Cum să urmăriți online Cupa Mondială de Cricket online oriunde

Cum să urmăriți online finalele Cupei Mondiale de Cricket din 2019

Vrei să trăiești în direct Cupa Mondială de Cricket online? Vă vom arăta cum.

Semifinala Cupei Mondiale de Cricket (CWC) este aproape aici și ceea ce s-au dovedit că au fost ultimele câteva săptămâni de cricket. Din favoritele premergătoare turneului, India și Australia, trecând prin competiție, cu zgomotele nervoase ale Angliei și călătoria fortuită din Noua Zeelandă, fiecare joc a fost mai entuziasm decât ultimul.

Prima semifinală are loc pe 9 iulie la Old Trafford, Manchester, urmată de a doua semifinală la Edgbaston, Birmingham, pe 11 iulie. Finala se va disputa la Lord’s Cricket Ground duminică, 14 iulie.

Toate meciurile încep de la 10:30 BT (2:30 PM PT / 5:30 AM ET). În timp ce fanii cricket-ului din întreaga lume vor cere o ocazie de a viziona aceste jocuri în persoană, din păcate doar puțini selectați pot face acest lucru. Dar nu vă faceți griji, în această postare, vă vom arăta cum să transmiteți finalele Cupei Mondiale de Cricket oriunde vă aflați în lume.

Vă rugăm să rețineți că în această postare vom recomanda doar emisiuni și surse oficiale. Nu sunt recomandate fluxurile licențiate găsite pe Reddit sau în alte locuri. Adesea sunt livrate cu videoclipuri de calitate scăzută și pot fi scoase offline la un moment dat. Ca atare, este posibil să nu puteți vedea întregul joc. Mai mult, veți găsi emițători oficiali răspândiți în întreaga lume, așa că faceți un serviciu de diserviciu folosind fluxuri nesigure.

Multe dintre canalele care transmit acest eveniment nu vor funcționa în străinătate. Dacă doriți să vă conectați la serviciile dvs. de streaming preferate în străinătate, veți avea nevoie de un VPN.

Cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială ICC: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile criptează traficul dvs. și îl direcționează printr-un server intermediar. Aceasta înseamnă că activitățile dvs. web sunt păstrate private, ascunse de angajator, de furnizorul de servicii de internet și de guvern. Puteți să le utilizați pentru a vă transporta locația într-o altă țară, oferindu-vă în mod eficient o adresă IP diferită și vă ajută să accesați medii de streaming geo-restricționate.

Durează doar câteva minute. Alegeți durata abonamentului preferat (pachetele încep de la o lună și până la un an). Puteți plăti folosind un card de credit, PayPal și chiar Bitcoin dacă doriți să rămâneți anonim.

ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți testa serviciul timp de o lună și anulați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU CRICKET: Alegerea noastră de top este navele ExpressVPN ExpressVPN cu peste 3.000 de servere de mare viteză care se întind pe glob. Capabilitățile sale de deblocare sunt de primă calitate și caracteristici de securitate de la unul la altul. În plus, îl puteți folosi pe Android, iOS, Windows, MacOS și Linux. Asistența 24/7 pentru clienți vă va ajuta dacă aveți probleme.

BACSIS: VREȚI SĂ VEDIȚI GRATUIT FINALele ICC? Dacă nu doriți să vă cheltuiți banii pe un abonament sportiv, atunci vă recomandăm să vă înscrieți la ExpressVPN și să vă conectați la un server din Pakistan. După stabilirea conexiunii, conectați-vă la site-ul web PTV Sports. Este una dintre emisiile oficiale pentru Cupa Mondială ICC și nu necesită nicio înregistrare prealabilă. Este disponibil numai pentru streamere cu o adresă IP din Pakistan, totuși, acest proces nu va funcționa fără VPN. L-am testat dintr-o locație din Toronto și a funcționat perfect pentru jocul Afganistan vs Indiile de Vest. Dacă vă înscrieți și anulați în termen de o lună, va trebui să urmăriți finalele și să vă primiți banii înapoi.

