Cum să urmăriți SBS la cerere (în afara Australiei) cu un VPN

Cum să urmăriți SBS la cerere în afara Australiei cu un VPN

Dacă încercați să urmăriți online SBS On Demand în străinătate, veți întâlni următorul mesaj:

„Conținutul SBS On Demand este disponibil numai pentru a fi transmis în Australia din cauza drepturilor de publicare.”

Din fericire, puteți debloca SBS la cerere în afara Australiei cu ajutorul unei rețele virtuale private (VPN).

SBS On Demand este blocată în regiune

Prin conectarea la un VPN, traficul de internet al dispozitivului dvs. este dirijat prin serverul VPN, mai degrabă decât prin cel al Furnizorului de servicii Internet (ISP). Aceste date sunt trimise printr-un tunel criptat care îți ascunde adresa IP și deci locația. Pentru a debloca SBS la cerere, va trebui să vă conectați la un server din Australia deoarece acest lucru vă va oferi o adresă IP australiană. Odată conectat, veți putea transmite SBS la cerere din orice parte a lumii.

Cum să urmăriți SBS la cerere (în afara Australiei) cu un VPN

Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, nu vă faceți griji! Vă vom ghida pas cu pas prin procesul de utilizare a unui VPN pentru a debloca SBS la cerere.

Iată cum puteți urmări online SBS On Demand de oriunde:

 1. Înscrieți-vă cu un VPN care deblochează SBS la cerere. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost și NordVPN sunt două alternative fiabile, de valoare pentru bani.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs. (dispozitivul de pe care doriți să urmăriți SBS la cerere).
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Australia. Aceasta vă va oferi o adresă IP australiană pentru urmărirea SBS On Demand în străinătate.
 4. Accesați SBS On Demand și înregistrați-vă pentru un cont gratuit dacă nu aveți deja unul. Vi se va solicita să vă furnizați numele, adresa de e-mail, anul de naștere și sexul.
 5. Acum ar trebui să poți reda videoclipuri pe SBS. Dacă încă mai întâmpinați restricții, încercați să ștergeți cookie-urile browserului.

Există mulți factori diferiți de luat în considerare atunci când alegeți un VPN. Acestea includ viteza serverelor, dimensiunea rețelei și nivelul de securitate oferit. Am selectat cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea SBS la cerere pe baza următoarelor criterii:

 • Servere din Australia care deblochează SBS la cerere
 • Conexiuni rapide și fiabile pentru streaming neîntrerupt
 • Funcții de securitate care servesc pentru a vă proteja confidențialitatea online
 • Asistență pentru clienți disponibilă prin chat live și e-mail
 • Aplicații prietenoase pentru începători pentru platforme desktop și mobile
 • Opțiunea de a conecta mai multe dispozitive simultan

Nu aveți timp să citiți articolul complet? Iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru streaming SBS On Demand în afara Australiei.

Cele mai bune VPN-uri pentru SBS la cerere:

 1. ExpressVPN: Cel mai bun VPN pentru urmărirea SBS la cerere. Este rapid, fiabil și deblochează de asemenea Netflix și Disney +. Oferă aplicații prietenoase pentru începători și securitate puternică.
 2. CyberGhost: Cel mai bun VPN bugetar. O rețea de peste 5.700 de servere. Viteze rapide pentru streaming SBS la cerere. Foarte sigur, cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri.
 3. NordVPN: 250 de servere din Australia pentru deblocarea SBS la cerere. Suport excelent pentru chat în direct 24/7. Securitatea include o politică strictă fără jurnal și serverele VPN Double.
 4. IPVanish: Viteze bune pentru streaming SBS la cerere. Până la 10 conexiuni simultane și oferă suport 24/7. Serviciul VPN bazat pe SUA, cu o politică fără jurnaluri.
 5. PrivateVPN: VPN de mare viteză. Deblochează multe servicii de streaming, inclusiv SBS On Demand și Netflix. Aplicații mobile și desktop ușor de utilizat. Suport bun pentru chat live.
 6. Surfshark: Servere din 5 orașe australiene capabile să deblocheze SBS la cerere. Conexiuni simultane nelimitate. VPN fără jurnal cu aplicații prietenoase și suport 24/7.
 7. hotspot: Folosiți-l pentru a transmite fluxuri SBS, Netflix, BBC iPlayer și multe altele. Oferă lățime de bandă nelimitată, suport pentru chat în direct 24 de ore și 7 ore și o garanție generoasă de returnare de 45 de zile.

Cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea SBS la cerere în străinătate

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a urmări SBS On Demand în străinătate, în afara Australiei:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun pariu pentru transmisia online neîntreruptă a SBS. Acest VPN are o rețea de peste 3.000 de servere, care sunt răspândite în 94 de țări. În plus,, ExpressVPN a fost mult timp unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață, oferind o lățime de bandă nelimitată și permițându-vă să faceți flux fără întârziere sau buffering. De fapt, în afară de SBS On Demand, veți putea debloca Netflix, Disney +, Amazon Prime Video și multe altele.

Este puțin probabil să aveți prea multe probleme folosind ExpressVPN, datorită designului ușor de utilizat al aplicațiilor și extensiilor browserului. Cu toate acestea, suportul chat-ului în direct 24 de ore este la îndemână dacă aveți nevoie de el. În ceea ce privește securitatea, acest VPN oferă toate elementele esențiale, inclusiv criptarea AES de 256 biți, protecția DNS, IPv6 și WebRTC, precum și un comutator de ucidere. În plus, ExpressVPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi, ceea ce înseamnă că puteți naviga pe web cu liniște sufletească completă..

ExpressVPN oferă aplicații pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS și Linux. Există, de asemenea, firmware pentru routere, precum și extensii de browser pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Viteze foarte rapide pentru streaming SBS la cerere
 • Prezența serverului în 94 de țări
 • Deblochează multe servicii de streaming, inclusiv Netflix și Disney+
 • Aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser
 • Asistență rapidă și eficientă a clienților prin chat live (disponibil 24/7)
 • Serviciu extrem de sigur datorită utilizării sale de criptare

Contra:

 • Mai ieftin decât celelalte VPN-uri din această listă

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU SBS PE DEMANDĂ: ExpressVPN este Serviciul nostru de recomandare # 1 în 94 de țări, inclusiv în Australia. Viteze foarte rapide pentru streaming SBS On Demand, Netflix și Disney +. Ofera suport 24/7 și aplicații bine concepute. Securizat cu criptare. Garanția de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți încerca ExpressVPN fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă aproape 100 de servere în Australia, care sunt situate în orașele Brisbane, Melbourne și Sydney. Acesta este unul dintre cele mai mari VPN-uri cu o rețea formată din mai mult de 5.500 de servere la nivel global. Ca atare, îl puteți utiliza pentru a debloca conținutul din întreaga lume, inclusiv servicii de streaming precum SBS On Demand și Netflix SUA. CyberGhost este foarte rapid și nu impune nicio limită pe lățimea de bandă, ceea ce îl face ideal pentru streaming și torrenting.

Cu un singur cont CyberGhost, puteți securiza până la șapte dispozitive simultan. Mai mult, există mai multe funcții utile, cum ar fi un blocant de anunțuri și opțiunea de a forța site-urile să utilizeze HTTPS. Acesta este un serviciu VPN fără jurnal care vă protejează confidențialitatea folosind criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor. CyberGhost oferă, de asemenea, propriile servere NoSpy operate independent pentru un anonimat online și mai mare.

Puteți utiliza CyberGhost prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Configurarea manuală este necesară pentru utilizarea cu Linux și routere.

Pro:

 • 100 de servere din Australia pentru deblocarea SBS la cerere
 • O rețea imensă de peste 5.500 de servere din 90 de țări
 • Viteze foarte rapide și lățime de bandă nelimitată pentru streaming
 • Vă permite să asigurați până la șapte dispozitive simultan
 • Securitate foarte puternică, cu o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost oferă peste 5.500 de servere la nivel mondial, dintre care 100 sunt în Australia. Servere foarte rapide pentru streaming SBS On Demand și Netflix SUA. Vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive simultan. VPN foarte sigur, cu o politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are mai multe servere în Australia decât majoritatea VPN-urilor. Acesta oferă peste 250 de servere australiene care sunt situate în cinci orașe. Aceasta înseamnă că veți găsi cu ușurință un server rapid pentru streaming SBS la cerere, fără rezerve și fără buffer. De asemenea, puteți debloca Netflix, Hulu, HBO și multe altele, datorită numeroaselor servere americane oferite. În general, NordVPN are aproximativ 5.200 de servere în 59 de țări. Vă permite să conectați până la șase dispozitive simultan.

Acest VPN oferă asistență clienților deosebit de utilă pe care o puteți contacta 24/7 prin chat live. Aplicațiile sale sunt prietenoase pentru începători și facilitează conectarea la un server sau ajustarea diverselor preferințe. NordVPN are sediul în Panama, unde nu există legi obligatorii privind păstrarea datelor. În afară de o politică strictă fără jurnaluri, oferă criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. Puteți utiliza chiar și servere optimizate pentru confidențialitate suplimentară, cum ar fi Double VPN și Onion Over VPN.

Dacă alegeți NordVPN, veți avea acces la aplicațiile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Android TV. Veți găsi, de asemenea, extensii de browser Chrome și Firefox, deși Linux și routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • Peste 250 de servere din Australia pentru vizionarea SBS la cerere în străinătate
 • Excelent la deblocare - funcționează cu Netflix, Hulu și multe altele
 • Asistență clienți foarte bună disponibilă 24/7 prin chat live
 • Varietate de aplicații ușor de utilizat și extensii de browser
 • Funcțiile de securitate includ politica fără jurnale și serverele VPN dublu

Contra:

 • Nu este la fel de rapid ca unii dintre rivalii săi (ExpressVPN, CyberGhost)

Scorul nostru:

4.5 din 5

250 DE SERVERI ÎN AUSTRALIA: NordVPN simplifică deblocarea SBS On Demand cu 250 de servere australiene. De asemenea, funcționează cu Netflix și Hulu. O mulțime de funcții de securitate, inclusiv o politică fără jurnal și servere duble VPN pentru o confidențialitate și mai mare. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish vă permite să aveți până la 10 conexiuni simultane și oferă servere în zeci de țări din întreaga lume, Australia inclus. Acest VPN oferă o lățime de bandă nelimitată și afirmă că nu vă va accelera niciodată conexiunea. Aceasta este o veste deosebit de binevenită pentru oricine dorește să transmită fluxul SBS la cerere, deși veți putea utiliza și platforme precum Netflix SUA.

Un alt motiv pentru a lua în considerare IPVanish este că oferă suport pentru chat-ul live 24/7, permițându-vă să rezolvați rapid și ușor problemele. Oferta de securitate este de asemenea impresionantă; acesta este unul dintre puținele VPN-uri care deține serverele sale, în loc să le închirieze, reducând riscul ca interferențele terțelor și datele să fie compromise. Mai mult, IPVanish oferă criptare AES de 256 biți, un comutator automat de omor și protecție împotriva scurgerilor DNS.

Aplicațiile IPVanish pot fi descărcate pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Deși nu există aplicații pentru Linux sau routere, acestea pot fi configurate manual.

Pro:

 • Viteze bune și lățime de bandă nelimitată pentru streaming
 • Funcționează cu SBS On Demand și Netflix SUA
 • Permite până la 10 conexiuni simultane
 • Deține serverele sale, reducând riscul de interferențe ale unor terți
 • Protejează confidențialitatea prin politica sa fără jurnal

Contra:

 • Nu oferă opțiunea de plată în Bitcoin / criptomonedă
 • Nu sunt disponibile extensii de browser

Scorul nostru:

4 din 5

CONECTĂ 10 DISPOZITIVE SIMULTANE: IPVanish funcționează cu SBS On Demand și Netflix SUA. Lățime de bandă nelimitată pentru streaming și torrenting fără stres. Asistență 24/7 și caracteristici puternice de securitate, inclusiv o politică fără jurnal și criptare. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are servere de mare viteză, care sunt perfecte pentru streaming, precum și pentru torrenting. Serverele sale australiene sunt situate în Melbourne și Sydney. O rețea de servere din 60 de țări înseamnă că puteți debloca site-uri web și servicii din întreaga lume. Când vine vorba de servicii de streaming, PrivateVPN funcționează bine cu SBS On Demand, Netflix și Disney+, totul fără frustrările de tamponare și întârziere.

Acesta este un serviciu VPN mai mic, care oferă suport live chat prin care poți vorbi direct cu dezvoltatorii. Aplicațiile pentru desktop și mobile păstrează lucrurile simple. Ca atare, vă puteți conecta la un server sau puteți ajusta setările în câteva secunde. Este posibil să vă asigurați toate dispozitivele dvs. datorită faptului că PrivateVPN permite până la șase conexiuni simultane pe cont. În ceea ce privește protejarea vieții private, PrivateVPN folosește criptarea AES de 256 biți și un comutator de ucidere. De asemenea, sunteți protejat împotriva scurgerilor DNS în timp ce o politică fără jurnaluri asigură că datele dvs. rămân private.

Deblocați SBS la cerere în afara Australiei prin aplicațiile PrivateVPN pentru Windows, Mac, Android și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu Linux și routere.

Pro:

 • Servere de mare viteză ideale pentru streaming și torrenting
 • Deblochează SBS la cerere, Disney +, Amazon Prime Video
 • Aplicații simple pentru desktop și mobil
 • Conectați până la șase dispozitive simultan
 • Te protejează cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Ofera doar aproximativ 100 de servere
 • Asistența chat-ului live nu este disponibilă 24/7

Scorul nostru:

4.5 din 5

Excelent la deblocare: PrivateVPN deblochează multe servicii de streaming, inclusiv SBS On Demand, Netflix, Disney + și HBO. Vitezele foarte rapide nu înseamnă tamponare sau întârziere. Aplicații prietenoase pentru începători și criptare care vă protejează confidențialitatea. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark iese în evidență de mulți dintre rivalii săi permițându-vă să aveți un număr nelimitat de conexiuni simultane. Ba mai mult, are servere în cinci orașe australiene: Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth și Sydney. Rețeaua în creștere a acestei VPN este formată din puțin peste 1.000 de servere din 61 de țări. Vitezele serverului sunt bune pentru streaming, în timp ce Surfshark este de asemenea excelent la deblocare. În afară de SBS On Demand, funcționează de asemenea cu Netflix, Disney + și Hulu.

Acest VPN este foarte ușor de utilizat pentru începători. Aplicațiile au un aspect simplu, cu servere împărțite pe regiune și țară, precum și dacă sunt fizice, virtuale, optimizate pentru P2P sau „MultiHop” (Double VPN). Suportul pentru chat-uri în direct 24 de ore este inclus și securitatea dvs. este luată în serios. Acest lucru este demonstrat de politica strictă fără jurnal de Surfshark și utilizarea criptării AES de 256 biți. De asemenea, există protecție împotriva scurgerilor DNS, a unui comutator de ucidere și a unei funcții „CleanWeb” care blochează reclame, trackere și malware..

Surfshark oferă aplicații pentru următoarele sisteme de operare: Windows, Mac, Linux, Android și iOS. Există, de asemenea, o aplicație pentru Amazon Fire TV și extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Configurația manuală este necesară pentru utilizarea cu routere.

Pro:

 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Deblocați SBS la cerere, Stan, Netflix și multe altele
 • Aplicații extrem de ușor de utilizat și extensii de browser
 • Securitate completă, inclusiv un blocant de reclame și malware

Contra:

 • Nu este cea mai mare dintre rețelele de servere
 • Unele servere pot fi puțin lente

Scorul nostru:

4 din 5

BEGINNER-FRIENDLY VPN: Surfshark oferă aplicații ușor de utilizat și extensii de browser. Servitori în cinci orașe australiene pentru SBS On Demand. Vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. VPN strict fără log-uri cu suport de chat în direct, 24/7. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot vă permite să urmăriți SBS On Demand de oriunde, grație serverelor sale din Australia. Mai bine, rețeaua de peste 3.000 de servere din 70 de țări înseamnă că puteți debloca conținut din toată lumea. Aceasta include servicii de streaming populare, cum ar fi Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Într-adevăr, Hotspot Shield este potrivit în special pentru streaming, precum și pentru a torrenta cu serviciul oferind lățime de bandă nelimitată.

