Cum să urmăriți Shudder oriunde cu un VPN în 2020

Cele mai bune VPN-uri pentru Shudder, astfel încât să poți urmări în străinătate

Restricțiile geografice nu sunt noi pentru site-urile de streaming precum Shudder. Netflix și HBO Go au de asemenea conținut care este disponibil doar în anumite țări. Dacă încercați să accesați Shudder dintr-o regiune neacceptată, veți vedea următorul mesaj:

Încă nu suntem disponibili în țara dvs. Echipa noastră lucrează din greu pentru a aduce toate țipetele pe un ecran de lângă tine.“

Acest lucru se datorează faptului că conținutul Shudder este blocat în regiune și este disponibil numai în SUA, Canada, Marea Britanie și Irlanda.

Mesaj de eroare Shudder

Un astfel de mesaj poate fi inconștient, dar nu vă faceți griji! Cu ajutorul unui VPN de calitate, puteți transmite Shudder din străinătate, oriunde v-ați afla. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul, VPN reprezintă „Rețea virtuală virtuală”. Acesta servește pentru a ascunde adresa IP și locația dvs., permițându-vă să utilizați un server într-o altă țară. Acest lucru este foarte util pentru transmiterea în direct a conținutului preferat, în special dacă, cum ar fi Shudder, este restricționat la anumite locații.

Abia aștepți să afli cele mai bune VPN-uri Shudder? Iată un rezumat rapid:

Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Shudder în străinătate

 1. ExpressVPN: Servere rapide pentru streamingul neîntrerupt al Shudder. De asemenea, deblochează Netflix. Suport pentru chat în direct 24/7 și aplicații ușor de utilizat. Foarte sigur.
 2. NordVPN: Peste 5.000 de servere din întreaga lume. Deblochează Shudder, Amazon Prime Video și multe altele. Oferă asistență 24/7 și securitate excelentă, fără politici fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: Servere de mare viteză pentru streaming Shudder, precum și Netflix SUA. Conectați până la 7 dispozitive simultan. Utilizează criptarea pentru a vă securiza datele.
 4. IPVanish: Permite până la 10 conexiuni simultane. Funcționează bine cu Shudder. Oferă suport live chat și este compatibil cu Kodi. Include politica fără jurnale.
 5. PrivateVPN: Servere rapide pentru Shudder, Netflix și HBO Go. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Funcțiile de securitate includ criptarea și comutatorul de ucidere. Aplicații prietenoase pentru utilizatori.
 6. Surfshark: Conexiuni simultane nelimitate. O mulțime de servere pentru deblocarea Shudder, precum și Netflix. Protejați VPN fără jurnal cu suport 24/7.

Deși există multe VPN-uri pe piață, nu toate lucrează cu Shudder. Într-adevăr, mulți se dovedesc a fi lent și chiar nesigur de utilizat. Acesta este motivul pentru care am căutat în cel mai mic și cel mai bun VPN Shudder, selectând doar cele care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Servitori în zeci de țări din întreaga lume
 • Conexiuni rapide pentru streaming de mare viteză
 • Nicio înregistrare a informațiilor dvs. personale
 • Un nivel ridicat de securitate cu criptare
 • Serviciu clienți rapid și eficient
 • Conectați mai multe dispozitive simultan

Cele mai bune VPN-uri pentru Shudder

Aruncați o privire la lista noastră de top VPN pentru streaming Shudder de oriunde în 2019:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 se blochează zguduirii Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Noi am gasit ExpressVPN să fie cel mai bun VPN pentru Shudder din mai multe motive. Ceea ce este deosebit de impresionant în acest VPN este numărul mare de servere disponibile. Tu ai o alegere a peste 3.000 de servere VPN din 94 de țări, inclusiv toate țările în care Shudder este disponibil. Am testat Shudder pe diverse servere ExpressVPN și am considerat că streamingul este foarte lin, fără întreruperi.

Utilizarea ExpressVPN este rapid și ușor revigorant, cu opțiunea unei aplicații sau chiar a unei extensii de browser pentru un plus de confort. Comutarea între servere a durat câteva secunde în timp ce simpla interfață de utilizator înseamnă că nu este probabil să întâmpinați dificultăți. Cu toate acestea, mai aveți opțiunea de a contacta serviciul de asistență 24/7 ExpressVPN, pe care l-am găsit extrem de rapid în răspunsul său - acest lucru nu este întotdeauna cazul cu unele VPN-uri plătite..

Securitatea este un alt factor important atunci când alegeți un VPN pentru Shudder sau orice alt serviciu de streaming (ExpressVPN funcționează, de asemenea, cu Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video). Această VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și nu păstrează jurnalele de identificare. Caracteristicile de securitate ale ExpressVPN includ criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator de ucidere.

ExpressVPN are aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere. Puteți descărca, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere rapide în toate țările Shudder (SUA, Marea Britanie, etc)
 • De asemenea, deblochează Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Aplicații și extensii de browser prietenoase
 • Oferă asistență 24/7 prin chat live și e-mail
 • Asigurați-vă cu funcția de criptare și comutator ucide
 • Nu păstrează jurnalele de identificare

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea VPN-urilor rivale

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU SHUDDER: ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru vizionarea Shudder în străinătate. Viteze rapide pentru transmisie continuă. De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Oferă suport pentru chat live 24 de ore și 7 și aplicații prietenoase pentru utilizator. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks shudderTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Dacă sunteți în căutarea unui număr mare de servere, NordVPN s-ar putea să fie pentru tine. Cu peste 5.000 de servere, este una dintre cele mai mari rețele de server VPN din jur. Inutil să spun, este ușor să găsiți servere rapide pentru Shudder. De asemenea, puteți utiliza NordVPN pentru a debloca Netflix. În timp ce puteți selecta un server pe țară, puteți alege, de asemenea, unul dintre următoarele servere de specialitate: VPN dublu, P2P, Onion Over VPN și IP dedicat. Mai mult, NordVPN poate fi utilizat simultan pe șase dispozitive.

Acest VPN cu sediul în Panama garantează o utilizare a serviciului de 99,9% în conformitate cu condițiile sale de serviciu, ceea ce îl face un VPN de încredere pentru vizionarea Shudder. Nu am avut nicio problemă să vizionăm videoclipuri în 1080p HD pe Shudder, fără tamponare sau întârziere. Securitatea și confidențialitatea sunt un alt domeniu în care NordVPN excelează. Are o politică zero-jurnaluri, fără niciun fel de trafic sau jurnalele de sesiune. De asemenea, vă puteți aștepta la criptarea AES de 256 biți, precum și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de ucidere.

NordVPN este disponibil pe Windows, Mac, Android, iOS și Linux. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • O rețea impresionantă de peste 5.000 de servere
 • Deblochează Shudder, Netflix, BBC iPlayer și multe altele
 • Vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive simultan
 • Asistență excelentă pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live
 • Foarte sigur, cu o politică fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea

Contra:

 • Vitezele serverului pot fi oarecum hit-and-miss

MAI BUNA VALOARE: NordVPN este o opțiune bună pentru buget. Are peste 5.000 de servere și deblochează cu ușurință Shudder, Netflix și Amazon Prime Video. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Suport pentru chat live 24/7 și securitate excelentă, cu o politică strictă fără jurnaluri. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks shudderTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un alt VPN excelent pentru deblocarea Shudder în străinătate. Când folosim CyberGhost cu Shudder și Netflix US, am experimentat viteze foarte rapide și consistente, datorită serviciului de încredere furnizat. Aceasta se datorează faptului că CyberGhost oferă o lățime de bandă și un trafic nelimitat. Aplicațiile au o interfață foarte ușor de utilizat, care face selectarea unui server frumos și simplu.

Un plan CyberGhost acoperă până la șapte dispozitive, astfel încât să îl poți folosi pe orice, de la computerul tău de desktop până la telefonul tău mobil. Dacă aveți probleme de configurare, puteți utiliza întotdeauna asistența de chat live 24/7, care s-a dovedit a fi foarte rapidă și utilă în anchetele noastre. Nu în ultimul rând, dar cu siguranță, CyberGhost a fost singura companie VPN din 2018 care a obținut un scor perfect în testul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru confidențialitate și anonimat. Funcțiile de securitate oferite includ criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, comutatorul de omor și o politică fără jurnal.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick / Fire TV. Puteți descărca, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Deblochează Shudder, Netflix SUA și BBC iPlayer
 • Viteze bune pentru streaming fără buffering și lag
 • Conectați până la 7 dispozitive simultan
 • 24/7 asistență pentru clienți chat live
 • VPN fără jurnal care utilizează criptarea pentru a vă securiza datele

Contra:

 • Încercă să deblocheze unele biblioteci Netflix

VITEZĂ ȘI SECURITATE: CyberGhost are servere rapide pentru streaming Shudder în străinătate. Poate fi utilizat și cu Netflix SUA. Vă permite să vă conectați până la 7 dispozitive. Include suport 24/7 și aplicații prietenoase pentru începători. VPN fără jurnal cu criptare. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks shudderTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are servere rapide, ceea ce îl face ideal pentru streaming Shudder în străinătate. Oferă lățime de bandă nelimitată și trafic nelimitat de P2P. Testele noastre de pe diverse servere IPVanish de pe Shudder au fost foarte bune, cu videoclipuri 1080p capabile să redea neîntrerupt. IPVanish are peste 1.300 de servere VPN în zeci de țări și este cunoscut a fi un VPN foarte fiabil pentru Shudder, precum și pentru utilizarea cu stick-uri Kodi și Amazon Fire TV..

Un alt mare avantaj al IPVanish este că vă permite să aveți 10 conexiuni simultane pe mai multe dispozitive care este mai mult decât marea majoritate a VPN-urilor plătite. Experiența noastră cu aplicația a fost pozitivă, iar ușurința de utilizare va fi deosebit de apreciată de noii veniți la VPN-uri. IPVanish oferă un nivel ridicat de securitate cu criptare de 256 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 este integrată, precum și un comutator de blocare, care împiedică expunerea adresei dvs. IP în cazul în care conexiunea va scădea.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Viteze bune pentru streaming Shudder în străinătate
 • Deosebit de bine cu Kodi și Amazon Fire Stick
 • Conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Foarte sigur cu criptare și comutator automat de omor

Contra:

 • Cu sediul în SUA (membru al alianței de inteligență Five Eyes)
 • Nu oferă opțiunea de a plăti în Bitcoin pentru un anonimat îmbunătățit

10 CONEXIUNI SIMULTANE: IPVanish se remarcă pentru oferirea a până la 10 conexiuni simultane pe cont. Are viteze bune și funcționează bine cu Shudder. Compatibil cu Kodi și securizat cu criptare și fără jurnal. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks shudderTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un alt VPN demn de luat în considerare. Acesta este un VPN mai mic, cu aproximativ 100 de servere la nivel mondial, dar testele diverselor servere bine plasate disponibile au oferit rezultate impresionante. PrivateVPN permite transmiterea perfectă a videoclipurilor Shudder în 1080p HD în timp ce comutarea serverelor a fost rapidă și ușoară cu simpla aplicație PrivateVPN (deși sunt disponibile și opțiuni avansate).

PrivateVPN poate fi utilizat pe până la 6 dispozitive simultan, ceea ce este mai mult decât multe alte VPN-uri de pe piață. În ceea ce privește securitatea și confidențialitatea, PrivateVPN afirmă că nu ține niciun registru al traficului de date. Există, de asemenea, criptare AES de 256 biți, protecție DNS și scurgeri IPv6 și un comutator de ucid printre alte funcții de securitate pentru a vă păstra în siguranță. Un serviciu de chat în direct este oferit, de asemenea, cu opțiunea de ajutor și instalare de la distanță, dacă aveți nevoie de el.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. Va trebui să urmați instrucțiunile manuale pentru configurarea cu Linux și routere.

Pro:

 • Viteze foarte rapide pentru streaming Shudder, precum și Netflix
 • Vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive
 • Aplicații extrem de ușor de utilizat pentru platforme desktop și mobile
 • Te păstrează în siguranță online, cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Asistența chat-ului live nu este disponibilă 24/7
 • Ofera doar aproximativ 100 de servere

SERVITORI DE VITEZĂ MARE: PrivateVPN este rapid, ideal pentru fluxul Shudder. De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Conectați până la 6 dispozitive. Foarte ușor de utilizat și sigur, cu criptare și politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks shudderTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark se remarcă pentru că vă permite să aveți un număr nelimitat de conexiuni simultane. Acest lucru este excelent dacă intenționați să partajați VPN-ul cu familia. Acest VPN are servere în zeci de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Canada și Irlanda. Ca atare, îl puteți folosi pentru a curge Shudder în străinătate. Surfshark deblochează, de asemenea, serviciile de streaming populare, inclusiv Netflix.

