC iPlayer și HuluHulu. Serverele în streaming sunt clar etichetate în aplicație, deci nu va trebui să întrebați serviciul clienți la care să vă conectați.

Vitezele se situează în topul VPN-urilor pe care le-am testat, deci nu trebuie să aveți nicio problemă streaming în HD fără buffer. Securitatea constă în criptare de neîncărcat, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Nu stocați jurnalele.

În cadrul fiecărui plan, puteți conectați până la cinci dispozitive simultan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Operează o rețea care cuprinde 57 de țări
 • Nu păstrează jurnalele
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Vitezele de streaming sunt suficient de bune pentru HD

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează SUA & Marea Britanie Netflix. Bun pentru navigare și torrenting. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. Ascunde-mi fundul

Ascunde-mi fundul VPNDeblochează SUA & Marea Britanie NetflixTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.HideMyAss.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Ascundeți fundul meu (HMA) poate debloca Netflix SUA și Marea Britanie din Irlanda folosind funcția Servere Liberty Island și Donkey Town, respectiv. Suport pentru clienți în direct este disponibil dacă întâmpinați probleme. Deblochează, de asemenea, BBC iPlayer.

HMA oferă o viteză suficientă pentru a urmări streaming video neîntrerupt la o calitate decentă. Obțineți criptare de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. HideMyAss înregistrează adresa dvs. IP reală, deci nu o folosiți pentru activități precum torrenting, în ciuda faptului că este prietenoasă cu P2P. Cu toate acestea, nu înregistrează conținutul real al traficului dvs. de internet.

Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Aplicațiile sunt ușor de configurat și simple de utilizat.

Pro:

 • Deblochează Netflix SUA & Regatul Unit
 • Viteze decente pentru streaming
 • Chat live 24/7
 • Considerații bune de confidențialitate și securitate încorporate în aplicații

Contra:

 • Câteva preocupări privind înregistrarea datelor
 • Nicio opțiune de plată prin criptomonede

Aplicații prietenoase pentru utilizator: HideMyAss! funcționează bine cu Netflix și are funcții excelente de securitate, dar alți furnizori fac confidențialitate mai bine. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă Hide My Ass.

6. SaferVPN

SaferVPNDeblochează SUA & Marea Britanie NetflixTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.safervpn.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

SaferVPN etichetează clar serverele care pot debloca Netflix ca „US Streaming” și „UK Streaming”, ambele ocolind firewall-ul Netflix în țările respective. E destul de simplu de configurat și utilizat, dar Chat live 24/7 suportul este gata să ajute. De asemenea, SaferVPN deblochează Amazon Prime Video, Sky Go și BBC iPlayer.

Acest furnizor se mândrește cu viteze rapide suficient de fiabile pentru a transmite video HD fără buffering. Criptarea puternică, prevenirea scurgerii DNS și un comutator de blocare asigură fiecare conexiune, iar compania nu stochează jurnalele de identificare..

Planul de bază permite până la cinci dispozitive pentru conectare în același timp. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Funcționează bine cu Netflix SUA și Marea Britanie
 • Funcții impresionante de securitate și confidențialitate
 • Testarea a evidențiat viteze bune de streaming și descărcare

Contra:

 • Chiar dacă își operează propriul server DNS, unele servere folosesc DNS publice precum Google
 • Aplicațiile iOS și Android s-au străduit uneori să deblocheze Netflix în timpul testelor noastre
 • Funcții limitate în comparație cu alte VPN-uri

UșOR DE UTILIZAT: SaferVPN atinge viteze mari. Deblochează în mod sigur SUA & Marea Britanie Netflix și are o mare calitate de confidențialitate. Lipsește unele caracteristici populare. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă SaferVPN.

SaferVPN CuponSalvați 80% la planul de 3 aniGAL DEALDescount aplicat automat

Cum deblochează Netflix SUA sau Marea Britanie din Irlanda cu un VPN

Vă vom oferi câteva instrucțiuni de bază despre cum să deblocați Netflix Marea Britanie sau SUA din Irlanda cu un VPN, precum și câteva etape de depanare în cazul în care rămâneți blocat în spatele firewallului.

Pentru a incepe:

 1. Înscrieți-vă la un abonament VPN de la unul dintre furnizorii pe care îi recomandăm mai sus.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul preferat.
 3. Rulați aplicația VPN și selectați un server din SUA sau Marea Britanie. Important: nu toate serverele sunt configurate pentru a evita interzicerea proxy a Netflix, așa că asigurați-vă că întrebați furnizorul dvs. la ce server să se conecteze.
 4. Conectați-vă la serverul optimizat Netflix.
 5. Deschide Netflix și începe să urmărești!