Cu Hotspot Shield, vă puteți conecta la un server într-un singur clic. Această ușurință de utilizare, combinată cu suportul pentru chat-ul live 24/7, îl face o VPN prietenoasă pentru începători. O garanție de returnare a banilor de 45 de zile oferă mult timp pentru a încerca serviciul afară de tine, fără riscuri. Puteți face acest lucru fără a vă teme ca datele dvs. să fie compromise, datorită criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și caracteristicile de securitate ale switch-ului.

Vă puteți asigura dispozitivele prin intermediul aplicațiilor Hotspot Shield pentru desktop (Windows și Mac), mobil (Android și iOS) și extensia browserului pentru Chrome. Nu este oferit suport pentru Linux sau routere.

Pro:

 • Funcționează cu SBS On Demand, Amazon Prime și BBC iPlayer
 • Rapid și ușor de utilizat - conectați-vă la un server cu un singur clic
 • Garanție de returnare a sumelor de 45 de zile foarte generoase
 • Păstrează datele dvs. în siguranță cu criptare

Contra:

 • Fără suport pentru Linux sau routere
 • Politica de confidențialitate ar putea fi mai clară

Scorul nostru:

4.5 din 5

BANDWIDTH NELIMITATĂ: Hotspot Shield este o alegere excelentă pentru streaming SBS On Demand datorită ofertei sale de lățime de bandă nelimitată. Rapid și ușor de conectat la un server prin aplicații prietenoase. Utilizează criptarea și oferă suport 24/7 prin chat live. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări SBS la cerere?

Există câteva probleme cu utilizarea VPN-urilor gratuite pentru streaming. Primul este că media VPN gratuită are doar o mică rețea de servere. Acest lucru poate face dificilă găsirea unui server în locația necesară pentru deblocarea anumitor site-uri web sau servicii. În al doilea rând, VPN-urile gratuite atrag o mulțime de utilizatori, ceea ce face o sarcină grea a serverului. VPN-urile gratuite îndreaptă adesea lățimea de bandă în încercarea de a gestiona acest lucru, rezultând întârziere și tamponare în timpul difuzării like-urilor SBS On Demand, Netflix și Disney+.

În afară de problemele de performanță, VPN-urile gratuite tind să fie foarte ușoare în ceea ce privește funcțiile. De multe ori nu veți putea conecta mai multe dispozitive simultan, în timp ce suportul pentru chat-uri live este foarte rar. in orice caz, mai multe omisiuni critice sunt în domeniul securității. Unele VPN-uri gratuite nu vă criptează datele sau nu folosesc un comutator pentru a vă proteja împotriva scurgerilor de date. De asemenea, este important să luăm în considerare modul în care o VPN gratuită își câștigă banii. S-ar putea să vă găsiți bombardat cu spam sau, și mai rău, să vă înregistrați datele și să le vindeți unor terți.

Ce pot urmări pe SBS On Demand?

SBS On Demand oferă o varietate de emisiuni TV și filme, precum și fluxuri live ale diferitelor canale, inclusiv SBS, Viceland și SBS World Movies. Puteți găsi, de asemenea, acoperire pentru anumite jocuri NBA. Iată o listă a unor emisiuni TV pe care le puteți urmări pe SBS la cerere:

 • Fată nouă
 • Broadchurch
 • The Handmaid’s Tale
 • Riviera
 • Podul
 • Mary ucide oamenii
 • Wisting
 • desfrânatelor
 • Jocurile criminale ale lui Agatha Christie
 • Parcul din sud

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Adblock
detector