Cum să urmăriți rețeaua WWE în afara SUA cu un VPN

Cum să urmăriți rețeaua WWE în afara SUA cu un VPN


Deși rețeaua WWE s-a extins semnificativ în ultimii ani, nu este disponibilă peste tot. Dacă vă aflați într-o locație în care nu puteți accesa conținutul rețelei WWE, veți avea nevoie de o VPN care să o deblocheze.

O VPN (rețea virtuală virtuală) este un serviciu care trimite traficul de internet al dispozitivului dvs. printr-un tunel criptat către un server din locația dorită. De exemplu, conectându-vă la un server din SUA, veți primi o adresă IP a SUA. Acest lucru va face să pară ca și cum ați naviga pe web în SUA, permițându-vă să deblocați conținut care este de obicei disponibil doar în America.

Cum să urmăriți rețeaua WWE în afara SUA cu un VPN

Ați putea urmări rețeaua WWE oriunde v-ați afla în câteva minute. Tot ce trebuie să faceți este următorul:

Utilizarea unui VPN pentru a urmări rețeaua WWE în afara SUA

 1. Înscrieți-vă cu WWE Network. Este disponibil în majoritatea țărilor și există o probă gratuită de o lună (după care costă 10,99 USD USD pe lună). Înregistrarea necesită numele, adresa, numărul de telefon și metoda de plată (PayPal sau card de credit / debit).
 2. Selectați și înregistrați-vă cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru rețeaua WWE - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 3. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare (sau extensia browserului dacă este disponibil) pentru dispozitivul dvs..
 4. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la o țară în care este disponibilă rețeaua WWE, precum SUA.
 5. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. pentru a vă asigura că rețeaua WWE uită adresa IP și locația dvs. Ar trebui apoi să o accepte pe cea a VPN.
 6. Accesați rețeaua WWE și selectați conținut video. Ar trebui să fie deblocat acum! Dacă nu, încercați un alt server. În mod alternativ, contactați asistența clientului VPN.

Există mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți un VPN. Acestea includ dimensiunea rețelei de server, viteza serverelor și nivelul general de securitate. Am ales cele mai bune VPN-uri pentru rețeaua WWE asigurându-ne că îndeplinesc următoarele criterii:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri

 • Servere în zeci de țări (inclusiv SUA) pentru deblocarea rețelei WWE
 • Viteze rapide și lățime de bandă nelimitată pentru streaming neîntrerupt
 • Securitate puternică cu criptare și comutator de ucidere
 • Protejează confidențialitatea cu o politică strictă fără jurnaluri
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail
 • Vă permite să conectați mai multe dispozitive simultan

Pentru a vă salva ceva timp, iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru vizionarea rețelei WWE în afara SUA (acoperim în detaliu fiecare VPN mai jos):

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea rețelei WWE în afara SUA

 1. ExpressVPN: alegerea noastră 1 pentru vizionarea rețelei WWE. 3.000 de servere din 94 de țări, ideale pentru deblocarea rețelei WWE în întreaga lume. Servere rapide și aplicații ușor de utilizat. Suport în direct 24/7 și securizat cu criptare.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar. Rețea uriașă de peste 5.000 de servere. Funcționează bine cu rețeaua WWE. Utilizați pe până la șase dispozitive. VPN fără jurnal cu aplicații prietenoase pentru utilizator și suport pentru chat în direct 24/7.
 3. CyberGhost: Deblochează rețeaua WWE cu ușurință. Mii de servere la nivel global. Conectați până la șapte dispozitive simultan. Servere foarte rapide și sigure fără jurnal
 4. IPVanish: VPN din SUA cu sute de servere americane pentru vizionarea rețelei WWE în străinătate. Viteze bune pentru streaming. 10 conexiuni simultane. Politica fără jurnale.
 5. PrivateVPN: Servere foarte rapide pentru fluxuri de lag și fără buffer. Deblochează rețeaua WWE în afara SUA. Securizați cu comutatorul de criptare și omor. Începător-friendly.
 6. Surfshark: Conexiuni simultane nelimitate. Urmăriți rețeaua WWE de peste mări. Oferă suport de chat în direct 24 de ore și 7 și aplicații prietenoase pentru utilizator. VPN fără jurnal cu criptare.

Cele mai bune VPN-uri pentru rețeaua WWE

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea rețelei WWE în afara SUA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează rețeaua WWE, testată ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv SUA. Lățimea de bandă nelimitată a acestui VPN, capacitatea excelentă de deblocare și viteze mari înseamnă că puteți utiliza servicii precum Rețea WWE, Netflix sau HBO Go de oriunde, fără nicio tamponare sau întârziere. Puteți utiliza acest serviciu pentru a securiza până la cinci dispozitive simultan.