În funcție de dispozitivul dvs. și VPN, Netflix vă poate bloca în continuare să transmiteți un videoclip. Dacă utilizați unul dintre VPN-urile noastre recomandate, dar încă blocați, încercați acești pași de depanare:

 1. Întrebați furnizorul dvs. VPN ce servere deblochează Netflix SUA sau Marea Britanie. Șansele sunt ca nu toate serverele să ocolească firewallul.
 2. Deconectați-vă de orice cont Google, inclusiv de pe browserul Chrome. Google introduce în cache adresele IP și vă poate dezvălui locația reală către Netflix.
 3. Dezactivează GPS-ul dispozitivului și toate celelalte servicii bazate pe locație. Dacă ați permis Netflix să vă vadă locația în trecut, dezactivați această permisiune în setările browserului.
 4. Ștergeți cookie-urile browserului, memoria cache și fișierele temporare.
 5. Dezactivează IPv6. Acesta este în principal pentru utilizatorii Windows 10, dar poate provoca probleme la alte sisteme de operare.
 6. Spălați-vă memoria cache DNS. În Windows, deschideți Prompt Command în modul administrator și introduceți comanda: ipconfig / flushdns
 7. Modificați fusul orar al dispozitivului în țara în care încercați să urmăriți Netflix. Fusul orar din Marea Britanie este UTC +0 vara și UTC +1 iarna. SUA continentale se întind între UTC -4 și UTC -8.
 8. Deconectați-vă și reconectați-vă la aceeași locație a serverului VPN pentru a obține o altă adresă IP care nu este listată neagră de Netflix.

De ce nu pot urmări Netflix SUA / Marea Britanie din Irlanda?

Netflix este obligat să restricționeze vizualizarea pe țară pentru a se conforma restricții de licențiere, iar compania nu deține drepturile de a transmite cât mai mult conținut în Irlanda. Pentru a evita aceste restricții geografice, puteți utiliza un VPN pentru a face să pară ca și cum accesați Netflix din SUA sau Marea Britanie.

Când deschideți Netflix într-un browser sau o aplicație web, acesta află imediat dispozitivul dvs. adresa IP. O adresă IP este un șir unic de numere și zecimale care pot fi utilizate pentru a aproxima locația dispozitivului. Un VPN maschează adresa dvs. IP reală cu cea a serverului VPN. Dacă Netflix vede o adresă IP din Marea Britanie, va presupune că sunteți în Marea Britanie și veți arăta catalogul britanic de emisiuni.

Netflix nu face discriminări în funcție de locul în care v-ați înscris inițial sau de unde provine plata. Acesta execută numai verificări de locație pe adresa dvs. IP (și eventual pe serverul dvs. DNS).

Dacă încercați să vizionați un videoclip pe Netflix printr-un server VPN care a fost listat negru, veți vedea următorul mesaj de eroare:

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Am văzut niciun precedent al Netflix care penalizează utilizatorii VPN. Netflix blochează conexiunile de pe serverele VPN, dar nu a luat nicio măsură împotriva conturilor celor care utilizează VPN-urile. VPN-urile sunt 100% legale în majoritatea țărilor, inclusiv în Irlanda.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona Netflix SUA, Marea Britanie?

VPN-urile gratuite nu vor putea ocoli firewallul anti-proxy al Netflix în marea majoritate a cazurilor. Furnizorii VPN trebuie să investească o cantitate semnificativă de resurse în soluțiile lor, și chiar majoritatea furnizorilor plătiti nu vă pot intra în Netflix.

VPN-urile gratuite nu au aceste resurse și, în orice caz, majoritatea nu vor oferi o experiență de calitate. Acestea tind să fie congestionate cu prea mulți utilizatori per server, impun capacități de date și restricții de lățime de bandă și au o selecție limitată de servere din care să aleagă. Multe VPN-uri gratuite monetizează prin injectarea de cookie-uri de urmărire și reclame în browserul dvs., ceea ce contravine confidențialității pe care un VPN ar trebui să le ofere. În unele cazuri, aplicațiile VPN gratuite poartă chiar sarcini utile malware.

Pe scurt, este cel mai bine să sări peste VPN-urile gratuite.

Netflix Irlanda vs Marea Britanie vs SUA

Să comparăm catalogul Netflix din Irlanda cu bibliotecile din Marea Britanie și SUA încă din momentul scrierii:

Irlanda

 • 1.084 de emisiuni TV
 • 3.419 filme

Statele Unite ale Americii

 • 1.155 emisiuni TV
 • 3.740 de filme

Exclusivele includ parcuri și agrement, biroul (SUA), burgerii lui Bob, supranaturale și 100.

Regatul Unit

 • 1.098 emisiuni TV
 • 3.427 de filme

Exclusivele includ Orphan Black, Star Trek: Discovery, The Extans, Scandal și Roma.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector