Cum să urmăriți NRK online în afara Norvegiei cu un VPN

Cum să urmăriți NRK în afara Norvegiei cu un VPN

Încercați să vizionați NRK online, în afara Norvegiei și este posibil să întâlniți următorul mesaj care se traduce aproximativ ca „Nu este disponibil în afara Norvegiei”:

„Ikke tilgjengelig utenfor Norge”.

Eroare de streaming NRK

Site-urile și serviciile blocate prin regiune sunt din ce în ce mai frecvente, așa cum se observă cu serviciile de streaming precum Netflix, BBC iPlayer și DAZN. Cu toate acestea, puteți viziona NRK online în afara Norvegiei cu un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, acestea direcționează traficul de internet al dispozitivului dvs. printr-un tunel criptat către unul dintre serverele lor din altă parte a lumii. Puteți obține o adresă IP norvegiană conectându-vă la un server VPN din Norvegia, permițându-vă să transmiteți fluxul NRK în străinătate.

Cum să urmăriți NRK online în afara Norvegiei cu un VPN

Este posibil să vă surprindă să aflați că configurarea și utilizarea unui VPN este foarte rapidă și ușoară. Urmați pașii de mai jos pentru a putea urmări NRK în afara Norvegiei cu un VPN:

Iată cum se folosește un VPN pentru a urmări NRK online în afara Norvegiei:

 1. NRK este gratuit și nu necesită să vă înscrieți pentru un cont pentru a urmări conținutul acestuia. Cu toate acestea, crearea unui cont vă permite accesul la unele funcții minore.
 2. Înscrieți-vă cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru NRK – vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 3. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs..
 4. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și faceți clic pentru a vă conecta la un server din Norvegia.
 5. Accesați NRK și urmăriți fără restricții conținutul recent deblocat!
 6. Este posibil să fie nevoie să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului pentru ca modificările să intre în vigoare. Cu toate acestea, am constatat că acest lucru nu era necesar în timpul testării VPN-urilor cu NRK.

Cu atât de multe VPN-uri pe piață, considerăm utilă evaluarea serviciilor folosind un set de criterii cheie. Toate cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea online a NRK oferă următoarele:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru streaming NRK online

 • Servere rapide și consistente din Norvegia pentru streaming NRK
 • O rețea globală de servere din zeci de țări
 • Nivel ridicat de securitate cu criptare și politică fără jurnal
 • Aplicații prietenoase pentru platforme desktop și mobile
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail (de preferință 24/7)
 • Garanție de restituire a banilor fără riscuri de cel puțin 7 zile

Nu aveți timp să citiți articolul complet încă? Iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru a urmări NRK în afara Norvegiei:

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea NRK în străinătate

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră de top pentru deblocarea NRK! Servere în 94 de țări, inclusiv Norvegia. Viteze foarte rapide. Deblochează NRK și Netflix. Securitate puternică, suport 24/7 și cinci conexiuni simultane.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar. Zeci de servere din Norvegia pentru vizionarea NRK în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix. 5.000 de servere în toată lumea. Conectați șase dispozitive. VPN fără jurnal cu suport 24/7.
 3. CyberGhost: Servere de mare viteză în Norvegia și securitate puternică, cu o politică strictă fără jurnaluri. Permite până la șapte conexiuni simultane. Deblochează NRK și Netflix SUA.
 4. IPVanish: Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan. Viteze bune pentru streaming NRK în afara Norvegiei. Securizează datele dvs. cu o politică și criptare fără jurnal.
 5. PrivateVPN: Servere de mare viteză în zeci de țări, inclusiv Norvegia. Funcționează cu NRK, Netflix și multe altele. Aplicații prietenoase pentru începători și suport prietenos pentru chat live.
 6. VyprVPN: VPN fără jurnal pentru streaming NRK. Deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Oferă suport de chat în direct 24/7 și un nivel ridicat de securitate cu un comutator de ucidere.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări NRK online

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea NRK când călătorești în afara Norvegiei:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023, blocuri nrkTestat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este una dintre cele mai bune VPN-uri atunci când vine vorba de deblocarea conținutului geo-restricționat. Pe lângă faptul că vă permite să urmăriți online NRK în afara Norvegiei, funcționează bine cu Netflix și BBC iPlayer. Un motiv important pentru acest lucru este rețeaua impresionantă de peste 3.000 de servere ExpressVPN din 94 de țări, inclusiv Norvegia. La fel de important, acest VPN are conexiuni rapide și fiabile pentru transmisie fără stres.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette (pentru a-l accesa de oriunde)

Acest VPN acordă o atenție deosebită vieții private și securității. Pentru început, securizează datele dvs. cu criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator de ucidere. De asemenea, are sediul în Insulele Virgine Britanice, care nu depășește jurisdicția alianței de informații Five Eyes. Indiferent, acest furnizor VPN nu păstrează jurnalele prin care poți fi identificat personal. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta asistența clienților 24/7 prin chat live sau e-mail.

ExpressVPN vine cu aplicație pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Puteți descărca, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere foarte rapide pentru streaming NRK online în afara Norvegiei
 • De asemenea, deblochează Netflix, BBC iPlayer, HBO Go și multe altele
 • Servere în 94 de țări pentru deblocarea conținutului la nivel global
 • Asistență excelentă pentru clienți, care este disponibilă 24/7 prin chat live
 • Conectați până la cinci dispozitive printr-un singur cont
 • Păstrează datele dvs. în siguranță cu un nivel ridicat de criptare

Contra:

 • Destul de scump în comparație cu multe VPN-uri rivale

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU NRK: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Oferă servere rapide și fiabile pentru streaming. Urmăriți NRK, Netflix, BBC iPlayer și multe altele. Aplicații excelente pentru utilizator și suport 24/7. Sigur cu criptare și comutator de ucidere. Puteți încerca ExpressVPN fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks nrkTestat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are 72 de servere în Norvegia, mai mult decât oricare alt VPN din această listă. Acest lucru face foarte ușor să urmăriți online NRK în străinătate. Ceea ce este și mai impresionant este faptul că acest VPN are peste 5.500 de servere la nivel mondial, ceea ce vă permite să deblocați Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și multe altele. În general, serverele sunt suficient de rapide pentru a transmite fluxuri fără buffer sau întârziere întrucât nu există nicio bandă de accelerare, descărcările sunt deosebit de rapide. Acest serviciu poate fi utilizat pe până la șase dispozitive simultan.

Există o serie de moduri în care NordVPN vă protejează confidențialitatea. În special, această VPN cu sediul în Panama are o politică strictă fără jurnale. Există, de asemenea, criptarea AES de 256 biți, un comutator de oprire și protecție la scurgeri DNS și IPv6. Unele dintre serverele NordVPN sunt chiar optimizate pentru partajarea P2P. Dacă aveți întrebări, există asistență pentru chat-ul live 24/7.

Aplicațiile NordVPN pot fi descărcate pentru următoarele: Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile și pentru Chrome și Firefox. Routerele compatibile necesită configurare manuală.

Pro:

 • 72 de servere din Norvegia pentru deblocarea NRK în străinătate
 • De asemenea, funcționează cu Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Conectați până la șase dispozitive simultan
 • Asistență clienți prin e-mail și chat live, 24/7
 • Politică strictă fără jurnale și servere specializate pentru securitate suplimentară

Contra:

 • Unele viteze lente ale serverului

MAI BUN PENTRU BANI: NordVPN are mai multe servere în Norvegia decât majoritatea VPN-urilor. Peste 5.000 de servere din întreaga lume. Urmăriți NRK online în străinătate, precum și Netflix. Vă permite să vă conectați până la șase dispozitive simultan. Politica fără jurnal, criptare și suport 24/7. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks nrkTestat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă servere rapide pentru streaming NRK în afara Norvegiei. Acesta este un VPN care nu vă accelerează conexiunea, ceea ce îl face ideal pentru streaming și torrenting. Are mii de servere în 59 de țări din întreaga lume, inclusiv 30 în Norvegia. CyberGhost deblochează cu ușurință platformele geore-restricționate precum Netflix SUA și BBC iPlayer în străinătate și, după cum puteți conecta cât mai mult de șapte dispozitive simultan, puteți transmite fluxuri atât acasă, cât și din timp.

Veți găsi ușor de utilizat CyberGhost datorită aplicațiilor sale prietenoase pentru începători și extensiilor browserului care vă permit să vă conectați la un server în câteva secunde. Acesta este un VPN extrem de sigur, după cum se dovedește prin utilizarea sa de criptare de 256 biți și de protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii. CyberGhost este un VPN fără jurnal, care oferă, de asemenea, un comutator automat de ucidere, blocare a anunțurilor și blocant malware. Cel mai bine, aceste funcții sunt activate în mod implicit, astfel încât să fie necesară configurația minimă.