Acest VPN poate fi utilizat cu o gamă largă de dispozitive datorită diverselor aplicații și extensii de browser. În general, ExpressVPN este rapid și ușor de utilizat. Conectați-vă doar la un server pe care îl alegeți și sunteți bine să mergeți! ExpressVPN oferă e-mail 24/7 și asistență chat live. Ce este mai mult, puteți încerca acest serviciu fără riscuri, deoarece vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Un alt avantaj al utilizării ExpressVPN este securitatea sa excelentă. Datele dvs. sunt securizate cu criptarea AES de 256 biți, un comutator de oprire și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Există, de asemenea, o funcție de tunelare împărțită care vă permite să alegeți ce aplicații folosesc VPN. ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, care se află în afara jurisdicției 5 Ochi și 14 Ochi. În plus, această VPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor.

Puteți utiliza ExpressVPN prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere. Extensiile browserului sunt disponibile și pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv SUA
 • Viteze foarte rapide și fiabile pentru streamingul rețelei WWE
 • Deblochează, de asemenea, like-urile Netflix și Amazon Prime Video
 • Oferă asistență pentru clienți 24/7 prin chat live și e-mail
 • Aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser
 • Cu sediul în Insulele Virgine Britanice pentru confidențialitate sporită

Contra:

 • Oarecum scump în comparație cu unele VPN-uri rivale

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU REȚEA WWE: ExpressVPN este cea mai bună opțiune pentru serverele noastre din 94 de țări pentru deblocarea rețelei WWE. De asemenea, deblochează Netflix și BBC iPlayer. Servere rapide, fiabile și sigure cu criptare. Oferă asistență 24/7 și vă permite să vă conectați până la cinci dispozitive. Garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks WWE NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are cea mai mare rețea de servere a oricărui VPN din această listă. În total, are peste 5.000 de servere în 60 de țări. Acestea includ serverele din SUA, Marea Britanie și Australia, care pot debloca rețeaua WWE în străinătate. În special, NordVPN are peste 1.700 de servere în SUA. Merită să știți că oferă diverse servere specializate, precum cele optimizate pentru partajarea P2P, precum și VPN dublu pentru o securitate sporită.

Acesta este un VPN care oferă suport 24/7 prin chat live și e-mail. Cu toate acestea, aplicațiile și extensiile browserului sunt foarte ușor de utilizat și fac simplă găsirea și conectarea la un server. Puteți utiliza NordVPN pentru a avea până la șase conexiuni simultane. Această VPN fără jurnal are sediul în Panama și oferă criptare AES de 256 biți. Există, de asemenea, protecție DNS și IPv6, un comutator de ucidere și o caracteristică CyberSec care blochează automat reclame și malware.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Extensii de browser Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite. Configurarea manuală este necesară pentru routere.

Pro:

 • Mii de servere pentru deblocarea rețelei WWE
 • Deblocați Netflix, BBC, iPlayer, Hulu și multe altele
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live și e-mail
 • Conectați până la 6 dispozitive simultan
 • O mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Unele servere pot fi pe partea lentă (dar majoritatea sunt în regulă)

BEST VALUE VPN: NordVPN are peste 5.000 de servere la nivel mondial. Deblochează rețeaua WWE, Netflix, Amazon Prime Video și multe altele. VPN fără jurnal cu servere de criptare și specialități pentru confidențialitate sporită. Suport 24/7 și vă permite să asigurați până la șase dispozitive. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks WWE NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost adaugă regulat noi servere, ceea ce îl face unul dintre VPN-urile cu cea mai rapidă creștere din jur. În momentul scrierii, acesta are peste 4.800 de servere online în 61 de țări din întreaga lume. Puteți utiliza acest serviciu VPN pentru a debloca rețeaua WWE, precum și pe placul Netflix SUA și BBC iPlayer. Aceasta este o alegere excelentă pentru streaming datorită serverelor fiabile, de mare viteză. Nu există nicio zguduire, ceea ce înseamnă că puteți transmite videoclipuri în 1080p HD fără întrerupere.