Dacă este prima dată când utilizați un VPN, veți aprecia Surfshark datorită aplicațiilor și extensiilor browserului prietenoase pentru începători. Faptul că este oferit suport de chat în direct 24 de ore pe 24, face tot mai ușor. Acesta este un VPN fără jurnal, cu sediul în Insulele Virgine Britanice, unde nu există legi obligatorii de păstrare a datelor. Utilizează criptarea AES de 256 biți pentru a vă proteja datele. De asemenea, este inclusă protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și a unei funcții de comutație de ucid, ceea ce face ca acest serviciu VPN să fie luat în considerare pentru Shudder.

Puteți descărca aplicații Surfshark pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Sunt incluse și extensiile browserului pentru Chrome și Firefox. Cu toate acestea, Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Deblochează Shudder, precum și like-urile Netflix și BBC iPlayer
 • Vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Asistență excelentă pentru clienți, disponibilă 24/7 prin chat live
 • Nivel ridicat de securitate cu o politică fără criptare și criptare

Contra:

 • Ofera doar aproximativ 800 de servere in total

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark oferă o valoare excelentă, deoarece vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Funcționează bine cu Shudder și Netflix. Oferă suport de chat în direct 24 de ore și 7 și aplicații prietenoase pentru utilizator. Politica și criptarea fără jurnale. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Cum să urmăriți Shudder în străinătate cu un VPN

Este rapid și ușor să instalați un VPN pentru a debloca Shudder și alte servicii de streaming, cum ar fi Netflix. Nu trebuie decât să urmați acești pași simpli:

Folosind un VPN pentru a urmări Shudder în străinătate

 1. Înregistrați-vă la una dintre cele 6 cele mai bune VPN-uri pentru Shudder - vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați VPN Shudder, selectând versiunea corespunzătoare.
 3. Deschideți software-ul VPN și conectați-vă la un server (veți dori să alegeți unul din SUA, Canada, Marea Britanie sau Irlanda pentru a viziona Shudder în străinătate)
 4. Alege unul dintre filmele horror ale lui Shudder. Este posibil să fie nevoie să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. pentru ca toate modificările să intre în vigoare.
 5. Acum, conținutul trebuie deblocat!

Pot urmări Shudder cu un VPN gratuit?

Aceasta este o întrebare bună, în special pentru că un lucru gratuit va fi adesea o opțiune atractivă. Deși unii dintre voi pot utiliza VPN-uri gratuite pentru a urmări Shudder în străinătate, există mai multe motive pentru care nu le recomandăm. In general vorbind, VPN-urile gratuite oferă performanțe inferioare în comparație cu VPN-urile plătite. Acest lucru are sens atunci când sunt prea mulți utilizatori și prea puține servere disponibile, precum și date și limite de lățime de bandă.

La fel de importantă ca și calitatea streamingului este securitatea. Acesta este un alt domeniu în care VPN-urile gratuite rămân adesea în urmă. Pur și simplu, VPN-urile gratuite nu sunt la fel de sigure ca VPN-urile plătite de calitate. Unul dintre motivele majore ale acestui lucru este că VPN-urile gratuite trebuie să câștige bani într-un fel sau altul. Din păcate pentru dvs., aceasta înseamnă adesea păstrarea jurnalelor de activitate și vânzarea datelor către terți. De asemenea, puteți găsi experiența dvs. VPN gratuită care să fie copleșită de reclame. Pur și simplu, VPN-urile gratuite nu merită riscate.

Ce să urmărești pe Shudder

Puteți viziona sute de filme horror, thriller și supranaturale și seriale TV pe Shudder.

Rețineți că unele dintre titluri sunt limitate la o anumită regiune, cum ar fi SUA, așa că este posibil să fiți nevoit să schimbați locația VPN pentru a le vedea. În caz contrar, este posibil să întâlniți următorul mesaj:

Acest videoclip este prins în a cincea dimensiune! Cu toate acestea, sunt multe mai multe videoclipuri.“

Acest lucru s-a întâmplat când am încercat să urmărim Halloween de pe un server din Marea Britanie.

Mesaj de eroare Shudder

Unele dintre titlurile disponibile pe Shudder includ:

 • Psycho
 • Halloween
 • The Dead Dead
 • amețeală
 • Proiectul Blair Witch
 • psihopat american
 • Păsările
 • Hellraiser
 • Febra cabinei
 • Masacrul cu lanțuri din Texas
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Adblock
detector