Cum să urmăriți finalele Cupei Mondiale ICC Cricket din 2019, din străinătate, cu un VPN

VPN-ul potrivit vă va face foarte ușor să ocoliți geo-restricțiile. Urmați acești pași pentru a debloca finalele Cupei Mondiale ICC:

Cum să urmărești finala Cupei ICC Cricket cu un VPN

  1. Decideți un furnizor adecvat. Am vorbit despre ExpressVPN, dar atât NordVPN cât și CyberGhost sunt alternative excelente la buget.
  2. Continuați să instalați aplicațiile corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. Utilizați numai piețe oficiale pentru aplicații în acest scop.
  3. Conectați-vă la un server VPN pentru țara corespunzătoare. Deci, dacă încercați să accesați Sky Sports, va trebui să vă conectați la un server din Marea Britanie. Pentru Hotstar și Willow TV din SUA, veți avea nevoie de un server american.
  4. Și este vorba despre asta. Trebuie doar să vă autentificați și să începeți să faceți streaming. Dacă nu funcționează imediat, ștergeți memoria cache și cookie-urile și reporniți dispozitivul. Asta ar trebui să se adreseze.

Finalele Cupei Mondiale ICC vor fi transmise în direct pe toate platformele pe care le menționăm mai jos, motiv pentru care ar trebui să încercați rulând acești pași cu mult înaintea jocului. Nu doriți să petreceți timp prețios rezolvând o problemă și pierdeți acțiunea live. Toate cele trei VPN-uri pe care le recomandăm - ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost au asistență în direct 24/7, astfel încât să puteți solicita asistență dacă sunteți blocat.

Unde pot trăi în direct finalele Cupei Mondiale de Cricket?

Sute de milioane de oameni sunt așteptați să tuneze pentru a viziona meciurile, ceea ce înseamnă că evenimentul marcajului va fi difuzat în întreaga lume. Așadar, ar trebui să poți să-l urmărești indiferent de locația ta. În această secțiune, vom discuta ce rețele vor arăta jocul din țara dvs..

Regatul Unit

drapelul din Marea Britanie

Radiodifuzorul oficial al Cupei Mondiale ICC pentru Marea Britanie este Sky Sports. Dacă sunteți un client existent, atunci toate meciurile finale ale Cupei Mondiale vor fi disponibile fără costuri suplimentare nici pe site-ul web, nici în aplicația Sky Go. Acoperirea începe cu o oră înainte de începerea fiecărui joc.

De asemenea, este posibil să vă conectați cu un Sky Sports Pass la Now TV. Deși acest cost costă 8,99 GBP pe zi, puteți achiziționa un permis lunar pentru 33,99 GBP, dacă luați în considerare streaming-ul sport pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pentru a accesa contul Sky Sports din afara Regatului Unit, vă puteți conecta la un server VPN din Marea Britanie.

Statele Unite ale Americii

BAFTA 2019

Fanii Cricket-ului din America pot urmări finala Cupei Mondiale ICC pe Willow și Hotstar. Niciunul dintre ei nu a avut probe gratuite, din păcate, așa că trebuie să vă înscrieți la unul dintre pachetele lor. În prezent, un abonament lunar costă 9,99 USD pe lună, deși Willow este disponibil cu pachete de televiziune prin cablu, ceea ce înseamnă că nu va trebui să plătiți suplimentar pentru a transmite serviciul.

Atât pachetele Hotstar, cât și Willow rulează pachete, ceea ce înseamnă că puteți urmări toate momentele importante ale jocului în cazul în care începutul este prea devreme pentru dvs. Cu toate acestea, va trebui să fiți deja în SUA sau să vă conectați la un server VPN din SUA pentru a transmite jocul.

India

Flag_of_India

Cupa Mondială ICC este disponibilă pe canale locale, cum ar fi Doordarshan, dar singura modalitate de accesare online este prin Hotstar. Cunoscută anterior ca Star Sports, Hotstar este, de asemenea, un radiodifuzor oficial în alte părți ale lumii, precum SUA și Canada. Hotstar este disponibil la 299 RS pe lună sau 999 pe an, dar necesită o metodă de plată indiană, cum ar fi un card de credit local sau PayTM.

La fel ca versiunile internaționale, versiunea indiană a Hotstar include aspecte marcante, analize ale experților și videoclipuri scurte care conțin momentele critice. Veți avea nevoie de o adresă IP indian pentru a transmite meciurile, astfel încât să vă conectați la un VPN dacă sunteți în afara Indiei.