Un singur abonament CyberGhost acoperă până la șapte dispozitive, toate putând fi conectate simultan. Este posibil să vă conectați la un server cu un singur clic, ceea ce face ca CyberGhost să fie foarte ușor de utilizat pentru începători. Acest VPN vă ajută să rămâneți anonim online, folosind o politică strictă fără jurnaluri și criptare AES de 256 biți. În afară de protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6, CyberGhost are de asemenea un comutator automat de tăiere, care îți taie traficul de internet dacă conexiunea VPN scade, împiedicând scurgerea datelor tale.

Aplicațiile CyberGhost pot fi descărcate pentru următoarele sisteme de operare: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Linux și routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • Rețea de servere în creștere rapidă în 61 de țări
 • Funcționează bine cu Rețeaua WWE, precum și cu Netflix SUA
 • Viteze foarte rapide pentru streaming și torrenting
 • Conectați până la 7 dispozitive simultan
 • Confidențialitate excelentă datorită criptare și politicii stricte de înregistrare a jurnalelor

Contra:

 • Nu pot debloca anumite site-uri de streaming

STREAMING STRESS-FREE: CyberGhost are servere rapide și fiabile pentru streaming fără întrerupere. Vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive printr-un singur cont. Deblochează rețeaua WWE și Netflix SUA. Politica strictă fără jurnaluri și folosește criptarea. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks WWE NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un serviciu VPN din SUA cu aproximativ 1.300 de servere. Are sute de servere în SUA, care sunt răspândite în 19 orașe, inclusiv Los Angeles și New York. Acest lucru face foarte ușor să deblocați rețeaua WWE în afara SUA. Acesta este un VPN care oferă viteze bune pentru navigare, streaming și torrenting. Mai mult, funcționează cu Netflix SUA. Puteți utiliza IPVanish pentru a conecta cât mai multe 10 dispozitive simultan.

Când căutați un server cu IPVanish, puteți vedea ping-ul și încărcarea curentă a fiecăruia. De asemenea, puteți salva serverele preferate pentru acces rapid în viitor. Cu toate acestea, IPVanish oferă, de asemenea, opțiunea de a vă conecta la cele mai bune orașe și server disponibile, ceea ce face și mai ușor începerea. Acest VPN oferă suport de chat în direct și securizează datele dvs. cu criptarea AES de 256 biți. Printre alte caracteristici de securitate se numără protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator automat de omor și o politică fără jurnal.

Aplicațiile IPVanish sunt oferite pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Va trebui să urmați instrucțiunile de configurare manuală pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere în 19 orașe americane pentru vizionarea rețelei WWE
 • Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Vitezele bune pentru servere pentru streaming fără buffering și decalaj
 • Aplicațiile vă permit să vă conectați rapid la cel mai bun server disponibil
 • Te păstrează în siguranță online, cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Nu oferă nicio extensie de browser
 • Nicio opțiune de plată pentru serviciul în Bitcoin / criptocurrency

SECURITATE 10 DISPOZITIVE: IPVanish are sute de servere americane pentru deblocarea rețelei WWE și Netflix SUA. Până la 10 conexiuni simultane. Aplicațiile fac ușor găsirea și conectarea la servere. Suport de chat live disponibil. Securizat cu o politică fără jurnale. Garanție de returnare de șapte zile.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks WWE NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN oferă servere rapide care vă permit să transmiteți fluxul fără a exista o tamponare sau întârziere vizibile. Rețeaua sa este formată din aproximativ 100 de servere din 60 de țări din întreaga lume. Puteți utiliza această VPN pentru a debloca tot felul de servicii, inclusiv rețea WWE, Netflix și Amazon Prime Video. Suportul pentru chat-ul live al PrivateVPN este furnizat direct de dezvoltatorii săi. De asemenea, oferă ajutor și instalare de la distanță dacă aveți probleme.

Puteți avea până la șase conexiuni simultane cu PrivateVPN. Aplicațiile pentru desktop și mobile au un design simplu care le face foarte ușor de navigat. În ceea ce privește securitatea, PrivateVPN vă protejează confidențialitatea cu criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Acest VPN are sediul în Suedia și are o politică fără jurnaluri. Vă puteți înscrie semi-anonim pentru acest serviciu cu o adresă de e-mail de tipul „popas”.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. Configurația manuală este necesară pentru Linux, precum și pentru routerele compatibile.

