Cum să urmăriți Sling TV în străinătate cu un VPN sau proxy inteligent DNS

sling tv

Pe scurt:

  • Serviciul Sling TV nu va funcționa în afara SUA. Nici nu puteți accesa site-ul lor web.
  • Dacă sunteți în vacanță, lucrați în străinătate sau locuiți în afara SUA, atunci această soluție vă va permite să vizionați Sling TV indiferent de locația dvs..
  • Putem confirma că această metodă funcționează pentru a vă permite să vizionați Sling TV în Canada, în Marea Britanie, în Australia sau în orice altă parte.
  • Trebuie să setați adresa dvs. IP în SUA, ceea ce îl încurajează pe Sling TV să creadă că vă conectați la site-ul sau serviciul lor din Statele Unite.
  • Pentru a face acest lucru, utilizați un proxy VPN sau Smart DNS. Această metodă este o soluție perfect legală și legitimă. Utilizarea unui VPN este mult mai ușoară, deoarece procesul de configurare atunci când utilizați DNS inteligent poate fi complex.
  • Utilizați un VPN rapid pentru ca streamingul să fie ușor. Cele gratuite nu o vor tăia. Iti recomandam ExpressVPN, care este rapid, funcționează cu toate dispozitivele populare și are o garanție de returnare de 30 de zile.
  • Dacă nu aveți deja Sling TV, este inclusă o probă gratuită de 7 zile pentru clienții noi. Folosind această garanție de returnare a banilor și ExpressVPN, puteți încerca această metodă fără riscuri și să anulați atât dacă este necesar, fie dacă doriți doar o săptămână de vizualizare gratuită.
  • Serviciile inteligente DNS sunt mai greu de configurat decât VPN-urile, dar funcționează pe mai multe dispozitive. Vă recomandăm să folosiți Overplay, pe care am testat-o ​​în detaliu pentru această metodă.

ExpressVPN

TV TV Sling ExpressVPN

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU SLING TV ABROAD: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, este perfectă pentru vizionarea televizorului Sling. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Detaliat:

Sling TV este un dumnezeu pentru tăieturile de cabluri care nu doresc să se angajeze într-o dietă la cerere de emisiuni TV și filme TV. În special, televiziunile live, cum ar fi sporturi și alte evenimente în timp real, sunt încă cele mai potrivite pentru cablu și satelit tradiționale. Și în timp ce aproape toate emisiunile TV sfârșesc pe site-uri de streaming precum Netflix, Hulu și Amazon Prime în cele din urmă, cele mai multe dintre ele sunt încă difuzate pe televizorul de modă veche.

Din păcate, Sling TV este disponibil doar în Statele Unite. Chiar dacă cumpărați un abonament în SUA cu o adresă de facturare americană, utilizatorii care călătoresc în străinătate sunt blocați să urmărească orice conținut. Nici măcar nu pot accesa pagina principală TV Sling. În schimb, utilizatorii din afara SUA sunt întâmpinați cu o pagină de eroare „Acces refuzat” ca acesta: „Proprietarul acestui site web (www.sling.com) a interzis țării sau regiunii dvs. adresa IP din (DE) să acceseze aceasta site-ul web.“

Sling pagina de eroare TV

Din fericire, există o soluție simplă. Tot ce ai nevoie este un VPN sau proxy inteligent DNS

Cum să urmărești Sling TV cu un VPN

O VPN, sau o rețea privată virtuală, criptează tot traficul de intrare și de ieșire pe internet înainte de a-l dirija printr-un server într-o locație la distanță la alegere. În acest caz, te-ai conecta pur și simplu la un server VPN din SUA pentru a obține o adresă IP americană. Odată ce conexiunea este stabilită, puteți accesa Sling TV așa cum faceți în mod normal din interiorul SUA.

VPN-uri moderne, de renume precum ExpressVPN, fac acest proces extrem de ușor, având foarte puține configurații sau configurații necesare. Pur și simplu înregistrați-vă, descărcați, instalați, conectați-vă, alegeți o locație și apăsați butonul de conectare.

Dacă aveți Sling TV instalat pe un dispozitiv care nu acceptă VPN-uri, precum Chromecast, Roku, Apple TV sau Amazon Fire TV, atunci procesul nu este la fel de simplu, dar este totuși capabil..

Cum să urmăriți Sling TV cu un proxy DNS inteligent

Un proxy DNS inteligent obține același rezultat ca un VPN „răsfățându-ți” locația pentru a-l arăta pe Sling TV ca și cum ai fi în SUA. Mecanismul real este un pic diferit, întrucât reprezentanții DNS nu criptează sau orientează cea mai mare parte a traficului dvs. de internet. În schimb, numai solicitările DNS sunt redirecționate către SUA.

DNS sau un sistem de nume de domeniu este ca o carte de telefon pentru internet care asociază adresele IP cu nume de domeniu (cum ar fi www.comparitech.com) și locații. În mod implicit, majoritatea oamenilor utilizează serverul DNS furnizat de furnizorul lor de servicii de internet. Schimbând la un server DNS din SUA, abonații pot debloca eficient Sling TV.