  Cum să faci blog în anonimat, un ghid pentru activiști, denunțători și jurnaliști

Un abonament CyberGhost vă permite să accesați aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick / Fire TV. De asemenea, puteți găsi extensii de browser Chrome și Firefox. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • VPN de mare viteză pentru vizionarea NRK în afara Norvegiei
 • Folosiți-l pentru a urmări Netflix SUA și BBC iPlayer
 • Serviciu foarte sigur, cu un blocant de anunțuri și o politică fără jurnaluri
 • Vă permite să aveți până la șapte conexiuni simultane
 • Aplicațiile și extensiile browserului sunt ușor de utilizat pentru începători

Contra:

 • Nu pot debloca anumite site-uri de streaming

IDEAL PENTRU STREAMING: CyberGhost este un serviciu VPN rapid pentru streaming și torrenting. Urmăriți NRK online în afara Norvegiei. De asemenea, deblochează Netflix SUA. Aplicații ușor de utilizat, suport de chat în direct 24/7 și securitate puternică, cu o politică strictă fără jurnaluri. Până la șapte conexiuni simultane. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks nrkTestat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are peste 1.300 de servere în peste 60 de țări din întreaga lume. Aceasta include serverele din Oslo, Norvegia. Prin urmare, puteți utiliza acest VPN pentru a transmite fluxul NRK în străinătate. Lățimea de bandă nelimitată și traficul nelimitat de P2P înseamnă că puteți transmite și torrent fără restricții. Vitezele serverului sunt foarte rapide și puteți utiliza acest VPN pentru a debloca Netflix SUA oriunde v-ați afla.

Un domeniu în care IPVanish iese în evidență este acela de a permite până la 10 conexiuni simultane. În afară de asistența de chat live 24/7, vă puteți aștepta la aplicații care sunt ușor și ușor de navigat. Spre deosebire de mulți dintre rivalii săi, IPVanish deține propriile servere. Acest furnizor VPN din SUA operează o politică fără jurnaluri și vă protejează datele cu criptarea AES de 256 biți. De asemenea, include protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator automat de omor.

IPVanish oferă aplicații pentru desktop (Windows și Mac), mobil (Android și iOS) și Amazon Fire TV / Fire Stick. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routerele compatibile.

Pro:

 • Servitorii din Oslo, Norvegia pentru deblocarea NRK
 • Poate fi utilizat simultan cu până la 10 dispozitive
 • Ușor de utilizat, datorită serviciului de asistență chat live 24/7
 • Deține propriile servere și operează o politică fără jurnale

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate fi încărcată lent
 • Cu sediul în SUA, care este membru al Five Eyes

CONNECT 10 DISPOZITIVE: IPVanish are servere în Oslo, Norvegia pentru streaming NRK în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix SUA. Viteze bune pentru streaming și vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan. VPN fără jurnal cu criptare și suport pentru chat în direct. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks nrkTestat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este unul dintre VPN-urile mai rapide pe piață. Capabil să deblocheze NRK în străinătate, este o alegere excelentă pentru difuzarea emisiunilor și filmelor TV preferate. Acest VPN are servere în 60 de țări ceea ce înseamnă că puteți accesa site-uri și servicii blocate din regiune în întreaga lume. În special, PrivateVPN excelează la deblocarea serviciilor de streaming populare precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Aplicațiile pentru desktop și mobil sunt foarte ușor de utilizat, ceea ce face PrivateVPN o alegere puternică pentru începători. Asistența live chat este disponibilă dacă aveți nevoie de ea. Puteți conecta simultan până la șase dispozitive. PrivateVPN are sediul în Suedia și oferă criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator de ucidere. Nu ține niciun registru de trafic și oferă o înregistrare simplă, semi-anonimă – singurele date personale necesare sunt o adresă de e-mail.

După înregistrare la PrivateVPN, puteți descărca aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. Linux și routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • Ideal pentru streaming datorită serverelor rapide și lățimii de bandă nelimitate
 • Deblochează majoritatea site-urilor și serviciilor, inclusiv NRK și Netflix
 • Adânc pentru începători, cu aplicații ușor de utilizat și instalare la distanță
 • Protejează confidențialitatea online cu criptare și un comutator de oprire
  VERIFICARE: defectul de securitate Bluetooth permite hackerilor să deturne boxe

Contra:

 • Rețea mai mică de aproximativ 100 de servere
 • Ofera numai aplicații pentru desktop și mobil (și fără extensii de browser)

EXCELURI LA DEZLOCARE: PrivateVPN deblochează NRK, precum și like-urile Netflix și BBC iPlayer. Servere foarte rapide pentru buffer și streaming fără lag. Până la șase conexiuni simultane. Aplicații prietenoase pentru începători, suport pentru chat-uri în direct și o politică fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. VyprVPN

VyprVPNunblocks nrkTestat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are o rețea în creștere de peste 700 de servere în aproximativ 70 de țări din întreaga lume, inclusiv Norvegia. Oferă peste 200.000 de adrese IP, ceea ce face ușor să deblochezi tot felul de site-uri și servicii oriunde te-ai afla. De fapt, puteți utiliza acest VPN pentru a debloca NRK, precum și Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Vitezele sunt suficient de rapide pentru streamingul de conținut în 1080p HD fără probleme de performanță.