Australia

steagul australiei

Fox Sports transmite toate meciurile Cupei Mondiale ICC, astfel încât să puteți transmite și finala acolo. Dacă sunteți un client Foxtel TV existent, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la Foxtel Go și să faceți clic pe link-ul live stream. Utilizatorii australieni care nu au cablu se pot înscrie la Foxtel Now, care costă aproximativ 40 USD pe lună. Există o probă gratuită de 10 zile (doar pentru prima dată utilizatori), deci dacă v-ați înscris deja înainte să nu puteți utiliza acest lucru.

Atât Foxtel Go cât și Foxtel Now sunt disponibile doar în Australia. Va trebui să furnizați un număr australian în timpul procesului de înregistrare, ceea ce face practic imposibilă înregistrarea utilizatorilor străini. Dacă sunteți un client existent și încercați să vă conectați din afara Australiei, atunci o VPN poate face acest lucru.

Canada

Steagul canadian

Toate meciurile Cupei Mondiale ICC Cricket sunt transmise în Canada prin Hotstar. Prețul lunar este de 12,99 CAD fără taxe. Willow susține că este accesibil în Canada prin intermediul furnizorilor de cablu Bell, Rogers și Telus și oferă un abonament lunar autonom, care costă CAD 7,99, dar făcând clic pe link, m-a dus înapoi la pagina principală. Ca atare, nu am putut să mă înscriu în ciuda încercărilor de mai multe ori.

Hotstar nu are nicio perioadă de încercare în Canada, deci trebuie să vă înscrieți la pachetul lunar sau la cel anual (care costă 99,99 CAD) pentru a putea transmite jocurile în mod fiabil. Nu există nicio dovadă a reședinței canadiene și nu este clar dacă vă puteți înscrie doar cu un card de credit local, astfel încât utilizatorii din străinătate s-ar putea examina. Dacă sunteți un utilizator canadian Hotstar, atunci un VPN vă va ajuta să evitați restricțiile geografice atunci când sunteți în străinătate.

Orientul Mijlociu și Pakistan

pavilion pakistan

Utilizatorii din Pakistan pot transmite gratuit toate meciurile de la Cupa Mondială ICC Cricket prin PTV Sports. Tot ce aveți nevoie este o adresă IP din Pakistan pentru a putea continua - serviciul nu necesită nicio înregistrare sau plată inițială.

Aficionados de cricket din Orientul Mijlociu se pot înscrie cu OSN. Prețul variază în funcție de țara de înregistrare. În Arabia Saudită, de exemplu, este 159 SAR / lună. OSN este, de asemenea, disponibil ca parte a unui pachet de televiziune prin cablu, așa că dacă sunteți un utilizator existent, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați prin datele de acreditare și să fiți bine să mergeți. Desigur, dacă sunteți în afara regiunii, veți avea nevoie de un VPN pentru a face să pară că sunteți încă în țara de înregistrare.

Alte locații

Cricket este al doilea cel mai popular joc din lume, așa că nu este de mirare că finalele Cupei Mondiale ICC sunt difuzate în întreaga lume. Această postare nu poate enumera toate locațiile, dar site-ul ICC este un loc bun pentru a începe dacă sunteți curios despre radiodifuzorul oficial din țara / locația dvs..

Cine va câștiga Cupa Mondială?

În momentul scrierii, India, Australia și Anglia s-au calificat pentru finale, cu Noua Zeelandă aproape sigur că li se va alătura. Pakistanul are nevoie de o victorie împotriva Bangladeshului, împreună cu o marjă de câștig ridicolă pentru a putea elimina Noua Zeelandă - un rezultat care pare destul de puțin bazat pe forma actuală.

Eventualii învingători, cu toate acestea, este cineva care este ghicitul în acest moment. India și Australia au fost într-o formă imperioasă, bătând adversarii fără probleme. Ambele ajung în finală cu încredere reînnoită, în ciuda pierderii controversate a Indiei față de Anglia.

Noua Zeelandă are cel mai rău record dintre primele patru echipe și nu a stabilit exact turneul în ultimele sale jocuri. S-ar putea să fie primii care au căzut, Australia urmând să se valorifice.

Anglia a trebuit să câștige două partide foarte dificile pentru a se califica și au reușit să facă acest lucru bătând atât India cât și Noua Zeelandă, astfel încât moralul în tabăra lor este robust. Finalele sunt prea potrivite pentru a prezice corect, dar ar putea foarte bine să fie Australia ca campioni eventuali.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

Adblock
detector