Configurarea unui proxy DNS inteligent este ceva mai complicată decât o VPN, dar nu trebuie să instalați niciun software suplimentar pentru a face acest lucru. Pentru a utiliza un furnizor inteligent de DNS precum Overplay, este doar o problemă de a modifica setările de internet ale dispozitivului. Mai multe dispozitive acceptă schimbarea serverelor DNS decât VPN-urile, inclusiv Chromecast, Roku, Amazon Fire TV și Apple TV. Dacă preferați să folosiți unul dintre acele dispozitive cu Sling TV, un proxy DNS inteligent este soluția mai simplă.

Sling canale TV și pachete

Pachetul de bază Sling TV, Sling Orange, costă 20 de dolari pe lună. Vine cu următoarele canale (îndrăzneţ canalele sunt în Sling Orange, dar nu Sling Blue):

A&E, înot pentru adulți, AMC, AXS TV, BBC America, Bloomberg TV, rețea de desene animate, CNN, Comedy Central, canal Disney, El Rey, ESPN, ESPN2, ESPN3, Flama, rețea alimentară, Freeform (fosta familie ABC), Galavisión, HGTV, Istorie, IFC, Lifetime, Local Now, Maker, Newsy, Polaris +, TBS, TNT, Travel Channel, Viceland (fosta H2)

Sling Blue este următorul pas, costă 25 de dolari pe lună și vine cu peste 40 de canale (îndrăzneţ canalele sunt în albastru Sling, dar nu Sling Orange):

A&E, înot pentru adulți, AMC, AXS TV, BBC America, PARIU, Bloomberg TV, Bravo, Rețea de desene animate, CNN, Comcast Sportsnet, Comedy Central, El Rey, Flama, Network Network, FS1, FS2, FX, FXX (la cerere), Galavision, HGTV, Istoric, IFC, Lifetime, Local Now, Maker, Nat Geo Wild, National Geographic, NBC (piețe selectate), NBCSN, newsy, Rețeaua NFL, Nick Jr., Polaris+, Rețele regionale sportive FOX (în funcție de locație), Syfy, TBS, TNT, Canal de călătorie, TruTV, Uni Mas, Univision, Statele Unite ale Americii, Viceland, FOX (piețe selectate)

În sfârșit, există pachetul Sling Orange + Blue, care conține toate canalele enumerate mai sus pentru un total de peste 60. Costă 40 USD pe lună..

O probă gratuită de 7 zile este disponibilă dacă vă înscrieți cu un card de credit. Asigurați-vă că anulați înainte de expirarea celor șapte zile dacă nu doriți să fiți taxat.

Pachetele specifice genurilor pot fi adăugate și la orice abonament. De obicei costă 5 dolari în plus pe lună.

Evitarea opririi la Sling TV

În unele cazuri, în special cu evenimente live precum sport, unele conținut vor fi listate pe piețele locale pe piețele locale de pe Sling TV. Asta înseamnă că, chiar dacă locuiți în SUA, este posibil să nu vă puteți vedea echipele din orașul natal să joace în jocurile de pe piața locală, deoarece drepturile au fost cumpărate de un radiodifuzor regional.

Aceasta nu este o problemă dacă aveți un VPN sau un proxy DNS inteligent. Trebuie doar să vă conectați la o altă locație din Statele Unite, iar oprirea nu ar trebui să mai fie o problemă.

Utilizarea unui VPN pe dispozitivele neacceptate

Roku, Chromecast și Amazon Fire TV

Unele dispozitive de streaming bazate pe Android, cum ar fi Roku, Chromecast și Amazon Fire TV, nu au fost compatibile cu VPN-urile și nu puteți instala o aplicație VPN terță parte care să o facă pentru dvs. În acest caz, va trebui să configurați VPN pe un router wifi.

Există două modalități de a face acest lucru. Primul și cel mai simplu mod este să utilizați un laptop pentru a crea un router virtual. Este un fel de a crea un hotspot wifi pe smartphone. După ce faceți un router virtual, puteți conecta dispozitivul de streaming la laptop, apoi porniți VPN-ul de pe laptop, astfel încât tot traficul să călătorească prin VPN.

Al doilea mod este să configurați VPN-ul direct pe routerul dvs. fizic de acasă. Acest proces variază în funcție de firmware-ul routerului.

Aflați mai multe despre cum puteți configura un router wifi virtual folosind tutorialele noastre Windows și Mac.

Apple TV

Apple TV nu acceptă VPN-urile, dar are AirPlay. AirPlay vă permite să transmiteți în flux tot ce este pe telefon sau Macbook pe Apple TV, similar cu difuzarea ecranului în Chrome. Porniți VPN-ul pe dispozitivul iOS sau Mac OSX, deschideți Sling TV și utilizați AirPlay Mirroring pentru a-l pune pe Apple TV.

Sling alternative TV

Cel mai apropiat concurent la Sling TV din Statele Unite este Playstation Vue. La fel ca Sling TV, Vue este un serviciu de streaming de televiziune cu abonament disponibil doar în Statele Unite. Este un pic mai scump decât Sling TV, cu planul de bază începând de la 40 USD pentru mai mult de 60 de canale.

Vue este disponibil pe PS3, PS4, Amazon Fire TV, Roku și Chromecast. Nu este disponibil pentru browserele web desktop și conținutul este limitat pe mobil.

Cei care călătoresc în străinătate au evitat cel mai bine Playstation Vue, chiar dacă aveți un VPN. Sony necesită să vă conectați întotdeauna din rețeaua Wifi de domiciliu din SUA, astfel încât nu vă putem garanta că poate fi accesată din altă țară chiar și cu o VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9

Adblock
detector