Acest VPN include o mulțime de caracteristici de securitate, de asemenea, cu criptare AES de 256 biți high-end, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. Vă permite să conectați până la cinci dispozitive simultan cu planul premium VyprVPN, plus există asistență 24/7 pentru clienți în cazul în care aveți probleme. Ceea ce este deosebit de interesant este că VyprVPN a fost auditat pentru a demonstra că nu ține niciun registru, ceea ce înseamnă că confidențialitatea dvs. este garantată.

Aplicațiile VyprVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Android TV. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Utilizați acest VPN pentru a asigura un număr nelimitat de dispozitive
 • Stream NRK, Netflix, Amazon Prime Video și HBO Go
 • Asistență rapidă și prietenoasă cu clienții disponibilă 24/7 prin chat live
 • Auditat pentru a demonstra că nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Nu cea mai mare dintre rețelele de servere (în jur de 800 de servere)
 • Unele servere sunt pe partea lentă

VPN SIGURĂ, FĂRĂ LOGURI: VyprVPN a fost auditat pentru a dovedi că nu păstrează jurnalele. De asemenea, folosește criptarea pentru a vă proteja confidențialitatea. Servitori în zeci de țări, inclusiv Norvegia. Funcționează bine atât cu NRK, cât și cu Netflix. Include suport pentru chat în direct 24/7. Garanție de returnare de 3 zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări NRK în afara Norvegiei?

din pacate, multe VPN-uri gratuite nu pot debloca NRK (de fapt, chiar și unele VPN-uri plătite, cum ar fi Surfshark, nu funcționează cu NRK). Cu toate acestea, chiar și VPN-urile gratuite care deblochează NRK tind să fie mult prea lente pentru streaming. Mulți vă accelerează lățimea de bandă, ceea ce înseamnă că veți întâmpina o mulțime de tamponări și retard. VPN-urile gratuite se străduiesc, de asemenea, să deblocheze aprecierile Netflix și DAZN.

Un alt motiv pentru care ne sfătuim să utilizăm VPN-uri gratuite este lipsa lor de securitate. VPN-ul mediu gratuit nu vă criptează datele și nu vă protejează împotriva scurgerilor de date. Și mai puține VPN-uri gratuite nu au politici fără jurnal, ceea ce înseamnă datele dvs. și istoricul de navigare este probabil recoltat și vândut. Dacă vă apreciați confidențialitatea online, un VPN gratuit nu este pur și simplu calea de urmat.

Nu în ultimul rând, VPN-urile gratuite sunt foarte ușoare pentru alte funcții. De exemplu, cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a urmări serverele de oferte online NRK care sunt optimizate pentru o confidențialitate îmbunătățită sau pentru partajarea de fișiere P2P. VPN-ul dvs. ar trebui să ofere asistență clienților prin chat live și e-mail, precum și o garanție de returnare a banilor, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri. De asemenea, vă poate fi util să puteți conecta mai multe dispozitive simultan. Toate acestea sunt posibile cu cele mai bune VPN-uri pentru Norvegia și NRK.

Ce pot urmări pe NRK?

Site-ul NRK acceptă diversele programe TV și radio ale Corporației Norvegiene de Radiodifuziune. Canalele TV includ NRK1, NRK2, NRK3 și NRK Super. Posturile de radio includ NRK P1, NRK Super și NRK Sport.

O mare parte din conținutul site-ului web este axat pe evenimente curente și sport. Cu toate acestea, secțiunea site-ului NRK TV oferă episoade de lungă durată a programelor TV norvegiene și internaționale. Puteți urmări următoarele emisiuni TV pe NRK când utilizați un VPN pentru a obține o adresă IP norvegiană:

 • Dagsnytt Atten
 • Poldark
 • Louis Theroux
 • Skam
 • Valkyrien
 • Bonusfamilien
 • Tipul îndrăzneț
 • Unsynlege heltar
 • The Split
 • vulturi

About the author

Comments

 1. română:

  Este frustrant să încerci să vizualizezi conținut online și să întâlnești mesaje de eroare care îți spun că nu este disponibil în țara ta. Cu toate acestea, există o soluție: VPN-urile. Acestea vă permit să vă conectați la servere din alte țări și să vă schimbați adresa IP, permițându-vă să accesați conținutul blocat în regiunea dvs. În cazul vizionării NRK în afara Norvegiei, puteți utiliza un VPN pentru a vă conecta la un server din Norvegia și a viziona conținutul fără restricții. Există multe opțiuni de VPN disponibile, dar cele mai bune vor avea servere rapide și consistente în Norvegia, o rețea globală de servere, securitate puternică și asistență clienți de calitate. În cele din urmă, utilizarea unui VPN vă permite să vă bucurați de conținutul online fără restricții, indiferent de locația dvs.

Comments are closed.