Pro:

 • Servere de mare viteză pentru streaming WWE în afara SUA
 • Folosiți-l pentru a debloca Netflix, BBC iPlayer și HBO Go
 • Suport de chat în direct, precum și ajutor și instalare la distanță
 • Vă permite să aveți până la 6 conexiuni simultane

Contra:

 • Rețea mică de doar 100 de servere
 • Selecție limitată de aplicații și fără extensii de browser

SERVITORI DE VITEZĂ MARE: PrivateVPN este foarte rapid, ceea ce îl face ideal pentru streaming și torrenting. Vă permite să urmăriți rețeaua WWE în afara SUA. De asemenea, deblochează Netflix și poate fi utilizat pe până la șase dispozitive. Politica fără jurnal și opțiunea de a vă înscrie semi-anonim. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks WWE NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark funcționează bine cu rețeaua WWE, precum și cu Netflix, HBO Go și Hulu. Are aproximativ 800 de servere în 55 de țări, ceea ce o face o alegere puternică pentru deblocarea site-urilor web și a serviciilor din întreaga lume. O caracteristică deosebită a acestui VPN este aceea vă permite să aveți un număr nelimitat de conexiuni simultane. Vitezele serverului sunt foarte rapide, ceea ce înseamnă că puteți transmite fluxuri fără a vă face griji pentru întârziere sau buffering.

Aplicațiile Surfshark vin cu o serie de funcții utile, cum ar fi un blocant de anunțuri, precum și servere multi-hop concentrate în confidențialitate. Mai mult, aplicațiile PrivateVPN și extensiile browserului sunt foarte ușor de utilizat pentru începători. Pe lângă suportul pentru chat live 24/7, Surfshark are o ofertă impresionantă de securitate, cu criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de ucidere. De asemenea, operează o politică strictă fără jurnaluri și afirmă că nici măcar nu știe dacă utilizați aplicațiile Surfshark după achiziție.

Surfshark poate fi utilizat pentru securizarea dispozitivelor pe următoarele platforme: Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Puteți descărca extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Deblochează rețeaua WWE, Netflix, Amazon Prime Video și multe altele
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive printr-un singur cont
 • Oferă asistență pentru chat în direct 24/7
 • Funcțiile de securitate includ criptarea și politica strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Nu este cea mai mare dintre rețelele de server (aproximativ 800 în total)
 • Unele servere ocazionale lente

DISPOZITIVE NELIMITATE: Surfshark vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Folosiți-l pentru a urmări rețeaua WWE și Netflix. Serviciul fără jurnal cu suport 24/7 prin chat live. Viteze bune pentru streaming și o mulțime de caracteristici de securitate. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

În ce țări pot urmări rețeaua WWE?

Rețeaua WWE s-a extins semnificativ în ultimii ani și este acum disponibilă aproape oriunde în lume. De fapt, potrivit WWE, singurele țări în care rețeaua WWE nu este disponibilă sunt China și Liechtenstein. În timp ce rețeaua WWE nu este disponibilă în China, merită menționat că este disponibilă în regiunile administrative speciale din China din Hong Kong și Macao.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări rețeaua WWE în afara SUA?

În timp ce unele VPN-uri gratuite ar putea funcționa în deblocarea rețelei WWE în afara SUA, mulți nu o vor face. VPN-urile gratuite nu sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a debloca conținutul geo-restricționat. Într-adevăr, mulți se luptă cu like-urile Netflix și DAZN. Ce este mai mult, VPN-urile gratuite pot fi foarte lente datorită faptului că au prea mulți utilizatori pe numărul lor mic de servere. Aceasta înseamnă că veți întâmpina o mulțime de tamponări și întârziere atunci când încercați să difuzați rețeaua WWE în străinătate.

Deși viteza lentă și conținutul blocat nu ar fi suficiente, VPN-urile gratuite sunt, de asemenea, lipsite de securitate. În special, puține VPN-uri oferă o politică fără jurnale. De fapt, mulți sunt cunoscuți care înregistrează informațiile personale și activitatea de navigare a utilizatorilor lor. Aceasta este apoi vândută către terți. De asemenea, puteți constata că VPN-urile gratuite nu vă securizează datele cu criptare sau nu oferă alte funcții de securitate utile, cum ar fi un comutator de ucidere sau un blocant de anunțuri..

Ce pot urmări în rețeaua WWE?

Rețeaua WWE constă dintr-un canal de streaming de 24 de ore și programare la cerere. Programarea originală include toate evenimentele cu plată pe WWE și toate evenimentele exclusive ale rețelei WWE. Unele dintre prezentările disponibile disponibile includ următoarele:

 • Motivele de păstrare
 • Super Showdown
 • Bani in banca
 • Wrestlemania
 • Pistă rapidă
 • Camera de eliminare
 • Rumble regal
 • Tabel pentru 3
 • WWE Ride Along
 • WWE 365
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 58